AD elektro Vyhraj lístky na EURO 2024

Samsung HW-Q800C

Zobraziť katalóg
Samsung HW-Q800C
4,7 9 hodnotení
SoundBar – 5.1.2, s výkonom 360 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, WiFi, so 4K Video Pass, s ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, diaľkový ovládač
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WR624g Produktové číslo:  HW-Q800C/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-Q800C

Kvalitné audio so soundbarom Samsung HW-Q800C do každej domácnosti

Bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q800C - jednotka v oblasti priestorového zvuku 

Premeňte domácnosť na naozajstnú kinosálu a pridajte k televízoru výkonný bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q800C s prémiovým 5.1.2-kanálovým ozvučením a podporou Dolby Atmos. Technológia SpaceFit Sound Pro sa dokonale zosúladí s okolitým priestorom a optimalizuje zvukové nastavenia tak, aby audio zostalo perfektne čisté a bez ozvien. Pridajtefunkciu Q-Symphony, automatické prepínanie na Herný režim alebo napríklad ovládač One Remote a získate perfektného spoločníka na pohodové večery pri filmoch či hrách.

Zábava z každej strany

Rozlúčte sa s plechovým zvukom vychádzajúcim len z jednej oblasti a nechajte sa pohltiť nevídaným priestorovým ozvučením z horných aj bočných reproduktorov. Pokročilá technológia 5.1.2-kanálového systému šíri audio všetkými smermi s ohromujúcou čistotou pre ešte lepší a silnejší zážitok. Precítite tak každú tóninu svojej obľúbenej skladby, rovnakoako filmové scény plné pocitov, pretože sa celá miestnosť premení na súkromnú kinosálu.

SoundBar 5.1.2 Samsung HW-Q800C a televízor v dokonalej harmónii

Lepší zvuk, väčšie zážitky! Experti zo spoločnosti Samsung vybavili SoundBar 5.1.2 Q800C technológiou Q-Symphony, ktorá vytvára pohlcujúce audio vychádzajúce zo samotného soundbaru Samsung HW-Q800C a zároveň posilňuje zvuk tiahnuci sa z televíznych reproduktorov. Vychutnajte si zážitok ako zo živého koncertu u vás, doma.

Samsung HW-Q800C vie, kde je jeho miesto

Žiadna ozvena, žiadni susedia sťažujúci sa na otriasajúce sa steny v dôsledku hlasných basových tónov. Soundbar Q800C je vybavený dômyselnou technológiou SpaceFit Sound Pro, ktorá automaticky zaznamená rozloženie okolitého priestoru a optimalizuje zvuk tak, aby zostalo len čisté a pohlcujúce audio.

Soundbar Samsung HW-Q800C vytvorí perfektnú dvojicu

Doprajte si profesionálne ozvučenie počas počúvania hudby, hier či sledovania obľúbených videí. Stačí v smartfóne povoliť NFC a priblížiť ho k soundbaru Samsung HW-Q800C. Oba prístroje sa automaticky spárujú bez toho, aby boli vyžadované akékoľvek zložité nastavovania. 

Nová úroveň gamingu

Svojim súperom nedáte šancu! Soundbar s bezdrôtovým subwooferom Q800C je vybavený pokročilým herným režimom, ktorý zmení vaše doterajšie predstavy o gamingu. Vychutnajte si strhujúcu jazdu so subwoofermi, ktoré zaistia ešte intenzívnejší zážitok z hry, a reproduktormi smerujúcimi zvukové vlny smerom nahor pre dokonalý priestorový zvuk. Navyše, nieje potrebné nič zložito nastavovať – pri spustení vašej obľúbenej hry sa soundbar Samsung HW-Q800C automaticky prepne na Herný režim, a vy sa tak môžete sústrediť iba na váš cieľ.

Vždy skvelý zvuk

Nerobte kompromisy a doprajte si perfektné ozvučenie za akýchkoľvek okolností. Pripojte k televízoru hernú konzolu, DVD prehrávač či inú elektroniku a nechajte rozoznieť krištáľovo čisté a pohlcujúce tóny – vďaka rozhraniu HDMI eARC je to hračka. 

Hudobná scéna so soundbarom Samsung HW-Q800C pod palcom

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote umožňuje ovládať hlavné funkcie soundbaru Samsung HW-Q800C, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom televízora.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Počet kanálov
5.1.2 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Maximálny výkon
360 W Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
5.1.2 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
360 W Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
111,1 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
21 cm Hotovo!
Hĺbka
40,3 cm Hotovo!
Výška
40,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
15 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry vecer,chtel jsem se zeptat jestli k tomuhle soundbaru lze pripojit reproduktory Samsung SWA-9500S.Predem dekuji za odpoved s pozdravem L.Fliegel

Dobrý deň. Môj televízor podporuje Q-Symphony 2.0. Je soundbar s Q-Sypmhony 3.0 spätne kompatibilný?

dobrý ddn, chtěl bych si k OLED tv samsung koupit soundbar, ale nechci subsofer, nemám ho kam dát. je možné saundbar koupit samostatně nebo ho zapojit samostatně bez subwoofer?

Dobrý deň, ako je prosím možné upevniť soundbar na stenu tak, ako je na obrázkoch? Ďakujem

Dobry den. Prosim o info, ci zabudovany chromecast podporuje streamovanie 4k videa. Nikde sa neviem dostat k informaciam o chromcast v tomto soundbare. Dakujem

Dobrý den, zajímalo by mě zda Reproduktory Samsung SWA-9100S černé půjdou připojit k Soundbaru Samsung HW-Q800C černý.Děkuji za info

Dobry den, zajímalo by mě jestli Reproduktory Samsung SWA-9100S černé půjdou připojit k Soundbar Samsung HW-Q800C černý.Děkuji za info

Dobry den.Zakoupil jsem Samsung HW-Q800C,chtěl jsem se informovat jaky optický kabel mi k zařízeni jde s propojenim samsung tv?

Diskusia a poradňa k Samsung HW-Q800C
Príslušenstvo pre Samsung HW-Q800C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q800C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q800C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q800C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-Q800C.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií