PET AP+ plus nový vizuál

Samsung HW-Q990C

Zobraziť katalóg
Samsung HW-Q990C
4,8 12 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
SoundBar – 11.1.4, s výkonom 656 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 2× výstup), optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, WiFi, so 4K Video Pass, s ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, diaľkový ovládač
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WR624i Produktové číslo:  HW-Q990C/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-Q990C

Nekonečný priestorový zvuk v prémiovom podaní soundbaru Samsung HW-Q990C

Bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q990C, jednotka v oblasti priestorového zvuku

Premeňte svoju domácnosť na naozajstnú kinosálu a pridajte k svojmu televízoru výkonný bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q990C s prémiovým 11.1.4-kanálovým ozvučením a podporou Dolby Atmos. Technológiou SpaceFit Sound Pro sa dokonale zosúladí s okolitým priestorom a optimalizuje zvukové nastavenia tak, aby audio zostalo perfektne čisté a bezozvien. Pridajte funkciu Q-Symphony, automatické prepínanie do Herného režimu, ovládač One Remote alebo napríklad SmartThings kompatibilitu a získate perfektného spoločníka na pohodové večery pri filmoch či hrách.

Obklopte sa kvalitou soundbaru Samsung HW-Q990C

Vychutnajte si maximálny zvukový zážitok. Soundbar Samsung Q990C je vybavený zvukom, šíriacim sa z 11.1.4 kanálov, ktorý vás svojím výkonom úplne uchváti. Priestorový zvuk v parádnej kvalite vás prenesie priamo do centra diania v akcií nabitom filme či hre, takže sa ľahko zrelaxujete a vaše strasti ľahko odplávajú na vlnách bezchybného audia.

SoundBar 11.1.4 Samsung HW-Q990C a televízor v dokonalej harmónii

Lepší zvuk, väčšie zážitky! Experti zo spoločnosti Samsung vybavili SoundBar 11.1.4 Q990C technológiou Q-Symphony, ktorá vytvára pohlcujúce audio vychádzajúce zo samotného soundbaru a zároveň posilňuje zvuk tiahnuci sa z reproduktorov z televízora. Vychutnajte si zážitok ako zo živého koncertu u vás doma, kedykoľvek.

Samsung HW-Q990C vie, kde je jeho miesto

Žiadna ozvena, žiadni susedia sťažujúci sa na otriasajúce sa steny v dôsledku hlasných basových tónov. Smart soundbar Q990C je vybavený dômyselnou technológiou SpaceFit Sound Pro, ktorá automaticky zaznamená rozloženie okolitého priestoru a optimalizuje zvuk tak, aby zostalo len čisté a pohlcujúce audio.

Kinosála priamo v obývačke

Organizujete filmový večer alebo poriadnu hernú seansu s priateľmi? Pripravte sebe aj ostatným dokonalý zážitok s prémiovým zvukom. Bezdrôtové reproduktory hrajúce smerom nahor sa postarajú o jedinečné 3 D ozvučenie, ktoré vás ohromí svojou kvalitou a prenesie priamo do centra diania.

Soundbar Samsung HW-Q990C vytvorí perfektný pár

Doprajte si profesionálne ozvučenie počas počúvania hudby, hier či sledovania obľúbených videí. Stačí v smartfóne povoliť NFC a priblížiť ho k soundbaru Samsung HW-Q990C. Obe zariadenia sa automaticky spárujú bez toho, aby boli vyžadované akékoľvek zložité nastavenia.

Nová úroveň gamingu

Svojim súperom nedáte šancu! Soundbar Samsung HW-Q990C je vybavený pokročilým herným režimom, ktorý zmení vaše doterajšie predstavy o gamingu. Vychutnajte si strhujúcu jazdu so subwoofermi, ktoré zaistia ešte intenzívnejší zážitok z hry, a reproduktormi smerujúcimi zvukové vlny nahor pre dokonalý priestorový zvuk. Navyše nie je potrebné ničzložito nastavovať – pri spustení vašej obľúbenej hry sa soundbar Samsung HW-Q990C automaticky prepne na Herný režim, a vy sa tak môžete sústrediť iba na váš cieľ.

Vždy skvelý zvuk

Nerobte kompromisy a doprajte si perfektné ozvučenie za akýchkoľvek okolností. Pripojte k vašej televízii hernú konzolu, DVD prehrávač či iné zariadenie a nechajte rozoznieť krištáľovo čisté a pohlcujúce tóny – vďaka rozhraniu HDMI eARC je to hračka.

Hudobná scéna so soundbarom Samsung HW-Q990C pod palcom

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote umožňuje ovládať hlavné funkcie soundbaru Samsung HW-Q990C, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom televízora.

Nechajte domácnosť ožiť

Využívajte chvíle pohody a ovládajte inteligentnú domácnosť jednoducho, výkonným soundbarom Samsung HW-Q990C so zabudovanou technológiou SmartThings Hub. Tá zaistí bezproblémové pripojenie ku všetkým kompatibilným zariadeniam, vrátane ZigBee, ktoré následne môžete v aplikácii SmartThings podľa potreby jednoducho spúšťať a nastavovať. Skrátkavšetko pre maximálne pohodlie.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Počet kanálov
11.1.4 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Maximálny výkon
656 W Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
11.1.4 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
656 W Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
123,2 cm Hotovo!
Hĺbka
13,8 cm Hotovo!
Výška
7 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
22 cm Hotovo!
Hĺbka
41 cm Hotovo!
Výška
41,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
26 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
2 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, podporuje soundbar passthrough dolby vision? Ďakujem.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto soundbarem Samsung HW-Q990C a soundbarem Samsung HW-Q990B ?

Dobrý den, má v sobě nějak zabudovaný rádio, přes net nebo nějak jinak, abych nemusel kvůli tomu zapínat společně i TV? Díky za odpověď.

Dobry den , chcel by som sa spitat či sa daju kupit na tie 2 bezdrôtové reproduktory stojany a aky tip , Dakujem za odpoved , Pekny den prajem ...

Dobrý den, je tento model a model HW-Q990C/ZF to samé? Nebo se dá sehnat už i lepší model? Děkuji.

Dobrý den, mohu se zeptat, zda jsou v balení všechny komponenty jako na obrázku a jestli se dají ovládat samostatně? (Příklad: Bar k TV a ostatní k PC)

Dobry den, chci se zeptat do budoucna. Je mozne zkombinovat vse dohromady co se tyce zvuku 75" Samsung QE75QN900C, tento soundbar a jest epres zesilovac co mam domaci kino od denonu Elac? Nejak si neumim predstavit jak to prepinat kdyz to mam pres HDmi Arc do recieveru. Dekuji.

Dobrý den, lze nastavit na zadních reproduktorech rozdílná hlasitost vzhledem k umístění? Levý bude umístěn dále a pravý blíže od středu. Děkuji.

dobrý den, podporuje soundbar Chromecast, jednoduché připojení Spotify? děkuji

Dobrý den, nikde nemohu dohledat, jestli jsou zadní repro a subwoofer se soundbarem propojené skrze bluetooth nebo přes wifi. Nemáte tuto informaci? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Samsung HW-Q990C
Príslušenstvo pre Samsung HW-Q990C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q990C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q990C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q990C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-Q990C.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií