AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Samsung HW-S61A

Zobraziť katalóg
Samsung HW-S61A
5 1 hodnotení
SoundBar 5.0 s výkonom 200W, optické digi audio (výstup), Bluetooth, WiFi, ARC, Dolby Digital, diaľkový ovládač
Kód:  WR621k1 Produktové číslo:  HW-S61A/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-S61A

Štýlový soundbar Samsung HW-S61A

Špičkový soundbar Samsung HW-S61A s vynikajúcim zvukom v modernom dizajne

5-kanálový soundbar Samsung HW-S61A posunie zvuk vášho domáceho televízora na úplne novú úroveň a poskytne vám nádherný zážitok pri sledovaní obľúbených filmov, počúvaní hudby či hraní hier. Uchváti vás nielen dokonalým zvukom, ale aj atraktívnym úzkym dizajnom, ktorý vynikne v každom modernom interiéri. 

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-S61A

  • Celkový výkon 200 W
  • Systém obsahuje 2 woofery a 5 výškových reproduktorov
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth a WiFi
  • Virtuálny priestorový zvuk
  • Technológia Acoustic Beam
  • Dolby Audio, DTS Digital Surround
  • Technológia adaptívneho audia
  • 1× HDMI (eARC) výstup, optický audio vstup, USB
  • Možnosť rozšírenia o ďalšie zariadenia vďaka Wireless Surround Kit
  • Kompatibilný s aplikáciou SmartThings
  • Podpora hlasového asistenta Amazon Alexa
  • Možnosť montáže na stenu
  • Diaľkové ovládanie
  • Rozmery: 764 × 68 × 125 mm

Bezdrôtový soundbar Samsung HW-S60A vás obklopí dokonalým zvukom


Bezdrôtový soundbar Samsung HW-S61A disponuje 2 woofermi a 5 tweetermi, z ktorých 2 reproduktory sa nachádzajú na bočnej strane a sú vybavené technológiou akustického lúča Samsung Acoustic Beam, vďaka ktorej sa zvuk šíri do všetkých smerov na dosiahnutie dokonalého priestorového efektu.

Bezdrôtový priestorový zvuk

Voliteľná bezdrôtová súprava Samsung Surround Kit (SWA-8500S) vám umožní rozšíriť soundbar Samsung HW-S61A na priestorový zvukový systém, a to jednoducho bez prekážajúcich káblov. Ľahko tak vytvoríte bezdrôtový systém kanálov na dokonalé ozvučenie miestnosti, aby sa dosiahol skutočný priestorový zvuk ako v digitálnom kine.

Bluetooth soundbar Samsung HW-S61A poskytne optimalizovaný zvuk pre každú scénu

Bluetooth soundbar Samsung HW-S61A je vybavený technológiou adaptívneho audia, ktorá automaticky analyzuje a upravuje zvukový výstup podľa aktuálneho obsahu. Nezáleží na tom, či sledujete film, spravodajstvo alebo športové stretnutie, všetky hovorené dialógy budú vždy krásne zrozumiteľné aj pri nízkej hlasitosti.

Úžasné remeselné spracovanie

Soundbar Samsung HW-S61A na prvý pohľad zaujme úzkym vyhotovením s nadčasovým dizajnom. Zariadenie kombinuje prirodzený vzhľad s kompaktnými rozmermi a vysokou odolnosťou. Zaoblený tvar potiahnutý kvalitnou textíliou spoločne s najmodernejšími technológiami vytvára výnimočný pocit z očarujúceho zvuku.

Optimalizovaný režim Hudba

Pripojením inteligentného telefónu k soundbaru Samsung HW-S61A môžete počúvať vaše obľúbené skladby presne tak, ako ich zamýšľali ich tvorcovia. Samsung HW-S61A automaticky rozozná a optimalizuje zvuk podľa prehrávaného obsahu, takže bude vždy zaručená najvyššia kvalita výstupu.

Soundbar Samsung HW-S61A zaistí pohodlné streamovanie hudby

Pre ľahké spárovanie s mobilnými zariadeniami využíva soundbar Samsung HW-S61A bezdrôtové WiFi rozhranie. Vďaka tomu si môžete užívať počúvanie obľúbenej hudby z vášho smartfónu či tabletu vo vynikajúcej audio kvalite, kedykoľvek máte chuť.

Mobilná aplikácia SmartThings

Aplikácia SmartThings vám umožní pridať reproduktory a soundbary Samsung do vašej domácej smart siete, a tak získate lepšiu kontrolu nad prehrávaním hudby vo svojej inteligentnej domácnosti .


V balení soundbaru Samsung HW-S61A nájdete všetko, čo potrebujete

Súčasťou balenia soundbaru Samsung HW-S61A je všetko príslušenstvo, ktoré potrebujete na bezproblémovú inštaláciu. Nechýba ani diaľkové ovládanie a praktická súprava pre montáž soundbaru Samsung HW-S60A na stenu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!
Počet kanálov
5.0 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
5.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
200 W Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
76,4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Výška
6,8 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
3 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Výstupy

Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosim vas, existuje aj cierna varianta? dakujem

Diskusia a poradňa k Samsung HW-S61A
Príslušenstvo pre Samsung HW-S61A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-S61A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-S61A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-S61A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-S61A.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií