AD elektro AD elektro

SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling

Zobraziť katalóg
SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling
5 3 hodnotení
Grafická karta -8GB HBM2 (1.9Gbps), AMD Radeon Vega XTX (1406MHz), Boost clock 1677MHz, 4096 SP/64 CU, PCIe x16, 2048bit, HDMI, 3x DisplayPort, Back Plate
Kód:  EL793c7 Produktové číslo:  21275-00-40G Stránky výrobcu
SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling Predaj skončil

SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling

Spoločnosť AMD sa vracia do high-end segmentu herných grafických kariet s najnovšie a vysoko vyspelou architektúrou Vega. Model SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 Liquid Cooling má výkon porovnateľný s konkurenčnou GeForce GTX 1080 Ti a pridáva k tomu veľa nových technológií vrátane úplnej hardvérovej podpory rozhrania DirectX 12. Táto karta je skvelou voľbou pre hranie hier na maximálne detaily v rozlíšení 4K a pre VR.

Kľúčové vlastnosti karty SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 Liquid Cooling

  • Špičková grafická karta s vodným All-In-One chladením
  • Prvá architektúra s úplnou hardvérovou podporou DirectX 12
  • Určená pre hranie najnáročnejších súčasných i budúcich hier
  • Vhodná pre hranie v 4K a VR
  • Technológia AMD Freesync, XConnect, Eyefinity, Crossfire, LiquidVR a Virtual Super Resolution
  • Kryt z luxusného brúseného hliníka

Grafický čip AMD Radeon Vega RX 64

Úplne nové grafické jadro v sebe nesie 4096 stream procesorov v 64 blokoch výpočtových jednotiek. Vďaka tejto pôsobivej kombinácii dostanete k dispozícii dátovú priepustnosť až neuveriteľných 483 GB/s. Vzhľadom k uvedeným parametrom je nutné pochopiť zvýšený odber na úrovni 264 W. O napájanie sa tak stará dvojica 8pinových konektorov.

Medzi podporovanými technológiami nájdeme osvedčený Freesync zaisťujúci plynulý obraz, Eyefinity pre zapojenie až šiestich monitorov a samozrejme aj Crossfire umožňujúci kombináciu až štyroch grafík. Priaznivci virtuálnej reality si potom prídu na svoje s technológiou AMD LiquidVR, ktorá poskytuje celý rad optimalizácie pri používaní VR okuliarov.

Plných 8 GB pamäte typu HBM2

Jedná sa o nový druh 3D pamäte, ktorá svojím výkonom strčí do vrecka všetky ostatné typy. HBM2 je uspôsobená tak, aby dokázala pri zachovaní vysokého výkonu používať tiež operačná pamäť počítača, ku ktorej pristupuje po zbernici PCI Express. Vďaka tomu dokáže GPU fungovať s oveľa väčším objemom dát, než je bežné. Napríklad 8 GB pamäť typu HBM2 zvládne rovnakú prácu, ako 16 GB GDDR5.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
272 mm Hotovo!
Výška
112 mm Hotovo!
Hĺbka
40 mm Hotovo!
Modelové označenie
Vega Hotovo!
Počet stream procesorov
4 096× Hotovo!

Rozmery

Šírka
272 mm Hotovo!
Výška
112 mm Hotovo!
Hĺbka
40 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
Vega Hotovo!
Počet stream procesorov
4 096× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
HBM2 Hotovo!
Šírka zbernice
2 048-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 406 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
945 MHz (0,95 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Premium Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
264 W Hotovo!
Prídavné napájanie
2× 8-pin Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

MSRP pre tento produkt je pri aktualnom kurze USD/CZK 18607 Kc s DPH, smiem vediet preco je cena nastrelena o dalsich 16% (~3000 Kc)navyse a to bez hernych kuponov ? za tychto podmienok si tento produkt odmietam kupit

Proč jste změnili cenu z cca 18 000 Tisíc na 21 000 ? ted o ni nemám zájem, je dražší než ostatní.

Lze tuto grafickou kartu taktovat na vyšší frekvence ? jako ostatní zde RX Vega s Vodním Chlazením ? na 1 677 MHz v režimu Boost Clock ?

Dobrý den, nedávno karta přešla ze stavu "přijímáme předobjednávky" do "Těšíme se", co to přesně znamená? Také dalo by se odhadnout kdy bude karta přibližně naskladněna? Děkuji

Dobrý den, můj dotaz jek délce záruky, za posledních deset se mi nestalo, že bych pořídil ať už lowend GPU (cena 3000-5000) nebo i highend 10000+ se zárukou pouze 24 měsíců, vždy měli 36 měsíců, nejedná se o omyl u zadání produktu? Očekával bych u takto drahého komponentu je 36 měsíců standard a bez dalšího 10% příplatku, to mě přijde trochu nehoráznost..

to si děláte srandu ne? radeon RX Vega 64 water cooling zde byla před cca třema měsícema za 19tis a teď 30? Víte o tom že průměrná inflace v ČR je 2,5% ročně? Za tyto peníze to koupí vážně jen vůl... j

co to ma jako bejt stima GK to ty ceny schvalne nafukujete? si delate ..... a tim nemyslim jenom vegu lae vsechny karty :D

Dobrý den sleduju že mesic není dostupná a muj dotaz nebude jiný už mate nejaké info ? dekuji

Dobrý den, chci se zeptat, jakým způsobem je možné si tuto GK s vodním chlazením předobjednat? Děkuji

To čo máte vysokohorské prirážky?

123
Diskusia a poradňa k SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling
Ďalšie informácie

Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling (RECENZIA A TESTY)

Kvalitné chladenie je nevyhnutným predpokladom každej úspešnej grafickej karty na trhu a nie je to inak ani v prípade nových modelov VEGA spoločnosti AMD. My sa dnes na jeden taký veľmi zaujímavý systém chladenia pozrieme. Otestujeme si totiž tú najvýkonnejšiu Vega64 s vodným chladením na palube v podaní grafickej karty Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling.

Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Už vás nebaví hrať počítačové hry pri nízkej snímkovej frekvencii a chceli by ste, aby bola vaša budúca grafická karta výkonnejšia, ideálne priamo zo segmentu high-end? Ak sú vaše finančné možnosti obmedzené, ideálnou voľbou na vstup do tohto sveta vysokých výkonov by mohla byť Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming, ktorá rovnako ako ostatné grafické karty GeForce GTX 1070 ponúka solídny pomer výkonu a ceny. Poďme si ju teda otestovať.

Inno3D iChill GTX 1070 Ti X3 V2 (RECENZIA A TESTY)

Pekný strieborný dizajn chladiča s tromi čiastočne zakrytými ventilátormi, pod ktorými sa skrýva grafický čip GeForce GTX 1070 Ti spoločnosti NVIDIA. Tak to sú neklamné znaky toho, že v dnešnej recenzii si otestujeme grafickú kartu Inno3D iChill GTX 1070 Ti X3 V2.

Sapphire Nitro+ RX Vega64 8G HBM2 (RECENZIA A TESTY)

Vega64 je v súčasnosti najvýkonnejší grafický čip spoločnosti AMD. Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega64 8G HBM2 je potom vybavená práve týmto najvýkonnejším čipom a my si dnes otestujeme, ako si s jeho uchladením poradila spoločnosť Sapphire.

MSI GTX 1080 Armor 8G OC (RECENZIA A TESTY)

Veľmi vydarene vyhotovený čiernobiely dizajn s logom MSI na ventilátoroch chladiča, tak to sú presne neklamné znaky grafických kariet edície Armor spoločnosti MSI. Grafická karta MSI GTX 1080 Armor 8G OC spadá práve do tejto peknej edície, ale pretože vzhľad nie je všetko, poďme si túto grafickú kartu tiež dôkladne otestovať!

Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition disponuje novým a svojimi rozmermi iste neprehliadnuteľným systémom chladenia s trojicou ventilátorov Tri-X. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch na Alza.sk, to sa dozviete práve v tejto recenzii.

Zotac GTX 1080 Ti AMP! Edition (RECENZIA A TESTY)

Ak zháňate tú najvýkonnejšiu grafickú kartu súčasnosti, celkom iste ju nájdete v našej ponuke pod označením GeForce GTX 1080 Ti. Tieto grafické karty sú ponúkané rôznymi výrobcami pod rozličnými menami, ale my sa dnes zameriame na ponuku spoločnosti Zotac. Dnes si totiž otestujeme grafickú kartu Zotac GTX 1080 Ti AMP! Edition.
Recenzie SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling
Príslušenstvo pre SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G HBM2 Liquid Cooling.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií