Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Seasonic Focus Plus 550 Gold

Zobraziť katalóg
Seasonic Focus Plus 550 Gold
4,9 22 hodnotení
PC zdroj 550W, ATX, 80 PLUS Gold, účinnosť 89%, 2 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6 × SATA, odpojiteľné káble, aktivny PFC, tepelná regulácia otáčok, sieťový vypínač a zero RPM režim, 120 mm ventilátor,, plne modulárny, hĺbka 140 mm
Kód:  UE313s Produktové číslo:  SSR-550FX

Seasonic Focus Plus 550 Gold

Počítačový zdroj Seasonic Focus Plus 550 Gold s výkonom 550 W spĺňa náročné požiadavky dnešných zostáv a je pripravený plniť požiadavky budúcich stolových počítačov. Inštaláciu uľahčí 100 % modulárne vyhotovenie umožňujúce pripojiť len potrebné káble. S hĺbkou len 140 mm sa modely radu Focus Plus radia medzi svetovo najmenšie, plne modulárne ATX zdroje. Vynikajúca regulácia s nízkym výkonovým zvlnením a šumom zaisťuje vysokú stabilitu. Zdroj Seasonic Focus Plus 550 Gold ponúka až 87 % účinnosť pri 100 % záťaži. To je potvrdené certifikáciou 80 PLUS Gold. Počítačový zdroj Seasonic Focus Plus 550 Gold ocenia užívatelia hľadajúci jedinečnú kombináciu kompaktných rozmerov, vysokej efektivity a kvality.

Kľúčové vlastnosti Seasonic Focus Plus 550 Gold 550 W

  • Skvelý výkon až 550 W
  • Kompaktný dizajn s hĺbkou len 140 mm uľahčí inštaláciu
  • Vysoká efektivita s certifikáciou 80 PLUS Gold
  • 100 % modulárna kabeláž
  • Mnohonásobná ochrana napájacích obvodov
  • 8-pinové PCI-E konektory s oddeliteľnými 2 pinmi pre podporu 6-pinových konektorov
  • Ultra tichý 120 mm ventilátor

Doplňujúce informácie

Účinnosť:
87 % – 90 % pri 20 % – 100 % zaťažení

Maximálne zaťaženie:
+3,3 V – 20 A
+5 V – 20 A
+12 V – 45 A
+5 VSB – 3 A
-12 V – 0,3 A

 
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
550 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!
Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Podpäťová ochrana, Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
550 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Podpäťová ochrana, Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!
Účinnosť
89 % Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin Hotovo!
PCI Express 8pin/6+2pin
2ks Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
Hotovo!
Počet Molex HDD 4-pin
Hotovo!
Počet Molex FDD 4-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
120 mm Hotovo!

Rozmery

Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
86 mm (8,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
140 mm (14 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, daný zdroj pri zapnutí aj pri vypnutí PC cvakne, akoby relé. Chcem sa spýtať či je to vlastnosť zdroja a je to v poriadku, alebo sa jedná o vadný kus.

Dobrý den utáhne tento zdroj rtx 2070 gaming z +cpu i7 7700k vím je to na hraně ale mám ho doma tak proto se ptám.

Dobrý den, je zdroj Seasonic Focus Plus 550 Gold vhodný pro tuto sestavu? Základní deska - ASROCK Z370 Extreme4 - sc 1151 Coffee Lake Procesor - Intel Core i7-8700K - 6 core, 3.7GHz, turboboost 4.7GHz (95W) Chladič procesoru - NOCTUA NH-D15S Paměť - Kingston 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 HyperX Predator Series Grafická karta - MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G Disk na systém - Crucial M500 240GB 7mm Disk na data - WD Green 2TB 64MB cache Mechanika - LG DVD-RW Skříň - Corsair 500R Carbide Series černá

Zajímalo by mě na co je vzadu ten malý spínač?

Utiahne tento zdroj rtx 2070 a ryzen 7 1700 ? Ak nie tak aký zdroj by to utiahol?

Dobrý den, chci se zeptat jak u toho zdroje funguje hybrid mode, protože v popisu produktu to nelze pochopit... Předem děkuji

Dobrý deň bude mi zdroj pasovat na tuto dosku? https://m.alza.sk/asus-rog-strix-b360-i-gaming-d5289336.htm

Dobrý den. Lze dokoupit modulární kabeláž k tomuto zdroji. Ke zdroji není plné osazení. Npaříklad Napajecí Sata. Na vašem vebu jsem nenašel. Děkuji

je toto kvalitní zdroj?

Dobrý den, je tato sestava ok na hry? Díky https://www.alza.cz/nakupni-seznamy.htm?sharelist=76646B706A716A7D7

12
Diskusia a poradňa k Seasonic Focus Plus 550 Gold
Ďalšie informácie

Stable coins (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Kryptomena so stabilnou hodnotou – stable coin – býva označovaná za svätý grál kryptomien. Aké sú prístupy a reálne príklady? Prečo nie je decentralizované prevádzkovanie stable coinu jednoduchou záležitosťou? Dočítate sa v článku.

Stealthcoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Čierny kôň medzi kryptomenami?

Alternatív k Bitcoinu nájdeme dnes mnoho, avšak kryptomien, ktoré by boli koncipované s takým dôrazom na zabezpečenie a anonymitu ako Stealthcoin, existuje len málo. Ako sa Stealhtcoin ťaží a kde ho môžete nakúpiť či ukladať? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o Stealthcoine vedieť!

NEM (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Blockchainové riešenie pre každého.

Platforma NEM mieri po vzore Etherea ďaleko za hranice bežných kryptomien a sprístupňuje blockchainové riešenie ako jednotlivcom bez znalostí o programovaní, tak aj medzinárodným spoločnostiam. Čo stojí za úspechom NEM, ako prebieha „ťažba“  kryptomeny XEM a čo všetko dokáže takzvané Smart Assets? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o NEM vedieť!

Basic Attention Token: Kryptomena sľubujúca revolúciu na trhu reklamy

Decentralizovaný reklamný systém Basic Attention Token (BAT) s vlastným prehliadačom Brave zameraným na súkromie funguje už od mája 2017. V súčasnosti ho každý mesiac využíva vyše 4 milióny používateľov po celom svete. Čím je BAT toľko výnimočný? Kto za týmto ambicióznym projektom vlastne stojí? Nielen na tieto otázky nájdete odpoveď v našom článku!

Dogecoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Kryptomena s nádychom recesie!

Už ste počuli o kryptomene, ktorú neberie nikto vážne? Dogecoin možno vznikol ako obyčajný vtip, napriek tomu sa dnes teší obrovskej popularite. Ako Dogecoin vznikal? Aká je jeho trhová cena? Ako môže vyzerať blízka budúcnosť? Ako Dogecoin ťažiť? A akú vybrať peňaženku? Nielen to sa dočítate v našom článku!

Recenzie Seasonic Focus Plus 550 Gold
Príslušenstvo pre Seasonic Focus Plus 550 Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seasonic Focus Plus 550 Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seasonic Focus Plus 550 Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seasonic Focus Plus 550 Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seasonic Focus Plus 550 Gold.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií