Sklokeramické sporáky s teplovzdušnou rúrou

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Objem rúry
55 l
77 l
-
Vysúvanie plechu
Teleskopické
(17)
Závesné rošty
(11)
Prelisy
(6)
Príkon
2,9 kW
10,4 kW
-
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky
(6)
Áno, so zástrčkou
(1)
Nie
(23)
Farba
Biela
(16)
Čierna
(4)
Antikoro
(14)
Slonová kosť
(1)
Strieborná
(1)
Šírka
50 cm
60 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Sklokeramické sporáky s teplovzdušnou rúrou sú moderným a taktiež účinným riešením pre každú kuchyňu. Ponúkajú rýchle nahrievanie aj jednoduchú údržbu vďaka hladkému povrchu sklokeramickej varnej dosky. Teplovzdušná rúra zase zaistí rovnomerné pečenie. Sporák je navyše energeticky úsporný, a tak znižuje spotrebu energie pri zachovaní vysokého výkonu. Aké ďalšie výhody a funkcie ponúka sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou?

Pokračovať

Má sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou miesto vo vašej domácnosti?

Sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou je kombináciou efektivity a pohodlia, ktoré prinesie do vašej kuchyne. Je tu pre všetkých, ktorí hľadajú rýchlosť, efektivitu a jednoduchú údržbu. Sporák vám ponúkne rýchle nahrievanie umožňujúce rýchle varenie a tiež ľahkú údržbu. Teplovzdušná rúra zaisťuje rovnomerné rozloženie tepla. Sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou je skvelou voľbou pre každého, kto chce mať doma kvalitný, efektívny a moderný spotrebič.

  • Hladký povrch sklokeramickej dosky sa veľmi ľahko udržiava.
  • Teplovzdušná rúra pripraví perfektne upečené pokrmy.
  • Sporák sa rýchlo nahrieva a udržiava konštantnú teplotu.
  • Sklokeramická doska je menej účinná v porovnaní s indukčnými doskami.
  • Je oveľa viac náchylná na poškriabanie alebo prasknutie.
  • V porovnaní s plynovými sporákmi môže mať pomalšiu odozvu.

Sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou – zamerané na varnú dosku

V dnešnej dobe je sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou čoraz obľúbenejšou voľbou do každej modernej kuchyne vďaka svojej efektivite aj atraktívnemu vzhľadu. Funguje na princípe elektrického odporu, kedy prúd prechádza cez keramické sklo, ktoré sa zahrieva a prenáša teplo na nádobu umiestnenú na varnej doske. Teplo pritom vytvárajú infračervené vyhrievacie prvky pod sklom, ktoré vám doprajú rýchle a rovnomerné varenie. Aké užitočné vlastnosti vám sklokeramická doska ponúkne?

  • Ukazovateľ zvyškového tepla vás informuje o tom, že časť dosky je ešte horúca. Je to dôležité z hľadiska bezpečnosti, aby ste sa nedotkli povrchu a nič naň nepoložili.
  • Booster vám umožní rýchle zvýšenie teploty danej varnej plochy vo chvíli, keď potrebujete variť alebo priviesť vodu do varu. Ušetrí vám tým čas strávený v kuchyni.
  • Detská poistka je ďalším bezpečnostným prvkom, ktorý zabráni nechcenému zapnutiu dosky deťmi. Je to kľúčová funkcia všade tam, kde sa pohybujú malé deti.
  • Displej je moderným doplnkom, nájdete na ňom dôležité informácie, ako je nastavenie teploty, stav varných plôch a časovač pre lepšiu kontrolu a presnosť.

Zvyškové teplo, ktoré sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou po vypnutí platne ešte vyvíja, je skvelé na dokončenie varenia alebo udržanie teplého jedla, kedy zároveň šetrí energiu.

Moderný sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou na dokonalé pečenie

Sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou je moderný spotrebič, ktorý pri pečení používa horúci vzduch a jeho cirkuláciu, aby pokrmy vo vnútri boli pripravené rýchlo a rovnomerne. Vzduch cirkuluje vďaka ventilátoru, ktorý ho rozvádza po celom priestore rúry, preto je jedlo uvarené alebo upečené zo všetkých strán. Teplovzdušná rúra tak pripravuje jedlá rýchlejšie a efektívnejšie ako tá klasická. Aké vlastnosti vám rúra môže ponúknuť?

  • Časovač je užitočná funkcia, ktorá vám umožní nastaviť si dobu pečenia podľa potreby. Na konci vás rúra upozorní zvukovým signálom alebo sa sama vypne.
  • Úložný priestor je praktickým doplnkom, ktorý vám dovolí uschovať plechy, rošty alebo ďalšie príslušenstvo bez toho, aby zbytočne zaberalo miesto inde v kuchyni.
  • Displej nájdete na väčšine moderných spotrebičov, ukazuje nastavenie teploty, zostávajúci čas pečenia alebo ďalšie hodnoty, ktoré pre vás môžu byť dôležité.
  • Chladné dvierka sú vhodné predovšetkým do domácností, kde sú malé deti. Aj pri prevádzke totiž zostávajú chladné na dotyk a zabraňujú poraneniu.

sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou Gorenje
Displej

sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou Fagor
Teleskopické lišty

sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou Concept
Úložný priestor

i

S čistením teplovzdušnej rúry si nerobte starosti

Uľahčiť si môžete čistenie teplovzdušnej rúry vďaka špeciálnej funkcii. Využíva sa katalytické čistenie disponujúce špeciálnymi panelmi, ktoré pri vyšších teplotách absorbujú tuk a rozkladajú zvyšky jedla. Hydrolytické čistenie zmäkčuje a rozpúšťa zvyšky pomocou pary, takže ich môžete ľahko odstrániť. A nakoniec, parné čistenie efektívne a do hĺbky vyčistí rúru pomocou pary. S akoukoľvek z týchto metód zostane rúra vždy čistá bez zbytočného úsilia.

Vyberte si spôsob zasúvania plechov

K teplovzdušnej rúre zvyčajne dostanete 1 až 3 plechy. Tie sa potom do rúry vkladajú rôznym spôsobom, z ktorých každý je inak komfortný a bezpečný. Jedným z nich je teleskopické vysúvanie, plech sa nemôže z výsuvov vyklopiť alebo spadnúť. Ďalšou možnosťou sú závesné rošty, ktoré sú pre plechy či iný riad stabilnou oporou a umožnia vám k nim prístup zo všetkých strán. Nakoniec sa využívajú aj prelisy, ktoré predstavujú vylisované žliabky na bokoch rúry, do ktorých sa plechy zasúvajú.

Umiestnenie vykurovacieho telesa zohráva svoju rolu

Vykurovacie teleso a jeho umiestnenie je kľúčovým prvkom pre rovnomerné pečenie, ktoré má teplovzdušná rúra zaisťovať. Najčastejšie ide o kruhové vykurovacie teleso, ktoré sa väčšinou umiestňuje okolo ventilátora v zadnej časti a zaisťuje efektívne a rovnomerné pečenie v celom priestore rúry. Okrem toho môžete v rúre nájsť aj horné výhrevné teleso, ktoré je nenahraditeľné napríklad na zapekanie, alebo spodné vykurovacie teleso, ktoré sa hodí na pomalé pečenie alebo prípravu pizze.

Objem teplovzdušnej rúry sa zvyčajne pohybuje od 50 do 80 l, pričom tie väčšie umožňujú prípravu väčšieho množstva jedla naraz.

Aké programy vám ponúkne sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou?

Sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou je vybavený programami, vďaka ktorým v rúre pripravíte mnoho rozmanitých pokrmov. Zjednodušujú proces varenia a umožňujú vám pripraviť veľmi chutné jedlá. Každý program je pritom navrhnutý tak, aby vyhovoval špecifickým požiadavkám aj technikám. Aké sú tie najpoužívanejšie a najbežnejšie programy, ktoré vám poskytnú dostatočnú flexibilitu a uspokoja aj tých najnáročnejších?

  • Rozmrazovanie je špeciálny program umožňujúci jemné rozmrazenie potravín bez varenia. Je šetrný, čím zachováva textúru aj chuť všetkého, čo vyberiete z mrazničky.
  • Spodný a horný ohrev sú klasické režimy, ktoré môžete používať spoločne alebo každý samostatne. Teplo prichádza zo spodného a horného vykurovacieho telesa.
  • Pravý horúci vzduch (konvekcia) využíva ventilátor na rozvádzanie tepla po celej rúre, jedlo sa tak pečie rovnomerne zo všetkých strán a na všetkých úrovniach.
  • Gril je program, ktorý pomocou horného tepla vytvára chrumkavé a do zlatista upečené povrchy. Využijete ho na grilovanie mäsa, rýb a zeleniny.

Akú farbu bude mať sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou?

Vďaka niekoľkým možným farbám sa sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou hodí do každej kuchyne. Biela dodáva kuchyni čistý a svieži vzhľad, čierna je zase sofistikovaná a elegantná a vytvára skvelý kontrast s jasnými farbami. Spotrebiče z nehrdzavejúcej ocele sú odolné, ľahko sa udržiavajú a majú univerzálny vzhľad, ktorý sa hodí do každého štýlu kuchyne. Slonovinová farba pôsobí teplým a klasickým dojmom, využijete ju najmä v tradičných kuchyniach, ktorým dodá nádych nostalgie a pohodlia.

sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou Siguro
Biely sporák

sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou Amica
Čierny sporák

sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou Mora
Strieborný sporák

Sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou má štandardné veľkosti

Sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou má klasické rozmery, takže pekne zapadne do štandardnej kuchynskej linky. Jeho šírka je zvyčajne 50 alebo 60 cm, v menších kuchyniach teda môžete ušetriť trochu miesta. Hĺbka je 60 cm, čo je štandardná hĺbka kuchynských skriniek. Výška je bežných približne 85 cm, čo je rozmer zaisťujúci ergonomické pohodlie pri varení bez nutnosti sa príliš ohýbať.

Neviete, aký si zaobstarať sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou? Recenzie vám pri výbere pomôžu.

Hľadáte sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou 230 V?

Pripojiť môžete sklokeramický sporák s teplovzdušnou rúrou 230 V aj 400 V, nemusíte sa teda obávať, že by ste v prípade nedostupnosti vyššieho napätia nemohli zaobstarať tento typ sporáka aj do vašej kuchyne. Príkon sa často pohybuje v rozmedzí od 2 do 10 kW, čo svedčí o širokom rozsahu výkonnosti, a tým aj o prispôsobivosti na rôzne potreby pri varení. Vyšší výkon totiž umožňuje rýchlejšie zahrievanie – rýchlejšie varenie a menej času v kuchyni.

i

Pozrite sa tiež na indukčné sporáky s teplovzdušnou rúrou

Indukčné sporáky s teplovzdušnou rúrou sú špičkou, ktorá kombinuje dve vysoko efektívne technológie na dosiahnutie maximálneho výkonu aj úspory energie. Indukčná doska priamo zahrieva riad, ale sama zostáva chladná, čo vám umožní lepšiu kontrolu teploty a energetickú účinnosť. Teplovzdušná rúra zaisťuje rovnomerné pečenie. Pokiaľ hľadáte spojenie modernej technológie a úspory, ide o ideálnu voľbu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
35 položiek
AMICA SSS 112 ATW
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: chladné dvierka rúry a tlmené dovieranie dverí, programy rúry rýchle predhriatie, gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie, ventilátor, pravý horúci vzduch a parné pečenie, biela farba
388,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: AMSP089
Fagor 3CLV-515AN
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: chladné dvierka rúry a tlmené dovieranie dverí, programy rúry gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie, ventilátor a pravý horúci vzduch, čierna farba
483,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: FAGSP005
1,0
ELECTROLUX LKR540202W
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85,8 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ovládanie pomocou otočných gombíkov, displej súčasťou dosky, RÚRA: rovnomerné pečenie na viacerých úrovniach, programy rúry gril s otočným ražňom, spodný ohrev, rozmrazovanie, pizza a pravý horúci vzduch, biela farba
Kúpiť s kódom ALZADNI15 356,07 €
418,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: ELXSP079
5,0
AMICA SSA 6110 OCW
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla a booster, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: chladné dvierka rúry, programy rúry rýchle predhriatie, gril, gril s otočným ražňom, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie, ventilátor a pravý horúci vzduch, biela farba
419,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AMSP065
4,7
MORA C 8668 BX6
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla, ovládanie pomocou otočných gombíkov, časovač súčasťou dosky, RÚRA: detská poistka, chladné dvierka rúry a tlmené dovieranie dverí, programy rúry rýchle predhriatie, gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie, ventilátor, pizza, pravý horúci vzduch a parné pečenie, antikorové vyhotovenie
458,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: MORSP079
ELECTROLUX SteamBake LKR564200K
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85,8 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: detská poistka, programy rúry gril, horný ohrev, spodný ohrev, ventilátor, pravý horúci vzduch a parné pečenie, čierna farba
429,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: ELXSP054
4,5
BEKO FSM57300GX
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ovládanie pomocou otočných gombíkov, displej a časovač súčasťou dosky, RÚRA: detská poistka, programy rúry gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie, ventilátor, statické pečenie a pravý horúci vzduch, antikorové vyhotovenie
309,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: BESP14
5,0
ELECTROLUX SteamBake LKR564200X
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85,8 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: detská poistka, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: detská poistka, programy rúry gril, spodný ohrev, rozmrazovanie, pravý horúci vzduch a parné pečenie, antikorové vyhotovenie
449,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: ELXSP072
2,5
AMICA SHC 5784D X
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla a booster, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: programy rúry rýchle predhriatie, gril, gril s ventilátorom, horný ohrev, spodný ohrev, dolný + horný ohrev, rozmrazovanie, ventilátor, pizza a pravý horúci vzduch, antikorové vyhotovenie
346,90 €
Zánovné
Objednávací kód: AMI001e
3,0
Fagor 3CLV-610AB
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: tlmené dovieranie dverí, programy rúry rýchle predhriatie, gril, horný ohrev, spodný ohrev, statické pečenie a pravý horúci vzduch, biela farba
424,90 €
Použité
Objednávací kód: FAGSP003
4,4 11×
GORENJE GECS5B70CLI
Sporák – elektrický, sklokeramická varná doska, energetická trieda A, rozmery 85 × 50 × 59,4 cm (V׊×H), 4 platničky, VARNÁ DOSKA: ukazovateľ zvyškového tepla, ovládanie pomocou otočných gombíkov, RÚRA: programy rúry rýchle predhriatie, gril, horný ohrev, spodný ohrev, rozmrazovanie, ventilátor, pizza, pravý horúci vzduch a parné pečenie, slonová kosť farba
521,90 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 24. 5. 2024
Objednávací kód: GORSP038

Sklokeramické sporáky s teplovzdušnou rúrou

V kategórii Sklokeramické sporáky s teplovzdušnou rúrou máme práve teraz na Alza.sk celkom 35 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné sklokeramické sporáky s teplovzdušnou rúrou Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie sklokeramické sporáky s teplovzdušnou rúrou Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii sklokeramické sporáky s teplovzdušnou rúrou recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií