AD homeoffice Xiaomi Fan Festival

Sony Xperia 1 čierna + PlayStation 4 Fortnite

Zobraziť katalóg
Sony Xperia 1 čierna + PlayStation 4 Fortnite
Mobilný telefón 6.5" P-OLED 3840 × 1644, procesor Qualcomm Snapdragon 855 8-jadrový, RAM 6 GB, interná pamäť 128 GB, micro SDXC až 512 GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 12 Mpx (f/1.6)+12 Mpx (f/2.4)+12 Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 8 Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, dual SIM, vodoodolný podľa IP68, neblokovaný, rýchle nabíjanie 18W, batéria 3330 mAh, Android 9.0 Pie
Kód:  SOM082c1 Produktové číslo:  SON000012        Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia 1 čierna + PlayStation 4 Fortnite

vlastnosti telefónu

167 mm

Predná strana

72 mm

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

8,2 mm

Hmotnosť telefónu: 180 g

Úhlopříčka displeje

6,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 9.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 300 mAh

výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

167 × 72 × 8,2 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

128 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 +12 +12 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD až 512 GB

slot na pamäťové karty

Váha

180 g

hmotnosť telefónu


Mobilný telefón Sony Xperia 1 + Playstation 4 + fortným balíček 2 000 V Bucks

Spoločnosť Sony si pre vás pripravila exkluzívny balíček, ktorý obsahuje inteligentný telefón Xperia 1 a hernú konzolu PlayStation 4 Slim s 500 GB diskom. A navyše ako bonus dostanete aj Fortnite balíček 2 000 V Bucks.


Elegantný dizajn a vynikajúca ergonómia

Xperia 1 disponuje elegantným hladkým telom so zaoblenými hranami, ktoré je navrhnuté tak, aby vám perfektne padlo do ruky. Úžasný dizajn dopĺňa tenký kovový rámik a odolný sklenený povrch v prednej aj zadnej časti telefónu.

6,5" displej CinemaWide 21 : 9

Užite si dokonalý zážitok pri sledovaní filmov vďaka profesionálnemu 6,5" OLED displeju CinemaWide s detailným 4K rozlíšením a širokým pomerom strán 21 : 9, ktorý ponúka viac miesta na pohodlné ovládanie aplikácií. Vďaka presnému skalibrovaniu a HDR technológii vás obraz pohltí živými farbami a bohatým kontrastom, takže si filmy užijete presne v takej forme, v akej ju zamýšľali jeho tvorcovia.

Režim Creator s technológiou CineAlta

Špeciálny režim Creator využívajúci technológiu CineAlta umožní sledovať filmy a seriály s konzistentnou reprodukciou farieb presne tak, ako ju zamýšľali tvorcovia obsahu. Displej CinemaWide disponuje podporou 10-bitových farieb, vďaka ktorej dokáže zobraziť jemné farebné prechody bez pruhov.

Tri objektívy pre profesionálne snímky

Xperia 1 je vybavená špičkovým zadným fotoaparátom s tromi objektívmi s vynikajúcou svetelnosťou, vďaka čomu dosiahnete profesionálne snímky s dokonalou ostrosťou a minimálnym šumom za každej svetelnej situácie. So 16 mm objektívom zaobstaráte úžasné širokouhlé snímky krajiny, a všestranné 26 mm a 52 mm objektívy zaistia kvalitné dvojnásobné bezstratové priblíženie. Na fotení vzdialených objektov oceníte aj optický zoom.


Technológia fotoaparátov Sony Alpha

Xperia 1 využíva profesionálne technológie z fotoaparátov Sony Alpha a nový procesor BIONZ X, ktorý zaistí efektívnu redukciu šumu pri RAW dátach na vytvorenie perfektne čistých snímok. Vo výbave nechýba pokročilý systém ostrenia Eye AF s technológiu sledovania objektu a rýchle sériové snímanie rýchlosťou až 10 snímok vrátane AF/AE.


Dokonalé selfie snímky

Na zhotovovanie jasných selfie snímok je k dispozícii predný 8 Mpx fotoaparát s technológiou Eye AF, ktorá umožní zachytenie dokonale ostrých portrétov vďaka šikovnému autofocusu, ktorý sa zameriava na oči.


Plne manuálne ovládanie expozície a citlivosti ISO

Pre úplnú kontrolu nad výsledným snímkom môžete manuálne ovládať expozičný čas a citlivosť fotoaparátu s možnosťou nastavenia až 30-sekundovej expozície. Vďaka týmto parametrom zaobstaráte úžasné nočné zábery s minimálnym šumom a bez rozmazania.


Profesionálne 4K HDR videá

Technológia Cinema Pro umožní natáčať profesionálne videá v 4K HDR rozlíšení s filmovým pomerom strán, výnimočným dynamickým rozsahom s vernými farbami. Vďaka kombinácii optickej a elektronickej stabilizácie zaobstaráte plynulé videá bez roztrasenia aj pri natáčaní v pohybe.


Nastavenie farieb LOOK

Spoločnosť Sony pri vývoji telefónu spolupracovala s technikmi navrhujúcimi digitálne videokamery, vďaka čomu vznikol unikátny režim LOOK, ktorý umožní farebné nastavenie záznamov. Vyberať môžete z ôsmich rôznych nastavení farieb, ktoré záberom dodajú originálnu náladu rôznych filmových štýlov.

Odomknutie telefónu jednoduchým dotykom

Dychberúci výkon novej mobilnej platformy Qualcomm Snapdragon 855 s grafickým čipom Adreno 640 zaistí plynulý beh aj tých najnáročnejších aplikácií vrátane najnovších 3D hier. 6 GB operačnej pamäte umožní svižné ovládanie viacerých aplikácií naraz a vďaka podpore ultrarýchleho pripojenia až 1,6 Gb si užijete extrémne rýchle sťahovanie a prehliadanie webu.


Ovládajte viac aplikácií naraz

Širokouhlý 6,5" displej CinemaWide 21 : 9 vám poskytne dostatok miesta na pohodlné ovládanie viac aplikácií naraz, takže toho zvládnete oveľa viac. Stačí obrazovku rozdeliť do dvoch častí a môžete pohodlne sledovať videá, zatiaľ čo píšete správu alebo surfujete na internete.

Filmový zvuk Dolby Atmos

Technológia High-Resolution Audio a Dolby Atmos vykúzli úžasný zvukový zážitok s multidimenzionálnym zvukom, ktorý vás doslova obklopí. Vstavané stereofónne reproduktory zaistia čistú a dynamickú reprodukciu zvuku. Technológia streamovania LDAC sa postará o vysoko kvalitné bezdrôtové počúvanie.

Vysoká výdrž a odolnosť

Xperia 1 disponuje ochranou IP65/68, takže bez problémov odolá vode a prachu. Predná aj zadná strana je osadená odolným sklom Corning Gorilla Glass 6, ktorá telefón ochráni pred pádmi a poškriabaním. Telefón je napájaný vysokokapacitnou 3 330 mAh batériou s podporou rýchleho dobíjania, ktorá dodá dostatok energie na celý náročný deň. Šikovný režim STAMINA prispôsobuje využívanie energie podľa aktuálneho stavu batérie, čím efektívne predlžuje jej výdrž.



Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
3840 × 1644 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
167 mm Hotovo!
Šírka
72 mm Hotovo!
Hĺbka
8,2 mm Hotovo!
Hmotnosť
180 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
6,5" (16,51 cm) Hotovo!
Typ displeja
P-OLED Hotovo!
Jemnosť displeja
643 PPI Hotovo!
Tvar výrezu v displeji
Bez výrezu Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,6 Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,6 Hotovo!
Optický zoom
Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 960fps Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 330 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
18 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
6 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
512 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,84 GHz (2 840 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 855 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 640 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Xperia 1 čierna + PlayStation 4 Fortnite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia 1 černá + PlayStation 4 Fortnite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia 1 fekete + PlayStation 4 Fortnite.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií