Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony Xperia 1 sivá

Zobraziť katalóg
Sony Xperia 1 sivá
5 9 hodnotení
Mobilný telefón 6.5" OLED 3840 × 1644, procesor Qualcomm Snapdragon 855 8-jadrový, RAM 6 GB, interná pamäť 128 GB, micro SDXC až 512 GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 12 Mpx (f/1.6)+12 Mpx (f/2.4)+12 Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 8 Mpx, optická a elektronická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, hybridný slot, vodoodolný podľa IP68, neblokovaný, rýchle nabíjanie 18W, batéria 3330 mAh, Android 9.0 Pie
Kód:  SOM082b3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia 1 sivá

Vlastnosti telefónu

167 mm

Sony Xperia 1

72 mm

Sony Xperia 1

8,2 mm

Hmotnosť telefónu: 180 g

Uhlopriečka displeja

6,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 9.0

Typ operačného systému

Kapacita batérie

3 300 mAh

Kapacita batérie

Micro Sim

Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

167 × 72 × 8,2 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

64 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 +12 +12 + 8 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDXC

Slot na pamäťové karty

Hmotnosť

180 g

Hmotnosť telefónu

Elegantný dizajn a vynikajúca ergonómia

Mobilný telefón Sony Xperia 1 disponuje elegantným hladkým telom so zaoblenými hranami, ktoré je navrhnuté tak, aby vám perfektne zapadlo do ruky. Úžasný dizajn dopĺňa tenký kovový rámik a odolný sklenený povrch v prednej i zadnej časti telefónu.

6,5" displej CinemaWide 21 : 9

Prežite dokonalý zážitok pri sledovaní filmov vďaka profesionálnemu 6,5" OLED displeju CinemaWide s detailným 4K rozlíšením a širokým pomerom strán 21 : 9, ktorý ponúka viac miesta na pohodlné ovládanie aplikácií. Vďaka presnému kalibrovaniu a HDR technológii vás obraz pohltí živými farbami a bohatým kontrastom, takže si filmy vychutnáte presne v takej forme, ako to zamýšľali ich tvorcovia.

Režim Creator s technológiou CineAlta

Špeciálny režim Creator využívajúci technológiu CineAlta vám umožní sledovať filmy a seriály s konzistentnou reprodukciou farieb presne tak, ako to zamýšľali tvorcovia obsahu. Displej CinemaWide disponuje podporou 10-bitových farieb, vďaka ktorej dokáže zobraziť jemné farebné prechody bez pruhov.

Tri objektívy na profesionálne snímky

Xperia 1 je vybavená špičkovým zadným fotoaparátom s tromi objektívmi s vynikajúcou svetelnosťou, vďaka čomu dosiahnete profesionálne snímky s dokonalou ostrosťou a minimálnym šumom v každej svetelnej situácii. So 16 mm objektívom zhotovíte úžasné širokouhlé snímky krajiny a všestranné 26 mm a 52 mm objektívy sa postarajú o kvalitné dvojnásobné bezstratové priblíženie.


Technológia fotoaparátov Sony Alpha

Mobilný telefón Sony Xperia 1 využíva profesionálne technológie z fotoaparátov Sony Alpha a nový procesor BIONZ X, ktorý zaručí efektívnu redukciu šumu pri RAW dátach na vytvorenie perfektne čistých snímok. Vo výbave nechýba pokročilý systém zaostrenia Eye AF s technológiu sledovania objektu a rýchle sériové snímanie rýchlosťou až 10 snímok vrátane AF/AE.


Dokonalé selfie snímky

Na zhotovovanie jasných selfie snímok je k dispozícii predný 8 Mpx fotoaparát s technológiou Eye AF, ktorá umožní zachytenie dokonale ostrých portrétov vďaka inteligentnému autofókusu, ktorý sa zameriava na oči.


Úplné manuálne ovládanie expozície a citlivosti ISO

Na úplnú kontrolu nad výslednou snímkou môžete manuálne ovládať expozičný čas a citlivosť fotoaparátu s možnosťou nastavenia až 30 sekundovej expozície. Vďaka týmto parametrom urobíte úžasné nočné zábery s minimálnym šumom a bez rozmazania.


Profesionálne 4K HDR videá

Technológia Cinema Pro umožní natáčať profesionálne videá v 4K HDR rozlíšení s filmovým pomerom strán, výnimočným dynamickým rozsahom s vernými farbami. Vďaka kombinácii optickej a elektronickej stabilizácie natočíte plynulé videá bez roztrasenia aj pri natáčaní v pohybe.


Nastavenie farieb LOOK

Spoločnosť Sony pri vývoji telefónu spolupracovala s technikmi navrhujúcimi digitálne videokamery, vďaka čomu vznikol unikátny režim LOOK, ktorý umožní farebné nastavenie záznamov. Vyberať si môžete z ôsmich rôznych nastavení farieb, ktoré záberom dodajú originálnu náladu rôznych filmových štýlov.

Odomknutie telefónu jednoduchým dotykom

Dych vyrážajúci výkon novej mobilnej platformy Qualcomm Snapdragon 855 s grafickým čipom Adreno 640 sa postará o plynulý chod aj tých najnáročnejších aplikácií vrátane najnovších 3D hier. 6 GB operačnej pamäte umožní svižné ovládanie viacerých aplikácií naraz a vďaka podpore ultra rýchleho pripojenia až 1,6 Gb si vychutnáte extrémne rýchle sťahovanie a prezeranie webu.


Ovládajte viac aplikácií naraz

Širokouhlý 6,5" displej CinemaWide 21 : 9 vám poskytne dostatok miesta na pohodlné ovládanie viacerých aplikácií súčasne, takže toho zvládnete oveľa viac. Stačí obrazovku rozdeliť do dvoch častí a môžete pohodlne sledovať videá, zatiaľ čo píšete správu alebo surfujete na internete.

Filmový zvuk Dolby Atmos

Technológia High-Resolution Audio a Dolby Atmos vyčarí úžasný zvukový zážitok s multidimenzionálnym zvukom, ktorý vás doslova obklopí. Vstavané stereofónne reproduktory zabezpečia čistú a dynamickú reprodukciu zvuku. Technológia streamovania LDAC sa postará o vysoko kvalitné bezdrôtové počúvanie.

Vysoká kapacita a odolnosť

Mobilný telefón Sony Xperia 1 disponuje ochranou IP65/683, takže bez problémov odolá vode a prachu. Predná i zadná strana je osadená odolným sklom Corning Gorilla Glass 6, ktoré telefón ochráni pred pádmi a poškriabaním. Telefón je napájaný vysokokapacitnou 3 300 mAh batériou s podporou rýchleho dobíjania, ktorá mu dodá dostatok energie na celý náročný deň. Inteligentný režim STAMINA prispôsobuje využívanie energie podľa aktuálneho stavu batérie, čím efektívne predlžuje jej životnosť.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
6,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
3840 × 1644 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
3840 × 1644 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
167 mm Hotovo!
Šírka
72 mm Hotovo!
Hĺbka
8,2 mm Hotovo!
Hmotnosť
178 g Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,6 Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,6 Hotovo!
Optický zoom
Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 960fps Hotovo!
Skóre DxOMark (hlavný fotoaparát)
94 Hotovo!
Skóre DxOMark (selfie fotoaparát)
78 Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 330 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
18 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
6 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
512 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,84 GHz (2 840 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 855 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 640 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 9.0 Pie Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jinde bez akce novy za 17k a tady s akci za 23k?????

Cena je pořád vysoká, ale po přečtení recenze Odkaz do neznáma do ní jdu kvůli foťákům.

Diskusia a poradňa k Sony Xperia 1 sivá
Príslušenstvo pre Sony Xperia 1 sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia 1 šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia 1 grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia 1 grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia 1 szürke.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií