Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

Sony Xperia XZ Premium Luminous Chrome

Zobraziť katalóg
Sony Xperia XZ Premium Luminous Chrome
4,7 28 hodnotení
Mobilný telefón 5,5" IPS 3840x2160, procesor Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core 64bit, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, MicroSDXC až 256GB, fotoaparát 19Mpx, GPS, NFC, 4G/LTE, Dual SIM, USB-C, Android 7.0
Kód:  SOM0741a1c Produktové číslo:  1308-4123 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia XZ Premium Luminous Chrome

Vlastnosti telefónu

156 mm

Sony Xperia XZ Premium

77 mm

Sony Xperia XZ Premium

7,9 mm

Hmotnosť telefónu: 195 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nougat

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 230 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

77 × 156 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

19 Mpx + 13 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC (až 256 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

195 g

hmotnosť telefónu


Xperia XZ Premium je nová vlajková loď spoločnosti Sony. Svojich budúcich majiteľov uchváti jedinečnými hladkými líniami a očarujúcimi sklenenými plochami. Tento špičkový smartfón v sebe dokázal skĺbiť elegantný vzhľad, ergonomické vyhotovenie, tenkú konštrukciu či inovatívne technológie vnútri. Navyše vďaka certifikácii IP68 mu nevadí dážď, vyliata voda ani prach, je teda pripravený na použitie v ťažkých podmienkach. Odolnosť ešte zvyšuje ochranné sklo Gorilla Glass 5, ktoré nenájdete len na displeji, ale aj na zadnej strane - Xperia XZ Premium teda len tak nič nezaskočí.


Kľúčové vlastnosti

  • Fotoaparát Motion Eye s rozlíšením 19 Mpx a super spomaleným videom
  • Displej 5,5'' 4K HDR
  • Konštrukcia odolná voči vode - certifikácia IP68
  • Procesor Qualcomm® Snapdragon 835
  • Gorilla Glass 5 - na prednej aj zadnej strane telefónu
  • Google Android 7.0 Nougat
  • Konektor USB-C

Úchvatný displej

Sony Xperia XZ Premium je prvý smartfón na svete, ktorý disponuje 4K HDR displejom s výnimočnými farbami a kontrastom. V porovnaní s klasickými displejmi sú rozdiely viditeľné hneď na prvý pohľad. Vďaka technológiám, ktoré sú využívané v televízoroch Bravia je obraz živý, intenzívny a jasný. Displej TRILUMINOS predstavuje jedinečnú technológiu produkujúcu približne 138 % farebného spektra zobrazovaného štandardnými displejmi. 

X-Reality na mobilné zariadenia zabezpečuje, že všetok obraz vyzerá dokonale. V jeho réžii je doplňovanie chýbajúcich pixelov, potláčanie šumu či vylepšovanie textúry. Obsah s nižším rozlíšením vyzerá skvele tak, ako by bol vyhotovený v oveľa vyššej kvalite.  



Fotoaparát Motion Eye

Kompaktný fotoaparát? Ten už nebudete potrebovať. Nový fotoaparát Motion Eye s funkciami super spomaleného videa a prediktívneho záznamu zachytí všetko, dokonca aj to, čo ľudské oko nepostrehne. Výnimočná kvalita obrazu a detekcie pohybu je zaistená najrýchlejším a najinteligentnejším spracovaním obrazu. Na skvelé výsledky sa budete môcť spoľahnúť aj pri slabom osvetlení alebo protisvetle. Teraz už svoj kompakt môžete v pokoji nechať doma v šuplíku.

Vďaka prediktívnemu hybridnému automatickému ostreniu ľahko zaznamenáte dokonale čisté akčné snímky bez rozmazania. Svoj podiel na tom má aj rýchla závierka s prevenciou skreslenia, ktorá zachytáva skutočnú podobu objektov aj osôb. S manuálnym zaostrovaním a ovládaním času expozície budete mať ešte väčšiu kreatívnu slobodu.


Sony Xperia XZ Premium

Nízky šum

Nový obrazový snímač Exmor RS disponuje 5× rýchlejším snímaním obrazu, čo umožňuje nadobudnutie ostrejších snímok aj pri akčných scénach.

Sony Xperia XZ Premium

Objektív Sony G Lens

Inovovaný objektív G Lens zachytí všetky detaily aj textúry s vyššou optickou čistotou na celej ploche snímky.

Sony Xperia XZ Premium

Spracovanie obrazu

Aj preslávený obrazový procesor BIONZ sa dočkal vylepšenia. Teraz vám poskytne presnejšiu detekciu pohybu aj rýchlejšie spracovanie obrazu.


Okamžité zdieľanie

Predný fotoaparát disponuje snímačom s rozlíšením 13 Mpx a má skvelé predpoklady na fotografovanie pri zlom osvetlení. Senzor má totiž veľkosť 1/3,06" a 22 mm širokouhlý objektív zaistí dostatok svetla na vaše snímky. 

Videá a snímky môžete ihneď zdieľať s vašimi priateľmi na sociálnych sieťach. Aplikácia Movie Creator je vyhotovenie na vhodné súbory na okamžité zdieľanie. 



Procesor, ktorý nepozná prekážky

Jadrom Mobilného telefónu Xperia XZ Premium je najmodernejší procesor Qualcomm Snapdragon 835, ktorý integruje gigabitové pripojenie modemu X16 a poskytuje mimoriadny grafický výkon. Aj preto patrí do absolútnej špičky medzi procesormi. Čítanie dát bude až 3× rýchlejšie než u bežných pamätí, a to vďaka pamäti Universal Flash Storage. Užite si bleskurýchle prehliadanie webu, plynulé hranie hier, streamovanie videí či bezkonkurenčný multitasking.

Ak by vám nestačilo vnútorné 64 GB úložisko môžete ho ľahko rozšíriť o pamäťové karty microSDXC s veľkosťou až 256 GB. Pochváliť sa tiež môže USB-C konektorom, s ktorým bude prenos dát až 10× rýchlejší ako s USB 2.0, a dosahuje rýchlosť až 5 Gb/s. Navyše USB-C je reverzibilný, teda obojstranný a nezáleží na tom, ako ho budete zapájať, vždy sa trafíte na prvý pokus.


Uspokojí aj audiofilov

Na svoje si prídu aj milovníci hudby. Hi-Res Audio vám sprostredkuje dokonalý zvuk, ako by ste boli priamo na scéne. Xperia XZ Premium prináša technológiu digitálneho potlačenia hluku (DNC), ktorá redukuje až 98 % okolitého hluku. S-Force Front Surround dodá vašim zážitkom prirodzené trojdimenzionálne zvukové pole - dva predné reproduktory poskytujú virtuálny priestorový zvuk.

Funkcia automatickej optimalizácie slúchadiel (AHO) analyzuje typ slúchadiel a vytvára pre vás ten správny zvuk. Systém VTP - Virtual Phone Technology vytvára priestorový zvuk priamo vo vašich slúchadlách. Vyberte si váš obľúbený režim a užívajte si tak, ako by ste boli v miestnosti vybavenej 5.1 reproduktorovú sústavou.


Sony Xperia XZ Premium

Prispôsobí sa vám

Sony Xperia XZ Premium detailne študuje aj tie najmenšie detaily počas vašej práce so zariadením. Čím viac spoznáva vaše návyky, tým viac sa prispôsobuje, čím sa stáva jeho používanie jednoduchšie a pohodlnejšie.

Sony Xperia XZ Premium

Smart Stamina

Táto jedinečná funkcia sleduje ako využívate kapacitu batérie počas dňa. Dokáže tým presne predpovedať, ako dlho ešte batéria vydrží. V prípade hrozby náhleho vybitia vám odporučí zapnutie režimu STAMINA, ktorá znižuje spotrebu energie a predlžuje jej životnosť


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
5,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
3840 × 2160 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
3840 × 2160 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
19 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
13 Mpx Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Rýchle nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov na tele, Notifikačná dióda, FM Rádio, OTG Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
156 mm Hotovo!
Šírka
77 mm Hotovo!
Hĺbka
7,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
191 g Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
19 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!
Skóre DxOMark (hlavný fotoaparát)
83 Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 230 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,45 GHz (2 450 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 835 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 540 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy bude telefon k dispozici.

Co mám dělat když moje dcera hodila tajně telefon do záchodu a já jsem se na něj vykadil mám ho vytáhnout a nebo zkusit splachnout (80% možnost že moje hovink0 je tak velký že by se mobil očistil) děkuji za odpověď

Dobry den je ta stribrna zracadlovka? Nebo je matna?

Dobrý den, prosím Vás, bude telefon dostupný ihned 8.6.? Je třeba si ho radši objednat hned a čekat, nebo stačí toho 8.6.? Děkuji moc za rychlou reakci. Hezký den.

Dobrý den, bude možné u vás udělat předobjednávku? Mám na mysli v setu se sluchátky.

Dobrý deň, v popise je pisane ze zariadenie ma certifikaciu IP68 co je podla dokumentu o stupnoch ochrany (STN EN 60529) definovane ako stupen ochrany pred trvalim ponorenim do vody. Nasledne je v popise zariadenia uvedené: "Navyše vďaka certifikácii IP68 mu nevadí dážď, vyliata voda ani prach, je teda pripravený na použitie v ťažkých podmienkach." chcem sa opýtat ci si slovo "tazke podmienky" možem vyložit aj ako trvale ponorenie do vody a ci teda zluvne podmienky pri reklamaci umožnuju ako dovod reklamacie vadu pri trvalom ponoreni do vody ako to garantuje certifikacia IP68

Je normální, že telefon v režimu slow motion natáčí videa v naprosto nepoužitelné kvalitě? Video je zrnité a s velmi nízkým rozlišením oproti normálnímu videu. Řozhodně to není jako na oficialních videích z youtube.

Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi tímto mobilem jako rozbalený a zánovní, jestli je to na nich nějak znát, a jsou k dispozici stále ty sluchátka, co jsou u nového? Děkuji za odpověď

Jedná se o typ G8142? Má už aktualizaci na Android 8.0 podle posledních specifikacích výrobce, dostupných i v českém pdf. Nebo je to stále původní vydání?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je možné, že tento telefon je k sehnání na jiných stránkách za 13 500 kč a tady je o 5490 kč dražší..??

123...
Diskusia a poradňa k Sony Xperia XZ Premium Luminous Chrome
Príslušenstvo pre Sony Xperia XZ Premium Luminous Chrome Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia XZ Premium Luminous Chrome. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZ Premium Luminous Chrome. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZ Premium Luminous Chrome. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia XZ Premium Luminous Króm.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií