AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hybridné nástrahy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky

Hybridné nástrahy vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Hybridné nástrahy na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Hybridné nástrahy?

Ak si chcete zaobstarať Hybridné nástrahy, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Hybridné nástrahy

Hľadáte najlepšie Hybridné nástrahy? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Hybridné nástrahy

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Hybridné nástrahy, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
3 položky
Westin Hybridní nástraha Percy the Perch 20cm 100g Low Floating
Wobler , plávajúce správanie, hrkajúce guľôčky
22,63 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: JVR057511NAD
17,70 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: JVR058378NAD
Westin Mike the Pike 20cm Slow Sinking
Nástraha , počet hrotov: 3ks, podoba: šťuka
20,66 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: JVR058388NAD
sponzorovaný článokChytanie kaprov z hladiny (TIPY A TRIKY) Láka vás lov kaprov na plávanú? Radi by ste sa s touto technikou rybolovu lepšie zoznámili, aby ste potom pri vode čo najlepšie uspeli? Potom ste tu správne. Tom Forman odhalí pár rád nad zlato, ktoré vám pomôžu tento rok v lete chytiť viac kaprov z hladiny.
Zig rig je metóda rybolovu vhodná na horúce letné dni, kedy sa ryby držia vo vodnom stĺpci a na hladine. Ako v lete chytať kapry na montáž zig rig, sa dozviete v nasledujúcom článku.
Jún je medzi rybármi spätý so začatím lovu vodných dravcov na mimopstruhových vodách. V nasledujúcom článku vám predstavíme zopár tipov na ich lov od rybára Radka Filipa.
rybárčenieKaprovanie s jedným prútom Chodiť na kapry s jedným prútom, a napriek tomu uloviť presne to, čo chcete? Áno, to je realita. V našom článku si prakticky predstavíme, aké má kaprovanie s jedným prútom výhody a čím by mohlo byť aj pre vás zaujímavé.
Rybárčenie vyžaduje určité vybavenie. Bez prútu, vlascov a háčikov jednoducho rybu neulovíte. Na kvalitný pôžitok z lovu je potrebné navyše vyberať starostlivo, dobre zvážiť, aké ryby hodláte chytať, a tiež vaše finančné možnosti. V tomto článku sme pre vás pripravili...
Viac článkov

Hybridné nástrahy

V kategórii Hybridné nástrahy máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Hybridné nástrahy – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hybridné nástrahy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hybridné nástrahy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hybridné nástrahy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hybridné nástrahy recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií