AlzaBoxy Q1 Aplikace

Navijaky so zadnou brzdou

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Feederový
(1)
Kaprársky
(1)
Na plávanú
(2)
Prívlačový
(2)
Typ brzdy
Predná
(1)
Zadná
(3)
Najnovšie objednávky
 

Navijaky so zadnou brzdou sú osadené skôr menšou cievkou a na svojej zadnej časti majú otočný prvok, ktorý zabezpečuje jednoduché a pohotové nastavenie brzdy. Vďaka jeho blízkemu umiestneniu ku kľučke sa vám pri nastavení nepletie vlasec. Nižšie sa dozviete viac o jeho konštrukcii, na aké techniky je vhodný a či sa hodí pre začiatočníkov.

Pokračovať

Konštrukcia navijakov so zadnou brzdou

Navijaky so zadnou brzdou majú brzdné lamely umiestnené hlboko vo svojich útrobách, takže sa hneď tak nestane, že by sa do nich dostala nečistota. Majú veľkú výhodu v jednoduchosti striedania cievok, kedy len stačí stlačiť tlačidlo a cievku vybrať. Pri silnom dotiahnutí brzdy je nastavenie tuhé.

i

Tieto navijaky sa veľmi často kombinujú s bojovou brzdou, ktorá umožňuje pohotové nastavenie bŕzd medzi dvomi prednastavenými polohami.

Na aké techniky sa navijak so zadnou brzdou hodí?

Navijak so zadnou brzdou je vhodný na všetky rybolovné techniky okrem lovu sumcov. Na plávanú a prívlač nemusíte mať veľkú cievku, zato viac ložísk a menšiu hmotnosť určite oceníte. Na kapry a feeder oceníte tento typ navijaku s väčšou cievkou, väčším prevodovým pomerom a viacerými ložiskami.

Je tento navijak vhodný pre začiatočníkov?

Áno – začiatočník určite ocení jednoduchosť zloženia cievky. Nemôže sa stať, že by pri prílišnom povolení brzdy uvoľnil cievku a hrozila by strata. Pri nastavení brzdu nikdy nedoťahujte úplne. Vlasec musí vždy pod neveľkým ťahom krásne prekĺznuť.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
4,0
Shimano Sahara
Rybársky navijak prívlačový, prevodový pomer 5.1:1, hmotnosť 280g
63,04 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: JVR057209NAD
Super cena
29,53 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: RYB021752nad
Sema Therapy RD - Navijak
Rybársky navijak kaprársky a na plávanú, prevodový pomer 5.5:1, hmotnosť 470g
Od  24,80 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: JVR069576NAD
sponzorovaný článokChytanie kaprov z hladiny (TIPY A TRIKY) Láka vás lov kaprov na plávanú? Radi by ste sa s touto technikou rybolovu lepšie zoznámili, aby ste potom pri vode čo najlepšie uspeli? Potom ste tu správne. Tom Forman odhalí pár rád nad zlato, ktoré vám pomôžu tento rok v lete chytiť viac kaprov z hladiny.
Zig rig je metóda rybolovu vhodná na horúce letné dni, kedy sa ryby držia vo vodnom stĺpci a na hladine. Ako v lete chytať kapry na montáž zig rig, sa dozviete v nasledujúcom článku.
Jún je medzi rybármi spätý so začatím lovu vodných dravcov na mimopstruhových vodách. V nasledujúcom článku vám predstavíme zopár tipov na ich lov od rybára Radka Filipa.
rybárčenieKaprovanie s jedným prútom Chodiť na kapry s jedným prútom, a napriek tomu uloviť presne to, čo chcete? Áno, to je realita. V našom článku si prakticky predstavíme, aké má kaprovanie s jedným prútom výhody a čím by mohlo byť aj pre vás zaujímavé.
Chystáte sa na ryby, ale hlavou vám koluje viacero otázok? Nie ste si istí svojou výbavou, ako ju pripraviť alebo či máte všetko potrebné? V našom článku vám poradíme. Jeho prvá časť je určená pre začiatočníkov, v tej druhej sa dozviete pár pokročilých tipov, ktoré...
Rybárčenie vyžaduje určité vybavenie. Bez prútu, vlascov a háčikov jednoducho rybu neulovíte. Na kvalitný pôžitok z lovu je potrebné navyše vyberať starostlivo, dobre zvážiť, aké ryby hodláte chytať, a tiež vaše finančné možnosti. V tomto článku sme pre vás pripravili...
Viac článkov

Navijaky so zadnou brzdou

V kategórii Navijaky so zadnou brzdou máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Navijaky so zadnou brzdou – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné navijaky so zadnou brzdou Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie navijaky so zadnou brzdou Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie navijaky so zadnou brzdou Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii navijaky so zadnou brzdou recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií