AlzaBoxy Q1 Motorola Edge 50 Family

TCL 20R 5G

Zobraziť katalóg
TCL 20R 5G
4,4 11 hodnotení
Mobilný telefón – 6,52" IPS 1600 × 720 (90Hz), operačná pamäť 4 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G, fotoaparát: 13Mpx (f/2,2) hlavný + 2Mpx makro, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 10W, batéria 4500 mAh, model 2021, Android
99,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
TCL 20R 5G od99,90 € Skladom podľa variantu

TCL 20R 5G

Mobil TCL 20R 5G patrí medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám surfovať na internete, vyhotovovať fotografie a videá fotoaparátom s troma objektívmi, ale tiež využívať praktické aplikácie alebo hrať hry. Mobil disponuje 6,52" displejom, čo je ideálne pre tých, ktorí majú radi veľké telefóny. Vnútri možno nájsť priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM + pamäťová karta. O plynulý chod systému dbá 8-jadrový procesor MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G. Operačná pamäť má veľkosť 4 GB. Dostatočné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 4500 mAh. Určite vás osloví aj svojou konektorovou výbavou USB-C. Mobil TCL je na trhu od roku 2021.

Mobilný telefón TCL 20R 5G ...
Mobilný telefón TCL 20R 5G ...

Kľúčové prednosti mobilu TCL 20R 5G

  • Inteligentný mobil TCL je osadený 6,52" obrazovkou
  • O plynulé fungovanie systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Kapacita operačnej pamäte predstavuje 4 GB
  • Dostatočné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 4500 mAh
  • Istotne vás poteší konektorová výbava USB-C
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 13 Mpx
  • Mobilný telefón je vybavený 6,52" IPS displejom
  • Priaznivci rýchlych scén privítajú 90Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • K praktickým vlastnostiam displeja sa radí zakrivené hrany
  • Základné operácie sú spravované operačným systémom Android 11 s nadstavbou Čistý Android
  • Vnútornú pamäť možno rozšíriť pamäťovou kartou typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB
  • V mobile je slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby
  • Energiu obstaráva vstavaná batéria s kapacitou 4500 mAh
  • Grafický akcelerátor: Mali G57 MC2

Na displej mobilu TCL sa díva s potešením

Každý moment s mobilom TCL bude príjemne strávený, pretože svojím 6,52" IPS displejom a HD 1600 × 720 rozlíšením prináša obsah v príjemnej kvalite. Obnovovacia frekvencia displeja 90Hz vám vystačí na hranie hier pri 60 FPS. Zakrivené hrany poskytujú lepšiu kontrolu a pohodlie pri držaní telefónu jednou rukou, pretože pomáhajú prstom efektívne obklopiť tvar smartfónu.

Mobilný telefón TCL 20R 5G ...

Vyhotovujte fotografie na každom kroku

Výbava na fotenie v mobile zahŕňa fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón TCL je vybavený 13Mpx zadným fotoaparátom, 2Mpx makro objektívom. Makrofotoaparát je výborný na snímanie zblízka a zväčšenie drobností na malých objektoch, ako sú napríklad kvety, hmyz alebo malé predmety. Makrofotografia je špecializovaná na dosiahnutie vysokého stupňa detailu a skúmanie malých štruktúr, ktoré sú často nepozorovateľné. S mobilom TCL natočíte videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pri fotografovaní s nedostatočným osvetlením vám môže pomôcť prisvetľovacia dióda.

Na batériu mobilu sa môžete spoľahnúť

Mobilu TCL dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 4500 mAh, ktorá zabezpečí fungovanie jeden až dva dni. Pýši sa rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 10 W. Na napájanie slúži nabíjací konektor USB-C.

Mobil TCL vám poskytne spoľahlivý výkon

Primárne funkcie a operácie mobilu TCL pracujú na operačnom systéme Android vo verzii Android 11 s nadstavbou Čistý Android. Android je povestný svojou otvorenosťou a širokým výberom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu ponúka kapacitu 4 GB, vďaka ktorej môžete hrať hry a obsluhovať niekoľko aplikácií naraz. Ak vám pamäť mobilného telefónu napriek tomu príde nedostatočná, môžete ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB.

Telefón TCL ponúka rozmanité komunikačné možnosti

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám sprostredkuje NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. Technológia NFC (Near Field Communication) poskytuje bezdotykové spojenie medzi zariadeniami na krátky dosah, bežne do 10 cm. Bezstarostne nakupujte a platenie v obchodoch vykonávajte jednoducho pomocou svojho mobilu. Vďaka WiFi na svojom telefóne môžete ľahko využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez nutnosti používať mobilné dáta. S využitím technológie Bluetooth možno bezdrôtovo prepojiť telefón s rôznymi zariadeniami, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez prepojenia káblom. A-GPS (Assisted Global Positioning System) je rozšírený variant GPS, ktorý kombinuje satelitné signály s informáciami z pozemných mobilných sietí a referenčných staníc. Táto technológia zlepšuje rýchlosť a presnosť stanovenia polohy, čo je výhodné najmä pri slabom alebo prerušovanom signáli z družíc.

Komunikujte a bavte sa bez obmedzení

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetovým stránkam, posielanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám zaistia rýchle 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, sledovanie obsahu na streamovacích platformách a spojenie cez videohovor úplne svižné a bezproblémové.

V mobile uvítate pridané funkcie

Prežite každý deň na plný plyn s mobilom TCL. Biometrické rozpoznávanie tváre vám umožní rýchlo odblokovať telefón jednoducho pohľadom. Na tele smartfónu je však tiež umiestnený aj snímač odtlačkov prstov. MMS poskytuje možnosť zdieľať s ostatnými obsah, ktorý je bohatší než len textové správy. Telefón vďaka senzoru priblíženia rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby sa predišlo nechceným dotykom.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom)

Rozmery telefónu:

164,3 × 75 × 8,99 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

185 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TCL 20R 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL 20R 5G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TCL 20R 5G.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií