MS hokej MS hokej

TCL S522W

Zobraziť katalóg
TCL S522W
3,4 10 hodnotení
SoundBar – 2.1, s výkonom 200 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× výstup), optické digi audio (1× vstup), 3,5mm jack (1× vstup), AUX, Bluetooth, USB, s ARC, s prehrávaním USB flash, Dolby Digital, displej, diaľkový ovládač
Kód:  WK690s05 Produktové číslo:  S522W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TCL S522W

Ponorte sa do čistého a zároveň dynamického zvuku

Soundbar TCL S522W pozdvihne zvuk z vašej televízie na vyššiu úroveň. Doprajte si vysoký výkon, priestorovosť a zároveň krištáľovú čistotu zvuku. Užite si filmy vo výbornej zvukovej atmosfére vďaka silným basom z bezdrôtového subwoofera. Vaša filmová, herná, športová aj televízna zábava zrazu ožije v úplne inej dynamike vďaka maximálnemu zvukovému výkonu 200 W pri maximálnej hlasitosti. Dajte tomu šťavu!

Dolby Audio – stávka na kvalitný zvuk

Spoločnosť Dolby Laboratiories Audio je profesionálom na poli zvukových aj vizuálnych technológií, a kinematografie ich technológie využíva už mnoho desaťročí. Teraz si môžete parádny zvuk pod taktovkou Dolby Audio vychutnať vďaka TCL S522W soundbaru aj u vás doma. Nechajte sa vtiahnuť do deja filmov, seriálov aj hier s týmto čistým a dynamickým zvukom.

HDMI-CEC a ARC – jeden kábel a jeden ovládač vládnu všetkým

Soundbar TCL S522W ponúka celý rad možností pripojenia či už pomocou káblov, tak aj cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie. Čo sa týka káblov na prepojenie soundbaru s televíziou, tak najlepšie je využiť pripojenie HDMI. HDMI totiž ponúkne zo všetkých možných káblových pripojení tú najlepšiu kvalitu a zároveň aj prinesie komfort spoločného ovládania TV a soundbaru pomocou funkcie HDMI-CEC. V TV zapojíte kábel do HDMI portu označeného ako ARC (alebo eARC) a zapnete HDMI-CEC funkciu. TV výrobcovia majú pre túto funkciu rôzne obchodné názvy. Napríklad pri TCL TV túto funkciu nájdete v nastavení v časti Systém pri položke „Funkcia CEC". Soundbar TCL S522W sa vám potom môže s TV spoločne zapínať/vypínať a môžete pomocou TV ovládača ovládať jeho hlasitosť. 
*Vyžaduje, aby TV mala HDMI a funkciu HDMI-CEC a ARC

K soundbaru TCL dostanete bezdrôtový subwoofer

Soundbar dopĺňa bezdrôtový subwoofer s vysokým výkonom. Bezdrôtová technológia je navyše veľkým benefitom v tom, že nemusíte ťahať obmedzujúce káble cez celú miestnosť, a napriek tomu ho môžete postaviť kamkoľvek sa vám to hodí, aby vás zvuk dokonale obklopil a mohli ste si užívať silné basy.

SoundBar TCL S522W

Komfortná bezdrôtovosť cez Bluetooth

TCL soundbar S522W je nielen skvelým parťákom televízie, ale výborne sa kamaráti aj s mobilmi, tabletmi a mobilnými zariadeniami všeobecne. Najkomfortnejšie je práve pre tieto možnosti využiť bezdrôtový Bluetooth a vychutnať si tak dynamický a čistý hudobný prejav bez obmedzujúcich káblov.

SoundBar TCL S522W

Jednoduchá inštalácia a umiestnenie soundbaru TCL

TCL S522W ľahko prepojíte s TV aj bezdrôtovými zariadeniami. Ak sa vám napríklad nezmestí pod TV na stolík, môžete ho umiestniť aj na stenu. Súpravu pre montáž na stenu nájdete priamo v balení.

Parametre a špecifikácia

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, AUX, Digitálne optické, HDMI Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, AUX, Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
200 W Hotovo!
Počet pásem
3-pásmové Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
80 cm Hotovo!
Hĺbka
9,9 cm Hotovo!
Výška
7 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
16,5 cm Hotovo!
Hĺbka
29,8 cm Hotovo!
Výška
24 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
3,6 kg Hotovo!

Vstupy

Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
3,5 mm jack
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky soundbary 2.1

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim chcem sa opytat mam problem so zvukom ide oproti obrazu pozadu ... skusal som ako cez hdmi aj bluetooth vysledok rovnaky budem rad ak mi pomozete lebo budem musiet reklamovat

Diskusia a poradňa k TCL S522W
Príslušenstvo pre TCL S522W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL S522W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL S522W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL S522W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TCL S522W.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií