AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Teleobjektívy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné pre
Bajonet
Nikon F
(1)
Canon EF
(4)
Micro 4/3
(11)
Sony E
(13)
Fujifilm X
(4)
Typ objektívu
Pevné ohnisko
(3)
Zoom
(42)
Min. ohnisková vzdialenosť
12 mm
300 mm
-
Max. ohnisková vzdialenosť
28 mm
600 mm
-
Priemer filtra
49 mm
95 mm
-
Typ ostrenia
Automatické
(44)
Plne manuálny
(2)
Najnovšie objednávky

Teleobjektív sa od ostatných objektívov líši tým, že disponuje veľkou ohniskovou vzdialenosťou, spravidla 100 mm a viac. Táto kategória objektívov dokáže perfektne priblížiť fotografovaný objekt – fungujú do určitej miery podobne ako ďalekohľad. Teleobjektívy možno využiť na celej škále fotografických žánrov, najčastejšie na fotografovanie športov, fotografovanie zvierat, ale aj portrétov.

Pokračovať

Teleobjektívy: aké parametre zohľadniť pri výbere?

Bajonet fotoaparátu

Pätica, čiže bajonet, slúži na uchytenie objektívu k telu fotoaparátu. Platí tu, že každý výrobca používa vlastný typ bajonetu, preto nie sú objektívy a telá rôznych značiek navzájom kompatibilné. Aj nekompatibilné objektívy však možno používať vďaka redukciám a adaptérom. Nevýhodou je, že tieto adaptéry a redukcie obmedzujú niektoré funkcie, ako napríklad autofókus, čo môže byť na niektoré účely veľmi nepraktické.

Teleobjektív a jeho použitie s APS-C a Full Frame snímačom

Objektívy sa líšia aj svojím určením na rôzne veľkosti snímačov. Špeciálne sú v tomto ohľade objektívy značky Canon. Teleobjektívy Canon EF je možné nasadiť na telá zrkadloviek Canon s APS-C aj Full Frame snímačom. Oproti tomu objektívy Canon EF-S je možné použiť len s APS-C fotoaparátmi Canon. V prípade Nikonu a ostatných značiek sú všetky objektívy kompatibilné s Full Frame aj APS-C fotoaparátmi danej značky. Je však nutné počítať s tým, že ohniskové vzdialenosti objektívov sú udávané na kombináciu s Full Frame snímačom a po ich nasadení na APS-C telo dôjde k predĺženiu ohniskovej vzdialenosti vplyvom tzv. crop faktora.

Crop faktor teleobjektívu

Crop faktor je parameter, ktorý udáva, koľkokrát je čip fotoaparátu menší ako políčko kinofilmu (Full Frame). Teda koľkokrát bude predĺžená ohnisková vzdialenosť objektívu po nasadení na iné, ako Full Frame telo. S ohniskovou vzdialenosťou potom priamo súvisí zorný uhol fotoaparátu – teda aká časť z fotografovanej scény sa na snímku vojde. Všeobecne platí pravidlo, čím väčší je crop factor, tým viac je predĺžená ohnisková vzdialenosť, tým menší je uhol záberu objektívu a tým viac je objekt priblížený.

Typ senzoraVeľkosť senzoraCrop faktor
Full Frame (35 mm film)36 × 24 mm1
APS-C (Nikon, Pentax, Sony)23,6 × 15,6 mm1,5
APS-C (Canon)22,2 × 14,8 mm1,6
4/3"18 × 13,5 mm2
i Príklad: Ak budete chcieť nasadiť teleobjektív s ohniskovou vzdialenosťou 200 mm na telo fotoaparátu Nikon s typom senzora APS-C, bude jeho výsledná a reálna ohnisková vzdialenosť 320 mm (200 mm × 1,6 crop faktor). V prípade fotoaparátu s Full Frame snímačom zostane ohnisková vzdialenosť objektívu nezmenená, teda 200 mm.

Stabilizácia obrazu

Niektoré modely objektívov sú vybavené mechanizmom optickej stabilizácie, ktorá pohybom šošoviek vnútri objektívu eliminuje rozmazanie snímky. Vďaka tomu tak možno dosiahnuť dlhší expozičný čas a to bez nutnosti využitia statívu. Túto vlastnosť oceníte najmä pri športovej a reportážnej fotografii. Stabilizácia obrazu zamedzuje aj otrasom obrazu pri nahrávaní videí. Optickú stabilizáciu možno spravidla zapnúť/vypnúť na tele objektívu.

Teleobjektív a priemer filtra

Tak ako objektívy k zrkadlovkám a bezzrkadlovkám majú rôzne veľkosti priemeru filtrov, tak aj fotografické filtre sú dostupné v rôznych priemeroch. Najčastejšie od 40 mm až po 105 mm. Berte ohľad na to, že priemer filtra musí byť vždy rovnaký, ako priemer vnútorného závitu objektívu – napríklad 67 mm filter preto nenasadíte na objektív s priemerom 58 mm. Pri teleobjektívoch sa často využíva najmä UV filter, ktorý ochráni šošovku objektívu pred nečistotami a nežiaducim ultrafialovým slnečným žiarením, alebo polarizačný filter, ktorý zamedzí tvorbe nežiaducich odleskov.

Teleobjektív a jeho svetelnosť

Svetelnosť predstavuje množstvo svetla, ktoré teleobjektív prepúšťa ku snímaču. Vyjadruje sa clonovým číslom a platí, že čím nižšie je clonové číslo, tým vyššia je svetelnosť. Pri teleobjektívoch sa svetelnosť na najkratšom ohnisku pohybuje okolo hodnoty f/4. Drahšie a kvalitnejšie teleobjektívy disponujú svetelnosťou f/2,8.

  • Vyššia svetelnosť znamená skrátenie expozičných časov a teda menšie riziko rozmazania v dôsledku otrasov.
  • Nastavenie malého clonového čísla (vyššia svetelnosť objektívu) umožňuje zhotovovať snímky aj s malou hĺbkou ostrosti.
Teleobjektív Canon EF 200 – 400 mm f/4,0 L IS USMTeleobjektív NIKKOR 180 – 400 mm f/4,0 E FL ED VR TC1.4Teleobjektív TAMRON SP 150 – 600 mm f/5,0-6.3 Di VC USD G2

Canon EF 200 – 400 mm f/4,0 L IS USM

NIKKOR 180 – 400 mm f/4,0 E FL ED VR TC1.4

TAMRON SP 150 – 600 mm f/5,0 – 6,3 Di VC USD G2

Teleobjektív a rýchlosť ostrenia

Pri teleobjektívoch, a pri objektívoch celkovo, hrá rýchlosť ostrenia veľkú a významnú úlohu. Je totiž dôležité zachytiť ten pravý okamih.

  • Ostriaci motorček umiestnený v tele objektívu zaručuje rýchlejšie a presnejšie ostrenie.
  • Teleobjektív spoliehajúci sa na ostriaci motorček umiestnený v tele fotoaparátu je lacnejší, avšak pomalší.

Teleobjektív a optická kvalita šošoviek

Typ použitých šošoviek a antireflexnej úpravy objektívu majú veľký a významný vplyv na výslednú optickú kvalitu. Pri drahších objektívoch sú najrozšírenejšie asférické šošovky a ED sklá.

  • Asférické šošovky majú oproti sférickým tú výhodu, že sú menšie, ľahšie, majú lepšie optické vlastnosti a potláčajú optické chyby.
  • ED sklá zhodne lámu svetelné lúče naprieč farebným spektrom, čím dosahujú výrazne lepšiu optickú kvalitu a ostrosť fotografií a zároveň potláčajú chromatickú aberáciu, teda farebnú chybu.

Teleobjektívy a skratky, ktoré sa používajú na ich značenie

Skratka objektívuVýznam skratkyFunkcie
USM, AF-S, SWM, HSM, STMTeleobjektívy vybavené ultrazvukovým ostriacim motorčekomRýchle, presné a tiché zaostrovanie
ASPH, ASP, ASLAsférické šošovkyTeleobjektívy s týmito šošovkami sú menšie, ľahšie a majú lepšie optické vlastnosti
ED, APO, LD, ADED sklá s veľmi malým rozptylomLepšia ostrosť obrazu a korekcia farebných chýb (chromatická (farebná) aberácia)
IS, VR, OSOznačenie objektívov so zabudovaným stabilizátoromUmožňuje fotografovanie statických záberov bez použitia statívu
DX, EF-S, Di-II, DCTeleobjektívy určené len pre DSLR s malým snímačom-

Originálne × alternatívne teleobjektív

Alternatívne/neoriginálne teleobjektívy sa od tých originálnych líšia predovšetkým obstarávacou cenou a funkčnosťou. Originálne teleobjektív ponúkajú 100 % kompatibilitu s telom fotoaparátu. Môžete sa teda spoľahnúť, že teleobjektív vždy prenesie všetky informácie medzi objektívom a telom foťáku. Oproti tomu neoriginálny/alternatívny teleobjektív sa vyznačuje nižšou obstarávacou cenou, v dôsledku toho ale nemusí poskytovať plnú kompatibilitu s telom foťáku.

Tipy ako fotiť s teleobjektívom

Nastavte na fotoaparáte väčšiu hodnotu ISO

Najmä vtedy, ak fotografujete s teleobjektívom bez statívu a nemáte pritom k dispozícii stabilizačný systém. Práve nastavením väčšej hodnoty ISO (aspoň okolo ISO 400 a vyššie) docielite to, že budete môcť robiť správne naexponované snímky s dostatočnou rýchlosťou uzávierky. Pamätajte však na to, že so zvýšením hodnoty ISO rastie aj digitálny šum na snímke, čím sa zhoršuje jeho výsledná kvalita.

i Vo fotografii platí, že človek je schopný bezpečne „udržať“ v ruke čas, ktorého výšku získame z podielu 1/hodnota použitej ohniskovej vzdialenosti objektívu. Príklad: používame teleobjektív s ohniskovou vzdialenosť 600 mm = nevolíme dlhší expozičný čas ako je 1/600 s.).

Používajte statív

Použitím foto statívu docielite precíznu ostrosť snímky. Statív odporúčame používať pri fotení s teleobjektívmi, ktoré disponujú ohniskovou vzdialenosťou viac ako 200 mm. S rastúcim ohniskom potom pri fotografovaní z ruky dramaticky vzrastá riziko rozmazania snímok, a to už aj pri najmenšom chvení teleobjektívu. Je to dané tým, že teleobjektív pri použití veľkých ohniskových vzdialeností zobrazuje len zúžený úsek fotografovanej scény. Statívy typu tripod sa najčastejšie používajú na fotografovanie divokej zveri. Monopod potom využívajú najmä reportážni fotografi, kde je nutné rýchlo reagovať na zmenu scény.

Zamerajte sa na presné zaostrenie

V súvislosti so zmenšovaním hĺbky ostrosti je nutné pri fotografovaní s teleobjektívmi dbať na zvýšenú pozornosť presnému zaostreniu. Ak teda fotografujete portrét alebo divokú zver, je nutné, aby fotografovaný objekt mal vždy zaostrené oči (poprípade oblasť očí). Odporúčame pri fotografovaní s teleobjektívmi používať automatický režim zaostrovania. Vďaka tomu vždy získate najlepší možný výsledok.

Vypnite stabilizáciu obrazu teleobjektívu

Teleobjektívy bývajú vo väčšine prípadov vybavené systémom optickej stabilizácie. Stabilizácia všeobecne nemusí byť iba cez optickú sústavu objektívu, ale aj cez telo samotného fotoaparátu. Dajte však pozor na použitie stabilizácie pri fotení s teleobjektívom na statíve. Môže dôjsť k rozmazaniu snímky. Pohyblivé elementy stabilizačného systému majú totiž tendenciu byť neustále v pohybe aj v situácii, keď je s pomocou statívu fotoaparát s objektívom plne znehybnený.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 150–600mm), závit na filtre 77mm, automatické zaostrovanie, clonový krúžok, stabilizácia, hmotnosť 1395g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
2 612,66 €

2.
Objektív bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 300–900mm), závit na filtre 95mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, stabilizácia, hmotnosť 2150g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
2 049 €

3.
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C, závit na filtre 67mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, hmotnosť 545g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
476,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
46 položiek
Sony FE 200 – 600 mm f/5.6 – 6.3 G OSS - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
Sony FE 200 – 600 mm f/5.6 – 6.3 G OSS + akcia Klikni a ušetri
Objektív bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 300–900mm), závit na filtre 95mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, stabilizácia, hmotnosť 2150g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA1 1 999 €
2 049 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS919a3
Sony 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS + akcia Klikni a ušetri
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 150–600mm), závit na filtre 77mm, automatické zaostrovanie, clonový krúžok, stabilizácia, hmotnosť 1395g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA2 2 512,66 €
2 612,66 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS032ab2
4,9 25×
Canon EF 75-300mm F4.0 - 5.6 III Zoom
Objektív pre digitálne zrkadlovky, bajonet Canon EF, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 120–480mm), závit na filtre 58mm, automatické zaostrovanie, hmotnosť 480g
Cenová bomba
209,90 € Ušetríte 39,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC318
5,0
Tamron 70 – 300 mm F/4.5-6.3 Di III RXD pre Sony E
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C, závit na filtre 67mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, hmotnosť 545g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
476,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OT360s
4,7 13×
Canon EF 70-300 mm F4.0 - 5.6 USM IS II USM
Objektív pre digitálne zrkadlovky, bajonet Canon EF, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 112–480mm), závit na filtre 67mm, automatické zaostrovanie, stabilizácia, hmotnosť 710g
Cenová bomba
597,90 € Ušetríte 71,10 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC317a
4,8
Tamron 28–200 mm f/2,8–5,6 Di III RXD
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 42–300mm), závit na filtre 67mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, hmotnosť 575g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
Cenová bomba
721,90 € Ušetríte 77,10 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OT598a
4,7
Sony 55 – 210 mm F4,5 – 6,3, čierny + akcia Klikni a ušetri
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony E, určený pre APS-C (ekv. 83–315mm), závit na filtre 49mm, automatické zaostrovanie, stabilizácia, hmotnosť 345g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
295,99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS030m1
Sony E 70–350 mm f/4,5 – 6,3 G OSS - Objektív
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony E 70–350 mm f/4,5 – 6,3 G OSS + akcia Klikni a ušetri
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony E, určený pre APS-C (ekv. 105–525mm), závit na filtre 67mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, stabilizácia, hmotnosť 625g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
Zľavnené -10 %
899 € 999 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS038b1
Sony FE 24–240 mm F3.5–6.3 OSS - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony FE 24–240 mm F3.5–6.3 OSS + akcia Klikni a ušetri
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony FE, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 36–360mm), závit na filtre 72mm, automatické zaostrovanie, stabilizácia, hmotnosť 780g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
Kúpiť s kódom 1SONY 949 €
1 049 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS030j9
5,0
M.ZUIKO DIGITAL ED 40–150 mm f/4,0–5,6 R silver
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Micro 4/3, určený pre Micro 4/3 (ekv. 80–300mm), závit na filtre 58mm, automatické zaostrovanie, hmotnosť 190g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
248,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OL426e1
5,0
Canon EF-M 55-200 mm F4.5 - 6.3 IS STM
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Canon EF-M, určený pre APS-C (ekv. 88–320mm), závit na filtre 52mm, automatické zaostrovanie, stabilizácia, hmotnosť 260g
271,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC39
Fujifilm Fujinon XF 50–140 mm F/2,8 WR - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
Fujifilm Fujinon XF 50–140 mm F/2,8 WR
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Fujifilm X, určený pre APS-C (ekv. 75–210mm), závit na filtre 72mm, automatické zaostrovanie, clonový krúžok, odolnosť proti prachu a vlhkosti, stabilizácia, hmotnosť 995g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
1 779 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OF3116a
NIKKOR Z 24–200 mm f/4–6,3 VR - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
NIKKOR Z 24–200 mm f/4–6,3 VR
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Nikon Z, určený pre Full Frame, závit na filtre 67mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, hmotnosť 570g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
899 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OI351q
Panasonic Lumix S PRO 16-35 mm f/4 - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
Panasonic Lumix S PRO 16-35 mm f/4
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Leica L, určený pre Full Frame, závit na filtre 77mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, hmotnosť 500g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
Kúpiť s kódom LUMIXPROMO400 1 199 €
1 599 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ON110a1
5,0
Canon EF-M 55-200 mm F4.5 - 6.3 IS STM
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Canon EF-M, určený pre APS-C (ekv. 88–320mm), závit na filtre 52mm, automatické zaostrovanie, stabilizácia, hmotnosť 260g
257,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC39
Sony FE 70–200 mm f/4.0 G OSS II - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
Sony FE 70–200 mm f/4.0 G OSS II + akcia Klikni a ušetri
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony FE, určený pre APS-C a Fullframe (ekv. 70–200mm), závit na filtre 72mm, automatické zaostrovanie, clonový krúžok, multifunkčný krúžok, stabilizácia, hmotnosť 794g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA1 1 919 €
1 969 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS032ab9a
Sony 70 – 200 mm f/4.0 - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony 70 – 200 mm f/4.0
Objektív bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 105–300mm), závit na filtre 72mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, stabilizácia, hmotnosť 840g
1 419 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS030l6u
TAMRON 70–180 mm f/2,8 Di III VXD pre Sony - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
TAMRON 70–180 mm f/2,8 Di III VXD pre Sony
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 105–270mm), závit na filtre 67mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, hmotnosť 810g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
1 025 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: OT498a
Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS + akcia Klikni a ušetri
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 105–300mm), závit na filtre 77mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, stabilizácia, hmotnosť 1480g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA2 2 209 €
Super cena
2 309 € Ušetríte 90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: OS032ab9
5,0
Fujifilm Fujinon XF 55-200 mm f/3.5-4.8
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Fujifilm X, určený pre APS-C (ekv. 83–300mm), závit na filtre 62mm, automatické zaostrovanie, clonový krúžok, stabilizácia, hmotnosť 580g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
721,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OF3115a
Canon EF 100-400mm F4.5 - 5.6l IS II USM Zoom - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Canon EF 100-400mm F4.5 - 5.6l IS II USM Zoom
Objektív pre digitálne zrkadlovky, bajonet Canon EF, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 160–640mm), závit na filtre 77mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, stabilizácia, hmotnosť 1640g
2 599 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OC321b
4,5
M.ZUIKO DIGITAL ED 75 –300 mm black
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Micro 4/3, určený pre Micro 4/3 (ekv. 150–600mm), závit na filtre 58mm, automatické zaostrovanie, hmotnosť 423g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
598,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OL427
Canon EF 70–200 mm f/2,8 L IS III USM - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
Canon EF 70–200 mm f/2,8 L IS III USM
Objektív pre digitálne zrkadlovky, bajonet Canon EF, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 320mm), závit na filtre 77mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, stabilizácia, hmotnosť 1480g
2 399 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OC385
Sony 70 – 200 mm f/4.0 - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony 70 – 200 mm f/4.0 + akcia Klikni a ušetri
Objektív bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 105–300mm), závit na filtre 72mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, stabilizácia, hmotnosť 840g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
1 499 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: OS030l6u
akciaNenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku.
Rodina teleobjektívov pre fotoaparáty Sony sa rozrástla o model Sony FE 70 – 200 mm f/4 Macro G OSS II a fotograf Michal Kupsa si nenechal ujsť príležitosť podrobne ho otestovať. V nasledujúcej recenzii sa dozviete, aké je spracovanie objektívu, ako sa s objektívom Sony...
Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z....
recenziaCanon RF-S 10 – 18 mm f/4,5 – 6,3 IS STM (RECENZIA) Pred pár týždňami predstavila spoločnosť Canon pre svoje bezzrkadlovky nový širokouhlý objektív Canon RF-S 10 – 18 mm f/4,5 – 6,3 IS STM. S plastovým bajonetom a minimalistickým dizajnom je ideálnym spoločníkom pre skúsených fotografov, ktorí ocenia nízku hmotnosť a...
Prinášame vám recenziu objektívu Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS, ktorý sa často nachádza v súprave spolu s bezzrkadlovkou Sony a ktorý bude pre veľa fotografov voľbou číslo jedna v používaní. Základný objektív Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS disponuje svetelnosťou...
Medzi fotografmi sú malé, ľahké a lacné objektívy stále veľmi obľúbené. A presne pre ich potreby vznikol nový objektív Nikon Z DX 24 mm f/1,7 určený pre bezzrkadlovky Nikon formátu APS-C. Fotograf Michal Kupsa ho podrobne otestoval a vy sa môže v nasledujúcej recenzii...
Viac článkov Všetky články

Teleobjektívy

V kategórii Teleobjektívy máme práve teraz na Alza.sk celkom 46 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné teleobjektívy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie teleobjektívy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie teleobjektívy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii teleobjektívy recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií