Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny

Zobraziť katalóg
UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny
4,4 19 hodnotení
Mobilný telefón – 6,1" IPS 1560 × 720, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, hybridný slot, procesor MediaTek Helio P60, fotoaparát: 16Mpx (f/2,2) hlavný + 5Mpx makro, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68 a IP69K, rýchle nabíjanie 24W, SOS tlačidlo, batéria 5580 mAh, model 2021, Android
Kód:  ULF051c1 Produktové číslo:  ULE000425

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny

Mobil UleFone Armor 8 PRO spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Poskytne vám možnosť využívať internet, vyhotovovať fotografie a natáčať videá fotoaparátom s trojitým objektívom, ale tiež využívať príležitosti mnohých praktických aplikácií alebo hrať hry. Mobil je osadený 6,1" displejom, ktorého rozmery ho radia medzi najobľúbenejšie. Ponúka veľkosť, ktorá vytvára ideálne vyváženie medzi jednoduchým ovládaním a pohodlím pri sledovaní filmov, hrách, surfovaní na internete a ďalších aktivitách. Vnútri je nachystaný priestor, do ktorého sa zmestí hybridný slot. O plynulé fungovanie systému sa stará 8-jadrový procesor MediaTek Helio P60. Operačná pamäť ponúka kapacitu 8 GB. Na súbory, fotky aj videá je k dispozícii 128GB interná pamäť. Takáto pamäť vám poskytne dostatok priestoru na bežné používanie. Dostatočné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 5580 mAh. Bezpochyby tiež oceníte jeho konektorovú výbavu Jack (3,5 mm) a USB-C. Ponúkaný mobilný telefón je vodoodolný a nárazuvzdorný, takže vás neprekvapia nástrahy každodenného života. Istotne oceníte jeho odolné vyhotovenie. Je odolný voči pádu na zem z výšky až 1,5 m. Je chránený na úrovni stupňa krytia IP68 a IP69K. Mobil Ulefone bol oficiálne predstavený v roku 2021.

Mobilný telefón UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny Lifestyle
Mobilný telefón UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny Lifestyle

Kľúčové vlastnosti mobilu UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny

  • Inteligentný mobil Ulefone je opatrený 6,1" displejom
  • O plynulý chod systému sa postará 8-jadrový procesor
  • Kapacita operačnej pamäte je 8 GB
  • Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 5580 mAh
  • Istotne vás zaujme konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB-C
  • Vydrží aj hrubšie zaobchádzanie vďaka svojej vodoodolnosti a nárazuvzdornosti so stupňom krytia IP68 a IP69K
  • Je schopný zvládnuť pád z výšky až 1,5 m
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 16 Mpx
  • Mobilný telefón je osadený 6,1" IPS displejom
  • Priaznivci rýchlych scén ocenia 60Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • K ďalším vlastnostiam displeja náleží Gorilla Glass a HDR 10+
  • Základné funkcie sú pod kontrolou operačného systému Android 11 s nadstavbou Čistý Android
  • Súbory, fotky aj videá vám uchová vnútorná pamäť s veľkosťou 128 GB
  • Rozšírenie vnútornej pamäte je možné použitím pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 256 GB
  • Mobil má k dispozícii slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Potrebné množstvo energie poskytuje vstavaná batéria s kapacitou 5580 mAh
  • Grafický akcelerátor: Mali G72 MP3

Na displej mobilu Ulefone sa pohodlne díva

Každý okamih strávený s mobilom Ulefone bude nezabudnuteľný, keďže svojím 6,1" IPS displejom a HD 1560 × 720 rozlíšením prináša obsah v príjemnej kvalite. Mobil obsahuje bezpečnostné sklo Gorilla Glass, ktoré bráni vzniku škrabancov a mechanickému poškodeniu. Integrovaný formát HDR 10+ patrí medzi najvyspelejšie formáty, ktoré vám úchvatne zobrazia všetky typy scén.

Mobilný telefón UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny Lifestyle
Mobilný telefón UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny Screen

Vyhotovujte fotografie na každom kroku

Do výbavy na fotenie v mobile patrí trojitý fotoaparát. Telefón Ulefone disponuje 16Mpx zadným fotoaparátom, 5Mpx makro objektívom. Makrofotoaparát je skvelý na fotografovanie z krátkej vzdialenosti a zachytenie drobných detailov na malých predmetoch, ako sú napríklad kvety, hmyz či menšie objekty. Makrofotografia sa zameriava na dosiahnutie maximálneho detailu a skúmanie drobných štruktúr, ktoré sú obvykle neviditeľné. S mobilom Ulefone môžete natočiť videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok poskytuje výhodu pomocná prisvetľovacia dióda.

Spoľahlivý výkon batérie mobilu

Mobilu Ulefone dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 5580 mAh, ktorá zvládne chod počas dvoch aj viacerých dní. Pýši sa rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 24 W. Na dobíjanie je prítomný nabíjací konektor USB-C.

Mobilný telefón UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny Zadná strana

Mobil Ulefone sa môže pochváliť spoľahlivým výkonom

Primárne funkcie a operácie mobilu Ulefone zaisťuje operačný systém Android vo verzii Android 11 s nadstavbou Čistý Android. Android sa vyznačuje svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu zaujme svojou veľkosťou 8 GB, ktorá je vhodná na 3D hry a virtuálnu realitu. Na všetky vaše fotky, videá a ďalšie súbory je pripravená vnútorná pamäť s veľkosťou 128 GB, ktorá je určená tým najnáročnejším používateľom a vysporiada sa s častým natáčaním aj veľkým množstvom obsahu, napríklad filmov. V prípade, že vám pamäť mobilného telefónu nebude stačiť, možno ju rozšíriť pamäťovou kartou typu MicroSD s veľkosťou 256 GB.

Telefón Ulefone umožňuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám sprostredkuje NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktnú komunikáciu medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 cm. Táto vlastnosť vám umožní bezstarostné platenie v obchodoch iba pomocou vášho telefónu. Vďaka prítomnosti WiFi na svojom telefóne môžete komfortne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. S využitím technológie Bluetooth možno bezdrôtovo prepojiť telefón s rôznymi zariadeniami, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti drôtového prepojenia. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Mobilný telefón je vďaka tejto technológii schopný zisťovať presnú geografickú polohu, čo sa následne využíva v mnohých aplikáciách, ako je napríklad navigácia, mapovanie, zaznamenanie trás a veľa ďalších.

Komunikujte a užívajte si zábavu bez obmedzení

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prehliadanie obsahu na internete, posielanie a prijímanie e-mailov a veľa ďalšieho vám ponúknu rýchle LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, sledovanie obsahu zo streamovacích platforiem či spojenie s ostatnými cez videohovory maximálne svižné a bez akýchkoľvek zaseknutí. Hudbu zo slúchadiel si môžete užívať vďaka 3,5 mm Jack konektoru.

Funkcie mobilu, ktoré prídu vhod

Prežite každý deň na plný plyn s mobilom Ulefone. S biometrickým rozpoznávaním tváre môžete odomknúť telefón bez problémov len obyčajným pohľadom. Okrem toho je na tele smartfónu aj snímač odtlačkov prstov. K dispozícii je FM rádio na počúvanie hudby. SOS tlačidlo je k dispozícii pre situácie, keď treba kontaktovať tiesňovú linku v prípade zdravotných ťažkostí. Samozrejmosťou je notifikačná dióda. Slúži na signalizáciu rôznych udalostí alebo stavových zmien na zariadení bez toho, aby bolo treba aktivovať obrazovku. MMS poskytuje možnosť zdieľať s ostatnými obsah, ktorý je bohatší než len textové správy. Smartfón disponuje podporou funkcie OTG, ktorá umožňuje využívať zariadenie na pripojenie ďalších periférií, ako napríklad myši, klávesnice alebo USB diskov. Telefón so senzorom priblíženia rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby nedošlo k náhodným dotykom.

Konektory mobilu:

jack (3,5 mm) a USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom) a nabíjací kábel (USB-A na USB-C)

Rozmery telefónu:

166 × 82 × 15 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

282 g

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6,1" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1560 × 720 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,1" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1560 × 720 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2021 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Rýchle nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov na tele, Odomykanie tvárou, SOS tlačidlo, Notifikačná dióda, FM Rádio, Podpora MMS, OTG Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie makro fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Svetelnosť makro fotoaparátu
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie hĺbkovej kamery
2 Mpx Hotovo!
Svetelnosť hĺbkovej kamery
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
5 580 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
24 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
8 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
MediaTek Helio P60 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Mali G72 MP3 Hotovo!

Konektory a senzory

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Nabíjací kábel (USB-A na USB-C) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Varianty UleFone Armor 8 PRO:

169,90 € - 169,90 €

UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB červený

Mobilný telefón – 6,1" IPS 1560 × 720, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, hybridný slot, procesor MediaTek Helio P60, fotoaparát: 16Mpx (f/2,2) hlavný + 5Mpx makro, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68 a IP69K, rýchle nabíjanie 24W, SOS tlačidlo, batéria 5580 mAh, model 2021, Android
Do košíka
169,90 €
Na sklade 5 ks
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

MĚL BYC DOTAZ JESTLI TENTO TELEFON PODPORUJE FUNKCI MHL

Dobrý deň. Môžeš priložiť dve najnovšie fotky tohto používaného telefónu?

Zdravím, má ulefone armor 8 pro notifikačnú diodu?

.

Dobrý deň chcel som sa opýtať ci ma tento telefón podporu Google aplikácii a všetko čo k tomu patri. Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny
Príslušenstvo pre UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UleFone Armor 8 Pro 8 GB / 128 GB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UleFone Armor 8 Pro 8 GB / 128 GB Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UleFone Armor 8 Pro 8GB/128GB fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií