PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

VERIA 8277B-W + VERIA 831

Zobraziť katalóg
VERIA 8277B-W + VERIA 831
3,5 4 hodnotení
Videovrátnik rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080 px) px, nočné videnie, farebný displej a detekcia pohybu, komunikácia cez WiFi 2,4 GHz s mobilným telefónom/tabletom,
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  Vr21st10 Produktové číslo:  S-8277B-W-831
VERIA 8277B-W + VERIA 831 368,64 € Momentálne nedostupné

VERIA 8277B-W + VERIA 831

Súprava LCD monitora VERIA 8277B-W so vstupnou stanicou VERIA 831 ponúka plnohodnotnú digitálnu komunikáciu medzi monitorom a vstupnou kamerovou jednotkou. Vďaka digitálnemu signálu súprava poskytne kvalitný zvukový aj obrazový prenos a niekoľko možností nastavenia. Monitor VERIA 8277B-W ponúka vysokú kvalitu obrazu a je úplne dotykový. Využiť môžete viacjazyčné menu a vstavanú DVR funkciu s nahrávaním na SD kartu. Monitor je vybavený zabudovanou WiFi, vďaka ktorej môžete diaľkovo komunikovať s návštevou pri dverách, prípadne otvoriť bránku, či brány. Praktická aplikácia TUYA navyše umožní pozerať na dianie pred vchodovými dverami. Vstupná stanica VERIA 831 je krytá praktickou strieškou a disponuje šošovkou s Full HD rozlíšením 1 080p. Vďaka širokému uhlu záberu pohodlne zaberá celý priestor v okolí vstupných dverí a IR prísvit zabezpečí dobrú viditeľnosť aj v nočných hodinách. Súprava LCD monitora VERIA 8277B-W so vstupnou stanicou VERIA 831 je ideálnym riešením na ovládanie elektrického zámku dverí aj brány.

Kľúčové vlastnosti súpravy LCD monitora VERIA 8277B-W + stanice VERIA 831

  • Možnosť ovládania elektrického zámku i pohybu brány
  • IR prísvit sa postará o dobrú viditeľnosť v nočných hodinách
  • Integrovaná WiFi technológia umožní diaľkovú komunikáciu s návštevou aj otváranie bránky
  • Automatické vytvorenie snímky pri zazvonení
  • Digitálny prenos signálu zabezpečí kvalitnejší obraz aj zvuk
  • Vstupná jednotka VERIA 831 s Full HD rozlíšením 1 080p
  • Možnosť detailného priblíženia obrazu
  • Monitor VERIA 8277B-W ponúka vysokú kvalitu obrazu s jasnými farbami
  • Aplikácia TUYA umožní nazerať na dianie pred vchodovými dverami
  • Zabudovaná pamäť na ukladanie videí aj fotografií
  • Možnosť použitia pamäťovej SD karty
  • Monitor ponúka možnosť rozšírenia o ďalšie dve kamery (AHD, CVBS, TVI, CVI)

Kvalitný obraz s jasnými farbami

Monitor VERIA 8277B-W ponúka vysokú kvalitu obrazu s jasnými farbami. Vďaka dotykovému ovládaniu je jeho ovládanie maximálne jednoduché a využiť môžete viacjazyčné menu. Monitor 8277B-W od spoločnosti VERIA disponuje zabudovanou DVR funkciou s ukladaním záznamu na pamäťovú SD kartu. Monitor ponúka možnosť rozšírenia o ďalšie dve kamery (AHD, CVBS, TVI, CVI). Vďaka integrovanému pripojeniu WiFi je možné diaľkovo komunikovať s návštevou pri dverách, prípadne otvoriť bránku, či bránu. S aplikáciou TUYA navyše môžete kedykoľvek pozerať na dianie pred vchodovými dverami.

Šošovka s Full HD rozlíšením

Vstupná stanica VERIA 831 je vybavená šošovkou s Full HD rozlíšením 1 080p. Šošovka je chránená praktickou strieškou a IR prísvit sa postará o dokonalý obraz aj v nočných hodinách. Vďaka širokému uhlu spoľahlivo zaberá celý priestor, takže získate dokonalý prehľad o pohybe v okolí dverí. Vstupná stanica VERIA 831 je napájaná priamo z monitora a umožní jednoduché ovládanie elektrického zámku aj pohybu brány.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Výbava
Mikrofón, Senzor pohybu, Reproduktor, Nočné videnie Hotovo!
Vlastnosti
Dotykové ovládanie Hotovo!
Funkcie
Voliteľné melódie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Vlastnosti

Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Výbava
Mikrofón, Senzor pohybu, Reproduktor, Nočné videnie Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti
Dotykové ovládanie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Voliteľné melódie Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Strieborná Hotovo!

Konektivita

Kompatibilné aplikácie
Tuya Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Vstupné napätie

Vstupné napätie
24 V Hotovo!

Balenie

Počet prijímačov v balení
1 ks Hotovo!
Počet zvončekov v balení
1 ks Hotovo!

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie
Nočné videnie, Farebný displej, Detekcia pohybu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky elektrické domové zvončeky
» Všetky domáce telefóny a domové vrátniky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, když sada funkci “vratného” lze někde najít seznam kompatibilních dveřních vložek? Případně spolupracovala by s touto Richter Czech Digitální vložka DC.40/45E.NI z Vaši nabídky?Dekuji za odpověď

Dobry den, Mam technicky dotaz na vstupní stanice VERIA 831 a VERIA 831-RFID. V manualu uvadite moznost pripojeni 'snímače detekce stavu dveří'. Je mozne tuhle informaci zjistit (skontrolovat) v aplikaci Tuya po pripojeni vstupní stanice k videotelefonu VERIA 8277B-W? Proste ci sem pak schopen zjistit stav zavreni dvery online v appke. Dekuji

Dobrý deň. Do nedávna mi vrátnik pracoval bez problémovo, avšak momentálne keď niekto zazvoní, tak zvoní len prístroj a aplikácia nie. Aplikáciu som stiahol priamo z obchodplay. Skúšal som všetko resetnúť (prístroj a aplikáciu) a znova nastaviť a stále aplikácia nezvoní. Cez aplikáciu ide otvoriť aj zatvoriť bránu, komunikácia je taktiež bez problémová. Len keď mi niekto zazvoní tak zvoní len prístroj a nie aplikácia.

Dobrý den, Rád bych se zeptal jak aktivuji onen ,,IR přísvit zajistí dobrou viditelnost i v nočních hodinách,,. Nikde jsem tuto možnost nenašel a v noci prostě vidím jen černočernou tmu.

Dobrý večer, chcel by som sa opýtať či budete mat tento produkt dostupný ešte ?

Dobrý den, po zapojení přístroje a po zazvonění na zvonku se mi v nabídce neobjeví možnost výběru odemknutí branky/ brány. Pouze je přítomná jedna ikona dveří. Dá se to v přístroji někde nastavit? Děkuji za informaci

budete tento produkt este niekedy v zivote mat? mam to objednane od marca a nic ine cela alz neviete len posuvat terminy a ani netusim odkial si ich vymyslate.

Dobrý den. Chcem sa spýtat ci na odomikanie a zamykanie vonkajsieho zamku potrebujem k tomuto videovratniku aj smart hub TUYA alebo aky na fungovanie tohoto systemu? Alebo my bude plnohodnotne fungovat aj bez hubu???

V české republice má tuya zakázanou komunikaci s tímto zařízením. proč uvádíte že jednoduše otevřete mobilním telefonem když to není pravda.

Dobrý deň, je možné dokúpiť a napojiť druhý display ?

12
Diskusia a poradňa k VERIA 8277B-W + VERIA 831
Príslušenstvo pre VERIA 8277B-W + VERIA 831 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VERIA 8277B-W + VERIA 831. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VERIA 8277B-W + VERIA 831. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VERIA 8277B-W + VERIA 831. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VERIA 8277B-W + VERIA 831.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií