AP+ nový vizuál Aplikace

XGIMI HORIZON

Zobraziť katalóg
XGIMI HORIZON
4,9 32 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Projektor DLP LED, Full HD, natívne rozlíšenie 1920×1080, 16:9, 3D, svietivosť 1500 ANSI lm, HDMI 2.0, LAN, Android
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  XGI00m4 Produktové číslo:  XK03K Stránky výrobcu

Zvýhodnené súpravy

923,33 €
Kúpiť balíček
923,24 €
Kúpiť balíček

XGIMI HORIZON

XGIMI Horizon je elegantný, kvalitný a kompaktný Full HD projektor s výkonnou LED lampou

DLP projektor XGIMI Horizon sa postará o perfektné premietanie v natívnom Full HD rozlíšení až na 300“ uhlopriečke. Mini projektor sa pýši univerzálnym a jednoduchým ovládaním s radom špičkových technológií. XGIMI Horizon napríklad automaticky inteligentne zarovná obraz, upraví jas či skoriguje lichobežníkové skreslenie. Podpora HDR10 a HLG zaistí skvelé farebné podanie a vynikajúci kontrast. Pre kvalitné ozvučenie má projektor XGIMI Horizon hneď dva 8 W reproduktory Harman Kardon. Projektor ponúkne dostatok konektorov na pripojenie ďalších zariadení a úložísk. Vďaka kompaktnému vyhotoveniu môžete vziať projektor kamkoľvek so sebou a jeho elegantný dizajn umožní umiestnenie kamkoľvek sa vám zapáči. Prenosný projektor XGIMI Horizon môžete nechať na stole, ale pokojne ho môžete uchytiť aj pod strop.

Mini projektor XGIMI Horizon a kľúčové vlastnosti

  • Mini projektor má natívne rozlíšenie Full HD (1920 × 1080)
  • Maximálne podporované rozlíšenie 4K (4096 × 2160) pri 60 Hz
  • XGIMI Horizon využíva LED lampu so svietivosťou 2 200 ANSI lm a životnosťou 25 000 hodín
  • OS Android TV 10.0, Chromecast, Google Assistant
  • Rýchly štart
  • Inteligentné zarovnanie obrazu na projekčné plátno
  • Inteligentné vyhýbanie sa prekážkam
  • Inteligentná úprava jasu podľa okolitých svetelných podmienok
  • Automatická korekcia lichobežníkového skreslenia vertikálna aj horizontálna (±40°)
  • Automatické zaostrovanie
  • XGIMI Horizon využíva technológie HDR 10, HLG, MEMC
  • Súčasťou projektora sú dva 8 W, 45 mm reproduktory Harman Kardon s podporou DTS-HD & DTS Studio Sound Dolby
  • 2× HDMI, 2× USB, 1× LAN, 1× 3,5 mm jack, Dual-band WiFi 2.4/5 GHz, Bluetooth
  • K projektoru XGIMI Horizon obdržíte Bluetooth diaľkový ovládač


Obsah balenia projektora XGIMI Horizon

  • Mini dataprojektor XGIMI Horizon
  • 1× adaptér
  • 1× nabíjací kábel
  • 1× Bluetooth diaľkový ovládač

Projektor XGIMI Horizon sa pýši skvelým obrazom s natívnym Full HD rozlíšením až na 300“ uhlopriečke

Mini dataprojektor XGIMI vám ponúkne skutočne čistý obraz vo veľkej kvalite vďaka natívnemu Full HD rozlíšeniu. Veľkosť uhlopriečky môže na projektore XGIMI Horizon dosiahnuť až skvostných 300“. Vďaka tomu si užijete nielen sledovanie filmov, televíznych relácií a videí, ale môžete sa tešiť aj z hrania hier na takto veľkej ploche.

Superjasná projekcia DLP projektora XGIMI Horizon

Projektor XGIMI Horizon je najjasnejším projektorom vo svojej triede. Práve preto, ak budete chcieť premietať, nemusíte zložito skúmať okolité podmienky alebo sa presúvať do iných miestností, kde je tma. Projektor XGIMI Horizon zvládne premietať ľubovoľný obsah počas dňa alebo v jasnom prostredí. Svetelný výkon projektora má totiž hodnotu 2 200 ANSI lúmenov.

Mini projektor ponúkne žiaduce technológie, ktoré sa postarajú o najlepší možný zážitok zo sledovania rôznorodého obsahu

XGIMI Horizon sa zapne v priebehu chvíľky a vďaka inteligentnej detekcii plátna automaticky prispôsobí veľkosť premietaného obrazu veľkosti plátna. Integrovaný optický snímač deteguje objekty pred projektorom XGIMI Horizon a taktiež reaguje na zmeny okolitého svetla. Vďaka tomu prispôsobí obraz daným podmienkam tak, aby bol výsledný obraz čo najlepší. Zaručene oceníte aj technológiu automatickej korekcie lichobežníkového skreslenia, ktorá vycentruje premietaný obraz horizontálne aj vertikálne a prispôsobí sa tak vášmu plátnu alebo stene so zachovaním správneho pomeru strán. Využiť možnoaj ručnú korekciu, vďaka ktorej je možné projektor prispôsobiť aj bočnej projekcii z uhla až 45 stupňov.

DLP projektor XGIMI Horizon reprodukuje vierohodný obraz so skvelým farebným podaním, kontrastom aj veľkým množstvom detailov

Umelá inteligencia riadi nastavenie jasu projektora XGIMI Horizon

DLP projektor XGIMI Horizon má zabudovaný optický snímač, ktorý v spolupráci s umelou inteligenciou deteguje nielen množstvo svetla v miestnosti, ale aj objekty, ktoré stoja projektoru XGIMI Horizon v ceste. Na základe toho projektor automaticky nastaví jas tak, aby bol obraz v najlepšej možnej kvalite, v ktorejkoľvek dennej hodine.

Mini projektor XGIMI Horizon ponúkne skvelý kontrastný pomer

Vo svetlom aj tmavom prostredí uvidíte aj tie najmenšie detaily vďaka HDR10. S podporou vysielacieho štandardu HLG (Hybrid Log Gamma) si užijete perfektný obraz na všetkých vysielacích staniciach.

Interpolácia snímok vďaka MEMC

Mini dataprojektor XGIMI Horizon pracuje s nízkou latenciou a teda s čo najmenším možným rozmazaním obrazu. V tom projektore pomáha technológia interpolácie snímok MEMC. Tá využíva špecializovaný algoritmus, ktorý zabraňuje rozmazaniu obrazu. To oceníte predovšetkým pokiaľ sledujete športové prenosy, akčné filmy alebo hráte hry.

Jedinečný obrazový systém X-VUE 2.0

Vierohodné farebné podanie, jas a dynamickosť snímok je zaistená obrazovým enginom X-VUE 2.0. Vďaka nej bude kvalita obrazu projektora XGIMI Horizon oveľa jasnejšia a plynulejšia. Čisté a realistické farby vás plne vtiahnu do deja.

DLP projektor XGIMI Horizon zaistí skvelé ozvučenie vďaka reproduktorom Harman Kardon

Na zabezpečenie kvalitného ozvučenia využíva projektor XGIMI Horizon reproduktory od renomovaného výrobcu Harman Kardon. Perfektný zvuk k vám bude plynúť z dvoch 8 W 45 mm reproduktorov. Tie disponujú plným rozsahom, skvelou vyváženosťou s minimálnym skreslením a vysokou dynamickou odozvou. Vďaka technológii DTS Studio Sound ponúkne projektor XGIMI Horizon virtualizovaný priestorový zvuk s vylepšenými basmi a dialógmi. Technológia Bluetooth vám umožní pripojiť vaše ľubovoľné zariadenie k projektoru XGIMI a využiť ho ako Bluetooth reproduktor.

Android

Projektor XGIMI Horizon spolupracuje s množstvom obľúbených aplikácií Google. To vám zaistí perfektnú kontrolu nad vaším okolím a vy môžete neustále zostať v spojení.

S projektorom XGIMI Horizon si užijete veľa zábavy

Vďaka integrácii obchodu Google Play sa na projektore XGIMI Horizon dostanete k viac ako 5 000 aplikáciám vrátane YouTube, Showtime alebo HBO. S DLP projektorom XGIMI sa rozhodne nudiť nebudete.

Hlasové ovládanie cez asistenta

Stlačením tlačidla na diaľkovom ovládaní projektora XGIMI Horizon si zaistíte okamžitý prístup k hlasovému asistentovi.

Zabudovaný Chromecast

Vďaka vstavanému Chromecastu je možné jednoducho zdieľať obsah z vašich smart zariadení do projektora XGIMI Horizon. Z vášho telefónu si tak môžete na veľkej ploche projektora púšťať videá, hudbu, prezerať fotografie alebo hrať hry.

Mini dataprojektor vyniká širokou konektivitou

DLP mini dataprojektor XGIMI Horizon je možné pripojiť k ľubovoľným zariadeniam vďaka hneď dvom HDMI a USB portom. K internetu pripojíte projektor cez sieťový konektor LAN alebo je možné využiť aj bezdrôtové pripojenie Wi-Fi 2,4/5G. Inteligentné zariadenie alebo napríklad soundbary je možné pripojiť vďaka bluetooth.

Projektor XGIMI Horizon je šetrnejší k vašim očiam

Vaše bezpečie a zdravie je nesmierne dôležité, preto projektor XGIMI Horizon disponuje certifikáciou od spoločnosti TÜV Rheinland na množstvo emitovaného modrého svetla. Aj po niekoľkohodinovom sledovaní projekcie bude váš zrak ochránený pred modrým svetlom. S pomocou funkcie ovládania farieb, difúznemu zobrazeniu a zníženiu emisií modrého svetla bude váš zážitok zo sledovania filmov, seriálov, videí či hrania hier bezpečnejší.

Lampa projektora XGIMI Horizon má dlhú životnosť

Spoločnosť XGIMI neustále pokračuje v dodržiavaní záväzku spoločnosti voči používateľom a životnému prostrediu. Preto je projektor XGIMI Horizon vybavený kvalitným LED zdrojom svetla, ktorý vám poskytne ostrý a jasný obraz po celý čas svojej životnosti trvajúcej až 25 000 hodín. Vďaka tomu vám projektor XGIMI Horizon vydrží až 17 rokov pri 4-hodinovom každodennom používaní.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4096 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0,8 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
7,93 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4096 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,8 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
7,93 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
76,2 cm (30 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
LED Hotovo!
Svietivosť
1 500 ANSI lm (1 200 ISO lm) Hotovo!
Životnosť
6,94 h (0,29 d) Hotovo!
Hlučnosť
29 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
190 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
2 ks Hotovo!
Ďalšie pripojenie
RJ-45 (LAN) Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, LAN, Bluetooth, Audio jack výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na strop, Na stôl, Na zem Hotovo!
Funkcie
Zoom, 3D, Miracast, Prehrávač multimédií Hotovo!
Výbava
OS Android Hotovo!

Rozmery

Šírka
20,8 cm Hotovo!
Výška
13,6 cm Hotovo!
Hĺbka
21,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné nainstalovat O2TV?

Dobrý den, zakoupil jsem prvně Elfina, ale z důvodu vyššího jasu, jsem zároveň koupil Horizon, abych je mohl porovnat. Horizon má o poznání lepší parametry, nicméně narazil jsem na několik zásadních problémů, který ELFINA nemá. V aplikaci Netflix (instalováno přes návod - přes Desktop manager) je nabízeno maximální rozlišení pouze 960x540(0,33Mb/s) oproti Elfinovi, kde je 1920x1080(2,05Mb/s) na stejné wifi na stejných účtech (placený účet zahrnuje i FullHD filmy). Druhý problém je pak s aplikací Youtube, kdy z mobilu nelze castovat obsah do projektoru, protože vyskočí hláška "Nedůvěryhodné zařízení Zařízení se nepodařilo ověřit, může to být způsobeno zastaralým firmwarem zařízení", lze to obejít napřímo propojení Youtubu a telefonu pomocí kódu, nicméně na Elfinu to vůbec nedělá a okamžitě se propojí. Chci se tedy zeptat, zda mám vadný kus, nebo je to podle Vás v pořádku? Od projektoru za tuto cenu jsem čekal stejné či lepší chování oproti levnějšímu, ale je to přesně naopak. Poradíte?

Dobrý den, lze na projektor XGIMI Horizon promítat i ze zařízení Apple? Není zde specificky zmíněna podpora AirPlay. Děkuji

Dobrý den, má projektor zabudovanou baterii, nebo je nutné ho mít stále připojený do elektřiny? Děkuji

Dobrý deň Neviem nájsť informáciu o možnosti pripojenia cez WiFi - jedine v jednej recenzii sa spomína že je to možné. Ako je to prosím?

Dobrý den, má projektor zrcadlení na zadní projekci? Jakou bude mít úhlopříčku obrazu při vzdálenosti 1m od plátna? Dá se přehrát film jen z flashdisku? Děkuji za odpovědi.

Ahoj můžete mi prosím dát typ na prodlužovací kabel potřebuji prodloužit cestu od zdroje k projektoru asi o 10bm díky

Dobrý deň. Ako je to so servisom? Dá sa vymeniť led lampa, keď sa vypáli?

Dobrý den, je možné přehrávat fotky a videa z iPhone a iPad? Ruda

Dobrý den, nový Horizont Ultra XGIMI - vše funguje jen přes BT se přenáší pouze zvuk, ne obraz. Neví někdo kde může být problém?

123...
Diskusia a poradňa k XGIMI HORIZON
Príslušenstvo pre XGIMI HORIZON Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XGIMI HORIZON. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XGIMI HORIZON. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XGIMI HORIZON. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XGIMI HORIZON.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií