Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

XGIMI Horizon Ultra

Zobraziť katalóg
XGIMI Horizon Ultra
4,7 16 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Projektor DLP LED laser, 4K, natívne rozlíšenie 3840 × 2160, 16:9, 3D, svietivosť 2875 ANSI lm, HDMI 2.1, Bluetooth, LAN, WiFi, HDR, reproduktory, Android
1 649 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  XGI00m5a Produktové číslo:  XM13N

XGIMI Horizon Ultra

XGIMI Horizon Ultra je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Elegantný projektor XGIMI s výkonnou technológiou Dual Light

XGIMI HORIZON Ultra sa stane pýchou vašej obývačky. Už na prvý pohľad projektor zaujme estetickým retro dizajnom a akonáhle spustí projekciu, už sa od obrazu len tak neodtrhnete. XGIMI HORIZON Ultra využíva inovatívnu výkonnú technológiu Dual Light, ktorá kombinuje laser a LED. Preto je dosiahnutý vysoký jas a prirodzené farebné spektrum na až 200" uhlopriečke so 4K rozlíšením. Projektor na filmy vyniká vysokým svetelným výkonom 2 300 ISO lúmenov s automatickou úpravou jasu v závislosti od okolia a živými farbami so širokým rozsahom farebného gamutu DCI-P3 až 95,5 % a 99,9 % pokrytím farebného priestoru Rec.709. Aby ste nemali s nastavením obrazu projektora žiadnu prácu, oceníte systém inteligentného zarovnania obrazu ISA 3.0. Video projektor je vybavený plnohodnotným operačným systémom Android TV 11. O perfektné priestorové ozvučenie sa stará dvojica 12 W reproduktorov z dielne Harman Kardon.

Kľúčové vlastnosti projektora XGIMI HORIZON Ultra

  • Unikátne Dual Light vyhotovenie kombinuje Laser a LED
  • Projektor XGIMI HORIZON Ultra vám umožní vytvoriť obraz s až 200" uhlopriečkou
  • 4K rozlíšenie so svietivosťou dosahujúcou 2 875 ANSI lúmenov (2 300 ISO lúmenov)
  • Dolby Vision a HDR zaistia obraz plný detailov
  • Projekčný pomer: 1.2 – 1.5:1
  • Špičková kalibrácia △E ≈ 1 s 1,07 miliardami farieb
  • Optický zoom a automatické prispôsobenie jasu svetelným podmienkam v miestnosti
  • Kvalitné ozvučenie priestoru zaisťujú dva 12 W reproduktory Harman Kardon
  • Podpora DTS-HD, DTS® Virtual:X aj Dolby Audio
  • 4K projektor XGIMI HORIZON Ultra je vhodný na hranie hier vďaka obnovovacej frekvencii 60 Hz a latencii 18 ms
  • Inteligentné funkcie na automatickú úpravu obrazu (korekcia lichobežníkového skreslenia, prispôsobenie sa veľkosti plátna, adaptácia farbe podkladu)
  • Funkcia ochrany očí vypne projekciu, ak sa pred obrazom projektora objaví osoba
  • Inteligentné vyhýbanie sa prekážkam
  • Systém Android TV 11 ponúkne širokú škálu aplikácií a obsahu
  • Podpora Chromecast na zdieľanie obsahu z inteligentných zariadení
  • Interné úložisko s kapacitou 16 GB
  • Bezdrôtové dvojpásmové pripojenie k internetu Wifi 6 Dual-band 2.4/5 GHz
  • Bluetooth 5.2/BLE
  • Vstupy 2× USB, 2× HDMI a 1× LAN
  • 1× optický a 1× slúchadlový 3,5 mm výstup

Projektor na filmy XGIMI HORIZON Ultra vyniká skvelým obrazom s natívnym 4K rozlíšením až na 200" uhlopriečke

Projektor na filmy XGIMI vám ponúkne naozaj čistý obraz vo veľkej kvalite vďaka natívnemu 4K rozlíšeniu. Veľkosť uhlopriečky môže na projektore XGIMI HORIZON Ultra dosiahnuť až skvostných 200 palcov. Vďaka tomu si užijete nielen sledovanie filmov, televíznych relácií a videí, ale môže sa tešiť aj na hranie hier na takto veľkej ploche. Vo výbave projektora nechýba podpora HDR 10, HLG a technológie Dolby Vision, ktorá posúva kontrast na úplne inú úroveň na zobrazenie aj tých najjemnejších detailov v úžasnej ostrosti a realistických farbách. 4K projektor XGIMI HORIZON Ultra podporuje štandard farieb D65 a farebný gamut DCI-P3.

4K projektor s inovatívnou technológiou Dual Light

4K projektor XGIMI HORIZON Ultra ponúkne prvotriedny obraz vďaka technológii XGIMI Laser-LED Hybrid Dual Light, ktorá kombinuje LED a laser. To vyrieši pretrvávajúcu dilemu kompromisov v oblasti farieb, kvality obrazu alebo jasu vďaka špičkovej presnosti a mimoriadne vysokému farebnému gamutu, spolu s výkonným svetelným zdrojom. Video projektor XGIMI HORIZON Ultra dosahuje vysoký svetelný výkon s hodnotou 2 300 ISO lúmenov. Jas obrazovky sa automaticky upravuje v závislosti od okolitého osvetlenia v miestnosti tak, aby sa dosiahol vždy ten najlepší obraz. XGIMI HORIZON Ultra ponúka živé farby vďaka širokému rozsahu farebného gamutu DCI-P3 až 95,5 % a 99,9 % pokrytiu farebného priestoru Rec.709.

Perfektne ostrý obraz z akéhokoľvek uhla

Prenosný projektor XGIMI HORIZON Ultra disponuje vylepšenou technológiou ISA 3.0. Vďaka nej sa projektor prispôsobí prostrediu a upraví farby, zoom, dynamické IRIS a veľa ďalšieho. Automatická funkcia Keystone na korekciu lichobežníkového skreslenia vo vodorovnom aj zvislom smere vám umožní premietať aj z boku, zhora alebo zospodu.

  • Automatická korekcia lichobežníkového skreslenia spočíva v automatickej úprave obrazu vo vertikálnej aj horizontálnej rovine, vďaka čomu vytvorí ideálny štvorcový obraz.
  • Automatické zaostrovanie sa stará o to, aby bol obraz vždy čistý a plný detailov.
  • Projektor 4K XGIMI HORIZON Ultra dokáže automaticky škálovať obraz tak, aby sa vyhol rámom, zásuvkám a ďalším predmetom, ktoré by mohli byť na premietacej stene.
  • Inteligentné zarovnanie obrazovky automaticky prispôsobí obraz premietania priamo na mieru projekčnému plátnu alebo priestoru pred projektorom XGIMI.
  • Vďaka Inteligentnej ochrane zraku dokáže filmový projektor XGIMI HORIZON Ultra detegovať prítomnosť osôb pred sebou. Na základe toho sa projektor automaticky stlmí, aby ochránil zrak napríklad prechádzajúcej osoby alebo vášho domáceho maznáčika.
  • Mini projektor XGIMI HORIZON Ultra sa vie prispôsobiť aj farebnosti podkladu, na ktorý sa bude premietať, aby sa dosiahol ten najlepší obraz.

Kompaktný projektor XGIMI HORIZON Ultra disponuje výkonnými reproduktormi

Vychutnajte si fantastickú kvalitu zvuku vďaka dvom integrovaným 12 W reproduktorom Harman Kardon s podporou Dolby Audio, ktoré poskytujú dokonale vyladený zvuk s priestorovým efektom. Kompaktný projektor XGIMI HORIZON Ultra môžete využiť aj ako externý reproduktor a pripojiť k nemu zvukové zariadenia cez Bluetooth alebo 3,5 mm audio jack.

Filmový projektor XGIMI HORIZON Ultra má bohatú konektivitu

Svoje zariadenia k projektoru ľahko pripojíte prostredníctvom širokej škály vstupov aj výstupov. Využiť môžete využiť po dvoch vstupoch pre USB aj HDMI alebo slúchadlový či optický výstup. Pripojiť filmový projektor XGIMI HORIZON Ultra k internetu je možné prostredníctvom ethernet kábla alebo bezdrôtovo pomocou WiFi 6 (Dual-band 2.4/5 GHz, 802.11a/b/g/n/ac/ax). Samozrejmosťou je Bluetooth pripojenie 5.2/BLE.

Nepreberné množstvo zábavy

Domáci projektor XGIMI HORIZON Ultra používa systémom Android TV 11, čím povýši projektor na multimediálne zábavné centrum s intuitívnym ovládaním. Získajte prístup k viac ako 5 000 aplikáciám, hrám alebo obľúbeným online službám. Do výbavy projektora XGIMI patrí aj zabudovaný Chromecast na bezdrôtový prenos obrazu z inteligentných zariadení so systémom Android, iOS, Mac či Windows. Užite si na premietacej ploche projektora XGIMI HORIZON Ultra vaše obľúbené aplikácie, videá a hry vo vysokom rozlíšení a nenechajte sa obmedzovať obťažujúcimi káblami.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Natívne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4096 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
0,01 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4096 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
0,01 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
50,8 cm (20 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
508 cm (200 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
LED, Laser Hotovo!
Svietivosť
2 875 ANSI lm (2 300 ISO lm) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
25 000 h (1 041,67 d) Hotovo!
Hlučnosť
28 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
300 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 2.1 Hotovo!
HDMI
2 ks Hotovo!
Ďalšie pripojenie
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Slúchadlový výstup, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
Audio jack výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na strop, Na stôl, Na zem Hotovo!
Funkcie
Zoom, 3D Hotovo!
Výbava
OS Android, Reproduktory, Vnútorná pamäť, Diaľkové ovládanie, HDR Hotovo!

Rozmery

Šírka
22,4 cm Hotovo!
Výška
26,5 cm Hotovo!
Hĺbka
17 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,2 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky mini projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, jaká je prosím projekční vzdálenou min. a max. s korespondující velikostí obrazu? Máte uvedeno min. 0,00m a max 0,01m, což bude asi překlep :) díky

Dobrý den, prosím, do jaké minimální vzdálenosti od plátna musím umístit projektor, aby obraz pokryl úhlopříčku 120"? Moc děkuji

Dobrý deň, je možné použiť tento projektor na vzdialenosť 8-9m?

Dobry den, vyriesi sa Netflix niekedy v dohladnej dobe? Odporucane riesenie cez Desktop manager je nie len obmedzene (nulova podpora 4K, maximalne HD, obcas to aj padalo) ale po urcitom case mi to prestalo fungovat uplne, a Netflix jednoducho prestane rozoznavat zariadenie.

Dobrý den.Jake video formáty projektor přehrává? Jaký přehrávač doporučujete nainstalovat?

Je niekde viditelny tento projektor na Slovensku?

Nefunguje mi 4K u XGIMI Horizont Ultra, jde to tom vůbec spustit ?

Dobrý deň, aké by ste odporučili plátno pre tento projektor - v súčasnosti zvažujem hlavne motorizovaný Vividstorm Obsidian (Grey, 0.8 gain), príp. Hivilux 5D (Dark grey, 1.35 gain). Projektor ma síce dostatočný jas, ale plánujem ho mať znížený pre lepší kontrast. Na ČR trhu je v tejto cene k dispozícii tak max. Aveli (vyzerá to však skor vhodné do kancelárii, než na domáce kino.) Ďakujem.

Mam Horizon Pro verzi, ktera nema podporu 4k pro Netflix, umi tato Ultra verze jiz 4k Netflix?

Dobrý den, lze upřesnit projekční vzdálenost projektoru od projekční plochy? V popisu produktu jsou uvedeny nepřesné údaje (min. 0 a max. 0,01m) a u výrobce jsem to nenalezl.

12
Príslušenstvo pre XGIMI HORIZON Ultra
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií