AD homeoffice Samsung Galaxy AI

Xiaomi Redmi 9

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model telefónu
Značka
Xiaomi
(1)
Funkcie
Čítačka odtlačkov prstov na tele
(1)
Odomykanie tvárou
(1)
Podpora MMS
(1)
OTG
(1)
Bezdrôtové technológie
NFC
(1)
WiFi
(1)
Bluetooth
(1)
GPS
(1)
Infraport
(1)
A-GPS
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Xiaomi Redmi 9 sú nástupcami obľúbenej série Xiaomi Redmi 8. Tieto mobilné telefóny lákajú na spoľahlivý silný výkon v kombinácii so skvelou výbavou. Zaujať by vás mohli aj elegantným a praktickým dizajnom. To všetko je opatrené príjemne nízkou cenovkou. Čím ďalším sa vyznačuje rad Xiaomi Redmi 9? Dozviete sa v texte nižšie.

Pokračovať

Prečo zvoliť telefóny Xiaomi Redmi 9?

Xiaomi Redmi 9 je ďalším pokračovaním obľúbenej a cenovo dostupnej série Redmi, ktorej výrobcom je spoľahlivá čínska značka Xiaomi. Na trh prišla v roku 2020. Prečo by ste mali zvažovať práve nákup tohto telefónu?

  • Vynikajúci pomer ceny a výkonu.
  • IPS displej s uhlopriečkou 6,53".
  • Veľmi slušná fotografická výbava.
  • Systém Android 10 s nadstavbou MIUI 12.
  • Xiaomi Redmi 9 majú elegantný a praktický dizajn takmer bez rámčekov.

i

Chcete čo najviac ochrániť svoj telefón Xiaomi Redmi 9? Obal v podobe ochranného skla je to najlepšie riešenie.

Xiaomi Redmi 9 je k dispozícii v niekoľkých variantoch

 Xiaomi Redmi 9, to je zastrešujúci pojem pre hneď niekoľko variantov telefónov. Ak hľadáte zariadenie s lepším foťákom a výbavou, vyskúšajte mobilné telefóny Xiaomi Redmi Note 9.

Xiaomi Redmi 9

Mobil Xiaomi Redmi 9 uchváti Full HD displejom s 83 % pokrytím čelnej strany, pomerom strán 19,5 : 9 a tiež ochranným sklom Gorilla Glass 3. O kvalitné fotografie sa postará štvornásobný fotoaparát vrátane objektívov pre makro a ultraširoké snímky. Samozrejmosťou je tiež snímač odtlačkov prstov a podpora rýchleho nabíjania.

Nepostačuje vám pamäť 3 GB/32 GB? Kúpte si variant Xiaomi Redmi 9 4 GB/64 GB. 

Xiaomi Redmi 9A

Telefón Xiaomi Redmi 9A naopak disponuje len jediným 13 Mpx fotoaparátom. Telefónu chýba tiež čítačka odtlačkov prstov, ochrana Gorilla Glass a podpora rýchlonabíjania. Ide tak o lacnejší model pre menej náročných používateľov, ktorí hľadajú spoľahlivý telefón so základnou výbavou, ale so stále silným výkonom.

Xiaomi Redmi 9C

Xiaomi Redmi 9C je vhodný pre používateľov, ktorí hľadajú zlatú strednú cestu. Telefón ponúkne čítačku odtlačkov prstov, funkciu NFC a trojitý fotoaparát s makro aj hĺbkovými objektívmi. Xiaomi Redmi 9C poteší aj batériou s kapacitou 5 000 mAh, ktorá vydrží až 167 hodín počúvania hudby.

Xiaomi Redmi 9 Power

Xiaomi Redmi 9 Power je posledným prírastkom do deviatej série Redmi. Telefón láka predovšetkým batériou s kapacitou 6 000 mAh s podporou veľmi rýchleho nabíjania. Dychvyrážajúce fotografie zaistí 48 Mpx zadný fotoaparát so štyrmi objektívmi a predný fotoaparát s 8 Mpx.

Xiaomi Redmi 9 4/64
Xiaomi Redmi 9

Xiaomi Redmi 9 3 gb/32 gb
Xiaomi Redmi 9A

Xiaomi Redmi 9 128 GB
Xiaomi Redmi 9C

i

A čo hovoria ostatní na mobil Xiaomi Redmi 9? Recenzia zákazníkov stojí za prečítanie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka

Xiaomi Redmi 9

Xiaomi Redmi 9

V kategórii Xiaomi Redmi 9 máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné xiaomi Redmi 9 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie xiaomi Redmi 9 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie xiaomi Redmi 9 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii xiaomi Redmi 9 recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií