AlzaBoxy Q1 Guzzanti

Zelmer ZFP9000, čierny

Zobraziť katalóg
Zelmer ZFP9000, čierny
Food processor príkon: 2000 W, 6 automatických režimov (pulz, drvenie ľadu, smoothie, cesto, sekanie / mletie, mixovanie ), manuálne nastavenie rýchlosti, pulzné funkcie, prídavná plastová nádoba: 3l, prídavná sklenená nádoba na mixovanie: 1,5l, 4 kotúče pre jemné strúhanie, hranolky, plátky, hobliny), sekacia čepeľ z nerez ocele, plastová čepeľ na miesenie; šľahacie metly, ďalšie príslušenstvo, vtláčadlo 3 v 1, špachtľa, protišmykové nožičky
Kód:  ZELFP467 Produktové číslo:  ZFP9000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zelmer ZFP9000, čierny

Food processor Zelmer ZFP9000 vám dokonale uľahčí varenie, pečenie a prípravu pokrmov. Vie mixovať, sekať, mlieť, šľahať penu, pripraviť cesto aj miešať. Okrem toho kuchynský robot krája, seká na rôzne hrúbky a vykrajuje aj hranolky. Použiť ho však môžete aj pri výrobe smoothie či ľadovej triešte, ľahko rozdrví aj ľad. Tvorený je misou s objemom 3 litre a skleneným mixérom s objemom 1,75 litra. Miesič cesta ponúka 6 automatických režimov a taktiež režim Pulse, pri ktorom dochádza k striedavému znižovaniu a zvyšovaniu rýchlosti. V každom režime môžete jednoducho upraviť rýchlosť pomocou plynulého posuvníka.

Kľúčové vlastnosti kuchynského robota Zelmer ZFP9000, čierny

  • Food processor Zelmer uľahčí varenie, pečenie a prípravu pokrmov
  • Kuchynský robot vie mixovať, sekať, mlieť, šľahať penu, pripraviť cesto aj miešať
  • Okrem toho krája, seká na rôzne hrúbky a vykrajuje aj hranolky
  • Možno ho použiť aj pri výrobe smoothie či ľadovej triešte, ľahko rozdrví aj ľad
  • Tvorený je misou s objemom 3 l a skleneným mixérom s objemom 1,75 l
  • Miesič cesta Zelmer ZFP9000 ponúka 6 automatických režimov
  • Umožňuje pohodlné nastavenie rýchlosti
  • Balenie obsahuje aj oceľové disky, kotúč na strúhanie, rezné kotúče, dvojitú metlu, praktickú stierku a ďalšie
  • Farebné vyhotovenie: strieborno-priehľadno-čierne

Kuchynský robot Zelmer ZFP9000 ponúka bohaté príslušenstvo

Súčasťou výbavy food processora Zelmer ZFP9000 sú vysoko kvalitné oceľové disky, kotúč na strúhanie aj hrubé a jemné rezné kotúče. Pomocou špeciálneho nadstavca pripravíte ľahko a rýchlo hranolky a nechýba ani príslušenstvo na výrobu tort a koláčov. Vďaka dvojitej metle ušľaháte bielky alebo dokonale nadýchaný krém, zatiaľ čo hnetací nadstavec za vás pripraví cesto. Balenie obsahuje aj praktickú stierku, s ňou zmes jednoducho vyberiete z misy priamo do formy. Krájač 3 v 1 vám potom uľahčí krájanie a strúhanie zeleniny. Zložený je z 3 častí, z ktorých je každá prispôsobená zelenine rôznych priemerov. Kuchynský robot Zelmer ZFP9000 predstavuje skutočne nedoceniteľného pomocníka v každej kuchyni.

Rozmery:
45,6 × 39,5 × 27 cm

Hmotnosť:
5,96 kg

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
45,6 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Výška
39,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,96 kg Hotovo!
Funkcie
Šľahanie, Miesenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky food processory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zelmer ZFP9000, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zelmer ZFP9000, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zelmer ZFP9000, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zelmer ZFP9000, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zelmer ZFP9000, fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií