Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

24" Samsung S24F350

Zobraziť katalóg
24" Samsung S24F350
4,7 241 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej PLS, 16:9, odozva 4ms, FreeSync, farebná hĺbka 8bit, jas 250cd/m2, kontrast 1000:1, HDMI 1.4, HDMI 2.0, VGA, VESA
Kód:  WH603m Produktové číslo:  LS24F350FHRXEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung S24F350

vypnuté
Samsung S24F350

Samsung S24F350 – neuveriteľne tenké vyhotovenie a elegantný, moderný dizajn

Monitor tenký ako guličkové pero. Zdá sa vám, že je to nezmysel? Samsung S24F350 je presne taký. Neobvykle tenký 11,9 mm profil je až dvakrát tenší ako štandardné obrazovky. Jednoduchý stojan kruhového tvaru je elegantným doplnkom k ultra tenkému displeju.

Dokonalý zážitok z hry vďaka technológii AMD FreeSync

Technológia AMD FreeSync dynamicky synchronizuje obnovovaciu frekvenciu obrazovky podľa obrazovej frekvencie obsahu, a tak minimalizuje prerušovanie obrazu a zabezpečuje bezchybne plynulý chod hry. Herný režim okamžite optimalizuje farby a kontrast obrazovky na hranie hier, aby ste si mohli vychutnať každú scénu v celej jej kráse.

vypnuté
Samsung S24F350

vypnuté
Samsung S24F350

Samsung S24F350 – prispôsobený na pohodlné sledovanie

Bojíte sa, že vás z dlhej práce budú bolieť oči? Samsung S24F350 je pripravený aj na to. Režim šetrenia zraku s redukciou emisií modrého svetla, minimalizuje únavu očí, a tak si vychutnáte  pohodlnejšie sledovanie. Technológia Flicker Free  spoločnosti Samsung minimalizuje rušivé blikanie obrazovky, čím chráni vaše oči pred námahou, vďaka čomu môžete pracovať alebo hrať dlhšie a vo väčšom pohodlí.

Výnimočne široký pozorovací uhol poskytuje skvelý zážitok zo sledovania

Výnimočne široký 178-stupňový pozorovací uhol zaručuje jasný obraz z akéhokoľvek miesta, odkiaľ sa pozeráte. Nezáleží na tom, či práve relaxujete alebo sedíte okolo s priateľmi, širší zorný uhol sa postará o to, aby všetci mali skvelý zážitok zo sledovania z akejkoľvek pozície.

vypnuté
Samsung S24F350

vypnuté
Samsung S24F350

Ekologicky ohľaduplná technológia

Automatické energeticky úsporné nastavenie jasu a ekologicky šetrná technológia spoločnosti Samsung plynule prispôsobujú jas displeja na základe luminiscencie čiernych farieb obrazovky, a tým je znížená spotreba energie až o 10 %. Jas obrazovky je možné nastaviť aj manuálne na 25 % alebo 50 % maxima.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, VGA Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
54,8 cm Hotovo!
Výška
41,8 cm Hotovo!
Hĺbka
20,65 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
VGA Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
15 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podporuje tenhle monitor funkci Freesync. Děkuji

Jak to je s dopravou zdarma? Nabizi mi to zdarma jen pri vyzvednuti v Holesovicich. To je nejaka Ovcackovina?

Dobry, jde monitor prosim naklanet - menit uhel v kloubu? Dekuji

dobry den pujde na tento monitor zapojit xbox one.

Dobrý den, chtěl bych tento LCD instalovat na zeď jaky mam použit držak

Dobrý den, je tento monitor dobrou volbou pro ps 4 pro ? děkuji

Dobrý den, chci ze zeptat jestli v obsahu balení je DP kabel? (Display Port kabel). Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych tento LCD instalovat na zeď pomocí držáku: https://www.alza.cz/gogen-drzak-tv-fixni-23-42-d3039256.htm Problém asi bude v konektorech...lomené HDMI dejme tomu najdu, ale ten napájecí? předpokládám, že lomený není :( Děkuji za upřesnění

Dobrý den. Prosím vás je tento monitor kompatibilní s PS4.

Dobrý den. Chci se zeptat jde monitor 24" Samsung S24F350 natáčet vertikálně a horizontálně. Děkuji za odpověď.

123...
Diskusia a poradňa k 24" Samsung S24F350
Ďalšie informácie

Akému typu hráča Valorant brnkne na tú správnu strunu? (TÉMA)

Od oznámenia Valorantu ubehli už takmer dva mesiace. Kompetitívne FPS pod taktovkou Riot Games sa medzičasom už stihlo dostať aj do uzatvorenej bety a akonáhle sa do neho pustili vyznávači CS:GO, nestačili sa čudovať množstvu vlastností, o ktoré sa s akčným FPS od spoločnosti Valve Valorant delí. 5 v 5 dielko od tvorcov League of Legends navyše nezaprie ani svoju podobnosť so strieľačkou od Blizzard Entertainment, Overwatch, a otázka typu: „Pre koho je vlastne Valorant určený?“ je tak celkom namieste. Viac v našom článku.

Last Oasis (DOJMY Z HRANIA) – Podarené nomádske MMORPG s vysokým potenciálom

Po nevalnom štarte a týždennej odstávke serverov sa vývojárom z Donkey Crew podarilo Last Oasis na druhýkrát spustiť už bez väčších ťažkostí. Ako sa nám ich nomádske MMORPG páči, si môžete prečítať v tomto článku.

Grafiky NVIDIA už podporujú FreeSync – Ako ho sprevádzkovať?

NVIDIA sa rozhodla, že bude podporovať otvorený štandard Adaptive Sync, ktorý zastrešuje obľúbenou technológiou FreeSync. Môžete tak zabudnúť na drahé G-SYNC monitory a zaobstarať si cenovo dostupný herný monitor s rýchlou obnovovacou frekvenciou. Pokiaľ ho už máte, tak vám poradíme, ako FreeSync na kartách NVIDIA nastaviť.

SnowRunner (RECENZIA) – Keď sa zo škaredého Wartburgu stane Hammer H2

Štúdio Saber Interactive začalo so sériou plnou mazľavého blata a ťažkotonážnej techniky v roku 2014 na Kickstarteri, a hoci išlo o úspešný indie titul, vtedajší vydavateľ to pravdepodobne cítil inak a po rozporoch sa vývoj pokračovanie zastavil, aby v roku 2017 vyšla už pod záštitou Focus Home Interactive vylepšená verzia s názvom Spintires: MudRunner. Pokračovanie s názvom SnowRunner však zaraďuje vyššiu rýchlosť a razí si cestu medzi absolútnu špičku. Viac prezradí naša recenzia.

Ako na kalibráciu monitora: so sondou je to hračka (NÁVOD)

Kalibrácia monitora je jediný spôsob, ako sa uistiť, že sú reprodukované farby presné. Táto istota je dôležitá pre všetkých fotografov, grafikov aj iných dizajnérov. V tomto článku si ukážeme, ako kalibráciu monitora vykonať, a to pomocou sondy i1Display Studio a open-source programu DisplayCAL.

S dvomi monitormi môžete byť produktívnejší. Ako na to? (RADY A TIPY)

Ak ste nikdy o používaní dvoch monitorov neuvažovali, vedzte, že tým prinesiete revolúciu do spôsobu, akým na počítači pracujete. To sa následne pozitívne prejaví na vašom pohodlí aj pracovnej produktivite. V tomto článku si povieme všetko, čo by ste o používaní tejto konfigurácie mali vedieť – od výpočtu nových možností cez výber monitorov až po ich zapojenie.

Recenzie 24" Samsung S24F350
Príslušenstvo pre 24" Samsung S24F350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Samsung S24F350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Samsung S24F350. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Samsung S24F350. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Samsung S24F350.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií