Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

65" Samsung UE65TU7092

Zobraziť katalóg
65" Samsung UE65TU7092
4,7 24 hodnotení
Televízor SMART LED, 165cm, 4K Ultra HD, PQI 2000 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, Apple Airplay 2, Tizen, repro 20W, Dolby Digital+, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179e0b Produktové číslo:  UE65TU7092UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung UE65TU7092



S televízorom Samsung UE65TU7092 si doma užijete brilantný 4K obraz


Samsung Smart TV UE65TU7092 ponúkne živé a ostré farby

Crystal displej predstavuje obrazovú technológiu, ktorá vám poskytne pulzujúce krištáľové odtiene vo vašom obľúbenom obsahu. Ponorte sa vďaka Samsung Smart TV UE65TU7092 hlboko do deja obľúbených filmov s neuveriteľnou miliardou farebných tónov, ktoré vášmu sledovaniu dodajú realistický nádych. Nebudete sa chcieť od neho odtrhnúť.



Samsung 4K TV UE65TU7092 prináša inteligentné vylepšenie obrazu aj zvuku

Kvalitný obraz ide ruka v ruke s vysokým rozlíšením televízora Samsung 4K TV UE65TU7092. Pokročilý 4K Upscaling vám ponúkne špičkovú 4K kvalitu a prepracovaná technológia mapovania farieb vás vtiahne do sveta nekončiacich farebných odtieňov – presne ako tvorcovia zamýšľali.




Perfektné farby na Smart televízore Samsung 65" UE65TU7092

Nočné a večerné scény v prítmí môžu byť pre bežné TV náročné a často sa v nich stratia jemné detaily. Vysoký dynamický rozsah HDR v Smart televízore Samsung 65" UE65TU7092 zvyšuje škálu jasu, čím vám zaisťuje pestré vizuálne nuansy aj v tých najtemnejších záberoch.

Špičkový 4K obraz televízora Samsung UHD 4K 

Rozdiel, ktorý skutočne uvidíte. Samsung UHD 4K UE65TU7092 prináša nádherne bohatú farebnosť v rozlíšení, ktoré má 4× viac pixelov pre naozaj sugestívny a ostrý obraz. Zobrazenie prírody bude plné netušených detailov a odtieňov, ktoré sú na bežnom televízore takmer nepostrehnuteľné.

Zbavte sa zamotaných káblov

Samsung UE65TU7092 je viac než TV – je to umelecké dielo, ktoré vás oslní svojím dizajnom. A navyše šikovne ukrýva potrebnú kabeláž priamo do stojana. Televízor Samsung UE65TU7092 dodá elegantný nádych každému interiéru.

Hrajte hry na Samsung TV UE65TU7092

Dostaňte sa do hry rýchlejšie pomocou špeciálneho herného režimu, ktorý optimalizuje obrazovku Samsung TV UE65TU7092, takže máte väčšiu kontrolu vďaka minimálnemu oneskoreniu na vstupe. Zažite plynulé hranie v tej najpôsobivejšej podobe bez rozmazaných dynamických scén a otrasov.


Práca aj zábava v jednom so 4K Ultra UHD Samsung UE65TU7092

Čím väčšia obrazovka, tým lepší home office aj dištančná výučba. So 4K Ultra UHD Samsung UE65TU7092 môžete úplne bezdrôtovo pripojiť svoj počítač, notebook aj telefón, a užiť si tak maximálne pohodlie, či už vás čaká štúdium alebo dôležitý meeting.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
115 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
158 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
115 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
158 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,84 cm Hotovo!
Výška
90,62 cm Hotovo!
Hĺbka
28,21 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
82,98 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,95 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
118,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
20,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mohu poprosit rozměry balení? Děkuji

Dobrý den, prosím o radu jakou klávesnici a myš koupit k této TV

Dobrý den, jaké má tato TV audio výstupy? Potřebuji k ní spárovat bezdrátová sluchátka. Děkuji

Dobry den, je mozne u teto TV otocit obraz o 90°? Tzn bude umistena na drzaku na vysku?

Dobrý den , Přehraje tato televize filmy z USB ve formátu avi ?

dobry den, 1. podporuje televize zrcadleni obrazovky z iphonu ci samsungu? 2. ma televize bluetooth?

Chci televizi s úhlopříčkou 43"

Začaly se v menu, jak jsou zástupci na instalované aplikace, zobrazovat reklamy. Jak to vypnout? Nemám zájem o reklamy, nesouhlasila jsem s nimi a nechápu, co si to Samsung vůbec dovoluje. Díky za radu, jak ty otravné nevyžádané reklamy vypnout.

Dobrý den, umožňuje tato televize zrcadlení displeje smartphonu Android? Předem děkuji!

Dobrý den, rád bych se prosím zeptal, zda je u této televize možné vypnout obraz aby mohla televize dále hrát, tedy ji pouze poslouchat, bez rušení obrazu při usínání. Případně pokud by touto možností disponovala jiná televize podobná této. Předem moc díky za odpověď.

123...
Diskusia a poradňa k 65" Samsung UE65TU7092
Ďalšie informácie

Amazon Prime Video: Všetko, čo potrebujete vedieť

Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, ponuka streamovacích služieb je u nás pomerne bohatá. Okrem obvyklých ťažkých váh typu Netflix či HBO Max sa na našom trhu teší veľkej popularite aj služba Amazon Prime Video. V našom článku sa o tejto rastúcej streamovacej platforme dozviete všetko potrebné.

Arcane: League of Legends 1. série (RECENZIA)

League of Legends, teda jedna z najpopulárnejších hier na našej planéte, sa vďaka spolupráci herného štúdia a vydavateľa Riot Games a streamovacej služby Netflix dočkala svojej vlastnej seriálovej adaptácie. Videohrám sa ale na filmovom plátne doposiaľ príliš nedarilo, oplatí sa teda investovať drahocenný čas do prvej série Arcane: League of Legends?

Zaklínač 2. série (RECENZIA)

Očakávaná druhá séria Zaklínača (The Witcher) konečne dorazila na Netflix. Pokračovanie jednej z najúspešnejších exkluzivít tejto streamovacej platformy nás opäť zavedie na Kontinent, do temného fantasy sveta stvoreného poľským spisovateľom Andrzejom Sapkowským. Vyplatí sa ale do peripetií zaklínača Geralta a ďalších postáv investovať niekoľko hodín svojho života, alebo sa dá tento čas využiť aj lepšie? To sa dozviete v našej recenzii.

HBO GO: Najlepšie filmy a seriály v češtine

Americká káblová televízia HBO vtrhla na bojové pole streamovacích služieb v roku 2010 pod názvom HBO GO. Za jednu dekádu si táto služba vybudovala solídnu základňu odberateľov a podstatne rozšírila svoju knižnicu filmov a seriálov, pričom mnohé z nich pochádzajú priamo z vlastnej produkcie HBO. A pretože je HBO GO už nejaký čas dostupná aj u nás a disponuje pomerne rozsiahlou knižnicou snímok, pripravili sme pre vás pravidelne aktualizované tipy na tie najlepšie filmy, seriály a dokumenty, ktoré si tu môžete pustiť.

Vianočné filmy (TIPY) – Ako sa naladiť na tú správnu nôtu?

Vianoce prichádzajú a pred nami je veľa klasických dilem, s ktorými vám poradiť nemôžeme. Rady na darčeky pod stromček na vás útočia z každého smeru, z reklám na jedlo musíte byť prekŕmení bez toho, aby ste niečo požili, sneh za oknami chýba, všade stres a zhon. Kde je tá vianočná pohoda? V redakcii sme sa pokúsili pre vás pripraviť niekoľko viac či menej tradičných tipov na vianočné filmy alebo seriály, ktoré by vás mohli naladiť na sviatočnú nôtu.
Recenzie 65" Samsung UE65TU7092
Príslušenstvo pre 65" Samsung UE65TU7092 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung UE65TU7092. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung UE65TU7092. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung UE65TU7092. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung UE65TU7092.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií