Stellar Blade Stellar Blade

Horizon II: Forbidden West - Wallet

Catalogue
Horizon II: Forbidden West - Wallet
5 1 rating
Wallet unisex design, material: polyester, polyurethane, cash pocket, coin purse, id compartments, card and document compartments
24.90 €
Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options. Watch Availability
Add to list
Warranty 24 months Code:  GMERCHc0345 Product Number:  8718526127027 Producer's Website:
Horizon II: Forbidden West - Wallet 24.90 € Currently Unavailable

Horizon II: Forbidden West - Wallet

Specifications

Game and movie series
Horizon II: Forbidden West Done!
Height
9 cm Done!
Width
10 cm Done!
Depth
2 cm Done!
Material
Polyurethane Done!

Series

Game and movie series
Horizon II: Forbidden West Done!

Dimensions (H × W × D)

Height
9 cm Done!
Width
10 cm Done!
Depth
2 cm Done!

Material

Material
Polyurethane Done!

Storage space

Storage space
Coin pocket, Cash pocket, Card and document compartments Done!
Card capacity
2 Done!
Fastening
no fastening Done!

Usage

Usage
Unisex Done!

Features

Colour
Green Done!
Use
Daily Done!

Product type

Product type
Wallet Done!
More Specifications
There are no posts in this discussion.
More Information

Horizon multiplayer – Všetko, čo vieme

Akčná RPG séria Horizon od štúdia Guerrilla Games sa odohráva vo fantasy, atraktívnom svete, ktorý sme však zatiaľ mohli preskúmavať len v rámci singleplayerových dobrodružstiev. O prípadnom kooperatívnom alebo multiplayerovom spin-offe sa ale dlho špekulovalo, poďme si teda prehľadne a stručne povedať, čo všetkým zatiaľ o tomto projekte vieme.

Horizon Call of the Mountain: platformy, gameplay a ďalšie info

Sony svoj nový headset na virtuálnu realitu PS VR2 odprevadí novými hrami a vôbec prvou oznámenou PS VR2 exkluzivitou je Horizon Call of the Mountain. O hre toho zatiaľ príliš nevieme, pokiaľ by sme však mali hádať, najskôr nás čaká trošku odlišný náhľad na udalosti v postapokalyptickom svete Horizon, možno priamo druhého dielu Horizon Forbidden West. Vžijeme sa totiž do úlohy novej postavy, zatiaľ čo známe tváre vrátane Aloy nám budú pomáhať. Všetko, čo zatiaľ o Horizon Call of the Mountain vieme, nájdete v tomto článku.

Horizon Forbidden West (TIPY/NÁVOD) – Rady pre nováčikov aj hrdinov Zakázaného západu

Pokračovanie príbehu Aloy sa ponorilo ešte hlbšie do vôd akčných RPG, a preto nemusí byť úplne ľahké sa v rozľahlom svete Horizon Forbidden West zorientovať. Pripravili sme preto niekoľko rád a tipov nielen pre samotný začiatok, ale aj pre pokročilejšie hranie, vďaka komplexnosti Forbidden West totiž môžu skúsení hráči množstvo prvkov aj úplne prehliadnuť. Článok neobsahuje žiadne spojlery.

Horizon Forbidden West (INFO) – dátum vydania, čeština, gameplay atď.

Aloy síce dočasne odvrátila v akčnom RPG Horizon Zero Dawn (2017) skazu sveta, aby ho však mohla zachrániť, vydáva sa v pokračovaní Horizon Forbidden West na Zakázaný západ, kde musí s pomocou starých známych aj čerstvých spojencov poraziť novú hrozbu. Všetko, čo potrebujete o Horizon Forbidden West vedieť, nájdete v tomto článku.

Accessories for Horizon II: Forbidden West - Wallet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Horizon II: Forbidden West - peněženka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Horizon II: Forbidden West - Geldbeutel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Horizon II: Forbidden West - Geldbeutel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Horizon II: Forbidden West - pénztárca.
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info