Google Pixel 5 5G Black

Catalogue
Google Pixel 5 5G Black
4.6 13 rating
Mobile Phone - 6" OLED 2340 × 1080, 90Hz, Qualcomm Snapdragon 765G 8-core processor, 8GB RAM, 128GB internal memory, 12.2 Mpx (f/1.7) + 16 Mpx (f/2.2) rear camera, front camera 8 Mpx, optical and electronic stabilization, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, fingerprint reader, single SIM + eSIM, fast charging 18W, wireless charging, battery of 4000 mAh, Android 11, UK distribution
Code:  GPX1066b1 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Google Pixel 5 5G Black

It's obvious that the Google Pixel 5 5G Black is a very smart smartphone. With it, you can surf the net, as well as take photos or videos with its dual camera or play fun games. With the screen, which measures 6", the phone is a model designed for lovers of larger phones. This phone has a 8 core processor Qualcomm Snapdragon 765G. The phone's RAM has a size of 8 GB. This offers above-standard performance for 3D games and VR. For apps and files, it has RAM that has a capacity of 128 GB, so it is big enough for hundreds of applications. This Google Pixel 5 5G Black smartphone is powered by a battery with a longer battery life thanks to the capacity of 4000 mAh. An important feature is its connector interface, which uses USB-C. The screen on this phone has a refresh rate of 90 Hz. You will enjoy speedy web browsing because this phone supports 5G.

The Google Pixel 5 5G Black Smartphone Key Features

  • Google Pixel 5 5G Black has OLED screen measuring 6" with a resolution of 2340x1080
  • RAM of 8 GB and Qualcomm Snapdragon 765G CPU
  • Adreno 620 graphics accelerator
  • Supports SIMs with Single SIM + eSIM
  • NFC chip for fast pay or data transfer
  • 2 camera lenses can be found on the back
  • Fingerprint reader for added security
  • Practical, convenient wireless charging
  • Maximum power of wire charging: 18 W

The Screen and Camera on the Google Pixel 5 5G Black Cellphone

The very large 6" display with a round shape boasts a nice, smooth Full HD resolution. It shows a whole image with each detail. It has OLED technology. The frequency of the display reaches 90 Hz. As for the camera, Google Pixel 5 5G Black smartphone is made with a dual back camera with a resolution of 12,2 Mpx. It'll serve for the capture of top photos or videos comparable to camera captures. With a low luminosity of f/ 1,7, this smartphone won't disappoint even very demanding lovers of cellphone photography. When it captures video, the electronic stabiliser will be handy. Sharp captures are guaranteed by optical stabilization of the sensor. The practical light emitting diode is also included. For those who like selfie photographs, the cellphone has front-facing camera with a resolution of 8 Mpx. This phone has one camera, which is a wide-angle lens.

The Google Pixel 5 5G Black has Lots of Great Equipment

This smartphone can take a classic or electronic SIM. A fingerprint scanner on the phone body takes care of security on the Google Pixel 5 5G Black NFC for quick synchronization of data or fast pay is sure to come in handy. Of course, the phone has support for fast connection to networks and has sensors for the functioning of many practical applications.

Specifications

Design and colour

Type
Touch display Done!
Height
144.7 mm Done!
Width
70.4 mm Done!
Depth
8 mm Done!
Weight
151 g Done!
Colour
Black Done!

Camera

Number of rear camera lenses
2 × Done!
Number of front camera lenses
1 × Done!
Main rear camera resolution
12.2 Mpx Done!
Main rear camera aperture
f/1.7 Done!
Wide-angle lens camera resolution
16 Mpx Done!
Wide-angle lens camera aperture
f/2.2 Done!
Front Camera Resolution
8 Mpx Done!
Front Camera Aperture
f/2 Done!
Maximum Aperture
f/1.7 Done!
Maximum video resolution
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Done!
Supported resolutions and frame rates (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps Done!
Camera functions
Flash function Done!

Charging and battery life

Battery capacity
4,000 mAh Done!
Charging performance
18 W Done!
Replaceable battery
No Done!

Memory and performance

Computer memory (RAM)
8 GB Done!
Internal memory
128 GB Done!
Memory card type
Does not support Done!
Processor tag
Qualcomm Done!
Number of processor cores
8 × Done!
Processor frequency
2.4 GHz (2,400 MHz) Done!
Processor designation
Qualcomm Snapdragon 765G Done!
Graphic accelerator
Adreno 620 Done!

Communication and network

Package contents

Accessories Included
Charger (adapter with cable) Done!
More Specifications

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Ahoj Alzo, mohli byste mi zaručit, že telefon získám do Vánoc? Nebo se to bude oddalovat do nekonečna?

Kdy přibližně bude dostupný? Díky

To už je skoro vtipný, objednal jsem si tenhle telefon minulé pondělí, kdy jste tam měli napsáno, že ho očekáváte 30. listopadu. Pak jsem si všiml, že jste datum očekávání změnili na 3. prosince, pak na 4. prosince a teď tady máte uvedeno 15. prosince. Takže čemu má člověk věřit, když ho vodíte za nos. Bylo by férové napsat, že je doba dodání neznámá.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či budete predávať aj kryty na Pixel 5 od spoločnosti Google a takisto či budete ponúkať aj temperované sklá. Ďakujem

Dotaz na majitele Pixel 5. Funguje vam VoLTE? Poradilo se vam jiz pripojit nekde na 5G sit? V mem pripade je VoLTE nefunkcni (testovano na siti Vodafone, O2 a T-Mobile). Vzdy kdyz jsem na LTE a dam vytocit hovor, telefon prejde do 3G nebo 2G site ale rozhodne nezustava na LTE. Stejne tak v nastaveni nemam nikde moznost VoLTE zapnout. A co se 5G tyce, jsem v miste kde je pokryti 5G ale telefon ho vubec nechyta i kdyz v nastaveni mam 5G zapnute.

A zase odloženo. Jak nečekané... Tak snad bude z Německa a o 1500 levněji

Má telefon češtinu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na následující, možná mi to i vysvětlí i ostatní se zkušenostmi s předchozích modelů. 1) Proč se sem dováží kusy z UK distribuce a ne z Německa, kde je zboží levnější? 2) Když už se sem dováží kusy mobilů, proč se nedováží oficiální pouzdra? Jsou fakt pěkný. 3) Prodává se tu i příslušenství typu Google Stand? 4) Prodává se tu i příslušenství typu Google Buds sluchátka? Přemýšlel jsem nad tím, že bych si po letech udělal radost. Do finále se mi dostal Pixel 5 a Xperia 5 II a vede Pixel 5. Díky.

Dobry den. Chcem sa opytat na kombinaciu single SIM + eSim. Mozem mobil pouzivat ako dual sim telefon ? eSim jeden operator a fyzicku kartu v mobile druhy operator?

Meno modelu je nesprávne, keďže 5G sa v oficiálnom názve nenachádza. Navyše je aj mätúce, keďže existuje aj model 4a 5G.

123...
Questions and answers: Google Pixel 5 5G Black
More Information

Google Cardboard: lacný spôsob, ako preniknúť do VR

Google Cardboard sú lacné a jednoduché okuliare na virtuálnu realitu. Hlavným prvkom je váš mobilný telefón vložený do konštrukcie okuliarov. Napriek jednoduchému princípu sľubuje Google Cardboard hodiny zábavy.

Google Pixel 4a (RECENZIA): skvelý fotoaparát v kompaktných rozmeroch

Nový mobilný telefón Google suverénne vchádza do strednej triedy smartfónov a vyťahuje tromfy proti konkurencii. S veľmi príjemnou cenovkou sa Google Pixel 4a pokúsi zlákať tých, ktorí chcú slušné parametre, ale nemusia mať drahý mobilný telefón vyššej triedy. Ako sa nám osvedčil fotoaparát, výkon a dizajn v praxi? Viac v recenzii.

Neuralink Elona Muska: ovládanie telefónu a počítača obyčajnou myšlienkou

Spoločnosť Neuralink, založená Elonom Muskom, mieni vyvinúť zariadenie, s pomocou ktorého budeme ovládať počítač alebo mobilný telefón iba myšlienkami. Teraz, na prezentácii v San Franciscu, odtajnila svoje doterajšie úspechy a plány do budúcnosti. Čo zatiaľ dosiahla? A čo od nej môžeme ešte čakať?

Mobil ako webkamera: Ako na to? (NÁVOD)

Online stretnutia sú dnes na dennom poriadku a webkamery sa tak stali pomerne dôležitou súčasťou počítača. Ak nechcete investovať do novej webkamery, vytvorte si ju z vlastného telefónu. V tomto článku sa pozrieme, ako na to.

Mobilný telefón a počítač: ako z tohto spojenia vyťažiť maximum

Mobilný telefón sa stal neodmysliteľnou súčasťou našich životov. Prečo sa oplatí investovať do drahšieho modelu a ako čo najlepšie využiť spojenie kvalitného mobilného telefónu a počítača?

Nokia 8.3 5G predstavená vrátane ďalších dostupných telefónov

Nokia predstavila štyri zaujímavé telefóny. Nokia 8.3 5G s najlepšou podporou 5G na svete, strednú triedu Nokia 5.3 a lacný smartfón Nokia 1.3. K tomu uviedla aj nástupcu hudobného telefónu, Nokia 5310 s multimediálnymi tlačidlami a hlasnými reproduktormi. Čo dokážu a koľko budú stáť?

Google Pixel 6 (RECENZIA): viac než len úchvatný fotoaparát?

Recenzia Google Pixel 6 je tu. Na telefóne v zelenom variante sme si preklepli neopozeraný dizajn, výdrž na batériu, vlastný čipset Tensor a samozrejme fotoaparát. Ako si novinka s čistým Androidom viedla a aká v praxi vôbec je? Odpovie tento test.

Accessories for Google Pixel 5 5G Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel 5 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel 5 5G - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel 5 5G - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Pixel 5 5G fekete.
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info