iPhone 14 Pro Max 128GB purple

Catalogue
iPhone 14 Pro Max 128GB purple
4.8 207 rating
Mobile Phone 6,7" OLED 2796 × 1290, 120Hz, processor Apple A16 Bionic 6-core, internal memory 128 GB, main camera with optical zoom 48 Mpx (f/1,78) + 12 Mpx (f/1,78) + 12 Mpx (f/2,2), selfie camera 12 Mpx, optical stabilization, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port, single SIM + eSIM, water resistant IP68, unlocked, quick charging 15W, wireless charging, iOS 16
Code:  RI044b4 Product Number:  MQ9T3YC/A Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

iPhone 14 Pro Max 128GB purple

Specifications

3D/AR
3D model + AR model in iOS app Done!
Country
Czechia, Slovakia, Hungary, Germany, Russia, Austria, Croatia, France, Poland, Romania, Slovenia Done!
Display size
6.7" Done!
Display resolution
2796 × 1290 Done!
Operating system
iOS Done!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model in iOS app Done!

Power outlet type

Country
Czechia, Slovakia, Hungary, Germany, Russia, Austria, Croatia, France, Poland, Romania, Slovenia Done!

Basic parameters

Display size
6.7" Done!
Display resolution
2796 × 1290 Done!
Operating system
iOS Done!
Memory card slot
No Done!
Rear camera resolution
48 Mpx Done!
Front camera resolution
12 Mpx Done!
Launched
2022 Done!

Display

Camera

Number of rear camera lenses
3 × Done!
Number of front camera lenses
1 × Done!
Main rear camera resolution
48 Mpx Done!
Main rear camera aperture
f/1.78 Done!
Telephoto camera resolution
12 Mpx Done!
Telephoto camera aperture
f/1.78 Done!
Wide-angle lens camera resolution
12 Mpx Done!
Wide-angle lens camera aperture
f/2.2 Done!
Front Camera Resolution
12 Mpx Done!
Front Camera Aperture
f/1.9 Done!
Maximum Aperture
f/1.78 Done!
Optical zoom
Done!
Maximum video resolution
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Done!
Supported resolutions and frame rates (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Done!

Charging and battery life

Charging performance
15 W Done!

Memory and performance

Internal memory
128 GB Done!
Memory card type
Does not support Done!
Processor tag
Apple Done!
Number of processor cores
6 × Done!
Processor designation
Apple A16 Bionic Done!

Communication and network

Bluetooth version
5.3 Done!

Connectors and sensors

Software

Operating system version
iOS 16 Done!

Remote Management (MDM)

Remote Management (MDM)
Apple DEP Done!
More Specifications

Founded in 1976 in Cupertino, California, Apple has since become the most valuable company in the world with its revolutionary products and peerless design. Probably its most ubiquitous and well-known product is the iPhone, along with the iPad, Mac computers, and iTunes. 

Kdy se zlepší komunikace na alze? Člověk má u vás objednáno už nějakou tu dobu, a vy nejste schopni poskytnou informace. Jediné co tu je tak chytré řeči alza experta který nemá sám žádný přehled. Když už si kupuju telefon za 37k tak bych rad dostal informace o své objednávce. Na hlavní stránce alzy mate info Přehled dostupnosti zboží. Kde nemáte pravdivé informace a ani nijak aktualizované. Člověk neví ani v jakem je pořadí ani kdy objednávka dorazí

Měsíc

Tak alza zaujala postoj, že když se člověk vyjádří v diskuzi, tak jeho příspěvek odstraní a to jsem pouze napsal jak jsem na tom s objednávkou.... Kdyby mi radši dodali zboží nebo alespoň dali n nějaké info....

Objednáno 10.9.2022, 6:00. Při průměrné ceně 40T za telefon toho evidentně za prvních 16 hodin Alza stihla "prodat" (zakoupilo 200 + zákazníků) nejméně za 8-10 miliónu ... a to se asi bavíme jen o konkrétní barevné/paměťové variantě telefonu. Více než dva měsíce čekám. Nejen, že stále není ... ale nemají ani páru, kdy vlastně bude. Hlavně, že to někde jde koupit i na prodejně (ono jak by Alzák vypadal, kdyby skladem nic neměl). No a pod pultem to určitě frčí o sto šest, čemu se divit budou přece vánoce.

Dufam, ze keď som zvolil platbu až pri prevzatí a nie hneď ma to neposúva až niekde na koniec čakacej listiny inak by to bola úplná diskriminácia.

Hele, co tak zablokovat ty objednávky, jako "dočasně nedostupný" ? Lidi, co si to objednali a zaplatili v zářijovém předprodeji, stále čekají. A tady se vesele prodává a dál se vybírají hříšné peníze za slib, že "až bude, ozveme se". On ale není a čeká se měsíce. To se tady ale nepíše a někdo by mohl nabýt dojmu, že to do Vánoc stihne :-D

Včera jsem si vyzvedla iPhone 14 pro max fialový, objednávka z listopadu. :)

Z jakého data jste již obdrželi iphone 14 pro MAX purple? Díky :)

preferujem vždy nákup cez alzu, ale keď som videl, že ešte len odosielajú septembrové objednávky (za čo nemôžu keďže “Pro” iPhony sa vyrábajú iba v jedinej továrni v Číne kde je stále prísna proticovidová politika a boli tam dlhotrvajúce protesty kvoli zlepšeniu pracovných podmienok)..tak som telefón v piatok objednal z O2 (space black, 256gb) a zajtra mi bude doručený, treba skúsiť aj operátorov

Dobrý den, stále nemůžete sdělit alespon orientační dobu dodání iphone z října?

123
Questions and answers: iPhone 14 Pro Max 128GB purple
More Information

Ako nájsť IMEI číslo iPhonu?

O čísle IMEI ste určite už počuli. S ním sa môžete o telefóne dozvedieť niekoľko informácií ešte pred jeho kúpou z druhej ruky, príp. ho je možné zablokovať pri podozrení na krádež telefónu. Ako IMEI v iPhone zistiť?

Porovnanie iPhonov: ako sa od seba líšia jednotlivé modely?

Od pôvodného iPhonu z roku 2007 už uplynulo mnoho rokov a kalifornský velikán nezaháľa, každý rok predstavuje ďalšiu generáciu. Vývoj je nezastaviteľný. Porovnanie iPhonu nám ukáže, čo a ako rýchlo sa menilo a mení. Pri rôznych funkciách si ukážeme iPhone porovnanie generácií.

Ako nájsť iPhone (NÁVOD)

Pokiaľ mobilný telefón niekde zabudnete alebo vám ho niekto ukradne, stále nemusí byť nič stratené. Mobily iPhone sú vybavené schopnosťou ich lokalizácie. Navyše je táto funkcia neustále vylepšovaná. Po novom napríklad nájdete iPhone aj v situácii, keď je vypnutý. Ako teda nájsť iPhone?

Apple AirTag (RECENZIA): malý gadget, ktorý ľahko nájde to, čo treba

Inteligentné lokátory sú zaujímavým doplnkom, ktorý je však všeobecne trochu utláčaný zábavnejšími technologickými gadgetmi. Apple si však uvedomuje praktickosť tohto doplnku, a preto sa rozhodol vytvoriť svoj vlastný. Ako funguje a čo všetko sľubuje Apple AirTag?

Ako odblokovať iPhone (NÁVOD)

zablokovanie odomykacej obrazovky, zablokovanie na sieť určitého operátora či niečo iné? Možností je hneď niekoľko. iPhone je dobre zabezpečený, ale ponúka možnosti, ako ho opäť sprevádzkovať, ak ste napríklad práve zabudli svoje heslo.

iPhone 14 Pro Max (RECENZIA): Nová forma interakcie a nekompromisné fotky

iPhone 14 Pro Max má takú výbavu, že sa radí medzi najlepšie mobily súčasnosti. Čo všetko pre to musel výrobca urobiť? Overili sme to pri každodennom používaní a výsledky zhŕňame v tejto recenzii.

iPhone 14 (RECENZIA): decentné novinky v starom známom vyhotovení

Nový iPhone 14 prichádza ako základný iPhone novej generácie. Čím všetkým sa môže pochváliť a kde naopak na svojich lepšie vybavených bratov stráca? Viac v nasledujúcej recenzii.

AirPods Pro 2022 (RECENZIA): nové štuple s ešte dlhšou výdržou a lepším ovládaním

Nové slúchadlá Apple AirPods Pro 2. generácie sľubujú to najlepšie možné počúvanie v rámci kategórie True Wireless. K pokročilým funkciám, ako je ANC či režim priepustnosti, pridávajú nové funkcie a tie súčasné vďaka novému čipu ešte zdokonaľujú. Čo všetko od nich čakať?
Reviews iPhone 14 Pro Max 128GB purple
Accessories for iPhone 14 Pro Max 128GB purple Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPhone 14 Pro Max 128GB fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPhone 14 Pro Max 128 GB Dunkellila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPhone 14 Pro Max 128 GB Dunkellila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPhone 14 Pro Max 128 GB, lila.
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info