Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LG V20

Zobraziť katalóg
LG V20
Mobilný telefón – 5.7" IPS 2560x1440 + 2.1" 160x1040, procesor Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, microSDXC až 2TB, fotoaparát zadný 16Mpx svetelnosť f/1.8 + 8Mpx + predný 5Mpx, optická stabilizácia, A-GPS/GLONASS, WiFi , Bluetooth, NFC, 3G/LTE, USB typ-C, čítačka odtlačkov prstov, rýchle nabíjanie, batéria 3200mAh, Android 7.0 LG UX 5.0+
Kód:  LGE2150a1ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG V20

Vlastnosti telefónu

159,7 mm

vypnuté
LG V20

78,1mm

vypnuté
LG V20

7,6 mm

Hmotnosť telefónu: 174 g

Úhlopříčka displeje

5,7" + 2,1"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nougat

typ operačného systému

Výdrž batérie

3 200 mAh

batéria

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

159,7 × 78,1 × 7,6 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx + 8 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC (až 2 TB)

slot na pamäťové karty

Váha

174 g

hmotnosť telefónu

Model LG V20 je priamym nástupcom modelu V10. Rovnako ako predchodca, disponuje veľkým displejom a sekundárnym displejom určeným na notifikácie. Zadný kryt a rámček prístroja sú vyrobené z kovu, pričom zadný kryt je možné sňať a dostať sa tak k batérii s kapacitou 3 200 mAh, čo iste ocení mnoho používateľov. LG V20 spĺňa armádnu normu 810G, vďaka ktorej odolá extrémnym teplotám či nárazom. Nechýba ani čítačka odtlačkov prstov na zadnej strane, ktorá slúži na odomykanie smartfónu. Na odomykanie prístroja môžete využiť aj tradičné dvojité poklepanie na displej.

Kľúčové vlastnosti

  • 5,7" IPS displej s 2K rozlíšením
  • 2,1" displej zobrazujúci notifikácie
  • Google Android 7.0 Nougat s nadstavbou LG UX 5.0+
  • Zadný kryt vyrobený z kovu
  • Kvalitný zvuk
  • USB-C konektor
  • Čítačka odtlačkov prstov
  • LTE Cat.12

Dva displeje

LG V20 sa pýši 5,7" veľkým displejom s 2K rozlíšením, ktorý je navyše chránený tvrdeným sklom Gorilla Glass 4. Od ostatných smartfónov sa odlišuje najmä prítomnosťou sekundárneho displeja s veľkosťou 2,1", slúžiaceho predovšetkým na notifikácie. Tento displej zvládne zobraziť prepínače, zástupcu aplikácií, čí ďalšie rozširujúce funkcie. Vašu pozornosť upúta aj skvelý zvuk vďaka 32-bitovému prevodníku Quad DAC Sabre ES9218 od spoločnosti ESS – zvuk je tak čistejší a streamovaný vo vyššej kvalite. 

Duálny fotoaparát so Steady Record 2.0

Zadná strana ponúka duálny fotoaparát s rozlíšením 16 + 8 Mpx s hybridným systémom zaostrovania – laserový lúč, fázová detekcia a zaostrenie podľa kontrastu. Vďaka dvojici šošoviek môžete jednoducho voliť šírku záberu, či upravovať hĺbku ostrosti snímok. Predný selfie fotoaparát disponuje rozlíšením 5 Mpx. Natáčanie videa bude taktiež zábava. Vďaka elektronickému stabilizátoru obrazu EIS Steady Record 2.0 od Qualcommu a mikrofónom nahrávajúcich v HD kvalite, budú mať videá skutočne šmrnc.

Mobilný telefón poháňa štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 820 spoločne s 4 GB operačnou pamäťou. Pre dáta je pripravená 64 GB pamäť, a ak by vám nestačila, tak môžete použiť microSDXC pamäťovú kartu s kapacitou až 2 TB. Samozrejmosťou sú aj funkcie ako NFC, WiFi, LTE či reverzibilný USB-C konektor. Batéria s kapacitou 3 200 mAh podporuje rýchle nabíjanie Quick Charge 3.0.

 

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2560 × 1440 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
5 Mpx Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 200 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
2 000 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 7.0 Nougat Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chybi mi ze neuvadite u svych vyrobku typove oznaceni vyrobce a tak nelze jejich parametry dobre dohledavat napriklad na gsmarena atd... uvadejte tedy prosim u vsech vyrobku jejich typove oznaceni. dekuji. ve beasichbpopis3ch neni totiz zdaleka vse a nejsou mnohdy spolehlive. je nutne tedy hledat paramtery jinde a prpto je dulezity kod zbozi vyrobce.jeste jednou dekuji.

Mě by zajímala cena nebude stát vice jak 13 000 kč?

Dobrý deň, chcem sa opýtať na orientačný dátum kedy bude tento telefon uvedený do predaja. Ďakuejm

LG V20 u nás nebude ale místo toho bude V20s upravená verze V20 Platform: Android 7.0 Nougat with LG skin Dimensions: 72mm x 149mm x 8.0mm Weight: 146 grams Screen: 5.2-inch Quad HD main screen, small secondary screen System chip: Snapdragon 820 @ 2.2GHz RAM: 4GB Storage: 32GB, expandable via microSD cards Camera: 16MP main rear cam, wide-angle secondary rear cam Battery: 3,000mAh Extras: Water-protection Viz. Smartmania.cz

Dobrý den, je možné že V 20 dorazi do vánoc?Díky za odpověď

Je to výborný stroj, které kromě absence voděodolnosti (což je ale vykoupeno super mikrofony na koncerty apod.) a bezdrátového nabíjení nabídne doslova všechno ve špičkové kvalitě. Pevně doufám, že dorazí. A zde odborná recenze:Odkaz do neznáma' target='_blank'>Odkaz do neznáma</a> Odkaz do neznáma' target='_blank'>Odkaz do neznáma</a>

two questions: 1) will Alza have this phone for sure? Approximate time? should we wait or buy on ebay? There are talks that LG wont sell V 20 in europe. 2)Will it come with B&O headphones as advertised? In USA it wont, so i was curious. Thanks for answers.

Dobrý den, prý se tento telefon nebude dodávat do Evropy... viz tento článek: Odkaz do neznáma Tak jak to tedy je? Máte to potvrzeno od českého zastoupení LG? Děkuji.

bude mít bezkontaktní dobíjení ?

Diskusia a poradňa k LG V20
Príslušenstvo pre LG V20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG V20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG V20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG V20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG V20.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií