AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips AVENT Natural SCD223/20 + súprava pre dojčenie

Zobraziť katalóg
Philips AVENT Natural SCD223/20 + súprava pre dojčenie
4,7 24 hodnotení
Odsávačka na mlieko elektrická, zásobník na mlieko 260 ml, 3-fázové odsávanie, bez BPA, možnosť nastavenia intenzity odsávania, jemný stimulačný režim a s masážnou vložkou
Kód:  BABY6876 Produktové číslo:  8710103843634 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT Natural SCD223/20 + súprava pre dojčenie Predaj skončil

Philips AVENT Natural SCD223/20 + súprava pre dojčenie

Doprajte si počas dojčenia komfort. Ten vám zaistí elektrická odsávačka Philips Avent. Táto súprava pre dojčenie obsahuje všetky produkty, ktoré vám poslúžia na odsávanie, uskladnenie a kŕmenie materským mliekom. Elektrická odsávačka Natural je vybavená jemným stimulačným režimom a tromi programami odsávania. Stimulovať tok mlieka pomáha jemná, hrejivá masážna vložka. Zostavenie je veľmi intuitívne, ovládanie jednoduché, rovnako ako jej údržba a čistenie. Pri odsávaní sa môžete pohodlne usadiť a nemusíte sa predkláňať. Odsávačku stačí zapojiť do elektrickej siete alebo vložiť 4 kusy AA batérií. Rozmaznávajte sa s odsávačkou Philips Avent.

Kľúčové vlastnosti odsávačky Philips Avent

  • Odsávačka má kompaktný dizajn
  • Elektrická odsávačka neobsahuje Bisphenol (0 % BPA)
  • Odsávačka materského mlieka odsáva automaticky
  • Philips Avent je vyrobená z PP (polypropylénu)
  • Odsávačka je kompatibilná s výrobkami radu Philips Avent

Obsah balenia:

  • Elektrická odsávačka mlieka Natural
  • Dojčenská fľaša AVENT Natural (260 ml) s extra mäkkým cumlíkom a pomalým prietokom
  • 10 ks VIA pohárikov s viečkom (180 ml) na uskladnenie mlieka
  • 2 ks adaptérov pre VIA poháriky
  • 2 ks vzorka jednorazových prsných vložiek (nočná a denná)

Parametre a špecifikácia

Napájanie
Elektrická sieť, Na batérie Hotovo!
Objem
260 ml Hotovo!
Typ
Elektrická Hotovo!
Systém odsávania
3-fázové Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bez BPA, Možnosť nastavenia intenzity odsávania, Jemný stimulačný režim, S masážnou vložkou Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť, Na batérie Hotovo!

Objem

Objem
260 ml Hotovo!

Typ

Typ
Elektrická Hotovo!

Fáza odsávania

Systém odsávania
3-fázové Hotovo!

Funkcie

Vlastnosti a funkcie
Bez BPA, Možnosť nastavenia intenzity odsávania, Jemný stimulačný režim, S masážnou vložkou Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den; chtela bych vedet; jaky je rozdil v odsavackach, ktery zduvodnuje cenovy rozdil u jednotlive odsavacky; nebo u sady. Jedna se o novejsi a starsi typ odsavacky, proto ten rozdil? v tom pripade, jake to jsou roky? samotna ods. 3859 https://www.alza.cz/maxi/philips-avent-natural-elektronicka-d5288883.htm?kampan=philips.cz_odsavacka-mleka_baby7121&utm_source=philips&utm_medium=buybutton&utm_campaign=philips.cz_odsavacka-mleka_baby7121&_ref=ca-wtb&_refv=2256860302 ods + sada na kojeni 3849 https://www.alza.cz/maxi/philips-avent-elektricka-odsavacka-natural-sada-pro-kojeni-d5277666.htm?kampan=philips.cz_odsavacka-mleka_baby6876&utm_source=philips&utm_medium=buybutton&utm_campaign=philips.cz_odsavacka-mleka_baby6876&_ref=ca-wtb&_refv=2256860311 predem diky; ML

Dobrý den, zajímá mě jaka je u odsávačky savicka, jestli je to s pomalým průtokem, aby se kojenec námahal tak stejně jako u prsou. Děkuji

Diskusia a poradňa k Philips AVENT Natural SCD223/20 + súprava pre dojčenie
Ďalšie informácie

Ako podporiť laktáciu

Čo robiť, keď dojčenie neprebieha podľa vašich predstáv? Poradíme, ako riešiť obdobie laktačnej krízy, ako vyzrieť na nedostatok mlieka aj ako podporiť laktáciu tak, aby bábätko nemuselo byť dokrmované umelou výživou. Spomenieme tiež najčastejšie zdravotné problémy spojené s dojčením, ako je zápal či pálenie bradaviek pri dojčení, bolesť bradaviek pri dojčení alebo tvrdé prsníky pri kojení. Dozviete sa, v akých prípadoch sa odporúča kojenie s klobúčikmi aj ako zvýšiť tvorbu mlieka.

Ako správne dojčiť (TIPY A TRIKY)

Pre všetky nastávajúce mamičky prinášame užitočné informácie na tému dojčenia. Zistite výhody dojčenia pre matku a dieťa, zoznámte sa s pojmami ako laktácia, kolostrum a prvé prisatie bábätka. Poradíme vám, ako správne dojčiť, ako úspešne naštartovať dojčenie aj aké polohy pri dojčení môžete zvoliť. Dojčiace tehuľky sa dozvedia všetko o dojčení v tehotenstve a nezabudneme ani na tému antikoncepcia v tehotenstve.

Čo jesť a nejesť pri dojčení

V našom článku sme sa zamerali na jedálniček pre dojčiace matky. Čo variť pri dojčení, aby sa cítila dobre mamička aj bábätko? Objasnili sme si vhodné potraviny pri dojčení, čomu sa vyhnúť pri dojčení a tiež čo nadúva pri dojčení. Ako je na tom napríklad čokoláda a dojčenie? Je jogurt pre dojčatá vhodný? Aký je vzorový jedálny lístok pre dojčiace matky? S naším prehľadom potravín si ľahko zostavíte vhodný jedálniček pri dojčení. Pozrite sa, čo jesť pri dojčení, aby vaša strava bola pestrá a vyvážená.
Recenzie Philips AVENT Natural SCD223/20 + súprava pre dojčenie
Príslušenstvo pre Philips AVENT Natural SCD223/20 + súprava pre dojčenie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT Natural SCD223/20 + sada pro kojení. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips AVENT Natural + szoptatós készlet.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií