Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost P&G boost

Napísali o nás

https://img.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/TrendSK_logo.JPG

Pri Bratislave supersklad Alzy bude stáť, vybaví ním aj iný štát

Internetový predajca Alza buduje na Slovensku nové logistické centrum. Situované je neďaleko Bratislavy a prácu v ňom má nájsť stovka zamestnancov, čo by znamenalo zdvojnásobenie personálnych kapacít Alzy na Slovensku.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/WindowscentrumSK.jpg

Aplikácia e-shopu Alza.sk

Pred nedávnom sa v store objavila aplikácia jedného z najväčších e-shopov na našom trhu – Alza.sk. Aplikáciu sme niekoľko dní testovali, a musíme skonštatovať, že sa tvorcom vydarila.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/zoznamSK_logo.jpg

Trendom v elektronike bude predaj úložísk, počítačov a notebookov

Podľa internetového obchodu Alza.sk sa v tomto roku končí zdieľanie jedného tabletu celou rodinou a nastupuje trend jedného tabletu pre každého člena domácnosti.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/nextFUTURE_logo_1.jpg

Nákupy cez mobilné telefóny progresívne rastú

Nakupovanie v internetových obchodoch cez mobilné telefóny prudko rastie. Kým v roku 2011 predstavoval jeho podiel na celkovom počte online nákupov v niektorých e-shopoch len jedno percento, dnes u nich dosahuje takmer 10 %.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/itPortalSK_logo.jpg

Slováci kupujú smartfóny radšej ako bežné mobilné telefóny

Smartfóny sa stali vynikajúcim biznisom. Z hľadiska obratu tvoria telefóny tejto kategórie až osemdesiat percent celkových tržieb z predaja mobilov. BRATISLAVA 16. marca – Inteligentné telefóny dominujú na slovenskom trhu s mobilmi, keď šesť z desiatich predaných mobilných telefónov sú práve smartfóny. Vyplýva to z predajných štatistík internetového obchodu s výpočtovou technikou a elektronikou Alza.sk.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/ITnewsSK_logo_3.JPG

Alza.sk otvorila na Slovensku už desiatu pobočku

K de­sia­te­mu vý­ro­čiu pô­so­be­nia na Slo­ven­sku ot­vo­ri­la Al­za.sk v bra­tis­lav­skej Petr­žal­ke ďal­šiu, v po­ra­dí desiatu po­boč­ku na Slo­ven­sku. Roz­ší­re­ním svo­jej od­ber­nej sie­te rea­gu­je Al­za.sk na ras­tú­ci zá­ujem o on­li­ne ná­ku­py, v kto­rých dr­ží prvenstvo prá­ve Bra­tis­lav­ský kraj. Petr­žal­ská po­boč­ka má bez­ba­rié­ro­vý prís­tup a bez­plat­né WiFi pri­po­je­nie.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/ITnewsSK_logo_2.JPG

Alza zvýšila obrat o 21 % na 334 miliónov EUR

Naj­väč­ší inter­ne­to­vý pre­daj­ca elek­tro­ni­ky, spo­loč­nosť Al­za, upev­nil svo­je pos­ta­ve­nie na čes­kom a slovenskom tr­hu, keď vla­ni do­sia­hol re­kord­ný ob­rat vo vý­ške 334 mi­lió­nov EUR (9,2 mi­liar­dy CZK), čo predstavuje me­dzi­roč­ný ná­rast o 21 %.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/techboxSK.jpg

Alza.sk: Internetový obchod priamo vo vašom iPhone

Pravidelne nakupujete v internetovom obchode s elektronikou Alza? Konečne môžete vyhľadávať tovar, objednávať a sledovať všetky vaše objednávky aj vo vašom iPhone. Alza.sk totižto predstavila vlastnú aplikáciu.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/ITnewsSK_logo_1.JPG

E-shopy zvyšujú tlak na kamenné obchody

Do ka­men­ných pre­vá­dzok in­ves­tu­jú stá­ti­sí­ce EUR?Veľ­ké inter­ne­to­vé ob­cho­dy, kto­ré ob­slú­žia den­ne až ti­síc­ky zá­kaz­ní­kov, zvy­šu­jú kon­ku­renč­ný tlak na kamenné ob­cho­dy nie­len niž­ší­mi ce­na­mi, ale i roz­ši­ro­va­ním sie­te vlas­tných pre­daj­ní a od­ber­ných miest. Pla­tí to naj­mä v seg­men­te elek­tro­ni­ky, v kto­rom ras­tie zá­ujem spot­re­bi­te­ľov kon­zul­to­vať ná­kup to­va­ru s odborní­kom.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/nextFUTURE_logo.jpg

Do výpredaja Black Friday sa zapojili aj slovenské e-shopy

Alza.sk tento rok oslavuje výročný Black Friday, ktorý minulý rok po prvýkrát priniesla českým a slovenským zákazníkom. Nadväzuje tak na tradičnú predvianočnú akciu Black Friday, ktorá je už viac ako 50 rokov v kamenných obchodoch v USA symbolom začiatku predvianočnej sezóny.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/terazSK_logo.jpg

Oslabenie českej koruny vyhnalo do e-shopov aj Slovákov

Tržby obchodníkov vzrástli zo dňa na deň o 100%Bratislava 26. novembra (OTS) – Oslabenie koruny Českou národnou bankou (ČNB) vyhnalo do kamenných a internetových obchodov nielen Čechov, ale aj Slovákov. Po vypredaní aktuálnych skladových zásob totiž českí obchodníci s veľkou pravdepodobnosťou zvýšia ceny dovážaných tovarov, ktoré budú po oslabení meny nakupovať zo zahraničia drahšie. 
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/ziveSK_logo.jpg

Poruchovosť elektroniky na Slovensku rastie

Poruchovosť elektroniky predávanej na Slovensku rastie. Za posledné dva roky zaznamenal internetový obchod Alza.sk nárast počtu reklamácií týkajúcich sa porúch a technickej kvality elektroniky o približne 25 %.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/ITnewsSK_logo.JPG

Alza.sk zaútočila na slovenský trh bielej techniky

Inter­ne­to­vé ob­cho­dy na ňom ov­lá­da­jú už prib­liž­ne 20 % Je­den z naj­väč­ších inter­ne­to­vých ob­cho­dov s vý­poč­to­vou tech­ni­kou a elek­tro­ni­kou na Slo­ven­sku Al­za.sk vstú­pil do seg­men­tu veľ­kej bie­lej tech­ni­ky. Ak­tuál­ne v ňom po­nú­ka viac ako 600 po­lo­žiek. Ich po­čet by mal do kon­ca ro­ka vzrásť na 800.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/webnovinySK_2.JPG

AlzaDrive – nový štandard nakupovania elektroniky

Najväčší internetový obchod v Českej a Slovenskej republike, spoločnosť Alza.cz a.s., prevádzkujúci internetový obchod www.alza.sk, spúšťa novú službu AlzaDrive. Ta ponúka zákazníkom odber tovaru priamo do auta, pričom nie je obmedzená rozmermi tovaru.

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií