Napísali o nás

https://img.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/TrendSK_logo.JPG

Pri Bratislave supersklad Alzy bude stáť, vybaví ním aj iný štát

Internetový predajca Alza buduje na Slovensku nové logistické centrum. Situované je neďaleko Bratislavy a prácu v ňom má nájsť stovka zamestnancov, čo by znamenalo zdvojnásobenie personálnych kapacít Alzy na Slovensku.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/WindowscentrumSK.jpg

Aplikácia e-shopu Alza.sk

Pred nedávnom sa v store objavila aplikácia jedného z najväčších e-shopov na našom trhu – Alza.sk. Aplikáciu sme niekoľko dní testovali, a musíme skonštatovať, že sa tvorcom vydarila.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/zoznamSK_logo.jpg

Trendom v elektronike bude predaj úložísk, počítačov a notebookov

Podľa internetového obchodu Alza.sk sa v tomto roku končí zdieľanie jedného tabletu celou rodinou a nastupuje trend jedného tabletu pre každého člena domácnosti.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/nextFUTURE_logo_1.jpg

Nákupy cez mobilné telefóny progresívne rastú

Nakupovanie v internetových obchodoch cez mobilné telefóny prudko rastie. Kým v roku 2011 predstavoval jeho podiel na celkovom počte online nákupov v niektorých e-shopoch len jedno percento, dnes u nich dosahuje takmer 10 %.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/itPortalSK_logo.jpg

Slováci kupujú smartfóny radšej ako bežné mobilné telefóny

Smartfóny sa stali vynikajúcim biznisom. Z hľadiska obratu tvoria telefóny tejto kategórie až osemdesiat percent celkových tržieb z predaja mobilov. BRATISLAVA 16. marca – Inteligentné telefóny dominujú na slovenskom trhu s mobilmi, keď šesť z desiatich predaných mobilných telefónov sú práve smartfóny. Vyplýva to z predajných štatistík internetového obchodu s výpočtovou technikou a elektronikou Alza.sk.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/ITnewsSK_logo_3.JPG

Alza.sk otvorila na Slovensku už desiatu pobočku

K de­sia­te­mu vý­ro­čiu pô­so­be­nia na Slo­ven­sku ot­vo­ri­la Al­za.sk v bra­tis­lav­skej Petr­žal­ke ďal­šiu, v po­ra­dí desiatu po­boč­ku na Slo­ven­sku. Roz­ší­re­ním svo­jej od­ber­nej sie­te rea­gu­je Al­za.sk na ras­tú­ci zá­ujem o on­li­ne ná­ku­py, v kto­rých dr­ží prvenstvo prá­ve Bra­tis­lav­ský kraj. Petr­žal­ská po­boč­ka má bez­ba­rié­ro­vý prís­tup a bez­plat­né WiFi pri­po­je­nie.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/ITnewsSK_logo_2.JPG

Alza zvýšila obrat o 21 % na 334 miliónov EUR

Naj­väč­ší inter­ne­to­vý pre­daj­ca elek­tro­ni­ky, spo­loč­nosť Al­za, upev­nil svo­je pos­ta­ve­nie na čes­kom a slovenskom tr­hu, keď vla­ni do­sia­hol re­kord­ný ob­rat vo vý­ške 334 mi­lió­nov EUR (9,2 mi­liar­dy CZK), čo predstavuje me­dzi­roč­ný ná­rast o 21 %.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/techboxSK.jpg

Alza.sk: Internetový obchod priamo vo vašom iPhone

Pravidelne nakupujete v internetovom obchode s elektronikou Alza? Konečne môžete vyhľadávať tovar, objednávať a sledovať všetky vaše objednávky aj vo vašom iPhone. Alza.sk totižto predstavila vlastnú aplikáciu.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/ITnewsSK_logo_1.JPG

E-shopy zvyšujú tlak na kamenné obchody

Do ka­men­ných pre­vá­dzok in­ves­tu­jú stá­ti­sí­ce EUR?Veľ­ké inter­ne­to­vé ob­cho­dy, kto­ré ob­slú­žia den­ne až ti­síc­ky zá­kaz­ní­kov, zvy­šu­jú kon­ku­renč­ný tlak na kamenné ob­cho­dy nie­len niž­ší­mi ce­na­mi, ale i roz­ši­ro­va­ním sie­te vlas­tných pre­daj­ní a od­ber­ných miest. Pla­tí to naj­mä v seg­men­te elek­tro­ni­ky, v kto­rom ras­tie zá­ujem spot­re­bi­te­ľov kon­zul­to­vať ná­kup to­va­ru s odborní­kom.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/nextFUTURE_logo.jpg

Do výpredaja Black Friday sa zapojili aj slovenské e-shopy

Alza.sk tento rok oslavuje výročný Black Friday, ktorý minulý rok po prvýkrát priniesla českým a slovenským zákazníkom. Nadväzuje tak na tradičnú predvianočnú akciu Black Friday, ktorá je už viac ako 50 rokov v kamenných obchodoch v USA symbolom začiatku predvianočnej sezóny.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/terazSK_logo.jpg

Oslabenie českej koruny vyhnalo do e-shopov aj Slovákov

Tržby obchodníkov vzrástli zo dňa na deň o 100%Bratislava 26. novembra (OTS) – Oslabenie koruny Českou národnou bankou (ČNB) vyhnalo do kamenných a internetových obchodov nielen Čechov, ale aj Slovákov. Po vypredaní aktuálnych skladových zásob totiž českí obchodníci s veľkou pravdepodobnosťou zvýšia ceny dovážaných tovarov, ktoré budú po oslabení meny nakupovať zo zahraničia drahšie. 
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/ziveSK_logo.jpg

Poruchovosť elektroniky na Slovensku rastie

Poruchovosť elektroniky predávanej na Slovensku rastie. Za posledné dva roky zaznamenal internetový obchod Alza.sk nárast počtu reklamácií týkajúcich sa porúch a technickej kvality elektroniky o približne 25 %.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/ITnewsSK_logo.JPG

Alza.sk zaútočila na slovenský trh bielej techniky

Inter­ne­to­vé ob­cho­dy na ňom ov­lá­da­jú už prib­liž­ne 20 % Je­den z naj­väč­ších inter­ne­to­vých ob­cho­dov s vý­poč­to­vou tech­ni­kou a elek­tro­ni­kou na Slo­ven­sku Al­za.sk vstú­pil do seg­men­tu veľ­kej bie­lej tech­ni­ky. Ak­tuál­ne v ňom po­nú­ka viac ako 600 po­lo­žiek. Ich po­čet by mal do kon­ca ro­ka vzrásť na 800.
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/webnovinySK_2.JPG

AlzaDrive – nový štandard nakupovania elektroniky

Najväčší internetový obchod v Českej a Slovenskej republike, spoločnosť Alza.cz a.s., prevádzkujúci internetový obchod www.alza.sk, spúšťa novú službu AlzaDrive. Ta ponúka zákazníkom odber tovaru priamo do auta, pričom nie je obmedzená rozmermi tovaru.

P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info