Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ASUS EXPEDITION GTX 1050TI O4G

Zobraziť katalóg
ASUS EXPEDITION GTX 1050TI O4G
4,6 5 hodnotení
Grafická karta – 4GB GDDR5 (7008MHz), NVIDIA (GP107) Pascal GeForce GTX1050Ti (1341MHz), Boost clock 1455MHz, PCIe ×16, 128bit, DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EC301f2a Produktové číslo:  90YV0A54-M0NA00 Stránky výrobcu

ASUS EXPEDITION GTX 1050TI O4G

Spoločnosť NVIDIA medzi svoje herné grafické karty pridáva tento kúsok nekompromisného železa. Karta pripravená na Full HD rozlíšenie a opatrená unikátne prepracovaným systémom chladenia dostane váš počítač na samotnú špičku.

Kľúčové vlastnosti

  • Takt jadra sa mení podľa aktuálneho vyťaženia karty
  • Ideálna na herné zážitky vo vysokom rozlíšení
  • Prepracovaný a efektívny systém chladenia
  • O 50 % nižšia spotreba aj pri vysokom výkone
  • Nový spôsob zachytenia screenshotov s NVIDIA Ansel

Energeticky úsporná prevádzka

Vďaka novej architektúre Pascal sa výrobca chváli nielen znateľne vyšším výkonom, ale aj ďaleko väčšou efektivitou. Jadro GTX 1050 Ti pre vás chystá výkon podporený vysokými taktami. Takt čipu až 1 455 MHz je podporený pamäťou, ktorá beží na frekvencii 7 008 MHz. Jadro skladajúce sa zo 768 výpočtových jednotiek drví konkurenciu nielen výkonom, ale aj efektivitou, nízkou spotrebou a tichým chladením. Tomu zdatne prispieva šikovný systém prevádzky aj chladenia podľa aktuálneho vyťaženia karty.

Špičková kvalita a maximálna spoľahlivosť

Grafické karty zo série EXPEDITION sa vyznačujú kvalitným návrhom optimalizovaným na bezproblémovú nonstop prevádzku. Napokon, táto karta prešla podrobným testom trvajúcim 144 hodín, počas ktorého je vyskúšaná kompatibilita s najpopulárnejšími hrami súčasnosti. Benefity tohto návrhu iste využijete aj ak nie ste hráčom hrajúcim dlhé hodiny v kuse. GeForce GTX 1050 Ti vám totiž garantuje dlhú životnosť, vďaka kvalitne vyhotoveným komponentom, ktoré sú vyrábané s pomocou technológie Auto-Extreme.

Parametre a špecifikácia

Šírka
212 mm Hotovo!
Výška
111 mm Hotovo!
Hĺbka
38 mm Hotovo!
Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 1050TI Hotovo!
Počet stream procesorov
768× Hotovo!

Rozmery

Šírka
212 mm Hotovo!
Výška
111 mm Hotovo!
Hĺbka
38 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 1050TI Hotovo!
Počet stream procesorov
768× Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 341 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 008 MHz (7,01 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
3 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
Nie Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
300 W Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pokud bych si poridil tu to grafickou kartu a pozdeji bych poridil 1080Ti lze tyto graficke karty pouzivat soucane (nebudou propojene pres SLI) budu mit zapojeny jeden monitor do jedne a druhy monitor do druhe, jedna by slouzila na multimedia a druha na hry. pojedou na 100% potencialu. PS pokud to pujde doporucte vhodnou zakladni desku.

Dobý deň na kolko fps by mi utiahlo gta na high settings keď mám 8 GB RAM ASUS EXPEDITION GTX1050TI O4G grafickú kartu, procesor AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor, 64 operacný sstém a matičná doska je MSI 760GA-P43(FX) Ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či táto karta je kompatibilná s doskou ALiveNF6G-VSTA a procesorom AMD Athlon 64 X2 4200+ ? Ďakujem

Zdravím , je výhoda či nevýhoda když grafika nepotřebuje přídavné napájení?

Dobrý deň vyrovná sa táto grafická karta katre ASUS ROG STRIX GAMING RX560 DirectCU II 4GB EVO alebo v čom je lepšia

Bude zas dostupne ?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli tuto grafiku utáhne procesor AMD FX6300 ? Děkuji za info.

Dobrý deň prajem. Chcel by som sa opýtať že či táto grafická karta pôjde na matičnej doske asus p7h55-m/usb3 A že či s procesorom Intel i3 530 bude mať nejaké problémy za odpoveď vopred ďakujem.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli tato grafická karta podporuje 2 monitory děkuji za odpověď

Dobry den, kablik na napajanie ventilatoru je sucastou? Ak nie, da sa dokupit? Myslim ze je to 4pin na oboch stranach. Len na alze strankach som ho nenasiel

123...
Diskusia a poradňa k ASUS EXPEDITION GTX 1050TI O4G
Ďalšie informácie

Asus Expedition GTX 1050 Ti O4G (RECENZIA A TESTY)

Nie ste príliš náročným hráčom počítačových hier? Premýšľate o kúpe nejakej grafickej karty, ktorá by uspokojila vaše herné nároky a pritom vás finančne nezruinovala? Možno by vás mohla zaujať práve Asus Expedition GTX 1050 Ti O4G, ktorú si dnes predstavíme a samozrejme tiež otestujeme.

EVGA GTX 1050 SSC Gaming (RECENZIA A TESTY)

Ak ste začínajúcim alebo len príležitostným hráčom počítačových hier, určite k svojej záľube nebudete potrebovať nejakú super výkonnú grafickú kartu a uspokojíte s niečím síce slabším, ale aj cenovo prijateľnejším. Jednou takou grafickou kartou za „ľudovku“ je EVGA GTX 1050 SSC Gaming, ktorú si dnes otestujeme.

Sapphire Nitro+ RX 570 4GD5 (RECENZIA A TESTY)

Nie každý je veľmi náročným hráčom počítačových hier a absolútne bohato mu stačí niektorá grafická karta zo segmentu stredného výkonu. Jednu takú solídne výkonnú mainstreamovú grafickú kartu Sapphire Nitro+ RX 570 4GD5 si dnes otestujeme.

Zotac GTX 1060 AMP! Edition (RECENZIA A TESTY)

„Väčší výkonom než rozmermi“ to je motto spoločnosti Zotac, ktorá je známa nielen svojimi mini počítačmi, ale tiež grafickými kartami kompaktných rozmerov. A práve jednou takou kompaktnou grafickou kartou je Zotac GTX 1060 AMP! Edition, ktorú si dnes otestujeme. Ako obstála v našej recenzii?

MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty edície Armor spoločnosti MSI disponujú podareným čierno-bielym dizajnom. Ponúkne MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 vedľa elegantného zovňajšku aj zodpovedajúci výkon? V našej recenzii si MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 riadne otestujeme.

Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G (RECENZIA A TESTY)

Ponuka grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti je aj dnes viac než slušná, a tak vybrať si tú správnu, ktorá by uspokojila potreby nenáročného hráča počítačových hier, nie je až tak jednoduché. My si dnes otestujeme grafickú kartu Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G a kto vie, možno to bude karta ako stvorená práve pre vás.
Recenzie ASUS EXPEDITION GTX 1050TI O4G
Príslušenstvo pre ASUS EXPEDITION GTX 1050TI O4G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS EXPEDITION GeForce GTX 1050TI O4G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS EXPEDITION GeForce GTX 1050TI O4G Grafikkarte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS EXPEDITION GeForce GTX 1050TI O4G Grafikkarte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS EXPEDITION GTX1050TI O4G.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií