Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Asus ROG Phone 6 16 GB/512 GB biely

Zobraziť katalóg
Asus ROG Phone 6 16 GB/512 GB biely
4,5 37 hodnotení
Mobilný telefón – 6,78" AMOLED 2448 × 1080 (165Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 13Mpx + 5Mpx makro, predná kamera 12Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 65W, batéria 6000 mAh, model 2022, Android
Kód:  AST050c2 Produktové číslo:  90AI00B2-M00100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Asus ROG Phone 6 16 GB/512 GB biely

Vlastnosti telefónu

173 mm

Vypnuté
Smartfón Asus ROG Phone 6

77 mm

Vypnuté
Smartfón Asus ROG Phone 6

10,3 mm

Hmotnosť telefónu: 239 g

Smartfón Asus ROG Phone 6

6,78"

Uhlopriečka displeja

Smartfón Asus ROG Phone 6

Android 12

Typ operačného systému

Smartfón Asus ROG Phone 6

6 000 mAh

Kapacita batérie

Smartfón Asus ROG Phone 6

Nano SIM

Typ SIM karty

Smartfón Asus ROG Phone 6

77 × 173 × 10,3 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Smartfón Asus ROG Phone 6

512 GB

Vnútorná pamäť

Smartfón Asus ROG Phone 6

50 + 13 + 5 Mpx

Fotoaparát

Smartfón Asus ROG Phone 6

5G/LTE

Najrýchlejší internet

Smartfón Asus ROG Phone 6

Nie je

Slot na pamäťové karty

Smartfón Asus ROG Phone 6

239 g

Hmotnosť telefónu

ASUS ROG Phone 6 je ten najlepší herný telefón na trhu



Herný smartfón ROG Phone 6 novej generácie

Legenda sa vracia na scénu! Herný smartfón ASUS ROG Phone 6 konečne zamieri do rúk tých najnáročnejších mobilných hráčov. Pokiaľ totiž hľadáte maximálne výkonný herný smartphone, ktorý rozbehne každú mobilnú hru na plné obrátky, s mobilom ASUS ROG Phone 6 rozhodne nešliapnete vedľa. Využíva totiž brutálnu hernú silu najnovšej mobilnej platformy Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, nový systém chladenia GameCool 6, ktorý vám umožní prekonať každú prekážku, či displej s obnovovacou frekvenciou 165 Hz pre revolučné vizuálne zážitky.



Bleskovo rýchly 165 Hz displej je ideálny na hry

Smart telefón ASUS ROG Phone 6 je priamo navrhnutý na hranie moderných mobilných videohier, ale svojich majiteľov poteší aj pri sledovaní videa alebo pri efektnom vybavení pracovných povinností. Jeho špičkový AMOLED displej s technológiou HDR 10+ ponúka mimoriadne živé farby a špičkový kontrast za všetkých okolností. Svetelnosť displeja smartfónu ASUS ROG Phone 6 je totiž vskutku excelentných 800 nitov, krátkodobo dokonca až 1 200 nitov. Na dosiahnutie nízkej latencie pri hraní a mimoriadne rýchlej odozve pri ovládaní s menšou pravdepodobnosťou náhodných dotykov pomáha telefónu ROG Phone 6 obnovovacia frekvencia 165 Hz a dotyková vzorkovacia frekvencia 720 Hz zaisťujúca mimoriadne plynulé a bezproblémové hranie.

6,78" uhlopriečka by možno skôr evokovala tablet – napriek tomu vám elegantný mobilný telefón ASUS ROG Phone 6 dokonale padne do ruky. Tajomstvo je v mimoriadne tenkých rámčekoch okolo displeja, ktoré sú navyše na okrajoch jemne zakrivené, aby bol váš úchop pevný a napriek tomu komfortný. Zároveň vďaka technológii Eye Care Display pomáha chrániť oči používateľa pred modrým svetlom, čo sa predovšetkým pri dlhom nočnom hraní veľmi hodí.


ASUS na výbave smartphone ROG Phone 6 nijako nešetril

Pretože si mobilné hry žiadajú poriadny prísun výkonu, tak ASUS vybavil smartphone ROG Phone 6 tým najvýkonnejším čipsetom pre telefóny s Androidom, procesorom Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Ten bude spolupracovať so 16 GB pamäťou RAM, vďaka čomu telefón ASUS ROG Phone 6 nepochybne rozbehne akúkoľvek mobilnú hru na plný výkon. A budete mať aj výraznú rezervu do budúcnosti, pretože výrobca udáva nárast výkonu CPU o skvelých 15 %. V prípade GPU dokonca 50 % voči predchádzajúcej generácii. Súčasťou čipu je aj podpora pre najmodernejšie 5G mobilné siete.




Dotykový mobil ASUS ROG Phone 6 s účinným chladením GameCool 6

Vylepšený systém chladenia GameCool 6 v smartfóne ASUS ROG Phone 6 má optimalizovanú konštrukciu chladenia, ktorá ochladzuje procesor zo všetkých smerov. Systém GameCool 6 využíva tri rôzne prístupy na chladenie, ktoré zlepšujú stabilitu pri hraní náročných hier. Zväčšená odparovacia komora a grafitové dosky efektívnejšie odvádzajú teplo z druhej strany procesora počas stredne dlhých herných seáns. A napokon, pre dlhodobú stabilitu obsahuje dotykový mobil ASUS nový chladič AeroActive Cooler 6 s aktívnym chladiacim systémom s umelou inteligenciou, ktorý využíva Peltierov chladiaci prvok. Ten poskytuje dodatočné povrchové chladenie pomocou ventilátora umiestneného presne nad miestom, kde sa nachádza procesor.


Režim-X vám pomôže ladiť herný výkon

Aby bolo možné úplne využiť absolútnu silu telefónu ASUS ROG Phone 6, tak výrobca nachystal vyladené herné módy v tzv. Režime-X. Ten vám umožňuje upraviť a prispôsobiť mnoho systémových parametrov na optimalizáciu výkonu vášho ASUS ROG Phone 6 a prispôsobiť ho pre každú aplikáciu a herný scenár.



Hrajte nahlas so zvukovým systémom GameFX

ASUS pre svoj nový hráčsky smartfón ASUS ROG Phone 6 použil úplne ojedinelé zvukové riešenie, ktoré získalo absolútne prvenstvo u odborného serveru DxOMark. Zvuk bol optimalizovaný v spolupráci so zvukovými špecialistami Dirac, čo z ROG Phone 6 robí unikát: herný mobilný telefón so skutočne pôsobivou kvalitou zvuku. Okrem prvotriednej kvality zvuku umožňuje funkcia GameFX individuálne vyladiť pásma ekvalizéra pre rôzne scenáre, napríklad pre hry, hudbu alebo kino. K dispozícii má dotykový telefón ASUS ROG Phone 6 aj úplne nový herný režim, ktorý vám umožní určiť polohu hráčov pomocou jedinečného zvukového algoritmu. Vďaka tomu všetkému získate vo výsledku vyššiu hlasitosť, takže môžete počuť každý pohyb a získať nad protivníkmi hernú výhodu.



Mobilný telefón ASUS ROG Phone 6 zvládne mnoho hodín hrania na batériu

Mobilný telefón ASUS ROG Phone 6 disponuje monštruóznou batériou s kapacitou 6 000 mAh. Pre hráčov je tak zaistených niekoľko hodín hrania bez toho, aby museli telefón dobíjať. V kombinácii so 65-wattovým USB Power Delivery adaptérom HyperCharge ide o ideálnu kombináciu pre hranie na cestách. Taká nabíjačka dokáže nabiť smartfón ROG Phone 6 z 0 na 100 % za krátkych 42 minút.



Vylepšené ovládanie pomocou ultrazvukových senzorov AirTrigger 6

AirTrigger 6 bol značne vylepšený, aby ste získali ešte pokročilejšie možnosti ovládania. Ultrazvukové senzory na hranách smart telefónu ROG Phone 6 plne podporujú rôzne gestá, vrátane nových funkcií, ako sú Dvojitá akcia, Stlač a zdvihni či Zameriavanie gyroskopom. Jedinečne navrhnutý AirTrigger 6 vám poskytne zážitok z ovládania, ktorý predbehne hranie na konzole!



Herný mobil s kvalitnou 50 Mpx kamerou Sony IMX766

Herný mobil ASUS ROG Phone 6 disponuje zadným trojitým fotoaparátom telefónu, ktorý dodá všetkým vašim fotografiám profesionálnu kvalitu bez ohľadu na nastavenia. Je totiž vybavený špičkovým 50 Mpx hlavným širokouhlým fotoaparátom Sony IMX766 s vylepšenou kvalitou obrazu a spracovaním HDR, ultra širokouhlým 13 Mpx sekundárnym fotoaparátom a tiež makro fotoaparátom. Medzi vylepšené softvérové funkcie patrí video režim HDR10+, vďaka ktorému vynikne kvalita vašich videí. K dispozícii je tiež 12 Mpx predný fotoaparát na kvalitné skupinová selfie a živé streamovanie videí.


Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,78" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2448 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
50 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2022 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Stupeň krytia
IPX4 Hotovo!
Verzia Gorilla Glass
Victus Hotovo!
Výška
172,8 mm Hotovo!
Šírka
77,25 mm Hotovo!
Hĺbka
10,39 mm Hotovo!
Hmotnosť
239 g Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
50 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,9 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie makro fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,9 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
6 000 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
65 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
16 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
512 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
3,2 GHz (3 200 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 730 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Verzia Bluetooth
5.2 Hotovo!

Konektory a senzory

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Obal, Nabíjací kábel (USB-C na USB-C) Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Asus ROG Phone 6 16 GB/512 GB biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ROG Phone 6 16GB/512GB bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 6 16GB/512GB weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 6 16GB/512GB weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus ROG Phone 6 16 GB / 512 GB, fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií