Rapture Aplikace

ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G
5 3 hodnotení
Grafická karta – 8GB HBM2 (1.6Gbps), AMD Radeon Vega (1297MHz), Boost clock 1573MHz, 3584 SP/64 CU, PCIe x16, 2048-bit, HDMI, 1× DVI-D, 2× HDMI 2.0, 2× DP
Kód:  ECVega56a Produktové číslo:  90YV0B50-M0NA00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G

Grafická karta Asus ROG Strix GAMING RX VEGA vám prináša tie najlepšie herné zážitky. Tento model, vybavený osvetlením Aura Sync RGB, podporou virtuálnej reality a 4K, vám ponúka tie najlepšie technológie z dielne spoločnosti Asus: vrátane MaxContact, ktorá zaisťuje dvojnásobnú kontaktnú plochu s GPU pre efektívnejší odvod tepla. Táto technológia tiež zahŕňa patentované ventilátory s certifikáciou IP5X Wing-Blade s maximálnym prietokom vzduchu a veľmi dlhou životnosťou. Optimálne chladenie systému má zase na starosti Asus FanConnect II so 4-pinovými hybridne riadenými konektormi.

Kľúčové vlastnosti grafickej karty ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G 8 GB HBM2

  • Synchronizácia podsvietenia ASUS Aura Sync
  • Lepší prenos tepla vďaka technológii MaxContact
  • Patentované ventilátory zlepšujúce prietok vzduchu (certifikácia IP5X)
  • ASUS FanConnect II – hybridné riadenie ventilátora pre optimálne chladenie
  • Špičkové komponenty Super Alloy Power II
  • HDMI porty, podpora VR
  • GPU Tweak II & XSplit Gamecaster – ručné taktovanie & streaming v reálnom čase

Umocnite svoj herný zážitok s Asus ROG Strix

Asus Aura Sync RGB LED urobí z hrania nezabudnuteľný zážitok. Ponúka totiž nekonečné možnosti prispôsobenia herného systému. Prvky osvetlenia na prednom i zadnom paneli dokážu zobraziť milióny farieb v šiestich rôznych prednastavených režimoch. Technológia AMD FreeSync potom minimalizuje problémy s komunikáciou medzi procesorom a monitorom. Tým znižuje oneskorenie obrazu a zabezpečuje plynulý priebeh hier. S hernými grafickými kartami ROG Strix tak okamžite nabieha obraz, objekty vyzerajú ostrejšie a hra je plynulá.

Tichý chod vďaka Silent Gaming ventilátorom

Máte radi ticho? Táto karta vám ho ponúkne. Ak teplota zostane pod 55 °C, zastaví inovatívna technológia 0dB Silent Gaming ventilátory a znovu ich roztočí až pri prekonaní tejto teplotnej hranice. Ventilátory sú navyše odolné podľa štandardu IP5X, čo sľubuje vyššiu spoľahlivosť, dlhšiu životnosť a optimálny výkon v maximálnom zaťažení.

Grafické jadro s neuveriteľnou odolnosťou, spoľahlivosťou a životnosťou

Komponenty Super Alloy Power II značne zvyšujú účinnosť a znižujú straty energie. Asus ROG Strix bola vyrobená 100 % automatizovanou technológiou Auto-Extreme s použitím tých najkvalitnejších materiálov. Táto technológia zabezpečuje konzistentnú kvalitu, výkon i dlhú životnosť. Od zavedenia Auto-Extreme sa spoľahlivosť grafických kariet zvýšila o 30 %. Navyše je tento výrobný proces šetrný k životnému prostrediu a znižuje spotrebu energie až o 50 %.
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
298 mm Hotovo!
Výška
139 mm Hotovo!
Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
Vega Hotovo!
Počet stream procesorov
3 584× Hotovo!

Rozmery

Šírka
298 mm Hotovo!
Výška
139 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
Vega Hotovo!
Počet stream procesorov
3 584× Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
HBM2 Hotovo!
Šírka zbernice
2 048-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 297 MHz Hotovo!
Frekvencia jadra (Boost clock)
1 573 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
800 MHz (0,8 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Trojslotový Hotovo!
Počet ventilátorov
3 × Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude tato grafická karta fungovat kdyz mám procesor AMD ryzen 7 1800x?

Dobrý den, opravdu má tato grafika frekvence paměti pouze 800 MHz nebo je to chyba ?

Dobry den, zaujimalo by ma ci bol tento tovar rozbaleny pre potreby prezentacie alebo bol vrateny zákazníkom (ak ano, preco). Dakujem Mato

Dobrý deň, nikde som sa nedočítal aký počítačový zdroj je potrebný ku tejto karte. Ja mám aktuálne 650W zdroj v počítači a túto zostavu: - procesor - 4 x DDR3 RAM 8 GB - SSD disk - 2 x HDD - čítačka pamäťových kariet - DVD prehrávač Ďakujem za odpoveď Michal

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli jde u této grafické karty měnit podsvícení.Děkuji za odpověď a přeji pěkdý zbytek dne

Jaký zdroj potřebuji ke kartě?

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G
Ďalšie informácie

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

Tou najvýkonnejšou vzduchom chladenou grafickou kartou v ponuke spoločnosti MSI bude dnes dozaista MSI RTX 2080 Ti Gaming X TRIO. O tom, ako sa jej darilo v našich testoch na Alza.sk, sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii.

Asus Strix GeForce RTX 2070 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Zatiaľ najmenej výkonné, z rodiny nových Turing spoločnosti NVIDIA však tiež cenovo najdostupnejšie, to sú grafické karty rady GeForce RTX 2070. Jedným z predstaviteľov najnovšieho radu je grafická karta Asus Strix RTX 2070 O8G Gaming, ktorú si dnes tiež poriadne otestujeme.

Asus Strix RTX 2080 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Spoločnosť ASUS je medzi hráčmi veľmi populárnym výrobcom (nielen) grafických kariet, najmä jej herná edícia ROG (Republic of Gamers). A práve do tejto populárnej edície patrí grafická karta Asus Strix RTX 2080 O8G Gaming, ktorú si dnes vAlza.sk otestujeme.

Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition disponuje novým a svojimi rozmermi iste neprehliadnuteľným systémom chladenia s trojicou ventilátorov Tri-X. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch na Alza.sk, to sa dozviete práve v tejto recenzii.

Battlefield 5 (TESTY) – Výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Počítačová hra Battlefield 5 nie je len obyčajným pokračovaním populárnej vojnovej série Battlefield spoločnosti EA DICE, je to tiež historicky vôbec prvú počítačová hra s podporou real-time ray tracingu, na ktorú pomerne dlho čakali všetci majitelia najnovších grafických kariet GeForce RTX. Majitelia ostatných grafických kariet však nemusia zúfať, túto hru si totiž zahrajú parádne, čo napokon uvidíte práve v dnešných testoch.

Gigabyte Aorus GeForce RTX 2070 XTREME 8G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste u grafických kariet vyznávači pôsobivého vzhľadu, nevšedných svetelných efektov, ale hlavne tiež dobrých výkonov, potom by ste mali zbystriť. V dnešnej recenzii si totiž predstavíme grafickú kartu Gigabyte Aorus RTX 2070 XTREME 8G, ktorá by vám toto všetko mala ponúknuť.

Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 XTREME 8G (RECENZIA A TESTY)

To najvýkonnejšie, čím sa vo svojej ponuke grafických kariet môže spoločnosť Gigabyte pochváliť, nájdete väčšinou v jej hernej edícii XTREME GAMING. Grafická karta Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 XTREME 8G spadá práve do tejto „extrémnej“ edície, a je teda zrejmé, že v dnešnej recenzii tejto grafickej karty pôjde predovšetkým o výkon.

Asus Strix GeForce RTX 2080 Ti O11G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Zatiaľ všetky najnovšie grafické karty spoločnosti Asus z hernej edície ROG (Republic of Gamers) ponúkali okrem vysokého výkonu tiež úplne skvelé prevádzkové vlastnosti. Či je to tak aj v prípade tej najvýkonnejšej grafickej karty Asus Strix GeForce RTX 2080 Ti O11G Gaming, sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii.

Gainward GeForce RTX 2070 SUPER Phantom GS (RECENZIA A TESTY)

Vôbec prvým zástupcom najnovších grafických kariet SUPER nereferenčného dizajnu, ktorého si dnes na Alza.sk otestujeme, je Gainward RTX 2070 SUPER Phantom GS. Aký teda je tento Phantom v porovnaní s referenčnou Founders Edition spoločnosti NVIDIA a čo môže ponúknuť naviac?

Hitman 2 (TESTY) – Výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Ako sa darí grafickým kartám spoločností AMD a NVIDIA v počítačovej hre Hitman 2 a s ktorou kartou si túto počítačovú hru zahráte najlepšie? Tak presne na tieto otázky by vám mal odpovedať náš článok, v ktorom sme grafickej karty v hre Hitman 2 testovali.

Inno3D GeForce RTX 2080 X2 OC (RECENZE A TESTY)

Společnost Inno3D není v našich končinách až tolik populární značkou, avšak v její nabídce grafických karet můžete najít některé zajímavé kousky za velmi slušné peníze. V této nabídce můžete nalézt také grafickou kartu Inno3D RTX 2080 X2 OC, kterou jsme pro vás dnes otestovali.

Strange Brigade (TESTY) – výkony grafických kariet AMD i NVIDIA

Chcete sa postaviť čarodejnici Seteki a jej armáde mumifikovaných monštier v počítačovej hre Strange Brigade? Pokiaľ áno, môžeme vám dať tip, na akom hardvéri si túto hru zahráte najlepšie! Dnes si totiž v Strange Brigade otestujeme grafické karty spoločnosti AMD i NVIDIA.

EVGA GeForce RTX 2070 XC Gaming (RECENZIA A TESTY)

Patria grafické karty spoločnosti EVGA medzi vaše obľúbené komponenty? Ak áno, potom by ste nemali vynechať túto recenziu, v ktorej sme pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali grafickú EVGA RTX 2070 XC Gaming.

Gigabyte AORUS GeForce RTX 2080 Ti XTREME 11G (RECENZIA A TESTY)

Tá vôbec najvýkonnejšia vzduchom chladená grafická karta, ktorou sa môže spoločnosť GIGABYTE vo svojej ponuke pochváliť, nesie označenie Gigabyte AORUS GeForce RTX 2080 Ti 11G. O tom, ako tento „rýchlik“ od Gigabyte dopadol v našich testoch na Alza.sk, sa môžete dočítať práve v tejto recenzii.

MSI GeForce RTX 2070 VENTUS 8G (RECENZIA A TESTY)

MSI GeForce RTX 2070 VENTUS 8G patrí v ponuke spoločnosti MSI skôr k cenovo dostupnejším grafickým kartám GeForce RTX 2070. Aké sú prednosti či nedostatky tejto grafickej karty a ako sa jej vôbec darilo v našich testoch na Alza.sk, sa môžete sami presvedčiť práve v tejto recenzii.

NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER (RECENZIA A TESTY)

Poslednou a tiež tou najvýkonnejšou grafickou kartou z novej série „SUPER“ spoločnosti NVIDIA je GeForce RTX 2080 SUPER. Ako dopadla v našich testoch na Alza.sk? O tom sa môžete presvedčiť v tomto článku, kde sme ju pre vás otestovali!

Shadow of the Tomb Raider (TESTY) – Výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Viete, ako sa darí grafickým kartám spoločností AMD a NVIDIA v najnovšom dieli o Lare Croft v počítačovej hre Shadow of the Tomb Raider? My sme to otestovali a samozrejme sa o výsledky meraní s vami tiež podelíme.

Gigabyte GeForce RTX 2080 SUPER Gaming OC (RECENZE A TESTY)

Vůbec první GeForce RTX 2080 SUPER od společnosti GIGABYTE, která se objevila na pultech obchodů, je grafická karta Gigabyte RTX 2080 SUPER Gaming OC a my jsme ji pro vás na Alza.cz důkladně otestovali.

RAGE 2 (TESTY) – výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Viete, ako sa darí grafickým kartám spoločností AMD a NVIDIA v počítačovej hre RAGE 2? My sme to otestovali a samozrejme sa o výsledky nášho merania s vami podelíme.

Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC (RECENZIA A TESTY)

Jeden z prvých nereferenčných Radeonov RX 5700 XT predstavila spoločnosť GIGABYTE pod názvom Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC. Táto grafická karta je vybavená firemným systémom chladenia WINDFORCE 3X a my sme ju pre vás samozrejme aj otestovali.

MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X TRIO spadá v ponuke spoločnosti MSI do prestížnej hernej edície Gaming a vzhľadom na jej masívny systém chladenia TRI-FROZR ju tam môžete prehliadnuť naozaj len veľmi ťažko.

Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC (RECENZIA A TESTY)

Pokukujete po nejakej tej GeForce RTX 2070 SUPER a neviete si rady? Možno by vás mohla zaujať práve grafická karta Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC, ktorú sme pre vás v tejto recenzii otestovali!

MSI GeForce RTX 2080 SUPER Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

V poradí druhou najvýkonnejšou grafickou kartou z hernej edície Gaming TRIO spoločnosti MSI je grafická karta MSI RTX 2080 SUPER Gaming X TRIO. A pretože ide o veľmi zaujímavý kúsok hardvéru, samozrejme sme ju pre vás na Alza.sk otestovali.

Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire Pulse RX 5700 XT 8G je dnes asi tým najpredávanejším Radeonom nového radu RX 5700 XT. Čo si za celkom solídnu obstarávaciu cenu tejto grafickej karty prinesiete domov? Tak to sme pre vás na Alza.sk samozrejme otestovali!
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 56 O8G.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií