AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

EVGA SuperNOVA 750 G+

Zobraziť katalóg
EVGA SuperNOVA 750 G+
4,9 16 hodnotení
PC zdroj 750W, ATX, 80 PLUS Gold, účinnosť 92%, 4 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 3 × SATA, odpojiteľné káble, aktivny PFC, tepelná regulácia otáčok a sieťový vypínač, 135 mm ventilátor,, plne modulárny, hĺbka 170 mm
Kód:  EV206p5a Produktové číslo:  120-GP-0750-X2

EVGA SuperNOVA 750 G+

EVGA SuperNOVA G+ 750 W formát ATX sa právom zaraďuje medzi špičku počítačových zdrojov. Na trhu sa tento modelový rad pohybuje už niekoľko rokov a počas tejto doby si získal mnoho priaznivcov, predovšetkým vďaka svojej mimoriadnej spoľahlivosti a výkonnosti. Tento model disponuje výkonom 750 W, môže sa pýšiť certifikáciou 80 Plus Gold a účinnosťou 92 %. Jeho ďalšou nespornou výhodou je, že všetky káble sú modulárne, takže sa dajú v prípade nevyužitia odpojiť. Nielenže tak získate viac priestoru v skrini, ale zlepšíte aj prúdenie vzduchu. V porovnaní s predchádzajúcou generáciou napájacích zdrojov, sú inovované zdroje SuperNOVA G+ o 20 mm kratšie, vybavené 100 % japonskými kondenzátormi a až o 20 % tichšie. Počítačový zdroj EVGA je osadený 135 mm ventilátorom s hydrodynamickými ložiskami, ktoré majú vyššiu životnosť a sú tichšie. Navyše inteligentný systém riadenia teploty EVGA ECO eliminuje hluk ventilátora pri nízkom až strednom zaťažení.

Kľúčové vlastnosti počítačového zdroja EVGA SuperNOVA 750 G+

  • Príkon 750 W
  • Certifikácia 80 Plus Gold
  • 135 mm ventilátor s hydrodynamickými ložiskami
  • Modulárna kabeláž – šetrí miesto a zlepšuje prúdenie vzduchu
  • Kratšie vyhotovenie zdroja
  • Nízka hlučnosť

Ochranné prvky zdroja EVGA:

  • OVP (ochrana proti prepätiu)
  • UVP (ochrana pred zbytkovým napätím)
  • OCP (ochrana pred vysokým prúdom)
  • OPP (ochrana pred preťažením)
  • SCP (ochrana pred skratom)
  • OTP (ochrana pred prehriatím)
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
750 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!
Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Podpäťová ochrana, Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
750 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Podpäťová ochrana, Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!
Účinnosť
92 % Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 24pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin Hotovo!
PCI Express 8pin/6+2pin
4ks Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
Hotovo!
Počet Molex HDD 4-pin
Hotovo!
Počet Molex FDD 4-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
135 mm Hotovo!

Rozmery

Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
85 mm (8,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
170 mm (17 cm) Hotovo!
Hmotnosť
3,1 kg (3 100 g) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,kedy bude zas dostupný?

Dobrý den, je tento zdroj vhodný do case Fractal design Define C ?

Dobry den, na oficialnej stranke EVGA je napisane, ze tento zdroj ma 10 rocnu zaruku Odkaz do neznáma no vy udavate len 2 roky. Ako to je teda? Dakujem.

Dobrý den, vystačí tento zdroj na rtx 3070 a 3080? Děkuji za Vaši odpověď.

Dobrý den , mám zvolit zdroj EVGA a nebo SEASONIC ,dekuji za radu.

dobrý deň, bude tento zdroj stačiť na zostavu: procesor: AMD Ryzen 5 3600 grafika: msi radeon rx 5700 gaming x 8g motherboard: msi b450 tomahawk max ram 16gb hyperx 3600mhz a všetko by som chcel dať do case gamemax abyss tr plus samozrejme chladič noctua nf-p12 redux 1700 pwm 3x by som ho tak dal. Alebo mám pozerať radšej po 850w? aký by ste mi odporúčili zdroj. ďakujem

dobrý den , je tam aj 6pin?

Dobrý den, bude tento zdroj vhodný pro sestavu - MSI B350 PC Mate, AMD Ryzen 5 1600 Six-Core, Ram 32Gb DDR4 G.Skill 3200MHz, RADEON RX560 Serie, SSD 250Gb, HDD 2TB.

Vhodný k MSI 2080ti gaming trio?

Dobry deň chcel by som vedieť či je vhodný tento zdroj to tejto skrini Corsair 275R Carbide Series Tempered Glass biela

12
Diskusia a poradňa k EVGA SuperNOVA 750 G+
Ďalšie informácie

PIVX (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Rýchla, anonymná kryptomena.

PIVX je pomerne mladá kryptomena, ktorá však už dnes ponúka veľa pre používateľov atraktívnych vlastností. Ide predovšetkým o vysokú úroveň anonymity a okamžité potvrdzovanie vykonaných transakcií. Ako si PIVX viedol v porovnaní s ďalšími anonymnými kryptomenami? A na akých základoch je vlastne tento ambiciózny projekt postavený? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o projekte PIVX vedieť!

Ako funguje ťažba bitcoinu a ako ťažiť profitabilne? (NÁVOD)

O Bitcoine a kryptomrnách dnes počúvame prakticky denne. Viete ale, ako vlastne ťažba bitcoinov funguje? V našom článku uvedieme všetko na pravú mieru! Je možné, aby Bitcoin niekto ovládol? Ako ťažiť s profitom? A ako vôbec začať ťažiť?

#HCPP18: Hackers Congress Paralelná Polis 2018 Prague (REPORTÁŽ)

Prinášame vám podrobnú reportáž z Hackers Congress Paralelná Polis 2018 (#HCPP18), ktorý prebehol v Prahe – Holešoviciach, čo by kameňom dohodil od centrály Alza.cz! Táto popredná svetová akcia združujúca priaznivcov slobody, decentralizácie a technologických inovácií prebiehala celé 3 dni a zúčastnilo sa jej viac ako 50 prednášajúcich. My sme si samozrejme nenechali nič ujsť!

Dogecoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Kryptomena s nádychom recesie!

Už ste počuli o kryptomene, ktorú neberie nikto vážne? Dogecoin možno vznikol ako obyčajný vtip, napriek tomu sa dnes teší obrovskej popularite. Ako Dogecoin vznikal? Aká je jeho trhová cena? Ako môže vyzerať blízka budúcnosť? Ako Dogecoin ťažiť? A akú vybrať peňaženku? Nielen to sa dočítate v našom článku!

Recenzie EVGA SuperNOVA 750 G+
Príslušenstvo pre EVGA SuperNOVA 750 G+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVGA SuperNOVA 750 G+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVGA SuperNOVA 750 G +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVGA SuperNOVA 750 G +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVGA SuperNOVA 750 G+.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií