Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey
4,7 8 hodnotení
Mobilný telefón – 5.5" IPS 1920×1080, procesor MediaTek MT6755m Octu Core, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, microSDHC až 32GB, fotoaparát 13Mpx + 5Mpx, GPS, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (2× Nano SIM), batéria 3500mAh, Android 5.1
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SVL1035b2b Produktové číslo:  PA330106RO Stránky výrobcu

Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey

Vlastnosti telefónu

152 mm

vypnuté
Lenovo K5 Note

75,7 mm

vypnuté
Lenovo K5 Note

8,49 mm

Hmotnosť telefónu: 165 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.1 Lollipop

Typ operačného systému

Výdrž baterie

3 500 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

2× NanoSIM

Typ SIM karty

Rozměry

75,7 × 152 × 8,49 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

32 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

Fotoaparát

Připojení

LTE (4 G)

Najrýchlejší internet

SD karta

microSD (až 128 GB)

Slot pre pamäťové karty

Váha

165 g

Hmotnosť telefónu

vypnuté
Lenovo K5 Note

Skvelý zvuk i displej v atraktívnom vyhotovení

Lenovo K5 Note disponuje výkonným osemjadrovým procesorom, veľkým 5,5" HD displejom, vylepšenou zvukovou technológiou Dolby Atmos, dvoma fotoaparátmi s vysokým rozlíšením a funkciou Dual SIM. Okrem toho ponúka aj čítačku odtlačkov prstov, ktorá zvýši bezpečnosť prístroja aj vášho súkromia. Navyše aj skvele vyzerá – tenké telo s kovovým zadným krytom poteší každého, kto chce mať štýlový prístroj.

vypnuté
Lenovo K5 Note

Rýchly, spoľahlivý a výkonný

Lenovo K5 Note vo svojom vnútri ukrýva osemjadrový procesor Helio 10 (4× 1,8 GHz + 4× 1 GHz), ktorý v sebe kombinuje vynikajúci výkon a minimálny vplyv na spotrebu batérie. Procesor dopĺňa 3 GB RAM.Telefón je navyše vybavený dvoma mikrofónmi a špičkovou audio technológiou Wolfson.

vypnuté
Lenovo K5 Note

5,5" HD displej

Lenovo K5 Note je ideálnou pomôckou pre zdieľanie multimédií s priateľmi alebo rodinou. Všetky videá, filmy a hry ostro uvidíte na 5,5" IPS displeji s rozlíšením Full HD a 403 PPI. Navyše poskytuje jedinečné 178° široké pozorovacie uhly – skutočná pastva pre oči.

vypnuté
Lenovo K5 Note

Rozšíriteľné úložisko

Ak by vám 32 GB integrovanej pamäte nestačilo pre vaše filmy, fotografie a hudbu, môžete si úložisko rozšíriť až o ďalších 128 GB pomocou microSD karty – čo už je slušná porcia miesta aj pre veľmi náročných používateľov.

vypnuté
Lenovo K5 Note

Nádherné fotografie

Perfektné fotografie vytvoríte dvojicou fotoaparátov. Na zadnej strane nájdete 13 Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Predná 5 Mpx kamera zase skvele poslúži pre videohovory či štýlové selfie.

vypnuté
Android 5.1 Lollipop

Android 5.1 Lollipop

So systémom Android budete vždy v kontakte s priateľmi a môžete aj regulovať spotrebu batérie. Android tiež prichádza s vylepšenými zabezpečovacími vlastnosťami, takže sa o svoje dáta nemusíte báť. 

vypnuté
Lenovo K5 Note

Dual SIM a LTE

Výhodou telefónu je podpora Dual SIM, vtedy ľahko oddelíte prácu a súkromie. Nechýba bleskové mobilné pripojenie cez 4G/LTE na obidvoch SIM kartách. Lenovo K5 Note ponúka aj ďalšie možnosti konektivity ako Bluetooth, WiFi a GPS.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
152 mm Hotovo!
Šírka
75,7 mm Hotovo!
Hĺbka
8,49 mm Hotovo!
Hmotnosť
165 g Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 500 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
3 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.1 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, reklamoval som u vás telefón a začal vykazovať rovnakú chybu. Problém je v tom, že pani ktorá mi reklamáciu dávala mi hovorila: záruka 2 roky a na baterku pol roka (6) mesiacov. Ubehlo 7 mesiacov a zrazu by som mal platiť nejaký manipulačný poplatok? Veď ja neviem či je chyba v baterke alebo v telefóne. Dávam reklamovať celý telefón tak by ste mi to mali zobrať nie? Navyše boli obchody zatvorené tak sa záruka automaticky má predĺžiť nie? To že ste boli otvorený a platili si pokutu mňa nemusí zaujímať. Takže ak dávam reklamovať telefón musím platiť aj keď je v záruke? Veď ak by bola chyba v baterke tak ju nemusíte vymienať, ja nemusím platiť poplatok a vybavené. Ak je chyba inde tak mi na to platí záruka.

MÁM LENOVO VIBE K5 NOTE, KTERÝ JIŽ NENABÍZÍTE, ALE MŮŽETE MI K NĚMU ŘÍCT - MÁ FUNKCI "NFC" ?

Keď je zanoveny není poškriabaný displej?

Ide dat do toho mobilu micro sim karta ? dakujem

Dobrý deň, na stránke som nenašiel, koľko jadier má procesor. Fon by mal byť VR ready (je?) tzn. že min. 4 asi má... (má?). Vďaka

Dá sa v nastaveniach vypnúť zvuk spúšte fotoaparátu? Za odpoveď ďakujem.

Dobrý deň, chcem sa spýtať čo to znamená že mobil je zanovený

Dobrý deň, chcel by som sa informovať, či ten slot na druhú sim kartu je samostatný, alebo sa jedná o hybridný slot pre spoločné zdieľanie sim karty/pamäťovej karty?

Dobry deň, chcela by som sa opýtať, čo všetko obsahuje v balení tento mobil?

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, tento mobil naozaj nieje zanovny ani rozbaleny? Koli tejto cene som si niesom istá. A fotoaparát predný ma 5 alebo 8? Je to presne tá istá verzia ako zlatý?

12
Diskusia a poradňa k Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey
Príslušenstvo pre Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo K5 Note Fingerprint Dark Grey.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií