Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 Kamera

Zobraziť katalóg
PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 Kamera v2
4,8 164 hodnotení
VR okuliare k hernej konzole, max. rozlíšenie 1920 × 1080 px, 120 Hz
Kód:  MSX1001e2 Produktové číslo:  PS719782612 Stránky výrobcu
PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 Kamera Predaj skončil

PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 Kamera


Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR pre PS4 + hra VR Worlds + PS4 kamera

Nasaďte si súpravu PlayStation VR, ktorá je určená nielen pre konzolu PlayStation 4, ale funguje aj na PlayStation 5. Hneď potom začnete prežívať hry celkom novým spôsobom. Ocitnite sa priamo v centre diania, objavujte nové svety a vžite sa priamo do neskutočných herných prostredí.

PlayStation 5

PlayStation VR je kompatibilná s konzolou PlayStation 5

Nadčasové vyhotovenie súpravy PlayStation VR je kompatibilné aj s novou konzolou PlayStation 5. Potrebujete PS4 kameru (je súčasťou balenia) a následne požiadať o špeciálny prepojovací adaptér s PS5 priamo na oficiálnych stránkach výrobcu.

Inovácia PlayStation pre virtuálnu realitu

Objavte novú kapitolu, prejdite obrazovkou, prekročte hranice predstavivosti a vstúpte do nového sveta virtuálnej reality.

Prežite hry naplno

S PlayStation VR nielen stratíte pojem o čase, ale dokonca zabudnete, kde ste. Objavte doposiaľ nepoznaný pocit reality v hre.



Výhľad v rozsahu 360 stupňov

Vďaka súprave PS VR sa dostanete na miesta, o ktorých sa vám ešte ani nesnívalo. Špeciálna obrazovka OLED sa stará o perfektné a mimoriadne plynulé 360° zobrazenie a neuveriteľnú snímkovaciu frekvenciu 120 FPS.

Úchvatná zvuková kulisa

Obrazový vnem ruka v ruke dopĺňa 3D audio, vďaka ktorému presne spoznáte, z akého smeru prichádzajú zvuky. Dôležitým prvkom je aj vstavaný mikrofón s možnosťou komunikácie s ostatnými hráčmi online.

Stačí nasadiť a hrať

Súprava má za sebou dlhý vývoj zameraný na to, aby bola čo najľahšia a najpohodlnejšia. Bez námahy sa nasadzuje a jej inovatívny dizajn v sebe spája minimálnu hmotnosť a podporu náhlavného oblúka cez hornú časť hlavy, aby váš pocit reality nič nenarušilo.

VR kamera

PlayStation 4 kamera

PlayStation 4 kamera vybavená duálnymi objektívmi a 3D hĺbkovými snímačmi sleduje polohu súpravy, pohybového ovládača PlayStation Move a bezdrôtového ovládača DualShock zo všetkých uhlov. Vďaka tomu sa skvele prenáša akýkoľvek pohyb priamo do hry.

Množstvo exkluzívny hier

Zahrajte si úžasné hry, ktoré nájdete iba na systéme PS4 a súprave PS VR – vrátane titulov Astro Bot Rescue Mission, Blood and Truth a Firewall Zero Hour.

Parádne zážitky

Posaďte sa a ponorte sa do celého radu ohromujúcich zážitkov virtuálnej reality, od lezenia na Mount Everest až po preskúmavanie dna oceánu.

Nové dobrodružstvá

Užite si plnohodnotné hranie na systéme PlayStation vo virtuálnej realite vďaka podpore súpravy PS VR pri hrách, ako sú The Elder Scrolls: Skyrim, Resident Evil 7, No Man’s Sky alebo samozrejme Beat Saber.

Obsah balenia PlayStation VR

  • Súprava PlayStation VR
  • PlayStation Camera
  • Hra VR Worlds
  • Procesná jednotka
  • Unikátne potlačenie pre lepšiu podporu nohy
  • Stereofónne slúchadlá
  • Kábel USB + HDMI
  • Adaptér a sieťový kábel AC
  • Adaptér na pripojenie súpravy PS VR

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Hra v balení (elektronický kľúč), Kábel HDMI, Kábel USB, Nabíjací adaptér, VR headset, Kamera Hotovo!
Určenie
K hernej konzole Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
120 Hz Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Hra v balení (elektronický kľúč), Kábel HDMI, Kábel USB, Nabíjací adaptér, VR headset, Kamera Hotovo!

Určenie

Určenie
K hernej konzole Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
120 Hz Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetko pre PlayStation VR
Produktové línie: PS VR bundles 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, opravdu máte skladem tuhle novou verzi VR? nebo je to jen nějaká chybka? děkuji za odpověď ...

Chcem sa opýtať kde by som mohol zakúpiť ovládače Move. Nedokážem ich nikde nájsť.

dobrý den, je možné u vás dokoupit i pohybové ovladače move či nějaké podobné a kompatibilní s ps5 prosím kdyztak odkaz děkuji. je u této sady vr i nějaká ta redukce která se dříve musela dle sériového čísla objednávat přímo od Sony? nebo to stále tak je?

Dobrý deň mal by som otázku Že či k tejto virtuálnej realite je potrebné na jej prevádzkovanie aj nejakú hernú konzolu alebo je táto virtuálna jednotka samostatné prevádzkovateľné.

dobry den rad by jsem se zeptal kdy tento produkt bude na skladě

Když si to koupím budu moc sledovat Pornhub VR ?

Dobrý den, proč u vás není možné koupit balení včetně Move ovladačů? Již nejsou potřeba k plnému využití VR ? Děkuji

Dobrý den, nedá se v Plzni také vyzkoušet Ps4 s vr?

Dobrý den, tato položka je již opravdu nová verze CUH-ZVR2 s procesorovou jednotkou propouštějící HDR? Je již oficiálně dostupná v ČR nebo je to nějaký dovoz? Děkuji.

Dobrý den, dá se s tímto hrát hra Beat Saber? Mám PS5 a chci si VR koupit právě kvůli této hře. Musela bych k tomu ještě něco dokupovat, nebo je v krabici vše? Děkuji a přeji hezký den.

123...
Diskusia a poradňa k PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 Kamera
Ďalšie informácie

Spätná kompatibilita PlayStation 5 umožní hrať tisíce titulov z PS4 (TÉMA)

Ak niekde PlayStation 4 zaspalo, je to práve spätná kompatibilita. V prípade na konci roka vychádzajúceho PlayStation 5 ale ide o veľkú tému, od ktorej si Sony veľa sľubuje. Akých hier a z akých konzol sa spätná kompatibilita bude týkať? Všetko, čo o tejto aktuálne veľmi prepieranej téme vieme, sme zhrnuli v tomto článku.

Spider-Man: Far From Home VR Experience (NOVINKY) vás nechá zadarmo zosunúť medzi mrakodrapy

Propagačné hry na rôzne produkty nájdeme už na každom kroku a v rámci filmového priemyslu je zavedenou tradíciou vytvoriť k vysokorozpočtovej snímke jej vlastnú interaktívnu minihru. Často ide o klikačky flashového rázu v internetovom prehliadači, maximálne sa vytvorí hračka na stiahnutie. Ale projekt pre virtuálnu realitu je raritou, takže sa spoločne poďme pozrieť, čo od Spider-Man: Far From Home VR Experience čakať.

The Persistence (RECENZIA) – Vesmírny horor, ktorý nie je nikdy rovnaký

Trh virtuálnej reality nerastie tempom, ktoré si niektoré firmy sľubovali. Pokiaľ sa ale niekomu v tomto segmente naozaj darí, je to PlayStation VR. Na túto platformu vychádza aktuálne ďalší z radu zaujímavých exkluzívnych titulov nesúci názov The Persistence, ktorý nás zavedie do vesmíru priamo pred rútiacu sa hviezdu. Tento sci-fi horor sa chváli inšpiráciou rogue-like žánru a zaujímavou hrateľnosťou. Či ide ale o naozaj dobrú VR hru, zistíte v našej recenzii.

Blood & Truth (RECENZIA) – rodinu si človek nevyberá

Londýn, mesto na Temži, navonok vyzerá ako oáza pokoja pre turistov milujúcich bohatú históriu anglického národa. Akčná jazda Blood & Truth vás však presvedčí, že má tiež svoju odvrátenú tvár, do ktorej spadá boj o vládu v podsvetí. Londýnska pobočka SONY tak nadviazala na svoju podarenú prestrelkovú VR záležitosť London Heist plnohodnotným titulom. Ako sa nám páčil, sa dozviete v našej recenzii.

Marvel’s Iron Man VR (RECENZIA) – Železným mužom ľahko a rýchlo

PlayStation 4 sa už pripravuje na odchod do konzolového dôchodku, úsvit svojho života však spestruje hráčom titulmi ako je The Last of Us Part II, Ghost of Tshusima či pre fanúšikov virtuálnej reality práve vychádzajúcim Marvel's Iron Man VR. Štúdio Camouflaj od začiatku vystupovalo veľmi ambiciózne a sľubovalo plnohodnotnú hru, ktorá nám umožní stať sa Iron Manom, teda splniť si sen nejedného fanúšika komiksov. To, či hra zažiarila ako repulsory Iron Mana alebo naopak pohorela ako ich cieľ, zistíte v našej recenzii.

PlayStation Classic (DOJMY Z PREZENTÁCIE) – Otestovali sme retro konzolu od Sony

Otestovali sme PlayStation Classic, ktorý vyjde už 3. decembra. Na tejto retro konzole od Sony sme vyskúšali dvadsať ponúkaných hier a poriadne si ohmatali aj samotný stroj, teda zmenšenú verziu prvého PlayStation. Naše dojmy si môžete prečítať v článku.

Maneater (RECENZIA) – Vražedné pobrežie so žralokom v hlavnej úlohe

Simulátor žraloka, Maneater, pri oznámení nebral takmer nikto vážne, pretože ho väčšina počítačových hráčov vnímala ako úlet na úrovni Goat Simulátora, ku ktorému tvorcovia z Tripwire Interactive pridali hektolitre krvi nebohých plážových povaľačov, ktorí skončili ako olovrant morského predátora. Lenže vývojári sa držali svojej koncepcie, vylepšovali hrateľnosť, až nakoniec dokončili akčnú adventúru s prvkami RPG, ktorej sa vďaka koronavírusovej kríze stala jednou z najvýraznejších hier mája.

The Walking Dead: Saints & Sinners (RECENZIA) – Zatopeným mestom v rytme jazzu

Keď v októbri 2003 priniesol Robert Kirkman na pulty obchodov svoj prvý zošit The Walking Dead, možno ani netušil, aká senzácia sa z jeho komiksu v priebehu niekoľkých rokov stane. Do dnešného dňa už bolo vydaných 193 dielov, ktoré v češtine vyšli pod názvom Živí mrtví v tridsiatich zväzkoch, a od roku 2010 beží adaptácia v podobe televízneho seriálu, čo pritiahlo pozornosť tiež herných štúdií. V súčasnosti je najaktuálnejší VR titul Saints & Sinners od Skydance Interactive, na ktorý sa pozrieme v dnešnej recenzii.

VR – Virtuálna realita: od prvých krôčikov až po súčasnosť

Virtuálna realita (VR) si stále častejšie nachádza cesty do našich životov. A hoci sa v prípade tejto technológie musíme vysporiadať s technickými problémami, vysokou cenou a podobne, je viac než isté, že zlatý vek virtuálnej reality je za rohom! Radi by ste sa o VR dozvedeli viac? Náš článok vám prezradí všetko, čo chcete vedieť!

Recenzie PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 Kamera
Príslušenstvo pre PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 Kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 Kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation VR für PS4 + VR Worlds + PS4 Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation VR für PS4 + VR Worlds + PS4 Kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék+ PS4 Kamera.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií