AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela

Zobraziť katalóg
POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela
4,8 54 hodnotení
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 3200 × 1440 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 64Mpx (f/1,79) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 67W, bezdrôtové nabíjanie, batéria 5160 mAh, model 2023, Android
Kód:  SKPOCO115b2 Produktové číslo:  MZB0D88EU

POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela

Mobil POCO F5 Pro spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám surfovať na internete, vyhotovovať fotografie a videá fotoaparátom s trojitým objektívom, ale tiež pracovať s aplikáciami alebo hrať hry. Mobil je osadený 6,67" displejom, čo poteší nadšencov veľkých telefónov. Vnútri sa skrýva priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM. Všetky operácie a funkcie spravuje 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 12 GB. Na súbory, fotky aj videá je dostupná 256GB interná pamäť. Pre veľkých hráčov a vášnivých fotografov je táto pamäť skvelou voľbou. Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 5160 mAh. Na mobile je rovnako dostupné bezdrôtové nabíjanie, takže sa nemusíte obťažovať káblami. Istotne vás poteší jeho konektorová výbava USB-C. Jeho ochrana spĺňa stupeň krytia IP53. Mobil POCO je na trhu od roku 2023.

Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela ...
Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela ...

Kľúčové vlastnosti mobilu POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela

  • Inteligentný mobil POCO je vybavený 6,67" displejom
  • O plynulý chod systému dbá 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje veľkosť 12 GB
  • Batéria má dostatočnú kapacitu 5160 mAh
  • Telefón má možnosť bezdrôtového nabíjania
  • Výhodou je konektorová výbava USB-C
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 64 Mpx
  • Mobilný telefón disponuje 6,67" AMOLED displejom
  • Priaznivci rýchlych scén ocenia 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • K praktickým vlastnostiam displeja sa radí Gorilla Glass, HDR 10+ a adaptívna frekvencia
  • Displej ponúka svietivosť až 1400 Nits
  • Primárne funkcie sú riadené operačným systémom Android 13 vrátane nadstavby MIUI
  • Súbory, fotky aj videá vám uloží vnútorná pamäť s veľkosťou 256 GB
  • V mobile je slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby
  • Energiu obstaráva vstavaná batéria s kapacitou 5160 mAh
  • Grafický akcelerátor: Adreno 730

Na displej mobilu POCO sa pozerá s radosťou

Každý okamih strávený s mobilom POCO bude príjemne strávený, pretože svojím 6,67" AMOLED displejom a QHD 3200 × 1440 rozlíšením servíruje obsah v kvalitnom spracovaní. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja. Frekvenciu navyše možno na telefóne upravovať podľa aktuálnych potrieb. Už z výroby je mobil vybavený ochranným sklom Gorilla Glass, ktoré ochraňuje pred tvorbou škrabancov a fyzickým poškodením. Vstavaný formát HDR 10+ patrí k najpokročilejším formátom, ktoré vám úchvatne zobrazia všetky typy scén. Aby bol displej lepšie čitateľný, je potrebné pridať úroveň jasu. Mobilný telefón POCO prináša svietivosť displeje až 1400 Nits, ktorá zaručí jasný obraz aj na priamom slnku.

Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela ...
Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela ...

Fotografujte pri každej príležitosti

Výbavu na fotenie v mobile tvorí trojitý fotoaparát. Telefón POCO vyniká 64Mpx zadným fotoaparátom, 8Mpx širokouhlým objektívom, 2Mpx makro objektívom. Makrofotoaparát je ideálny na snímanie zblízka a zdôraznenie detailov na malých objektoch vrátane kvetov, hmyzu a drobných predmetov. Makrofotografia sa špecializuje na dosiahnutie vysokého stupňa detailu a skúmanie drobných štruktúr, ktoré sú normálne nepostrehnuteľné. Širokouhlý fotoaparát s krátkou ohniskovou vzdialenosťou dáva možnosť zachytiť široký uhol záberu. Slúži na zachytenie širokých obrazov a panorám, kde je dôležité zachytiť čo najväčšie množstvo vizuálneho priestoru. S mobilom POCO natočíte videá v maximálnom rozlíšení 7680 × 4320 (8K Ultra HD). Pri natáčaní videí prinesie elektronická stabilizácia obrazu významné vylepšenie. Optická stabilizácia snímača zlepší ostrosť snímok. Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok je užitočná prisvetľovacia dióda.

Výkon batérie mobilu, ktorý nesklame

Mobilu POCO dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 5160 mAh, ktorá ustojí náročné používanie počas dvoch aj viacerých dní. Môže sa chváliť rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 67 W a k tomu aj rýchlym bezdrôtovým nabíjaním. Na dobíjanie je nachystaný nabíjací konektor USB-C.

Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela ...
Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela ...

Mobil POCO vám poskytne spoľahlivý výkon

Primárne funkcie a operácie mobilu POCO zaisťuje operačný systém Android vo verzii Android 13 s nadstavbou MIUI. Android je povestný svojou otvorenosťou a rozsiahlym výberom dostupných programov a aplikácií. Príjemné sú nadstavbové mobilné služby Google Mobile Services, ktoré vám sprístupnia ďalšie doplnkové služby, ako je prístup k vyhľadávaniu, hudbe, mapám, fotografiám a ďalším. Operačná pamäť telefónu poteší kapacitou 12 GB, ktorá podporuje aj 3D hry a virtuálnu realitu. Na všetky vaše obrázky, videá a ďalšie súbory má k dispozícii vnútornú pamäť s veľkosťou 256 GB, ktorá môže konkurovať notebookom, a tak vám zaistí dostatok miesta pre najobjemnejšie dáta a aplikácie.

Telefón POCO má na výber z mnohých rôznych možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom obstará NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. NFC (Near Field Communication) poskytuje bezdotykovú komunikáciu medzi zariadeniami na krátku vzdialenosť, často do 10 cm. Umožní vám to uskutočňovať bezkontaktné platby mobilom v obchodoch, čo je pohodlnejšie než používanie karty. Vďaka prítomnosti WiFi na svojom telefóne môžete komfortne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth prepojí telefón s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez použitia kábla. GPS (Global Positioning System) využíva satelity na stanovenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Mobilný telefón vďaka tejto technológii dokáže získať presnú geografickú polohu, čo je užitočné pre navigáciu, mapovanie, zaznamenávanie trás, hľadanie blízkych miest a veľa ďalších aplikácií.

Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela ...
Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela ...

Komunikujte a bavte sa bez obmedzení

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. K prehliadaniu obsahu na internete, odosielaniu a prijímaniu e-mailov, multimediálnemu obsahu a aplikáciám vám otvoria dvere rýchle 5G, LTE (4G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, sledovanie obsahu zo streamovacích platforiem či spojenie s ostatnými cez videohovory maximálne svižné a bez akýchkoľvek zaseknutí.

Funkcie mobilu, ktoré prídu vhod

Prežite každý deň naplno s mobilom POCO. Stačí sa pozrieť na telefón a biometrické rozpoznávanie tváre ho odomkne. V displeji smartfónu je však umiestnený aj snímač odlačkov prstov. Pri púšťaní filmov alebo napríklad hraní hier sa postará o reprodukciu priestorového zvuku s rozšíreným počtom kanálov funkcia Dolby Atmos. Jeden kanál tak môže zahŕňať zvuk výstrelov a iný sa zameriava na mechaniku zbrane, to zaručí väčšiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore. Pomocou MMS môžete s ostatnými zdieľať obsah, ktorý je rozmanitejší než len textové správy. Smartfón disponuje podporou funkcie OTG, ktorá znamená, že ho možno využívať pripojenie ďalších periférií, napríklad myši, klávesnice alebo USB diskov. Vďaka senzoru priblíženia telefón rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby zabránil náhodnému dotyku.

Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela ...

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal a fólia na displej (nalepená z výroby)

Rozmery telefónu:

162,78 × 75,44 × 8,59 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

204 g

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6,67" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
3200 × 1440 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,67" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
3200 × 1440 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
64 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
16 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2023 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Stupeň krytia
IP53 Hotovo!
Verzia Gorilla Glass
5 Hotovo!
Výška
162,78 mm Hotovo!
Šírka
75,44 mm Hotovo!
Hĺbka
8,59 mm Hotovo!
Hmotnosť
204 g Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
64 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,79 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie makro fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Svetelnosť makro fotoaparátu
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,45 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,79 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 1080p (Full HD) 480fps, 1080p (Full HD) 960fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
5 160 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
67 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
12 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 730 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Verzia Bluetooth
5.3 Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Obal, Fólia na displej (nalepená z výroby) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB biela Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POCO F5 Pro 12GB/256GB weiß.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií