Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Príslušenstvo k smart osvetleniu Homematic IP

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Príslušenstvo k smart osvetleniu Homematic IP vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Príslušenstvo k smart osvetleniu Homematic IP na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Príslušenstvo k smart osvetleniu Homematic IP?

Ak si chcete zaobstarať Príslušenstvo k smart osvetleniu Homematic IP, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Skryť popis
15 položiek
Homematic IP Spínací akčný člen s meraním – 5A, skrytá montáž – HmIP-FSM
Prepínač - programovatelný bezdrátový Spínací akční člen s měřením (HmIP-FSM) pro skrytou montáž, napájený ze sítě 230 V, je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP. Zařízení je předurčeno pro ovládání světelných okruhů, ale může spínat i jiná zařízení splňující technické parametry.
50,64 €
Na objednávku – termín upresníme 5 ks
Očakávame 25. 4. 2024
Objednávací kód: Home23_13
5,0
Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač – 2 tlačidlá – HmIP-WRC2
Diaľkové ovládanie – programovateľný bezdrôtový Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRC2) je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; dve tlačidlá na manuálne ovládanie zariadenia alebo vzdialené riadenie systémových funkcií smart domácnosti; zariadenie môže ovládať osvetlenie, rolety, žalúzie, garážové vráta atď.; s možnosťou integrovať do Stojančeka batériových komponentov 55mm (HmIP-DS55)
40,82 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_38
Homematic IP Otočné tlačidlo – HmIP-WRCR
Prepínač - programovatelné bezdrátové Otočné tlačítko (HmIP-WRCR) je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP. Disponuje otočným prstencem s funkcí tlačítka pro intuitivní regulaci, spínání svítidel a plynulé stmívání osvětlení nebo vzdálené řízení systémových funkcí chytré domácnosti. Zařízení může ovládat osvětlení, rolety, žaluzie, garážová vrata atd.
Super cena
82,04 € Ušetríte 4,86 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_12
Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač – HmIP-WRCC2
Diaľkové ovládanie – programovateľný, bezdrôtový Nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRCC2) je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; dve tlačidlá na manuálne ovládanie zariadenia alebo vzdialené riadenie systémových funkcií smart domácnosti; zariadenie môže ovládať osvetlenie, rolety, žalúzie, garážové vráta atď
30,61 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_42
Homematic IP Klávesnica – podsvietená, vonkajšia HmIP-WKP
Klávesnica - bezdrátová inteligentní Klávesnice (HmIP-WKP) slouží pro pohodlné ovládání přístupových cest do objektu a systémových funkcí na základě zadání číselného kódu. Podsvícená Klávesnice (HmIP-WKP), určená k pohodlnému odemykání, zamykání a otevírání dveří a garážových vrat v kombinaci s Pohonem dveřního zámku (HmIP-DLD) nebo Kontrolerem garážových vrat (HmIP-WGC), je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP.
102,46 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_10
Homematic IP Nástenný diaľkový ovládač – 6 tlačidiel, so symbolmi – HmIP-WRC6
Diaľkové ovládanie – programovateľný bezdrôtový nástenný diaľkový ovládač (HmIP-WRC6) je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Disponuje šiestimi tlačidlami na manuálne ovládanie zariadenia alebo vzdialené riadenie systémových funkcií smart domácnosti. Zariadenie môže ovládať osvetlenie, rolety, žalúzie, garážové vráta atď., s možnosťou integrovať do stojančeka batériových komponentov 55mm (HmIP-DS55).
Super cena
71,83 € Ušetríte 4,17 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_39
Homematic IP Diaľkový ovládač (kľúčenka) – programovateľný – HmIP-KRC4
Diaľkové ovládanie – elegantná bezdrôtová kľúčenka (HmIP-KRC4) so 4 konfigurovateľnými tlačidlami je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; tento kompaktný diaľkový ovládač umožní jednoduché ovládanie predprogramovaných operácií a je alternatívou k aplikácii Homematic IP
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_40
Homematic IP Kryt kolískového vypínača – HmIP-BRA-A
Kryt zásuvky – nacvakávaci kryt pre akčných členov so zápustnou montážou, so symbolmi šípok vhodný na ovládanie žalúzií, roliet a markíz, kompatibilný s 55mm rámikmi tretích strán. Farba antracitová.
8,44 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_42
PIR detektor pohybu – na 55 mm rámček, vnútorný, antracit – HmIP-SMI55-A
Pohybový senzor , pripojenie cez Rádiové vlny, uzatvorený systém s detekciou pohybu, oblasť využitia – zabezpečenie a ovládanie domácnosti, jazyk aplikácie V angličtine, V češtine a V nemčine, napájanie Na batérie, – multifunkčný bezdrôtový PIR detektor pohybu v antracitovej farbe (HmIP-SMI55-A) určený na použitie vo vnútorných priestoroch je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; kompaktne riešené zariadenie disponujúce hneď tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou hodnoty okolitého jasu a manuálnym ovládaním ďalších zariadení systému Homematic IP pomocou dvoch tlačidiel; farba antracitová; pripojenie cez rádiové vlny, uzavretý systém s detekciou pohybu kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa, oblasť využitia – zabezpečenie a ovládanie domácnosti, jazyk aplikácie – v angličtine, v češtine, v nemčine a v poľštine;
71,83 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_40
Homematic IP Stmievací akčný člen – zápustná montáž – HmIP-BDT
Prepínač - programovatelný bezdrátový Stmívací akční člen (HmIP-BDT) pro zápustnou montáž, napájený ze sítě 230 V, je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP. Zařízení může ovládat osvětlení, žaluzie, rolety nebo i zabezpečovací systém atd.
61,63 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_15
Homematic IP Spínací akčný člen s meraním – 5A, zápustná montáž – HmIP – BSM
Prepínač - programovatelný bezdrátový Spínací akční člen s měřením (HmIP-BSM) pro zápustnou montáž, napájený ze sítě 230 V, je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP. Zařízení může ovládat osvětlení, žaluzie, rolety nebo i zabezpečovací systém atd.
Super cena
61,63 € Ušetríte 3,37 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_16
Homematic IP Akčný člen diaľkového ovládania – zápustná montáž, 2 kanály – HmIP-BRC2
Prepínač - programovatelný bezdrátový Akční člen dálkového ovládání (HmIP-BRC2) pro zápustnou montáž, napájený ze sítě 230 V, je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP. Zařízení může ovládat osvětlení, žaluzie, rolety nebo i zabezpečovací systém atd.
Super cena
50,64 € Ušetríte 3,26 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_11
Homematic IP Stmievací akčný člen – skrytá montáž – HmIP-FDT
Prepínač - programovatelný bezdrátový Stmívací akční člen (HmIP-FDT) pro skrytou montáž, napájený ze sítě 230 V, je součástí systému chytré domácnosti Homematic IP. Zařízení je předurčeno pro ovládání světelných okruhů, ale může spínat a regulovat i jiná zařízení splňující technické parametry.
Cenová bomba
61,63 € Ušetríte 15,87 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_14
Homematic IP Súprava osvetlenia Homematic IP – HmIP-SET5 (s možnosťou stmievania)
Centrálna jednotka - startovací sada osvětlení a stmívání HmIP-SET5 určená pro počáteční integraci chytré domácnosti Homematic IP se zaměřením na automatizaci osvětlení a její možnost vzdáleného řízení a ovládání. Sada obsahuje Centrální jednotku HmIP-HAP, 3x Stmívací akční člen HmIP-BDT pro zápustnou montáž, 3x Kryt HmIP-BRU akčního členu v podobě kolébkového vypínače, 1x Spínatelnou zásuvku HmIP-PSM-PE a bezplatnou mobilní aplikaci v CZ lokalizaci dostupnou pro operační systém Android a iOS.
290,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_06
Homematic IP Diaľkový ovládač veľký – programovateľný – HmIP-RC8
Diaľkové ovládanie – multifunkčný bezdrôtový Diaľkový ovládač (HmIP-RC8) s 8 konfigurovateľnými tlačidlami je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; diaľkový ovládač umožní jednoduché ovládanie predprogramovaných operácií a je alternatívou k aplikácii Homematic IP
Super cena
50,64 € Ušetríte 3,26 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_41

Príslušenstvo k smart osvetleniu Homematic IP

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií