Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Xiaomi 14 Ultra bundle

Samsung Galaxy A52 čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy A52 čierny
4,8 140 hodnotení
Mobilný telefón – 6.5" AMOLED 2400 × 1080, 90Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 720G 8-jadrový, RAM 6GB, interná pamäť 128GB, MicroSD až 1000 GB, zadný fotoaparát 64Mpx (f/1.8)+12Mpx (f/2.2)+5Mpx (f/2.4)+5Mpx (f/2.2), predný fotoaparát 32Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov na displeji, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie 25W, batéria 4500mAh, Android 11
Kód:  SAMO0213b2 Produktové číslo:  SM-A525FZKGEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy A52 čierny

Vlastnosti telefónu

159,9 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy A52

75,1 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy A52

8,4 mm

Hmotnosť telefónu: 189 g

Uhlopriečka displeja

6,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 11

Typ operačného systému

Výdrž batérie

4 500 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

75,1 × 159,9 × 8,4 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

128 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

64 + 12 + 5 + 5 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

1 TB Micro SDXC

Slot na pamäťové karty

Váha

189 g

Hmotnosť telefónu

Mobilný telefón Samsung Galaxy A52 pre veľkolepé zážitky



Samsung Galaxy A52 vás bude rozmaznávať špičkovým AMOLED displejom

Vizuálny zážitok z používania mobilu Samsung Galaxy A52 bude vždy jasný a jeho používanie vždy plynulé. FHD+ Super AMOLED displej totiž dosahuje až 800 nitov a technológia Super Smooth zaistí hladký obraz pri scrollovaní aj používaní aplikácií. Na ochranu vášho zraku je tu riešenie Eye Comfort Shield, ktoré výrazne znižuje vyžarovanie modrého svetla. Zažite skutočne veľkolepý obraz Infinity-O displeja s uhlopriečkou 6,5 palca.



Mobilný telefón Samsung Galaxy A52 so štvornásobným fotoaparátom na každú situáciu

Mobilný telefón Samsung Galaxy A52 vám ponúkne samé zaujímavé zábery so 64 Mpx hlavným fotoaparátom disponujúcim ultra vysokým rozlíšením a funkciou OIS na stabilnejšie zábery. Na úžasné panorámy či skupinové fotografie využijete ďalší, ultra širokouhlý fotoaparát. S 5 Mpx makro fotoaparátom zase vyhotovíte neuveriteľne detailné zábery, ktoré ešte lepšie vyniknú s elegantným rozmazaním pozadia bokeh efektu. Na posvietenie na detaily využijete tiež špeciálny snímač hĺbky ostrosti. Foto modul navyše perfektne dizajnovo splynie s matnou povrchovou úpravou zadnej strany telefónu.



Telefón Samsung Galaxy A52 sa nebojí ani slabého osvetlenia

Ani slabé osvetlenie nerobí fotoaparátu Galaxy A52 žiadny problém. Optická stabilizácia obrazu OIS stabilizuje vaše zábery, a zachytený pohyb je tak plynulý a ostrý aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Rozmazané fotografie a videá sú už teda minulosťou.



Pôsobivé širokouhlé fotografie so Samsungom Galaxy A52

Nenechajte si z úžasných panorám nič uniknúť. Vytvárajte skutočne široké zábery s ultra širokouhlým fotoaparátom s rozlíšením 12 Mpx, ktorý sa pozerá na svet v 123 stupňoch, teda podobne ako ľudské oko.



Ani voda nie je pre mobilný telefón Samsung Galaxy A52 problém

Mobilný telefón Samsung Galaxy A52 je telefón, o ktorý sa nemusíte báť ani v extrémnejších podmienkach. Vyznačuje sa odolnosťou proti vode a prachu podľa štandardu IP67, čo okrem iného znamená, že zvládne ponorenie do 1 metra vody na dobu až 30 minút.



Dodajte svojim ušiam poriadny zvuk

Nepotrebujete slúchadlá, aby ste si užili špičkový zvuk. Smartfón Galaxy A52 sa pýši dvoma reproduktormi (jedným horným a jedným dolným), ktoré sa postarajú o to, aby bol zvuk vašich hier či videí čo najčistejší a najmohutnejší.



Mobilný telefón Samsung Galaxy A52 s neuveriteľným výkonom

Úžasné funkcie vyžadujú úžasný výkon. Preto je mobilný telefón Samsung Galaxy A52 vybavený GB RAM a osemjadrovým procesorom. Silu mu dodáva batéria s typickou kapacitou 4 500 mAh, ktorú navyše rýchlo vrátite do hry pomocou superrýchleho 25 W nabíjania. Núdza nebude ani o ukladanie súborov. Smartfón je totiž vybavený interným 128 GB úložiskom, ktoré môžete ešte rozšíriť o 1 TB s microSD kartou.



Zabezpečenie je vždy na prvom mieste

O to, aby vaše citlivé údaje nikde neunikli, sa stará špeciálna bezpečnostná platforma Samsung Knox, ktorá je zabudovaná do hardvéru a softvéru telefónu. Chráni tak vaše dáta pred škodlivými hrozbami vrátane malvéru. Snímač odtlačkov prstov na obrazovke sa navyše postará o to, aby k obsahu zariadenia nemal prístup nikto nepovolaný. Biometrické overenie Samsung Pass poskytuje bezpečný, ale zároveň rýchly a jednoduchý spôsob odomknutia smartfónu Samsung.



Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
6,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2400 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2400 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
64 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
32 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
159,9 mm Hotovo!
Šírka
75,1 mm Hotovo!
Hĺbka
8,4 mm Hotovo!
Hmotnosť
189 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
4 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
64 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,8 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie makro fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Svetelnosť makro fotoaparátu
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie hĺbkovej kamery
5 Mpx Hotovo!
Svetelnosť hĺbkovej kamery
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
32 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 500 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
25 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
6 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
1 000 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 720G Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 618 Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň!  Mal by som jeden otázku. Mobil je v štandardne dodávaný s 15 W adaptérom, ale môžem si kúpit 25 W adapter. Stojí za to kúpiť 25 W ovú?  Nezaťažuje viac batériu?  Myslím si, že batéria sa lepšie zahrieva , lepšie to ničí bateriu?  Neznižuje to tým životnosť batérie?

Dobry den, pri spusteni Samsung Members (chci sluchatka) mi aplikace pise: "Sluzba Samsung Members neni v teto zemi podporovana..." Co mam delat abych sluchatka dostal? Na Internetu jsem se docetl, ze je to problem s IMEI, ktery neni urcen pro CR.

Nevie, niekto, kto má A52 sa pozrieť, či je predinstalovany bloatware “AppCloud“ (ironSource developer asi)? Na xda vyšlo na to negatívne hodnotenie, že sa stále, pri každej OTA zapína a neda sa obist jedine odsuhlasit podmienky. Ale, že ten bloatware nemusí byť predinstalovany na A52 pre každý región. Tzn. napríklad v EÚ, nemusí byť. Vdaka.

da sa vybrat farba sluchadiel buds+???

ake je to registracia po ktorej ziskam tie sluchadla a dokedy to vobec plati?

Zdravím, chci se zeptat jako laik, je v SamsunguA52 zabudovaný antivir, pokud ano zda placená verze. Našel jsem mcafee, nevím jestli je to free. Děkuji za Vaši odpověď.

Dobrý den, mám od vás tento telefon druhý den a obrazovka s e i zamkla a nejde odemknout. Požaduje to po mě pin a já tam žádný nenastavovala. Do telefonu s enedostanu ani po vypnutí takže jsem bez mobilu :-( lze pouze tísnové volání jak je toto možné? Požaduje to po mě pin,ale já jsem nic nenastavovala. Co s tím?

Dobry den prajem, rada by som sa opytala ci tu ma niekto tiez problemy s baterkou ? Uz ked bol novy, tak baterka nevydrzi ani jeden den a to ho nepouzivam extremne casto.

Dobrý den, mám dotaz, telefon mám půl roku, jenže teď mi prasklo sklo, telefon nefunguje a já nevím co s tím, hrozně moc bych prosil o radu jak nejlevněji bych měl telefon zpět funkční, předem moc děkuji za jakoukoliv odpověď.

Dobrý den, mobil mám více jak půl roku asi tak kolem 9 měsíců a nechápu proč a kde je chyba,ale asi před 3 dny zničehonic se stalo to,že když jsem zapnul hru hattrick.org a nebo divoké kmeny tak mám hattrick úplně zvětšený všechno,že se nic nevejde na obrazovku a u divokých kmenu to samé také strašně zvětšení priizene a nechápu jak je to možný a když restartuju mobil a zapnu jednu z těch her tak je to zas v pořádku a kdyz tu hru vypnu a zapnu z tech dvou her tak zase opět všechno velké a přiblížení a samo od sebe nechápu kde je chyba nebo jsem nic nedělal v nastaveni a koukal jsem snad všude a nejde to prostě změnit tak nevím

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy A52 čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy A52 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy A52 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A52 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A52 schwarz.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií