AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

Samsung Galaxy A70 Dual SIM biela

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy A70 Dual SIM biela
4,8 63 hodnotení
Mobilný telefón 6,7" AMOLED 2400 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 675 8jadrový, RAM 6 GB, interná pamäť 128 GB, microSD až 512 GB, zadný fotoaparát 32 Mpx (f/1,7) + 8 Mpx (f/2,2) + 0 Mpx (f/2,2), predný fotoaparát 32 Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov na displeji, dual SIM, neblokovaný, rýchle nabíjanie 25W, batéria 4500 mAh, Android 9.0 Pie
Kód:  SSAMO0173b0 Produktové číslo:  SM-A705FZWUORX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy A70 Dual SIM biela

vlastnosti mobilu

164,3 mm

Samsung Galaxy A70

76,7 mm

Samsung Galaxy A70

7,9 mm

Hmotnosť mobilu: – g

Uhlopriečka displeja

6,7"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 9

typ operačného systému

Výdrž batérie

4 500 mAh

kapacita batérie

MicroSim

dual SIM

typ SIM karty

Rozmery

76,7 × 164,3 × 7,9 mm

rozmery mobilu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

128 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

32 + 8 + 5 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot na pamäťové karty

Váha

hmotnosť telefónu

Mobil pre všetky vaše nápady

Obrazovka Samsung Galaxy A70 plná zážitkov

Dajte sledovaniu svojich obľúbených filmov, prezeraniu fotiek či online streamovaniu úplne nový rozmer. So Samsung Galaxy A70 si užijete jedinečný pohľad na úžasne veľký 6,7" FHD+ sAMOLED Infinity-U displej. Vďaka špičkovej farebnosti, kontrastu, jasu a v neposlednom rade pomere strán 20 : 9 sa môžete tešiť na doslova obrovský divácky zážitok.

Dizajn, ktorý vás ničím neruší

Aj napriek bohatej ponuke úžasných funkcií a sofistikovanému dizajnu je mobil Samsung Galaxy A70 navonok krásne minimalistický. Poteší vás praktickou a nenápadnou čítačkou odtlačkov prstov, ktorá je ukrytá priamo v displeji mobilu. Zadná časť zariadenia je potom vyrobená z 3D skla a zaisťuje pohodlné držanie mobilu, na ktorý sa tak môžete spoľahnúť kedykoľvek a kdekoľvek.

Fotoaparát Samsung Galaxy A70, ktorý je pripravený na všetko

So Samsung Galaxy A70 získate dych vyrážajúci fotoaparát, ktorý vám poskytne nekonečné možnosti sebarealizácie. Špeciálny ultraširokouhlý objektív sa postará o to, aby ste do záberu dostali skutočne všetko, čo chcete. Hlavný objektív s rozlíšením 32 Mpx a svetelnosťou f/1,7 zase zaistí dokonale ostré zábery v akýchkoľvek svetelných podmienkach. K úprave hĺbky ostrosti slúži ešte ďalší 5 Mpx snímač.

Samsung Galaxy A7O ponúka doslova široké možnosti fotoaparátu

Prajete si tvoriť širokouhlé zábery? A čo takto rovno ultraširokouhlé? Aj takéto fotografie totiž hravo vytvoríte s fotoaparátom mobilu Samsung A70. Na úžasné panorámy či fantastické skupinové snímky využite ultraširokouhlý objektív, ktorý zachytí scénu podobne ako ľudské oko, a to vďaka uhlu záberu 123°.

Zaostriť sa oplatí

Doveďte svoje umelecké fotografie k dokonalosti vďaka sofistikovanej funkcii úpravy hĺbky ostrosti. Práve tou disponuje 5 Mpx snímač fotoaparátu Samsung Galaxy A70. Dokáže upravovať hĺbku ostrosti nielen pred, ale aj po vytvorení fotografie. Navyše vás poteší aj možnosťou eliminácie nedokonalostí v pozadí záberu.

Chyby sú už minulosťou

Fotoaparátu Galaxy A70 skutočne záleží na tom, čo zachytáva. Každú scénu preto identifikuje a prispôsobí sa jej, aby ste úžasné fotografie získali hneď na prvý pokus. Či už budete fotografovať svojich blízkych, domácich miláčikov, alebo napríklad jedlo, fotoaparát scénu zanalyzuje a vyberie ten najvhodnejší režim pre jej zachytenie. Výsledok bude dokonale realistický. Okrem toho vás fotoaparát ohromí inteligentnou funkciou detekcie chýb. Vďaka nej okamžite zaznamená mihnutie či zlé protisvetlo, takže sa prípadným nedostatkom svojich fotografií môžete ľahko vyhnúť.

Podeľte sa o svoju krásu aj humor so Samsung Galaxy A70

Každý chce na autoportréte vyzerať čo najlepšie. Vie to aj telefón Samsung A70, ktorý vďaka svojmu prednému 32 Mpx fotoaparátu dokáže tvoriť počas celého dňa úžasné autoportréty, ktoré ešte lepšie vyniknú vďaka ľahkému rozostreniu pozadia. A keď budete chcieť svojich blízkych pobaviť, máte možnosť vytvoriť si vlastné 3D animovaná emoji. Budú mať vašu vlastnú podobu, takže priateľom ľahko a zábavne dáte vedieť, ako sa práve máte. Navyše môžete svoje fotografie ozdobiť špeciálnymi nálepkami či filtrami.

Pod ochrannými krídlami firmy Samsung

S veľkolepými funkciami prichádza aj veľká zodpovednosť. Preto sa spoločnosť Samsung postarala o to, aby bol váš mobil Samsung A70 prvotriedne zabezpečený. Na overenie totožnosti používa technológiu biometrického overenia totožnosti. Čítačka odtlačkov prstov rozpozná váš dotyk, využiť môžete aj odomknutie pomocou identifikácie tváre. Nikto iný sa tak do vášho telefónu nedostane. Ďalšiu vrstvu ochrany navyše poskytuje zabezpečená zložka, do ktorej môžete spoľahlivo ukryť všetky vaše citlivé dáta.

Mobil Samsung A70, ktorý vám dodá silu

Nikdy nepoľaví zo svojich nárokov na výkon. Energiu vášmu Samsung Galaxy A70 dodá batéria s kapacitou 4 500 mAh. Vďaka nej zvládne mobil od spoločnosti Samsung aj tie najnáročnejšie úkony, či už vám bude pomáhať rýchlejšie dokončiť prácu, alebo si budete chcieť oddýchnuť pri zábave s aplikáciami či videami. A dobiť ho je vďaka technológii rýchleho 25 W nabíjania úplná hračka.

Pohodlné používanie Samsung Galaxy A70

Buďte pánmi svojho mobilu a užívajte si pri tom vysoký komfort. Praktické užívateľské rozhranie One UI ponúka pohodlné a jednoduché ovládanie vášho Samsung Galaxy A70. Na displeji zobrazuje len to skutočne dôležité, čím urýchľuje prístup ku všetkému, čo potrebujete. Svoj telefón budete môcť plne využívať kedykoľvek.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2400 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
32 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
32 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
164,3 mm Hotovo!
Šírka
76,7 mm Hotovo!
Hĺbka
7,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
183 g Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
32 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,7 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie hĺbkovej kamery
0 Mpx Hotovo!
Svetelnosť hĺbkovej kamery
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
32 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 500 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
25 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
6 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
512 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 675 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 612 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Slúchadlá Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 9.0 Pie Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim vad jedna sa o zasielku spkatkovou formou ako mojej osobe poradili na predajni v Ziline ?Ak ano velmi pekne dakujem ,som v zamestnani nozete vas velmi prosim kontaktovat syna na t.c.0910227653,Dakujem vopred dajte vediet aj moznim Ineilovou formou ,Imeil syna [email protected].

Dobry den. Zaujimalo by ma, ci je mozne mobil nabijat externou nabijackou, ked Samsung zablokoval firemnu nabijacku usb-c portom na oboch stranach usb kabla. To znamena, ze povodny kabel nezasuniem do beznej nabijacky. Dakujem

Dobry den, budete ho mat aj v oranzovej (coral)? Dakujem za odpoved Maria

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy A70 Dual SIM biela
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy A70 Dual SIM biela
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií