Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB sivý

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB sivý
4,7 120 hodnotení
Mobilný telefón – 6.4" AMOLED 2400 × 1080, 120Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 888 8-jadrový, RAM 6GB, interná pamäť 128GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 12Mpx (f/1.8)+8Mpx (f/2.4)+12Mpx (f/2.2), predný fotoaparát 32Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, dual SIM, neblokovaný, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 15W, reverzné nabíjanie, batéria 4500mAh, Android 12
Kód:  SAMO0227b3 Produktové číslo:  SM-G990BZADEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB sivý


Vlastnosti telefónu

155,7 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB sivý

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

74,5 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB sivý

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

7,9 mm

Hmotnosť telefónu:  177 g

Samsung Galaxy S21 FE 5G

6,4"

uhlopriečka displeja

Samsung Galaxy S21 FE 5G

Android 11

typ operačného systému

Samsung Galaxy S21 FE 5G

4 500 mAh

kapacita batérie

Samsung Galaxy S21 FE 5G

2× Nano SIM

typ SIM karty

Samsung Galaxy S21 FE 5G

74,5 × 155,7 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Samsung Galaxy S21 FE 5G

128 GB

vnútorná pamäť

Samsung Galaxy S21 FE 5G

12 + 12 + 8 Mpx

fotoaparát

Samsung Galaxy S21 FE 5G

5G

najrýchlejší internet

Samsung Galaxy S21 FE 5G

slot na pamäťové karty

Samsung Galaxy S21 FE 5G

177 g

hmotnosť telefónu

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB v sivom vyhotovení je smartphone plný skvelých funkcií



Telefón novej generácie Galaxy S

Privítajte ďalšieho člena rodiny obľúbeného radu Galaxy S. Smartphone Galaxy S21 FE 5G vás bude baviť svojim super štíhlym dizajnom, podporou siete 5G a brilantným 6,4" Dynamic AMOLED 2X displejom so Super Smooth 120 Hz obnovovacou frekvenciou, ktorá je zárukou jemnej a hlavne rýchlej odozvy pri dotyku obrazovky. Sledovanie vášho obľúbeného obsahu si tak môžete vychutnať bez zasekávania a spomalenia. Okrem toho mobilné zariadenie ukrýva výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 888, s ktorým si udržíte vysoké pracovné tempo a užijete nerušenú multimediálnu zábavu. A trojica profesionálnych objektívov zadného fotoaparátu neobyčajným spôsobom zachytí významné okamihy vášho života.



Nekompromisná odolnosť skla Gorilla Glass Victus

Každodenné používanie smartfónu Galaxy S21 FE 5G prináša určité riziká, ktoré zahŕňajú predovšetkým strach o displej. Preto spoločnosť Samsung do zariadenia zabudovala doposiaľ najodolnejšie sklo Gorilla Glass Victus, ktoré dokonale chráni prednú aj zadnú stranu telefónu pred škrabancami, prasklinami, miernymi pádmi a iným mechanickým poškodením.



S telefónom Samsung Galaxy S21 FE 5G vytvoríte aj 4K videá

Trojica prvotriednych zadných fotoaparátov a 3× optický zoom sú skvelou výbavou na zachytenie vzácnych momentov s úchvatnými detailmi. Zaznamenávajte telefónom Galaxy S21 FE 5G všetko okolo vás – či už ide o krásu panorámy hôr, zábavu s priateľmi alebo vlastný autoportrét. Nielenže získate autentické zábery, s ktorými sa môžete pochváliť na sociálnych sieťach, ale môžete si tiež priblížiť objekty, ktoré voľným okom len tak neuvidíte.



Nie je selfie ako selfie

Rozlúčte sa so skrášľovacími filtrami, efektmi či prehnanými úpravami. So smartfónom Samsung Galaxy S21 FE 5G ich už vôbec nebudete potrebovať. Krásne autoportréty vám vytvorí 32 Mpx predný fotoaparát so zabudovanou umelou inteligenciou, ktorá zvýrazní vaše jedinečné rysy, zjemní jas a prispôsobí sa vášmu okolitému prostrediu. Vy tak dosiahnete vysoko kvalitné a prirodzené snímky, ktoré potešia oko aj dušu.



Vlogeri a streameri milujú mobil Samsung Galaxy S21 FE 5G

Baví vás tvoriť a natáčať videá? Chcete začať, a neviete ako? S mobilom Galaxy S21 FE 5G urobíte výrazný krok vpred. Praktický arzenál kvalitných fotoaparátov vytvára videoobsah na profesionálnej úrovni. Stačí si vybrať tému, ktorá vás baví, a potom už môžete začať klasicky vlogovať – alebo tiež prepínať medzi objektívmi a zaznamenávať tak vaše autentické reakcie prostredníctvom prednej kamery.



Smartfón Galaxy S21 FE 5G má špeciálny nočný režim

Večerná prechádzka mestom, letné grilovanie alebo neplánovaná párty – to sú momenty v živote, ktoré stoja za to, ale pri nedostatočnom osvetlení strácajú na kvalite. Práve preto vylepšený systém umelej inteligencie s pokročilým nočným režimom v spolupráci s 32 Mpx fotoaparátom tvorí jasné zábery plné intenzívnych farieb a ostrých detailov aj v noci. Vďaka eliminácii nežiaduceho šumu budú nočné selfíčka odteraz len o vás a vašich dobrodružstvách.



Svet ako pod lupou

Technológia Space Zoom s 30-násobným priblížením dokáže odhaliť aj tie najdrobnejšie detaily. Zo vzdialeného bodu môžete váš konkrétny objekt dokonale zaostriť, čo vám umožní odhaliť oveľa viac. Digitálnym zväčšením si dokážete priblížiť napríklad hudobnú kapelu na pódiu tak, aby ste získali pocit, že stojíte kúsok od nej. Navyše  pomocou inteligentnej funkcie Zoom Lock predchádzate roztraseným záberom. Smartfón Galaxy S21 FE 5G vás pri fotografovaní nikdy nesklame.



Smart telefón s najvýkonnejším čipom v histórii Galaxy S

Spoločnosť Samsung obdarila smart telefón Galaxy S21 FE 5G špičkovým procesorom Qualcomm Snapdragon 888, ktorý hravo zvládne aj tie graficky najnáročnejšie herné tituly. Úroveň prémiového výkonu zvyšuje aj blesková rýchlosť. Určite ju ocenia najmä tí, ktorí potrebujú mať virtuálnu kanceláriu vždy poruke. Navyše váš multitasking viete v okamihu zefektívniť a prepojiť s počítačom prostredníctvom spoľahlivej funkcie Link.


Telefón Galaxy S21 FE 5G sa pýši skvelou výdržou batérie

Od rána, keď scrollujete novinky či sociálne siete, cez obed, počas ktorého pracujete a absolvujete dlhé videokonferencie, až po večerný relax pri seriálovom maratóne, vás batéria v telefóne Galaxy S21 FE 5G s kapacitou 4 500 mAh určite nesklame. V kombinácii s energeticky úspornou obrazovkou udrží bez problémov na svojich pomyselných pleciach vašu celodennú záťaž a v prípade potreby jej energiu zase jednoducho doplníte pomocou 25 W rýchleho nabíjania.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2400 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
32 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2021 Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,8 Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
32 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Optický zoom
Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 500 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
25 W Hotovo!
Max. výkon bezdrôtového nabíjania
15 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
6 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,9 GHz (2 900 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 888 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 660 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Bez nabíjacieho adaptéra (nutné dokúpiť zvlášť) Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

má tento mobilní telefon podporu Samsung Dex?

Dobrý den, jaký adaptér k tomu prosím koupit? Děkuji.

Dobrý den, bude v plánu a popřípadě kdy naskladnění i 256GB verzí? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, má S21 FE z výroby nalepenou ochrannou fólii na displeji? (Jsem zvyklí z předchozích verzí, ale někde jsem četl, že tento model ji nemá?). Děkuji

Dobrý den, platí pořád ta akce s Galaxy Buds za 1kč? Děkuji za odpověd

Zdravím, je v systému možnosť voľby aby sa obmedzil výkon procesora a šetril tým batériu? Tento snapdragon je až príliš výkonný a radšej by som chcel dlhšiu výdrž a menšie zahrievanie.

Dobrý deň, kupila som tento mobil a ked zapnem apku fotoaparat tak od zadnych fotoaparatov je pocut sustanie a neviem ci je to vada alebo je to normalne ?

Zdravím, mám telefon asi 4 měsíce. Od prvopočátku se mi cca 4-5x týdně "zasekne" a jediné co na něm lze, je přepínat mezi aplikacemi pomocí spodního panelu a vypnout (aplikace nelze spouštět, ikony nereagují, aplikace a nic v nich také ne - ani zavřít je nelze, jen spodní panel reaguje). Problém ustane vždy po restartu. Je tento problém normální u tohoto modelu? Jinak perfektní telefon. Telefon byl 1x vracen do továrního nastavení - nepomohlo

Dobrý deň, má telefón podporu e-sim? máte niekto vyskúšané funkciu dual sim?

Dobrý den. Má tento telefon možnost internetového volání s funkcí VoWifi?

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB sivý
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB - grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB - grau.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií