Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy S23+ 5G 256 GB fialová

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S23+ 5G 256 GB fialová
4,7 71 hodnotení
Mobilný telefón – 6,6" AMOLED 2340 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, Dual SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 12Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 45W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 4700 mAh, model 2023, Android
Kód:  SAMO0245b2 Produktové číslo:  SM-S916BLIDEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S23+ 5G 256 GB fialová

Vlastnosti telefónu

157,8 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+ 5G

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

76,2 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+ 5G

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

7,6 mm

Hmotnosť telefónu: 195 g

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+

6,6"

Uhlopriečka displeja

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+

Android 13

Typ operačného systému

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+

4 700 mAh

Kapacita batérie

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+

1× Nano SIM + eSIM

Typ SIM karty

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+

76,2 × 157,8 × 7,6 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+

256 GB

Vnútorná pamäť

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+

50 + 10 + 12 Mpx

Fotoaparát

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+

5G/LTE

Najrýchlejší internet

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+

Slot na pamäťové karty

Mobilný telefón Samsung Galaxy S23+

195 g

Hmotnosť telefónu

Samsung Galaxy S23+ 5G 256 GB vo fialovom vyhotovení vám pomôže zdieľať epické okamihy




Galaxy S23+ stavia na dizajn inšpirovaný prírodou

Privítajte do svojho života zariadenie radu Galaxy S23+ z dielne neúnavného inovátora – spoločnosti Samsung.Už na prvý pohľad vás očarí telom čiastočne vyrobeným z recyklovaných materiálov so sviežimi farebnými odtieňmi vychádzajúcimi z prírody, ktoré sú zasadené do lešteného kovového rámčeka.Inteligentný telefón disponuje pokročilým 50 Mpx širokouhlým fotoaparátom, ktorý využíva silu umelej inteligencie na zachovanie aj tých najmenších detailov všetkých vašich fotografií.S dokumentovaním svojich jedinečných dobrodružstiev už nebudete musieť prestať ani po západe slnka. Vylepšená verzia Nightography fotografiám dodá realistický jas aj farby, zatiaľ čo funkcia duálnych pixelov zachytí celú vašu osobnosť s režimom Night selfie.Dokonalý fotoaparát mobilného telefónu Samsung Galaxy S23+ doplní vysoký výpočtový výkon revolučného procesora Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 a odladený ekosystém Galaxy.




Telefón Galaxy S23+ bol vytvorený s ohľadom na udržateľnú budúcnosť

Staňte sa súčasťou pozitívnej zmeny.Telefóny radu Galaxy S23+ boli vytvorené s použitím recyklovaného skla a PET fólie, pričom jedinečné odtiene boli dosiahnuté pomocou prírodných farbív.Samotné balenie je potom riešené krabičkou z recyklovaného papiera a na papieri založenou ochrannou fóliou.Výsledkom je zariadenie, ktoré môžete používať s pocitom, že ste svojím dielom prispeli k ochrane prírodného prostredia, ktorého stav má priamy vplyv na našu budúcnosť.



Smartfón Samsung Galaxy S23+ 5G je pripravený objaviť váš svet

Smartfón Samsung Galaxy S23+ vám zveční jednotlivé momenty vášho každodenného života vo dne v noci.Vydajte sa v ústrety zážitkom s fotoaparátom profesionálnej úrovne, vybaveným senzorom s vysokým rozlíšením a systémom inteligentných svetlo pohlcujúcich pixelov pre úžasne čisté zábery za každých okolností.



Aj v háve noci zachytíte perfektné snímky

Naplňte galériu mobilu Samsung Galaxy S23+ epickými fotkami, na ktorých zažiarite ako vy, tak aj vaša rodina aj priatelia.Vylepšená umelá inteligencia funkcie Nightography zachová čistotu všetkých detailov, takže aj snímky zhotovené v horšom okolitom osvetlení zostanú jasné a plné prirodzených farieb.



Zachyťte svoje ja aj po zotmení

Technológia duálnych pixelov predného fotoaparátu mobilného telefónu Galaxy S23+ rýchlejšie zaostrí na snímaný objekt – a to dokonca aj v prostredí s nízkou intenzitou svetla.Pokročilá umelá inteligencia zase zaistí ohňostroj farebných odtieňov, ktorý dá naplno vyniknúť všetkým krásam nášho sveta.Systém okrem fotografií navyše dokáže pracovať aj s nahrávanými videami, takže napríklad nočné párty či grilovanie s priateľmi budú zachytené v jedinečnej kvalite a s fascinujúcou čistotou.



Spomienky s mimoriadnou porciou detailov

Jednoznačnou pýchou smart telefónu Galaxy S23+ je hlavný 50 Mpx širokouhlý fotoaparát, ktorý spoločne s pokročilým čipom rýchlo kombinuje jednotlivé snímky tak, aby z nich získal časti, ktoré následne zloží do jedinej fotografie vo vysokom rozlíšení.K tomu pridajte technológiu Detail Enhancer a získajte ostré fotografie, na ktorých zachytíte aj tie najdrobnejšie obrazové nuansy.



Smartphone Samsung Galaxy S23+ 5G premení aj omyl na umelecké dielo

Dodajte fotografiám ten správny nádych a premeňte svoju galériu na profesionálne štúdio.V priebehu niekoľkých sekúnd môžete v smartphone Samsung Galaxy S23+ upraviť alebo vylepšiť jas, dosiahnuť kľúčový kontrast, pridať sýtosť farieb či doostriť jednotlivé zábery.Vytvárajte vysoko kvalitný obsah pre svoje sociálne siete a podeľte sa o nádherné snímky so svojimi priateľmi – možností je skutočne neúrekom.



Podrží vás v každej situácii

Máte pred sebou náročný deň a bojíte sa, že s vami telefón nebude schopný držať krok?To so zariadením radu Galaxy S23+ určite nehrozí.Revolučný čip integrovaný v zariadení prináša plynulejšie hranie hier, streamovanie videí či neúnavnú výdrž batérie, ktorá vás zaručene nesklame.



Neoddeliteľná súčasť rodiny Samsung Galaxy

Život je so zariadeniami Samsung výrazne jednoduchší.Pripojte svoj smartphone k slúchadlám Galaxy Buds alebo hodinkám Galaxy Watch cez aplikáciu SmartThings a zaznamenávajte svoje pokroky pri pravidelnom cvičení.Ďalej vás poteší bezstarostná spolupráca s domácimi spotrebičmi, napríklad práčkou, ktorá vás prostredníctvom notifikácií upozorní, že je bielizeň vypraná a môžete ju vybrať.Ovládajte svoje zariadenia aj na diaľku, využite ich potenciál a uľahčite si život.Ekosystém Galaxy jednoducho spája všetky zariadenia – od smartfónov cez kuchynské spotrebiče až napríklad po vysávač.


Samsung Galaxy S23+ je telefón presne podľa vašich predstáv

Prispôsobenie telefónu Samsung Galaxy S23+ na mieru vašim potrebám nebolo nikdy jednoduchšie.Nezáleží na tom, či máte doma predškoláka, rebelujúceho teenagera alebo babičku, ktorá technológiám až tak dobre nerozumie.Používateľské rozhranie zvládnete prispôsobiť svojím individuálnym potrebám – zväčšite si písmo, vyberte si motív pozadia alebo prestavte aplikácie tak, aby vyhovovali spôsobu každodenného používania.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,6" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2340 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
50 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2023 Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
50 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,8 Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
10 Mpx Hotovo!
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Optický zoom
Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
4320p (8K) 30fps, 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 30fps Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 700 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
45 W Hotovo!
Max. výkon bezdrôtového nabíjania
15 W Hotovo!
Max. výkon reverzného nabíjania
4,5 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
8 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
3,36 GHz (3 360 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 740 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Verzia Bluetooth
5.3 Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Bez nabíjacieho adaptéra (nutné dokúpiť zvlášť) Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda při koupi zařízení přímo zde na Alze budu mít možnost zaregistrovat si službu care+ (myslím tím, zda-li je to zdarma v "ceně"). Děkuji.

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy S23+ 5G 256 GB fialová
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S23+ 5G 256 GB fialová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S23+ 5G 256 GB Lavender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S23+ 5G 256 GB Lavender.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií