Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung HW-Q950A

Zobraziť katalóg
Samsung HW-Q950A
4,0 6 hodnotení
SoundBar – 11.1.4, s výkonom 616 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (2× vstup, 1× výstup), optické digi audio (výstup), Bluetooth, WiFi, Multiroom, so 4K Video Pass, s ARC, s HDR, so SmartThings, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround, Spotify, ovládanie cez zariadenie s iOS, diaľkový ovládač
Kód:  WR621i Produktové číslo:  HW-Q950A/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-Q950A

Štýlový soundbar Samsung HW-Q950A s výkonom 616 W

Špičkový Bluetooth soundbar Q séri s podporou Dolby Atmos a 11.1.4 kanálovým zvukom

Bluetooth soundbar Samsung HW-Q950A posunie zvuk vášho televízora na úplne novú úroveň a poskytne vám vynikajúci zážitok pri sledovaní obľúbených filmov, počúvaní hudby či hraní hier. Uchváti vás nielen dokonalým zvukom, ale aj atraktívnym úzkym dizajnom, ktorý vynikne v každom modernom interiéri. Milovníkov nových technológií určite nadchne možnosť streamovať hudbu priamo zo smartfónu alebo podpora žiadaného štandardu Dolby Atmos.

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-Q950A

  • Celkový výkon 616 W
  • Bezdrôtový subwoofer
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
  • Virtuálny priestorový zvuk Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby True HD a DTS:X
  • Technológia adaptívneho audia
  • SpaceFit Sound+ optimalizuje zvuk pre váš obytný priestor
  • 2× HDMI (eARC) výstup, optický audio vstup, USB
  • Možnosť montáže na stenu
  • AirPlay 2 na ľahké streamovanie z Apple zariadení
  • Diaľkové ovládanie + podpora Samsung One Remote

Bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q950A vás obklopí zvukom zo všetkých strán

Bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q950A má dosť výkonu na to, aby priviedol priestorový zvuk k životu. Podporuje napríklad Dolby Atmos, ktorý zvuk rozprestrie všade okolo vás. S tromi kanálmi, jedným subwooferovým kanálom a dvoma kanálmi smerujúcimi nahor dostanete zvuk, ktorý zaručuje podmanivú zábavu. Ide o ideálny doplnok k vášmu QLED TV.

Užite si herný režim na plný výkon

Zapojte konzolu a okamžite počúvajte úchvatné zvukové efekty, ktoré očakávate. Automatické nastavenie soundbaru Samsung HW-Q950A optimalizuje zvuk na základe toho, akú hru hráte. Technológia odstránenia šumov zbavuje audio nežiaducich ruchov, aby ste počuli čistý zvuk zo správneho smeru.

SpaceFit Sound+ analyzuje okolité prostredie 

Dokonalá synergia medzi televízorom Samsung a soundbarom Samsung HW-Q950A ide tak ďaleko, že TV analyzuje usporiadanie vašej obývačky. A následne automaticky optimalizuje zvuk tak, aby vo všetkých smeroch vyhovoval tým najvyšším požiadavkám.



Bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q950A zaistí pohodlné streamovanie hudby

Na ľahké spárovanie s mobilnými zariadeniami využíva soundbar Samsung HW-Q950A bezdrôtové rozhranie Bluetooth. Vďaka tomu si môžete užívať počúvanie obľúbenej hudby z vášho smartfónu či tabletu vo vynikajúcej audio kvalite, kedykoľvek máte chuť.

Podporuje ovládanie pomocou One Remote Control

Ak máte moderný smart televízor Samsung, určite veľmi dobre poznáte diaľkový ovládač One Remote Control. Vďaka nemu možno ovládať kľúčové funkcie soundbaru Samsung HW-Q950A vrátane hlasitosti alebo zvukových efektov.

Vstavaný hlasový asistent

Hlasové ovládanie je jednoduché a pohodlné, preto Samsung do soundbaru HW-Q950A integroval podporu platformy Amazon Alexa. Hlasovým povelom tak ľahko spustíte svoj obľúbený playlist aj keď budete mať práve plné ruky práce.


Integrovaná technológia Apple AirPlay 2

Bluetooth soundbar Samsung HW-Q950A možno úplne bez problémov používať aj na priame streamovanie z Apple zariadení. Technológia AirPlay 2 je totiž ich neoddeliteľnou súčasťou. Stačí klepnúť alebo kliknúť na ikonu AirPlay a zvoliť na prehrávanie zvuku soundbar Samsung HW-Q950A.

V balení nájdete všetko, čo potrebujete

Súčasťou balenia soundbaru Samsung HW-Q950A je všetko príslušenstvo, ktoré potrebujete na bezproblémovú inštaláciu. Nechýba ani diaľkové ovládanie a praktická súprava pre montáž soundbaru Samsung HW-Q950A na stenu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
11.1.4 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
11.1.4 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom Hotovo!

Prenos zvuku

Podporované kodeky
AAC, FLAC, MP3 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
616 W Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
123,2 cm Hotovo!
Hĺbka
13,8 cm Hotovo!
Výška
6,95 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
40,3 cm Hotovo!
Hĺbka
40,3 cm Hotovo!
Výška
21 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
20,1 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
2 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuji připevnit zadní repro na zeď. Poradíte mi prosím nějakou montáž, ideálně originál samsung či nějakou univerzální na ten zadní šroub co tam je... Děkuji

Hezký den,je pro připojení k tv (model QN95B) lepší použít hdmi kabel nebo optický digitální kabel?Děkuji za odpověď

Dobrý den bude Soundbar kompatibilní s Televizi 55" Samsung UE55KU6172.

Dobrý den, mám vážný zájem o koupi soundbaru Samsung HW-Q950A nebo HW-Q930B. Technické rozdíly jsou mi jasné. Jen jsem si všiml z obrázku, že soundbar HW-Q950A je potažen tkaninou. Je tato tkanina náchylná k poškození? Jde mi o to, pokud dojde k poškození tkaniny, tak lze ji pak vyměnit? Případně jaká je doporučená údržba? Klasické utírání prachu asi doporučeno nebude. Jak se tkanina chová reálně, jdou na ni např. vidět otisky? Jaké máte zkušenosti? Děkuji.

Dobrý den mám dotaz jestli bude možné poslouchat na soundbaru dolby atmos zvuk když TV dolby atmos nemá. Zajímá mě proste jestli TV bude schopna ten dolby atmos zvuk předat do soundbaru když mám na TV napojenou Apple TV. A další věc jak je nejlepší soundbar připojit jestli stačí opticky kabel nebo je lepší hdmi 2.0

Dobry den, podporuje soundbar Dolby Vision passthru 4k do 60Hz?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi zadníma repro tohoto soundbaru a těmito .... Samsung SWA-9500S

Dobrý den, tento soundbar není v sekci "pro PC", lze i tak s PC použít?

Dobrý den, měl bych zájem o tento soundbar, ale našel jsem spoustu recenzí, kde si lidé stěžují, že když zapnout funkci bass enhancement, tak se jim při přehrávání dolby atmos zvuku zcela vypnou zadní reproduktory. Přijde mi to spíš jako softwarová chyba, ale prý je tento problém již od vydání a stále nebyl opraven. Mohl by mi k tomu napsat někdo přímo z podpory Samsungu? Jestli to takhle má opravdu fungovat nebo jestli se jedná o chybu, která bude třeba opravena s aktualizací firmwaru? Děkuji

Vím, že je možné použít tento Soundbar k jiným televizím. Já mám TV OLED od LG a ptám se, o jaké funkce přijdu u tohoto soundbaru, které podporuje jen s televizemi od Samsungu? Děkuji předem za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k Samsung HW-Q950A
Príslušenstvo pre Samsung HW-Q950A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q950A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q950A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q950A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-Q950A.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií