Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony True Wireless WF-1000XM4, strieborné

Zobraziť katalóg
Sony True Wireless WF-1000XM4, strieborné
3,9 39 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, aktívne potlačenie hluku (ANC), uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.2, podpora AAC, LDAC a SBC, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, sony Headphones Connect, certifikácia IPX4, frekvenčný rozsah 20–40000 Hz, menič 6 mm, výdrž batérie až 24 h (8 h+16 h)
Kód:  RO972j0c2 Produktové číslo:  WF1000XM4S.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony True Wireless WF-1000XM4, strieborné

Mohlo by sa vám páčiť

Bezdrôtové slúchadlá do uší Sony True Wireless WF-1000XM4 – užijete si svoju obľúbenú hudbu kdekoľvek a kedykoľvek

Nový rad bezdrôtových True Wireless slúchadiel od Sony dorazil a prináša na trh zase niečo nové. Sony True Wireless WF-1000XM4 využívajú 6mm meniče na zabezpečenie perfektného zvukového podania, zatiaľ čo procesor V1 posunul technológiu ANC zase o kus ďalej, vďaka čomu si užijete naozaj ničím nerušené počúvanie. Ľahký a ergonomický dizajn slúchadiel perfektne padne do uší (k dispozícii vám budú hneď 3 veľkosti koncoviek na optimálne prispôsobenie). Ovládanie slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4 je realizované prostredníctvom dotykových plôch, pričom v aplikácii Sony | Headphones Connect si môžete toto ovládanie prispôsobiť tak, aby vám čo najviac vyhovovalo. Vnútri slúchadiel sú ukryté integrované všesmerové mikrofóny s potlačením šumu, takže pohodlne a bezproblémovo vybavíte telefónne hovory, a to bez toho, aby ste museli vytiahnuť váš mobilný telefón z vrecka. Bezdrôtové slúchadlá do uší Sony True Wireless WF-1000XM4 majú dostatočne veľkú batériu, takže zvládnu až 12 hodín prehrávania na jedno nabitie. Puzdro v sebe ukrýva energiu až na dve plné nabitia – teda ďalších 24 hodín počúvania. Celkovo sa tak dostanete až na skvelých 36 hodín. Pokiaľ budete chcieť počúvať najnovšie skladby so zapnutou funkciou ANC, tak na jedno nabitie vydržia bezkáblové slúchadlá 8 hodín a ďalších 16 hodín poskytne nabíjacie puzdro.

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4, strieborné

Bezdrôtové slúchadlá Sony s uzavretou konštrukciou

Jednoduché ovládanie pomocou dotykových plôch na slúchadlách Sony True Wireless WF-1000XM4

Funkcia aktívneho potlačenia okolitého hluku (ANC)

Kvalitné integrované všesmerové mikrofóny zaistia pohodlné vybavovanie hovorov a využívanie hlasových asistentov

Bluetooth slúchadlá do uší Sony True Wireless WF-1000XM4 sú True Wireless štuple

Odolnosť certifikovaná podľa normy IPX4, čo ich robí odolným proti prachu, potu a postriekaniu vodou

6mm meniče sa postarajú o skvelú kvalitu zvuku naprieč všetkými žánrami

Slúchadlá s mikrofónom Sony True Wireless WF-1000XM4 vydržia v prevádzke so zapnutým ANC 8 hodín a nabíjacie puzdro poskytne dostatok energie na ďalších 16 hodín (celkom teda 24 hodín počúvania)

Výdrž slúchadiel a puzdra bez využitia technológie ANC je spolu 36 hodín (12 hodín slúchadlá a 24 hodín puzdro)

Možnosť rýchleho nabíjania – za 5 minút nabíjania získate dostatok energie na 60 minút počúvania

Puzdro je možné nabíjať pomocou štandardu Qi (bezdrôtové nabíjanie)

True Wireless slúchadlá s podporou Hi-Res audio

O stabilné pripojenie sa stará Bluetooth 5.2 s podporou kodekov AAC, LDAC a SBC

Profily A2DP/AVRCP/HFP/HSP

Funkcia rýchleho párovania s Windows PC na základe Microsoft Swift Pair + Google Fast Pair Connect

Benefity slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Na pripojenie k vášmu zariadeniu využívajú slúchadlá na hudbu Sony True Wireless WF-1000XM4 stabilnú technológiu Bluetooth 5.2

O bezproblémový prenos zvuku z vášho zariadenia do slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4 sa stará bezdrôtová technológia Bluetooth 5.2 s podporou kodekov AAC, LDAC a SBC a profilov A2DP/AVRCP/HFP/HSP.

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Bluetooth slúchadlá do uší s technológiou aktívneho potlačenia okolitého hluku — ANC

Strieborné Bluetooth slúchadlá do uší Sony True Wireless WF-1000XM4 využívajú kvalitný inovovaný procesor V1, ktorý vám umožní používať technológiu ANC na vysokej úrovni. Počúvanie vašej obľúbenej hudby si tak užijete na maximum a bez zbytočných rušivých elementov. 

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

In-ear slúchadlá sa pýšia dlhou výdržou na jedno nabitie a podporou Qi nabíjania

In-ear slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 disponujú batériou, ktorá pojme dostatok energie na zabezpečenie 8 hodín počúvania. V nabíjacom puzdre budete mať dostatok energie na 2 plné nabitia slúchadiel – teda 16 hodín. Už po 5 minútach nabíjania získate dostatok energie na hodinu počúvania so slúchadlami Sony True Wireless WF-1000XM4. 

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Slúchadlá s mikrofónom Sony True Wireless WF-1000XM4 podporujú Qi nabíjanie

Na nabíjanie puzdra slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4 môžete využiť aj obľúbenú bezdrôtovú nabíjačku vďaka podpore Qi nabíjania. Avšak na nabitie slúchadiel je možné využiť napríklad aj najnovší model Sony Xperia s funkciou zdieľania batérie. 

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Bezkáblové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 sa naučia rozpoznávať miesta

Bezkáblové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 s funkciou adaptívneho nastavenia zvuku dokážu rozpoznávať miesta, ktoré často navštevujete a prispôsobí tomu zvuk podľa situácie. 

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Všetky nastavenia jednoducho vykonáte v aplikácii a využiť môžete hlasového asistenta

Zvuk bezdrôtových slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4 si jednoducho prispôsobíte prostredníctvom aplikácie Sony | Headphones Connect. Rovnako jednoducho upravíte aj ďalšie nastavenia vrátane prispôsobenia ovládacích prvkov. Bezdrôtové slúchadlá do uší Sony True Wireless WF-1000XM4 podporujú aj hlasových asistentov na zvýšenie komfortu počas používania.

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Slúchadlá bez kábla Sony True Wireless WF-1000XM4 sú vhodné aj na tréning

Ste nadšení športovci a holdujete napríklad behu? V tom prípade vás slúchadlá bez kábla Sony True Wireless WF-1000XM4 nenechajú v štichu. Vďaka odolnosti podľa certifikácie IPX4 im neublíži prach, váš pot ani ľahká nepriazeň počasia. Vďaka prítomnosti troch súprav štupľov do uší (S, M a L) si vyberiete také, aby vám slúchadlá na Bluetooth Sony True Wireless WF-1000XM4 pohodlne a pevne sedeli v ušiach. Bezdrôtové slúchadlá disponujú aj funkciou automatickej redukcie šumu vetra, vďaka čomu rozpoznajú veterné počasie a potlačia šum vetra. 

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Mikrofóny slúchadiel zachytia každé vaše slovo

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Sony True Wireless WF-1000XM4 zachytia každé vaše slovo, a to najmä vďaka funkcii tvarovania lúča. Slúchadlá zachytávajú zvuky z vašich úst a umožnia kvalitne prenášať váš hlas aj keď ste v hlučnom prostredí.

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Bezdrôtové športové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 detegujú vibrácie spôsobené rečou

Bezdrôtové športové slúchadlá disponujú snímačom vedenia kostí, ktorý eviduje iba vibrácie pochádzajúce z vášho hlasu. Vďaka tomu neregistruje okolitý zvuk a zaistí tak čistejší hlasový prejav pri uskutočňovaní hovorov so slúchadlami Sony True Wireless WF-1000XM4.

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Skvelý výkon aj pri nízkych frekvenciách

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Kvalitné reproduktory excelujú v akomkoľvek žánri

Vnútri drobných slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4 sa nachádzajú hneď 6mm meniče, ktoré sa postarajú o perfektné zvukové podanie. Menič sa vyznačuje o 20 % väčším objemom magnetu a má tak lepší výkon aj pri nižších frekvenciách. Frekvenčný rozsah sa pohybuje v rozmedzí 20 – 40 000 Hz. Ďalšie úpravy a nastavenia zvuku vám na mieru je možné vykonať cez aplikáciu Sony | Headphones Connect. 

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Bluetooth slúchadlá s mikrofónom Sony True Wireless WF-1000XM4 na vybavenie dôležitých hovorov ľahko a rýchlo

Pokiaľ vám bude niekto volať, nemusíte si Bluetooth slúchadlá s mikrofónom dávať dole, ale stačí jednoducho prijať hovor a vybaviť ho pomocou nich. V slúchadlách Sony True Wireless WF-1000XM4 sú totiž integrované všesmerové mikrofóny s potlačením šumu a technológia Precise Voice Pickup, takže všetko, čo poviete, bude úplne zrozumiteľné. 

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Koncovky do uší precízne izolujú šum

Koncovky do uší sú vyrobené z materiálu na báze polyuretánovej peny, vďaka čomu sa perfektne prispôsobia vášmu uchu a zaistia prvotriednu izoláciu. Ide o mäkký a elastický materiál, ktorý zlepšuje priľnavosť k zvukovodu. Slúchadlá bezdrôtové Sony True Wireless WF-1000XM4 budú stabilnejšie uchytené. 

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

True Wireless slúchadlá majú prispôsobiteľné ovládanie prostredníctvom dotykových plôch

True Wireless slúchadlá Sony WF-1000XM4 disponujú dotykovými plochami, prostredníctvom ktorých jednoducho upravíte hlasitosť, preskočíte skladbu alebo prijmete telefónny hovor. Nastavenie jednotlivých ovládacích prvkov urobíte jednoducho prostredníctvom aplikácie Sony | Headphones Connect. Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4 majú aj senzory priblíženia, takže pokiaľ vytiahnete jedno slúchadlo z uší, dôjde k pozastaveniu prehrávania. Akonáhle ho vrátite späť, hudba sa opäť spustí. 

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Ekologicky zodpovedný prístup

Obal slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4 v sebe nemá žiadne plasty, pretože firma Sony vyznáva princípy nízkej toxicity a filozofiu pre spoločensky zodpovednejší prístup. Tento obal totiž tvorí z 99 % papier z recyklovaných a udržateľných materiálov vyvinutých špeciálne pre spoločnosť Sony. 

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Obsah balenia strieborných slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4

– Slúchadlá do uší Sony True Wireless WF-1000XM4
– Napájací kábel USB-C
– Nabíjacie puzdro
– 3 veľkosti ušných koncoviek (S, M, L)
– Kupón na bezplatné 3-mesačné skúšobné obdobie technológie 360 Reality Audio

Adaptívne nastavenie zvuku

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Cestovanie

Pohodlne sa usaďte v dopravnom prostriedku a vychutnajte si hudbu a nič iné. So slúchadlami Sony True Wireless WF-1000XM4 vás nebude rušiť žiadny hluk na pozadí.

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Chôdza

Vyrazte na cestu a užívajte si vašu obľúbenú hudbu, ktorá sa k vám bude dostávať zo slúchadiel Sony True Wireless WF-1000XM4. 

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Čakanie

Pri čakaní sa nemusíte báť, že by ste prepásli dôležité oznámenia. So slúchadlami Sony True Wireless WF-1000XM4 budete počuť všetko potrebné a to bez toho, aby ste boli rušení iným hlukom v pozadí.

Bezdrôtové slúchadlá Sony True Wireless WF-1000XM4

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, LDAC, SBC Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Potlačenie hluku
Aktívne (ANC) Hotovo!
Stupeň krytia
IPX4 Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
40 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
6 mm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
24 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
8 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
16 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, Bezdrôtové nabíjanie Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, je možné sluchátka vrátit ve 14 denní lhůtě pokud by člověk zjistil, že mu nesedí v uších? Před koupí totiž není žádná možnost je vyzkoušet.

Dobry den. Chcem sa opyat, ci tieto sluchadla viem sparovat s PS5. Velmi sa mi pacia a radsej by som na hranie vyuzival spunty, ako original cezhavove obrovske sluchadla priamo na to urcene. Dakujem za odpoved.

Dobrý den, mám sluchátka pár dní. Zjistil jsem, že při plném nabití sluchátek s pouzdrem svítí na pouzdře stále oranžové světlo. Tzn. nechám přes noc nabíjet sluchátka. Ráno přijdu a na stále připojeném pouzdru svití oranžová. Po připojení sluchátek jsou sluchátka a pouzdro na 100%. Mám sluchátka reklamovat?

Dobrý den je možné špunty používat SAMOSTATNĚ, levý nebo jen pravý špunt? DĚKUJI

dobry den vsem,mam dotaz,zakoupil jsem tato sluchatka a vse je ok,az na malou ale dost otravnou vec. stava se mi,ze kdyz jdu po ulici,sluchatkum z niceho nic vypadne zvuk,jedna se asi o 5 vterin a pak se zase vrati zpet. konkretne je mam sparovana s iphonem 12 pro,ktery mam v zedni kapse kalhot. doma,kdyz je mam nasazeny a chodim po byte a vzdalim se dal,je vse taky ok,ale venku na ulici s iphoem v kalhotach se to deje pravidelne. myslel jsem,ze by to mohl zpusobovat vitr,ale stalo se mi to i v autobuse. dekuji za pripadnou odpoved. matyas

Zdravím, nechystá sa náhodou multipoint connection funkcia? :(

Dobrý den, zakoupil jsem sluchátka, ovšem potlačení hluku vůbec neregistruji. Aplikaci do telefonu nainstalovanou mám a fci noice canceling je údajně zaplá.

Umí ta sluchátka obejít pomocí Sony apky počet úrovní nastavení hlasitosti v Androidu? Ten je již léta fixně nastaven na 16, jinými slovy hlasitost v Androidu lze nastavit pouze skokově na jednu z těch 16 úrovní a nic mezi tím. Takže pak se stává, že hlasitost nejde nastavit na optimální úroveň, buď to hraje moc, anebo málo. V telefonu je i vidět, že slider hlasitosti se mění skokově. U Samsungů se prý granularita nastavení hlasitosti dá zjemnit.

Hi. I am trying to place and order for this product but it does not show me delivery information

Dobrý deň, aká je praktická použiteľnosť bluetooth sluchátiek pri spárovaní s TV. Mám na mysli hlavne synchronizáciu zvuku a obrazu (latencia). Má s tým niekto skúsenosti? Vďaka.

12
Diskusia a poradňa k Sony True Wireless WF-1000XM4, strieborné
Príslušenstvo pre Sony True Wireless WF-1000XM4, strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony True Wireless WF-1000XM4, stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony True Wireless WF-1000XM4, Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony True Wireless WF-1000XM4, Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony True Wireless WF-1000XM4, ezüst.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií