AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Archív - Nafukovacie vankúše

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Nafukovacie vankúše sú skvelým doplnkom na pohodlný oddych a relaxáciu. K dispozícii máte varianty na podporu krku, pre pohodlie pri sedení, alebo ako ergonomickú oporu pod hlavu pri ležaní a spánku. Viac sa o týchto produktoch a ich vlastnostiach dozviete v riadkoch nižšie.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
5,0
67006 cestovný vankúšik sivá
Cestovný vankúš – pre dospelých, nafukovací, materiál obliečky semiš, za krk, rozmery 37 × 10 × 24 mm (V׊×H), sivá farba
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTnovmb12
Trimm ROTTO Blue / Grey
Nafukovací vankúš – pre pohodlný spánok na cestách, v stane aj v prírode, ľahké nafúknutie, materiál polyester pongee spandex, sivo-modrá farba, rozmery 42 × 32 × 10 cm, hmotnosť 85 g
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTtr00059
článokČo si zobrať na stanovačku? (TIPY A TRIKY) Čo si zobrať na stanovačku? Čo si zbaliť na stanovačku s deťmi? Čo na turistiku? Máme pre vás zoznam vecí, na čo nezabudnúť ak idete na stanovačku s deťmi, na turistiku či na bicykel. Poradíme, kam stanovať mimo kempu. Nevynecháme ani tipy na jednoduché jedlá do kempu a...
Ak si nie ste istí, čo svojmu potomkovi zbaliť na letný tábor, ste na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete o všetkých nevyhnutnostiach, ktoré by mu v batohu či kufri rozhodne nemali chýbať.
Čo znamená pri spacích vakoch (nielen) Hannah komfortná teplota? Limitná teplota? A extrémna teplota? Ako prebieha certifikácia spacákov? Viac informácií v článku.
karimatkaAko vybrať karimatku (NÁVOD) Karimatka je nevyhnutnou súčasťou výbavy na kempovanie. V našom sprievodcovi poradíme, akú vybrať, aby boli vaše noci v prírode čo najpohodlnejšie.
Plánujete outdoorový trip a počítate každý gram vo svojom batohu? Vyskúšajte špeciálne odľahčené a univerzálne stany, karimatky, variče, alebo dokonca jedlo! Cestovanie naľahko je totiž oveľa väčšia zábava.
Viac článkov

Archív - Nafukovacie vankúše

Nafukovacie vankúše sú skvelou pomôckou počas cestovania či táborenia. S vankúšom sa dobre vyspíte v stane, chatke alebo pod holým nebom v prírode. Kúpte si k cestovným vankúšikom tiež vhodný stan, karimatku a ďalšie kempingové vybavenie. Obľúbené nafukovacie vankúše ponúka spoločnosť Sea To Summit.

 

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií