Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Oblečenie na bojové športy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Oblečenie na bojové športy je kľúčovým prvkom, ktorý môže ovplyvniť výkon a pohodlie počas tréningu alebo zápasu. Kvalitná výbava vám umožní sústrediť sa na vaše techniky, pohyby a stratégie bez toho, aby ste museli riešiť nepohodlie spôsobené nevhodným oblečením. Pokračujte v čítaní a dozviete sa viac.

Pokračovať

Oblečenie na jednotlivé bojové športy

Oblečenie delíme podľa toho, akému bojovému športu sa venujete. S tým súvisí aj použitý materiál.

  • BJJ (Brazílske juu-jitsu) je šport, pri ktorom dochádza aj k zápaseniu na zemi. Oblečenie je tomu prispôsobené, bežne sa kombinuje bavlna a polyester.
  • Džudo, jeden z najznámejších bojových športov, využíva dobre známe kimono, tradične vyrábané z bavlny, ktorá odolá silným ťahom a cvikom.
  • Karate, bojové umenie založené na úderoch a kopoch, je typické používaním oblečenia, ktoré umožňuje voľný pohyb. Bavlna sa často dopĺňa polyesterom.

Najznámejším bojovým oblečením je kimono

Kimono predstavuje tradičný japonský odev, ktorého história siaha tisíce rokov do minulosti. Charakteristický obdĺžnikový tvar a široké rukávy kombinujú eleganciu a jednoduchosť. Pokiaľ ide o bojové športy, kimoná sú najviac spätá s džudom a karate. V modifikovanej podobe sa s nimi stretneme aj pri brazílskom juu-jitsu.

Bojové športy nie sú len o fyzickej sile a technike, ale aj o disciplíne, rešpekte a odhodlaní. Správne oblečenie je dôležité pre bezpečnosť a funkčnosť počas tréningu aj zápasov. Každý šport má svoje špecifiká a oblečenie by malo reflektovať potreby a požiadavky danej disciplíny.

Oblečenie na bojové športy a jeho správna veľkosť

Veľkosť, ktorú má oblečenie na bojové športy, sa najčastejšie odvíja od veľkosti vašej postavy. Pri rôznych športoch sa stretnete s rôznym číslovaním, napríklad karate a džudo využívajú veľkosti 120, 130, 190 a 200, zatiaľ čo brazílske juu-jitsu A2, A2,5, A3, A4, A2L a M0, s rôznymi strihmi pre rôzne postavy.

Farebné dizajny, ktoré ponúka oblečenie na bojové športy

Oblečenie na bojové športy sa líši aj farebnými dizajnmi. S džudom a karate je tradične spojená biela farba, v niektorých disciplínach karate sa stretneme s čiernou a v džude aj s modrou. V BJJ sa potom bežne vyskytuje biela, čierna aj modrá farba, ktoré sa vyžadujú na rôznych turnajoch a súťažiach.

i

Čo je to sauna oblek?

Sauna oblek je špeciálnym typom oblečenia na tréning. Tréning v tomto obleku spôsobuje prudké zvýšenie povrchovej teploty tela, čím sa spaľuje väčšie množstvo energie, dochádza k zvýšenému poteniu a z organizmu sa odstraňuje väčšie množstvo vody.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
4 položky
Sedco Kimono Karate - Kimono Varianty
Sedco Kimono Karate
Kimono - určené pre karate, bavlnené s opaskom, biela farba
Cenová bomba
Od  12,90 € Ušetríte 10,10 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTSCOkm8nad
Sedco Kimono JUDO - Kimono Varianty
Sedco Kimono JUDO
Kimono - určené pre džudo, bavlnené s opaskom, biela farba
Od  22,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTSCOkm2nad
Sedco Kimono Judo 190 + pásik (biele)
Kimono - určené pre džudo, veľkosť 190, bavlnené s opaskom, biela farba
36,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTSCOkm7
Sedco Kimono JUDO 130 + pásik (biele)
Kimono - určené pre džudo, veľkosť 130, bavlnené s opaskom, biela farba
24,90 €
Zánovné
Objednávací kód: SPTSCOkm13

Oblečenie na bojové športy

Oblečenie na bojové športy

V kategórii Oblečenie na bojové športy máme práve teraz na Alza.sk celkom 4 produktov.

Oblečenie na bojové športy – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné oblečenie na bojové športy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie oblečenie na bojové športy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie oblečenie na bojové športy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii oblečenie na bojové športy recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií