BOSCH ARM 32

Catalogue
BOSCH ARM 32
4.6 26 rating
Electric Lawn Mower - rotary, hand pushed, power: 1200W, cutting width: 320mm, grass catcher capacity: 31l, central cutting height setting
102.90 €
Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options. Watch Availability
Add to list
Warranty 24 months Code:  BOC807c Product Number:  0.600.885.B03 Producer's Website:

BOSCH ARM 32

The BOSCH ARM 32 electric mower is the ideal tool for your garden. At the heart of this model is the Powerdrive engine system which delivers high torque and ensures a reliable and accurate cut even under the toughest conditions. For the hard-to-reach places, it is equipped with a special side fender, which gives you unlimited reach to the edge of the lawn along fences and walls. Its low weight, which is around 7 kg, is a great advantage as is the practical carrying handle, so handling and carrying it is not so laborious. The cutting height can be adjusted on three levels from 20mm to 60mm and the cutting width is 32cm. All material is stored in a 31l grass collector.

Key Features

  • Affordable mower
  • Powerful electric motor with Powerdrive system
  • Side fender for mowing along the walls
  • Low weight and a carry handle
  • Foldable handles
  • Cutting height adjustment

Specifications

Compare
Power
1,200 W Done!
Weight
6.9 kg Done!
Shot
320 mm Done!
Number of knives
1 Done!

Performance

Power
1,200 W Done!

Features

Weight
6.9 kg Done!
Shot
320 mm Done!
Number of knives
1 Done!
Lawn
300 m2 Done!
Volume of waste basket
31 l Done!
Basket Material
Plastic Done!
Chassis Material
Plastic Done!
Minimum Cutting Height
20 mm Done!
Maximum Cutting Height
60 mm Done!

Travel

Travel
Hand pushed Done!

Accessories

Accessories
Central cutting height setting Done!

Drive

Drive
Electric Done!
More Specifications

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobry den, Jaka je prosim sirka vyrobku kolecko-kole ko? Resim jestli semi vejde do ulozneho boxu na zahrade Diky moc

lze nůž u této sekačky vyměnit či přebrousit? Je vyjímatelný? A kde se provádí eventuel. servis v okolí Českých Budějovic.

Prosím o info, je-li rotor s noži přímo na hřídeli motoru, nebo je kroutící moment přenášen přes řemenový převod? Děkuji.

Chtěla bych vědět, zda-li je pravda, že sekačky vysečou trávu až k např. betonové zídce beze zbytku

zdravim kolko ma tato kosacka otacok?

Mám dotaz, je nastavení výšky sečení centrální, nebo každé kolečko zvlášť ?

Questions and answers: BOSCH ARM 32
More Information

Záhradný kalendár: Marec na záhrade

Prvý jarný mesiac marec so sebou prináša celý rad činností, ktoré je potrebné urobiť, aby vaša záhrada len kvitla. Oplatí sa venovať pozornosť ovocným stromom, okrasným drevinám aj trávniku. V marci je už čas aj na výsev zeleniny, úpravu živého plota alebo výsadbu ruží. Čo všetko je vhodné v tomto mesiaci na záhrade urobiť? Pripravili sme pre vás niekoľko užitočných tipov.

Záhradný kalendár: September na záhrade

September je jedným z hlavných mesiacov zberu a spracovania dozretej úrody. Je to čas kompótovania, muštovania, zavárania, sušenia a pod. Čakať na vás bude tiež upratovanie opadaného ovocia, príprava a zateplenie záhonov, kosenie trávy, likvidácia škodcov a veľa ďalších činností, ktoré je potrebné vykonať na začiatku jesenného obdobia. Viete, čo ešte môžete vysadiť a ako sa máte postarať o chúlostivé paradajky? To a oveľa viac vám poradíme v našom septembrovom článku.

Záhradný kalendár: August na záhrade

Viete, ako sa postarať o augustovú záhradu? V našom článku vám predstavíme výpočet všetkých dôležitých záhradníckych činností, poradíme sa zberom, neskorou výsadbou, likvidáciou škodcov i so správnou starostlivosťou o trávnik na konci leta.

Záhradný kalendár: December v záhrade

Záhrada si zaslúži starostlivosť aj v zime. Predovšetkým okrasné stromčeky treba chrániť pred polámaním a nemali by ste prestať ani v pravidelnom zavlažovaní. To samozrejme nie je všetko, v zimnom období, obzvlášť v decembri, sa môžete krásne vyhrať s vianočnou výzdobou alebo pripraviť nádherné kŕmidlo pre vtáčiky. Prečítate si, čo všetko by ste mali v zime urobiť.

Starostlivosť o trávnik a záhradu (TIPY A TRIKY)

Starostlivosť o trávnik a záhradu zahŕňa mnoho úkonov, ktoré je potrebné vykonávať v priebehu celého roka. Poradíme vám, ako sa starať o trávnik aj o záhradu od prvých krôčikov až po celkovú údržbu, a odporučíme vám osvedčené rady a tipy skúsených odborníkov. Dúfame, že náš sprievodca poradí každému nadšenému záhradníkovi, ako sa starať o trávnik a ako si vytvoriť tú pravú oázu pokoja a pohody.
Reviews BOSCH ARM 32
Accessories for BOSCH ARM 32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH ARM 32 0.600.885.B03. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH ARM 32.
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info