Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE H110-D3A

Zobraziť katalóg
GIGABYTE H110-D3A
4,5 19 hodnotení
Základná doska Intel H110, PCIe x16, 5x PCIe x1, DDR4 SDRAM 2133, M.2, SATA III, USB 3.1 Gen 1, ATX, sc1151
Kód:  AG169u5 Produktové číslo:  GA-H110-D3A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE H110-D3A

Kvalitná základná doska H110-D3A radu Ultra Durable spoločnosti GIGABYTE určená pre procesory Intel 6. a 7. generácie do socketu 1151 poskytne spoľahlivý základ ako výkonnému, tak úspornému počítaču. Doska využíva čipset Intel H110 a prináša stabilný základ pre stavbu nového výkonného PC. Hlavnou výhodou tejto dosky je vedľa jedného PCIe ×16 slotu prítomnosť celkovo piatich slotov PCIe ×1. Táto konfigurácia je veľmi vhodná pre zapojenie veľkého množstva grafických kariet určených pre ťaženie kryptomenov.

Kľúčové vlastnosti dosky GIGABYTE H110-D3A

  • Podpora procesorov Intel Skylake a Kaby Lake
  • Celkom 6 PCIe slotu (päť PCIe 1× + jeden PCIe 16×)
  • M.2, paralelný a sériový port
  • Gigabit LAN s aplikáciou pre správu sieťovej prevádzky
  • APP Center pre jednoduchú správu
  • Technológia GIGABYTE UEFI DualBIOS
  • Osemkanálový zvuk s HQ kondenzátorami
  • Podpora rýchlych operačných pamätí DDR4 SDRAM

GbE LAN a cFosSpeed

Sieťová karta od spoločnosti Realtek využíva pokročilú technológiu cFosSpeed zlepšujúcu reakcie v preplnených LAN sieťach a umožňuje lepšiu optimalizáciu výkonu siete pre konkrétne aplikácie.Na základnej doske nájdete preverený zvukový procesor ALC887 až s osemkanálovým výstupom. Vychutnáte si tak najvyššiu zvukovú kvalitu a realistické priestorové efekty pre profesionálnych hráčov.

Brána ku všetkým aplikáciám základnej dosky

Medzi dodávaným softvérom základnej dosky GIGABYTE H110-D3A nájdete napríklad GIGABYTE App Center, čo je rozhranie, ktoré vám dovolia ovládať všetky možnosti základnej dosky. S utilitou EasyTune ľahko navýšite výkon počítača a aplikácia Cloud Station zasa umožní zdieľanie dát a ovládanie vášho PC prostredníctvom mobilného telefónu alebo tabletu odkiaľkoľvek.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H110 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel H110 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
DUAL BIOS Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
COM, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podporuje deska i ddr3 ramky?

Dobrý den rád bych si koupil tuto desku ale potřeboval bych doporučit nějaký procesor do 5000 který by tam seděl a přinesl mi ten nejlepší výkon dekuji

Dobry den, potreboval by som nejaku mb pre intel alebo ryzen ktora ma nativne tpm chip pre bitlocker. Co by ste odporucili?

Je to deska na mining, ale teoreticky by nic nemělo bránit v klasickém použití? Lákavá cenovka. Syn má g4560+gtx1050Ti a odešla mu deska, takže by se tato dala použít? Má to jen na občasné hraní a internet.

mozem sem zapojit tento disk https://www.alza.sk/wd-green-3d-nand-ssd-120gb-m-2-d5250428.htm#popis? nejaky M2 slot to mam mat aby sa to dalo zapojit ci co :DD

Podporuje tato základní deska i intel core 5 a 7?protože je napsáno že to podporuje intel 6,7 a 6 neexistuje děkuji

Nevíte proč, mi tato deska vezme 3x grafickou kartu 6GB a když k ní přidám ještě jednu, úplně stejnou, tak mi po chvíli v zátěži přes Aterburner vypadne. Potom musím restartovat počítač a zase naskočí, ale někdy běží hodinu, někdy jen pár minut. procesor mám Intel Pentium G4400, který podporuje až 64GB grafiky. Ram 8GB,..Díky za případnou radu...

Dobrý den, byla by základní deska kompaktibilní s procesorem i3 s 9. generací, tzn cofee lake refresh, zda li by to jelo dík ;)

Dobrý den, podporuje tato deska intel core 2 duo 8600? (socket 775)

dobry den kolko watovy zdroj treba: bude dobry 400w alebo treba silnejsi na tuto zak.dosku

123
Diskusia a poradňa k GIGABYTE H110-D3A
Ďalšie informácie

Litecoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Litecoin sa dlhodobo radí medzi najpopulárnejšie kryptomeny sveta. Vedeli ste, že litecoin je vlastne len upravená kópia bitcoinu? Vieme, v čom pramenia rozdiely medzi litecoinom a bitcoinom, ako sa litecoin ťaží aj ako ľahko a rýchlo zistiť aktuálny kurz LTC! V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o litecoinoch vedieť.

Vertcoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Vertcoin býva často označovaný ako kryptomena pre ľudí. Je nastavený tak, aby odolával ultimátnemu ťažiacemu hardvéru v podobe ASIC zariadení, a umožnil tak ťažbu aj drobným ťažiarom. Aké sú ďalšie vlastnosti tejto kryptomeny a prečo je jej história tak zaujímavá? Čítajte v našom článku!

SAFE Network (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Projekt sľubujúci decentralizovaný internet

Ako by vyzeral internet, kde by naše dáta neboli neustále pod kontrolou tretích strán a kde by sme si mohli užiť ozajstné súkromie? Odpoveď ponúka ambiciózny projekt SAFE Network s digitálnymi tokenmi MaidSafeCoin (MAID) a SafeCoin (SFE).

ETHlargement – pilulka, ktorá zvýši hashrate o 40 %

Oplatí sa ťažiť? Pokiaľ máte ten správny lekársky predpis od OhGodACompany, návratnosť ťažobného rigu to drasticky zmení. Vývojári totiž po inštalácii softvéru ETHlargement sľubujú zvýšenie hashrate o 40 %. Aká je pravda? Zistíte v článku.

Stable coins (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Kryptomena so stabilnou hodnotou – stable coin – býva označovaná za svätý grál kryptomien. Aké sú prístupy a reálne príklady? Prečo nie je decentralizované prevádzkovanie stable coinu jednoduchou záležitosťou? Dočítate sa v článku.

Stealthcoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Čierny kôň medzi kryptomenami?

Alternatív k Bitcoinu nájdeme dnes mnoho, avšak kryptomien, ktoré by boli koncipované s takým dôrazom na zabezpečenie a anonymitu ako Stealthcoin, existuje len málo. Ako sa Stealhtcoin ťaží a kde ho môžete nakúpiť či ukladať? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o Stealthcoine vedieť!

#HCPP18: Hackers Congress Paralelná Polis 2018 Prague (REPORTÁŽ)

Prinášame vám podrobnú reportáž z Hackers Congress Paralelná Polis 2018 (#HCPP18), ktorý prebehol v Prahe – Holešoviciach, čo by kameňom dohodil od centrály Alza.cz! Táto popredná svetová akcia združujúca priaznivcov slobody, decentralizácie a technologických inovácií prebiehala celé 3 dni a zúčastnilo sa jej viac ako 50 prednášajúcich. My sme si samozrejme nenechali nič ujsť!

NEM (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Blockchainové riešenie pre každého.

Platforma NEM mieri po vzore Etherea ďaleko za hranice bežných kryptomien a sprístupňuje blockchainové riešenie ako jednotlivcom bez znalostí o programovaní, tak aj medzinárodným spoločnostiam. Čo stojí za úspechom NEM, ako prebieha „ťažba“  kryptomeny XEM a čo všetko dokáže takzvané Smart Assets? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o NEM vedieť!

Basic Attention Token: Kryptomena sľubujúca revolúciu na trhu reklamy

Decentralizovaný reklamný systém Basic Attention Token (BAT) s vlastným prehliadačom Brave zameraným na súkromie funguje už od mája 2017. V súčasnosti ho každý mesiac využíva vyše 4 milióny používateľov po celom svete. Čím je BAT toľko výnimočný? Kto za týmto ambicióznym projektom vlastne stojí? Nielen na tieto otázky nájdete odpoveď v našom článku!

Dogecoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Kryptomena s nádychom recesie!

Už ste počuli o kryptomene, ktorú neberie nikto vážne? Dogecoin možno vznikol ako obyčajný vtip, napriek tomu sa dnes teší obrovskej popularite. Ako Dogecoin vznikal? Aká je jeho trhová cena? Ako môže vyzerať blízka budúcnosť? Ako Dogecoin ťažiť? A akú vybrať peňaženku? Nielen to sa dočítate v našom článku!

Recenzie GIGABYTE H110-D3A
Príslušenstvo pre GIGABYTE H110-D3A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE H110-D3A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE H110-D3A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE H110-D3A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE H110-D3A.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií