AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Ledger Bitcoin Wallet Nano S Transparent

Zobraziť katalóg
Ledger Bitcoin Wallet Nano S Transparent
5 2 hodnotení
Hardvérová peňaženka – šifrovacia, ľahké použitie na Windows, OS X, Linux, BIP39/BIP44, micro USB
Kód:  TREZBIT6d Produktové číslo:  LEDGERT Stránky výrobcu
Ledger Bitcoin Wallet Nano S Transparent Predaj skončil

Ledger Bitcoin Wallet Nano S Transparent

Premýšľate, ako ochrániť svoje Bitcoiny a hľadáte vhodné riešenie na ich uloženie? Ledger Nano S Transparent je šifrovací trezor pre Bitcoin, Ethereum a Altcoins založený na pokročilých bezpečnostných prvkoch, ktoré ochránia vaše virtuálne imanie a zabezpečia digitálne platby. Trezor ľahko pripojíte k akémukoľvek počítaču s USB konektorom a vďaka OLED displeju v kombinácii s bočným tlačidlom, ktorým budete potvrdzovať každú transakciu, bude vykonávanie všetkých pohybov s menou maximálne bezpečné.


Kľúčové vlastnosti Ledger Nano S Transparent

  • Podpora viacerých mien – Bitcoin, Litecoin, Ethereum a Altcoins
  • Integrovaný displej – kontrola transakcií na displeji a ich potvrdzovanie tlačidlom
  • Bezpečný – dôverné dáta sú vždy vysoko chránené a zablokované PIN kódom
  • Sprievodné aplikácie – používajte pohodlne aplikácie alebo vytvárajte svoje vlastné
  • FIDO Certified U2F – podpora štandardu FIDO Universal Second Factor
  • Záloha a obnovenie – vaše účty sú zálohované, potom ich možno ľahko obnoviť na akomkoľvek zariadení Ledger

Jednoduchá správa niekoľkých mien

S Ledger Nano S Transparent môžete spravovať nielen Bitcoin, ale aj iné meny pomocou sprievodných aplikácií. Ľahko tak budete môcť prijímať platby, kontrolovať svoje účty pre každú menu na rovnakom zariadení. Tento trezor takisto podporuje štandard FIDO Universal Second Factor, ktorý zjednodušuje overovanie na kompatibilných online službách ako sú napr. Gmail, Dashlane, Dropbox alebo GitHub.


Vysoká ochrana vášho účtu s Ledger Bitcoin Wallet Nano S Transparent

Ak ste vlastníkom niektorej virtuálnej meny, tak zaiste viete, že jedna z najdôležitejších vecí je bezpečnosť. Preto Ledger Bitcoin Wallet Nano S Transparent zaručuje, že všetky dôverné informácie, prístup k finančným prostriedkom alebo prístupové kľúče nebudú nikdy prístupné a budú dôkladne izolované vnútri hardvéru v state-of-the-art Secure Element a navyše zablokované PIN kódom.


Duálna architektúra

Ledger Nano S Transparent je založený na duálnej architektúre čipu (ST31 – SMT32, úroveň certifikácie CC EAL5+). Integrita firmvéru je zaistená šifrovacou atestáciou. Inicializácia alebo obnova konfigurácie sa plne realizuje v zabezpečenom prostredí trezoru a všetky dáta nikdy nie sú vystavené tretím stranám.


Obsah balenia

  • Ledger Nano S Transparent
  • USB kábel
  • Používateľský manuál
  • Návod na obnovenie
  • Príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Konektor
Micro USB-B Hotovo!
Farba
Priehľadná, Strieborná Hotovo!
Šírka
98 mm Hotovo!
Výška
18 mm Hotovo!
Dĺžka
9 mm Hotovo!

Pripojenie

Konektor
Micro USB-B Hotovo!

Farba

Farba
Priehľadná, Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
98 mm Hotovo!
Výška
18 mm Hotovo!
Dĺžka
9 mm Hotovo!
Hmotnosť
16,2 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Bitcoinový halving a model Stock to flow

Bitcoinový halving je za dverami a komunitou zmietajú špekulácie o vplyve na cenu. V článku si vysvetlíme, čo halving vlastne znamená, aká je monetárna ekonómia Bitcoinu a rozoberieme si často citovaný model Stock to flow.

Bitcoin a ekológia (NÁZOR): Na čo aktivisti zabúdajú

Je Bitcoin príčinou budúcej ekologickej katastrofy? Nahradí ho kryptomena s nižšou spotrebou energie? Používa sa na ťažbu Bitcoinu len špinavá energia? Čítajte v našom článku!

Hardvérové peňaženky – Ako bezpečne uchovávať bitcoin a ďalšie kryptomeny?

Ako vlastniť kryptomeny a neprísť o ne? Odpoveďou je hardwarová peňaženenka. Ako funguje, aké sú jej výhody a ako sa líši od iných druhov peňaženiek? To sa dozviete v dnešnom článku. 

myNode (RECENZIA A SKÚSENOSTI) – Bitcoin a Lightning full node

Používate Bitcoin? A ste si tým istý? Kto nepoužíva vlastný full node, nepoužíva ani Bitcoin. A to je skrátka fakt. Vieme, ako na to. Ľahko, rýchlo a hlavne lacno. A ako bonus získate prístup do Lightning Network, svoj vlastný Electrum Server, blockchain a mempool explorer a mnoho a mnoho ďalšieho!

V Alze zaplatíte aj Bitcoinmi

Bitcoin sa v posledných rokoch teší vzrastajúcej obľube. Aj preto sme sa na Alze rozhodli vyjsť v ústrety početným žiadostiam zákazníkov a podporujeme možnosť hradiť nákupy nielen touto virtuálnou menou. Chcete vedieť viac?

Ako používať Bitcoin anonymne?

Ako si zachovať súkromie pri platení Bitcoinom? Prinášame praktické tipy a triky. Prečo je právo na súkromie jedným z najdôležitejších ľudských práv a malo by sa zachovať? Prečítajte si náš článok!

Proof of Work a proof of Stake (VŠETKO, ČO VIEME)

Algoritmy konsenzu predstavujú srdce technológie v pozadí kryptomien. Často môžeme počuť, že kryptomeny priniesli inováciu v podobe blockchainu. Určite ste tiež počuli o ťažbe kryptomien. Vďaka čomu však funguje samotný blockchain? Ako do toho zapadá ťažba a aké k nej existujú alternatívy? To si priblížime v tomto článku.

Historie Cypherpunku (2. část)

Zajímá vás hnutí Cypherpunks? Chcete se dozvědět, co vedlo ke stvoření Bitcoinu a jaké osobnosti se o to zasloužily? Nejsou vám cizí pojmy jako suverenita, soukromí, filozofie, anarchie, inovátorství? Vše začalo v sedmdesátých letech a skrz současnost se tento motýlí efekt dozajisté bude přenášet a formovat ještě další dlouhé roky. Čtěte dále, nahlédněte do zákulisí této tajemné hry a dozvíte se mnohem více. 

Mýty a fakty okolo Bitcoinu

Dnes sa pozrieme na niekoľko často opakovaných mýtov, ktoré sa objavujú v súvislosti s Bitcoinom. Je pravda, že Bitcoin slúži takmer výhradne kriminálnikom? Je Bitcoin anonymný? Predstavuje ťažba bitcoinu riziko pre našu planétu?

BlueWallet – Bitcoinová peňaženka na všetko

Hľadáte jednoduchú intuitívnu mobilnú peňaženku pre bitcoin, ktorá za váš rieši čo najviac starostí? Chcete otestovať výhody Lightning Network? Alebo ste jednoducho len nováčik v Bitcoine hľadajúci finančné súkromie a nezávislosť? Čítajte ďalej, pretože BlueWallet má riešenie pre všetkých.

Gaming na blockchaine, alebo komu patria herné svety?

Herný obsah nie je váš. Vaše postavy, výbava a úspechy patria prevádzkovateľovi hry. Ale čo keby ste boli ozajstnými a jedinými vlastníkmi práve vy? A čo in-game ekonomika? Čo keby mohla naozaj fungovať a goldy mali reálnu a udržateľnú hodnotu? Nielen to sľubujú kryptomeny a blockchain v hernom odvetví.

Libra – kryptomenový projekt spoločnosti Facebook

Jedna z najväčších sociálnych sietí na svete, Facebook, prichádza s vlastným „kryptomenovým“ a výrazne centralizovaným projektom, ktorý nesie názov Libra. V článku sme rozobrali ambície projektu a do detailu preskúmali povahu digitálnej meny Libra coin!

Bitcoin – história a budúcnosť

O kryptomenách sa hovorí ako o hračke geekov. Opak je pravdou! Prečo kryptomeny vznikli? Kto položil ich základy? A majú reálne využitie?

Ako na Bitcoin Privacy pomocou OXT – časť 4/4

Súkromie transakcií pri používaní Bitcoinu nie je jednoduchá záležitosť. Bitcoin nie je anonymný, ale len pseudoanonymný. Čo to znamená a čo z toho môžeme vyvodiť? Na čo si dávať pozor a ako sa nepopáliť? Nasledujúcim štvordielnym rýchlokurzom vás prevedie Ergo, hlavný bitcoinový stopár projektu OXT Research od Samourai Wallet. Na konci kurzu budete mať základné znalosti, ktoré vám pomôžu chrániť vaše súkromie pri používaní Bitcoinu.

RSK: Bitcoinový smart contract sidechain (VŠETKO, ČO VIEME)

Cieľom RSK je prepojiť bezpečnosť a hodnotu Bitcoinu s možnosťami ethereových smart contractov. Ako RSK funguje, na čo slúži, ako je momentálne použiteľný a ako to vyzerá s DeFi projektom Money on Chain?

Somnium Space: Vaše kľúče od virtuálneho sveta

Virtuálna realita a jej svety sa tešia stále väčšej obľube. Premýšľali ste ale niekedy nad tým, kto skutočne vlastní a rozhoduje o veciach, ktoré si v nej kúpite a vybudujete? V tomto článku si priblížime virtuálny svet Somnium Space, ktorý vlastníctvo zakladá na blockchaine a povieme si, prečo je to tak najlepšie.

Umbrela – Bitcoin full node s Lightningom aj pre úplných amatérov (NÁVOD)

Používať Bitcoin znamená používať svoj vlastný full node. Bez výnimky a bez diskusie. Ale to už viete. Otázkou je, ako to urobiť čo najjednoduchšie, bez bolestí hlavy a tak, aby to zvládol naozaj každý. Odpoveďou na zdanlivo zložitú otázku sa zdá byť Umbrel, bitcoinový full node stack, ktorý stojí za samostatný článok. Navyše je plne open-source a úplne zadarmo.

BIP – Technologické vylepšenia Bitcoinu

Bitcoin je často nazývaný dinosaurom medzi kryptomenami. Máme tu dnes predsa kopu lepších a novších krypto projektov s pokročilejšou technológiou. Svet kryptomien je extrémne dynamický a exponenciálne rastúci. Anonymnejšie alebo rýchlejšie kryptomeny s novými funkciami vznikajú neustále. Stáva sa teda Bitcoin dinosaurom na smetisku dejín? 

Defi: Finančný systém 2.0 (VŠETKO, ČO VIEME)

Počuli ste v poslednej dobe o DeFi a neviete, čo presne si pod tým termínom predstaviť? Ide o Buzzword či rozšírenie funkcií kryptomien ako Ethereum a Bitcoin? Prinášame vysvetlenie a analýzu decentralizovaných financií a najvýraznejších projektov, ich funkcií a rizík.

Kryptomeny kurzy – Zoznam najdôležitejších kryptomien

Základné informácie o najznámejších kryptomenách. Aktuálne kurzy Bitcoinu, Litecoinu, Ripple a mnohých ďalších! Aké sú výhody a nevýhody kryptomien z Top15? Čítajte nás článok!

The Lightning Conference 2019 (REPORTÁŽ)

Prvá The Lightning Conference sa konala v bývalej armádnej pekárni v srdci Berlína  a bola skutočne unikátnou udalosťou. Na konferencii sa neschádzali len vývojári, no tiež nadšenci, popularizátori a krypto celebrity. Podujatie nabité obrovským množstvom prednášajúcich a účastníkov z celého sveta, ktorému vládla unikátna atmosféra. Takúto atmosféru nájdete len na výnimočných akciách a práve s pocitom výnimočnosti som z tejto konferencie aj odchádzal. Poďme sa pozrieť bližšie na jej priebeh, osobnosti, nové myšlienky a highlighty. 

Ako funguje ťažba bitcoinu a ako ťažiť profitabilne? (NÁVOD)

O Bitcoine a kryptomrnách dnes počúvame prakticky denne. Viete ale, ako vlastne ťažba bitcoinov funguje? V našom článku uvedieme všetko na pravú mieru! Je možné, aby Bitcoin niekto ovládol? Ako ťažiť s profitom? A ako vôbec začať ťažiť?

Ako na ťažbu kryptomien so Simplemining.net (NÁVOD)

Či už čítate, počujete alebo si myslíte čokoľvek, zlatá digitálna horúčka pokračuje. Vytrvalo rastúca cena bitcoinu či litecoinu to len potvrdzuje. Ťažiť sa preto bude s vami, aj bez vás. V našom článku odpovieme na najčastejšiu otázku v súvislosti s virtuálnymi menami – ako vlastne začať s ťažbou. Rýchlo, jednoducho, lacno a bezbolestne.

Čo to je Bitcoin full node? (ZÁKLADY BITCOINU)

Zverili by ste spravovanie stavu svojich financií úplne cudziemu človeku? Samozrejme, že nie. Nezverujte mu ani spravovanie stavu svojich bitcoinov. Kúpte si vlastnú vreckovú švajčiarsku banku a o transakciách v sieti sa presvedčte sami. Viac o Bitcoin full node v dnešnom článku.

Ethereum (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Po bitcoine je dnes druhou najpopulárnejšou virtuálnou menou ethereum. Zaujíma vás, čo je ethereum? V čom sa líši od bitcoinu? Pomôžeme vám pochopiť koncept celej ethereum siete, vieme, ako sa ethereum ťaží a poradíme, ako používať krypto peňaženky! V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o ethereu vedieť.

Ako na ťažbu kryptomien s HiveOS (NÁVOD)

Ak spravujete väčší počet ťažobných rigov, nezaobídete sa bez kvalitného, spoľahlivého a prehľadného softvéru, akým HiveOS bezpochyby je. V nasledujúcom návode vám ukážeme, kde HiveOS stiahnuť, a ďalej ako ho nainštalovať a správne nastaviť, aby ste mohli začať ťažiť čo najrýchlejšie a najefektívnejšie.

RoninDojo Tanto (RECENZIA A NÁVOD): nevyhnutná výbava každého bitcoinera

Bežné používanie Bitcoinu má jednu zásadnú chybu na kráse. Tou je mizerné transakčné súkromie, ktoré sa zatiaľ na úrovni protokolu nepodarilo veľmi vylepšiť. A len vďaka vývojárom, ktorí sa rozhodli tento problém vyriešiť po svojom, existuje mobilná peňaženka Samourai Wallet. Tá je doslova nabitá radom fičúr, ktoré mnoho problémov so súkromím riešia rôznymi spôsobmi. RoninDojo Tanto je full nodový mini-PC vybavený výkonným hardvérom a kompletným Samourai Wallet ekosystémom. Ten umožňuje využívať Bitcoin bez obáv tak, ako to Satoshi Nakamoto pôvodne zamýšľal.

Lightning Network (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Bitcoin vytvoril natívnu internetovú digitálnu decentralizovanú vzácnosť. Je to protokol, vďaka ktorému môžeme mať niečo, čo je digitálne, ale nedá sa skopírovať kópiou bitov, ktoré tvoria danú informáciu. A navyše vzniká decentralizovaným spôsobom. Je to prvý projekt, ktorý má všetky spomínané vlastnosti - absenciu centrálnej autority, vzácnosť a je to natívny internetový protokol. Samotný Bitcoin však nie je veľmi dobrá platobná sieť z viacerých pohľadov. Každú transakciu overujú všetky uzly siete. Bitcoinový “timechain” (resp. “blockchain”) je veľmi neefektívna decentralizovaná databáza, ktorá má práve jednu unikátnu vlastnosť - umožňuje vytvoriť decentralizovanú kryptomenu. Práve na riešenie efektivity, rýchlosti a ceny transakcie vznikla sieť Lightning. A ako bonus má lepšie súkromie ako verejná databáza Bitcoinu.
Príslušenstvo pre Ledger Bitcoin Wallet Nano S Transparent Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledger Nano S Transparent. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ledger Bitcoin Wallet Nano S Transparent. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ledger Bitcoin Wallet Nano S Transparent. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ledger Bitcoin pénztárca Nano S átlátszó.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií