Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy Watch 46 mm

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Watch 46 mm
4,8 414 hodnotení
Smart hodinky – pánske s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, meranie zdolaných poschodí, GPS, barometer, výškomer, gyroskop, kompas, senzor na intenzitu svetla, senzor Galileo, pripojenie pomocou WiFi a Bluetooth, stav batérie, prehrávač hudby, ovládanie mobilu, vibrácie, hľadanie telefónu, telefonovanie pomocou hodiniek cez spárovaný telefón, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), Tizen, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 4000 MB, Gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SAAW0013c Produktové číslo:  SM-R895FZSAEUEA Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Watch 46 mm

Samsung Galaxy Watch 46 mm predstavujú dokonalý doplnok

Predstavujeme vám Samsung Galaxy Watch 46 mm. Inteligentné hodinky, ktoré spájajú mimoriadne funkcie a štýlový dizajn. Klasický vzhľad im okrem elegantného tela a tvaru dodáva aj posúvajúca sa ručička, ktorú ešte dopĺňa efekt vrhajúceho tieňa. Prvotriedny dizajn tradičných luxusných hodiniek však v sebe ukrýva absolútne výnimočný výkon a doposiaľ nepoznané možnosti.


Na vzhľade záleží

Zvoľte si tú správnu kombináciu dizajnových prvkov. Klasický motív ciferníka sa hodí na pracovné stretnutie. Dynamický športový vzhľad zase zvolíte do posilňovne. Spoločnosť Samsung navyše pre Galaxy Watch ponúka rozsiahly výber remienkov. Hodinky Samsung Galaxy Watch 46 mm sú však kompatibilné aj s ďalšími 22 mm remienkami. A bez ohľadu na to, aký dizajn zvolíte, Super AMOLED displej hodiniek vám v režime Always On Watch ukáže aktuálny čas bez toho, že by ste museli čokoľvek stláčať alebo otáčať lunetou.

Perfektné počúvanie so Samsung Galaxy Watch 46 mm

Užívajte si svoje obľúbené skladby skutočne kdekoľvek. Samsung Galaxy Watch 46 mm SM-R800 disponujú 4GB interným úložiskom, vďaka ktorému budete mať svoju srdcovú hudbu okamžite k dispozícii. Hodinky potom stačí prepojiť s bezdrôtovými slúchadlami a započúvať sa do tónov vašich obľúbených hudobníkov.

Vynikajúca výdrž a výkon hodiniek Samsung Galaxy Watch 46 mm

So Samsung Watch 46 mm budete mať na ruke silné zariadenie, ktoré vydrží fungovať dlho a veľmi výkonne. Za svoju výdrž vďačia batérii, ktorej nabitie je absolútne jednoduché. Stačí hodinky položiť na bezdrôtovú nabíjačku. Skvelý výkon je zase podporovaný dvojjadrovým 1,15GHz procesorom Exynos 9110 a 768MB operačnou pamäťou RAM.

Samsung Galaxy Watch 46 mm budú vaším súkromným trenérom

Pri práci budú vaším osobným asistentom a počas tréningu sa premenia na spoľahlivého kouča. Galaxy Watch 46mm merajú vašu tepovú frekvenciu a sledujú vaše cvičenie. Pomocou aplikácie Samsung Health vám ponúkajú skvelý prehľad o vašom životnom štýle. Zmeraju rovnako dobre ako počty opakovaní rôznych cvikov, tak aj kvalitu vášho spánku.

Samsung Galaxy Watch 36 mm pre vás pracujú celý deň

Hodinky Samsung Galaxy Watch 46 mm SM-R800 nestrácajú ani sekundu. Ráno okamžite spoznajú, že ste už vstali a poskytnú vám užitočné informácie na prichádzajúci deň. Rovnako skvelo vám zobrazujú aktuálny program a povinnosti počas celého dňa. A ešte pred spaním ponúknu šikovnú rekapituláciu dňa so štatistikami vašich aktivít a zoznamom úloh.

Samsung Galaxy Watch 46 mm majú integrovaný GPS modul

Žiadna destinácia pre nich nie je príliš ďaleko. Na cestách vám poslúžia ako vynikajúci navigátor vďaka tomu, že je v nich zabudované GPS. To však nie je všetko. Inteligentné hodinky Samsung Watch 46 mm sú vybavené aj barometrom a výškomerom.



Certifikovaná odolnosť

Nezáleží na tom, kam sa chystáte - Galaxy Watch 46mm budú spoľahlivo pracovať, nech už ste kdekoľvek. Aj vo výnimočne nepriaznivých podmienkach. Bez problémov zvládnu tlak vody 5 ATM, sú odolné voči vode a prachu podľa certifikácie IP68 a spĺňajú vojenský štandard MIL-STD-810G.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
46 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
63 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Tizen Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
12,5 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
20,5 cm Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
80 h (3,33 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaktože LTE? Ono to bude mít vlastní slot na SIMku?

Dobry den chcem sa spytat ci bude k predobjednavkam k dispozicci ako darcek resp. prislusenstvo Samsung Wireless Dual Charger ako to ponukaju aj niektore zahranicne obdchody.

Majú všetky SK jazyk alebo len konkrétne model a ak áno ktoré?

Chybaju aplikacie mail a spravy, tieto aplikacie sa nedaju ani doinstalovat nakolko niesu dostupne. V navode ale tiez vo videach je vidiet ze tieto aplikacie su bezne nainstalovane. Preco niesu dostupne aj Vami predavanej verizii?

Prosim Vas ako nainstalujem omylom odinstalovanu aplikaciu Spravy. V aplikacii galaxy Wearable nieje tato aplikacia, ani inde som ju nenasiel. Je nutne obnovit tovarenske nastavenia?

dobrý den, jelikož nevim jak velce budou vypadat hodinky na mé ruce, je možné je ihned vrátit a zakoupit menší variantu?

Dobry den, budou mit tyto hodinky kompas?

Dobrý den, nabíjecí kabel znamená konektor který se zastrčí do hodinek nebo je tam automaticky v balení ta bezdrátová stanice jako ve videu ?? Díky za odpověď. Michal

velikost

Dobry den,jak mam do hodinek nahrat hudbu?

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Watch 46 mm
Ďalšie informácie

Realme Watch (RECENZIA) – horúca novinka s prekliato nízkou cenou

Novopečená značka Realme predstavila svoje prvé smart hodinky, ktoré zaujmú štýlovým dizajnom, odolnou výbavou aj šialene nízkou cenovkou. Ide o nový hit na poli nositeľnej elektroniky?

Čo o spánku prezradia smart hodinky a fitnes náramky?

Čo o spánku prezradia smart hodinky a fitnes náramky? Dokážu nás nasmerovať ku kvalitnejšiemu spánku, a tým aj životu plnému energie? Nielen o tom si povieme v nasledujúcom článku.

Ako najlepšie trénovať so smart watch

Odhaľte slabé stránky alebo príčiny neúspechu. Skúsený športovec vie čítať z vlastných pocitov a prispôsobovať tak tréning stavu tela, ale ani ten nevie zistiť a ustrážiť všetko. Začiatočníkovi odhalí tréning so športtesterom ešte viac. Zatiaľ čo pocit môže klamať, čísla spravidla neklamú. Poďme sa pozrieť na základ toho, v čom sú benefity smart hodiniek.

Fitness náramky vs. smart hodinky (POROVNANIE)

Kadencia krokov, VO2max aj napríklad možnosť bezkontaktných platieb. Toto je malý zoznam toho, čo dostanete so smart hodinkami navyše oproti športovému náramku. Ten ale zase ponúka pozitíva v podobe jednoduchého používania, výdrži a ceny. Oba varianty sú dobré. Záleží na tom, čo od inteligentného zariadenia na zápästí očakávate.

Krok za krokom k vysnívanej postave

Máte v pláne zatočiť s prebytočnými kilami a docieliť štíhlu a pevnú postavu? Pokiaľ sa vám pri pohľade do zrkadla robia vrásky na čele a už zase nezapnete svoje obľúbené nohavice, asi by ste mali pouvažovať o tom, že na svojej postave do leta trochu zapracujete. Prinášame vám podrobný návod okorenený o potrebné rady a tipy na to, aby vaša cesta za vysnívanou postavou prebehla čo najlepšie a aby výsledky vašej snahy boli viditeľné a hlavne trvalé. Pustite sa s nami do celkovej zmeny životného štýlu a uvidíte, že aj chudnúť sa dá s radosťou!

Samsung Galaxy S10 (PRVÉ DOJMY)

Telefóny Samsung Galaxy S10 sú jedny z najočakávanejších v tomto roku. My už sme mali možnosť si ich vyskúšať a trošku sa s nimi zoznámiť. Ako sa nám trojica páči? A ako hodnotíme evolúciu, ktorá priniesla predovšetkým inovovaný dizajn?
Recenzie Samsung Galaxy Watch 46 mm
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Watch 46 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch 46mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 46mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 46mm.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií