Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony ZV1

Zobraziť katalóg
Sony ZV1
5 3 hodnotení
Digitálny fotoaparát – kompakt, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, bez hľadáčika, elektronická, optická stabilizácia obrazu, 1" snímač, rozlíšenie snímača 20,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW , JPEG a DCF, SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 6 × 10,55 × 4,35 cm (V׊×H), hmotnosť 0,294 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  OS080zv1 Produktové číslo:  ZV1BDI.EU Stránky výrobcu

Zvýhodnené súpravy

679,33 €
Kúpiť balíček

Sony ZV1

Sony ZV1 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Odporúčané k tomuto modelu

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV-1 stvorený na vlogovanie

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1 je ideálny nástroj pre všetkých tvorcov video obsahu, ktorí chcú upgradovať zo smartfónov na kameru s profesionálnejším výstupom. Vďaka špičkovej obrazovej technológii a inteligentným funkciám vytvára fotoaparát Sony vysoko kvalitný obsah a navyše ponúka maximálne jednoduché ovládanie bez zložitého nastavovania. Vlogovací fotoaparát disponuje variabilným LCD displejom, ktorý sa postará o pohodlné zhotovovanie selfie záznamov, a výkonnou stabilizáciou obrazu na kvalitné nahrávanie v exteriéri.

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1

Parametre digitálneho fotoaparátu Sony ZV-1

Obrazový snímač Exmor RS CMOS (20,1 Mpx)

Objektív Vario-Sonnar T f/1.8-2.8 (24-70 mm)

Veľkosť snímača 1"

Uhlopriečka displeja 3"

Maximálne rozlíšenie videa 4K

Pokročilé funkcie: výklopný displej, 3 smerové mikrofóny, stabilizátor obrazu, Bluetooth

Prednosti fotoaparátu Sony ZV-1

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1

Kompakt Sony ZV-1 s novou aktualizáciou firmvéru umožňuje vysoko kvalitný živý prenos videa a zvuku

V digitálnom fotoaparáte Sony ZV-1 je teraz možné využiť bezplatnú aktualizáciu firmvéru, ktorá vám umožní využiť vysoko kvalitný obraz fotoaparát a zvuku na priamy prenos. To dosiahnete pripojením k počítaču. Teraz tak budete môcť využiť kvalitný zabudovaný mikrofón a prvotriednu obrazovú kvalitu fotoaparátu Sony ZV-1 na sprostredkovanie živého prenosu cez najrôznejšie platformy sociálnych sietí či sa zúčastniť videokonferencií. Ak kompakt Sony ZV-1 pripojíte k jednému zo smartfónov Sony Xperia, môžete naživo streamovať na cestách a používať smartphone Xperia ako externý displej na čítanie komentárov a sledovanie živého prenosu.

Tento aktualizovaný firmvér je k dispozícii pre Windows aj Mac. Na stiahnutietu.

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1

Fotoaparát na video s obrazovou kvalitou optimalizovanou na vlogy

Aj napriek kompaktným rozmerom je fotoaparát na video Sony ZV1 vybavený palcovým obrazovým snímačom Exmor RS CMOS, ktorý sa postará o špičkovú kvalitu snímok s ostrými detailmi a prirodzeným podaním farieb. Senzor dopĺňa vysoko svetelný objektív Zeiss Vario-Sonnar T f/1.8, ktorý zaistí dokonalé vyniknutie zaostreného objektu.

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1

Vlogovací fotoaparát Sony ZV1 vás urobí krajším

S foťákom Sony ZV1 už nemusíte mať obavy, ako bude vaša pleť vyzerať pred objektívom. Počas nahrávania sa vlogovací fotoaparát dokonale prispôsobí akémukoľvek tónu pleti, ktorá vo výsledku vyzerá zdravo a prirodzene. Aktiváciou efektu jemnej pleti v 3 stupňoch dosiahnete viditeľne hladšiu pokožku bez aplikácie make-upu.

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1

Digitálny fotoaparát s funkciou Showcase na prezentáciu produktov

Jednoduchým stlačením tlačidla aktivujete režim Showcase, v ktorom digitálny fotoaparát Sony ZV1 rýchlo zaostruje na objekt umiestnený pred objektívom. Táto funkcia je ideálna napríklad pri recenzovaní produktov, kedy je prezentovaný objekt zobrazený so všetkými dôležitými detailmi.

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1

Univerzálny grip s funkciou statívu

K fotoaparátu je možné dokúpiť grip Sony GP-VPT2BT, ktorý umožní robiť nahrávky z rôznych uhlov, vrátane záznamu videa vo vertikálnej polohe. Na fotografovanie v interiéri zaiste uvítate schopnosť behom chvíľky grip premeniť na praktický statív.

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1

Bezdrôtové Bluetooth rozhranie

Grip komunikuje s fotoaparátom cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie, takže na jeho pripojenie nie sú potrebné žiadne káble. Pomocou tlačidiel ľahko aktivujete nahrávanie a nechýba ani ovládanie funkcie zoomu, či vyvolanie voliteľnej funkcie tlačidla C1.

Prednosti kompaktného fotoaparátu Sony ZV-1

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1

Foťák s krištáľovo čistým záznamom zvuku

Na zachytenie kvalitného zvuku je foťák Sony ZV1 vybavený 3 vstavanými mikrofónmi so smerovou charakteristikou, vďaka čomu bude váš hlas vždy úplne zreteľný. Na nahrávanie v exteriéri stačí k fotoaparátu pripojiť poveternostnú ochranu, ktorá eliminuje rušivý zvuk vetra. Ak chcete dosiahnuť profesionálnu kvalitu zvuku, je možné k fotoaparátu pripojiť voliteľný externý mikrofón.

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1

Kamera na vlogovanie s rýchlym autofocusom s automatickou detekciou očí a tváre

Kamera na vlogovanie Sony ZV1 využíva pokročilý autofocus s fázovou detekciou na plynulé sledovanie objektu a rýchle zaostrenie na body v rôznej ohniskovej vzdialenosti. Výsledkom sú dokonale ostré videá aj pri rýchlom pohybe. Nechýbajú ani inteligentné funkcie na detekciu tváre a očí v reálnom čase, vďaka čomu bude sledovaný objekt vždy jasný a ostrý aj pri zložitých svetelných podmienkach.

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1

Prebuďte vašu kreativitu s fotoaparátom Sony ZV1

Fotoaparát na vlogovanie Sony ZV1 ponúka celý rad funkcií a obrazových efektov, ktoré podporia kreativitu vašich nahrávok. Snímajte dych berúce spomalené zábery, alebo aplikujte farebné korekcie či štylizované obrazové filtre. Stlačením jediného tlačidla navyše docielite úžasný bokeh efekt, ktorý rozostrí pozadie snímky a dodá vašim nahrávkam profesionálne parametre.

Digitálny kompaktný fotoaparát Sony ZV1

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Vlastnosti
Statívový závit, Sánky na blesk, Vhodné na video Hotovo!
Bajonet
Bez bajonetu Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Sánky na blesk, Vhodné na video Hotovo!
Bajonet
Bez bajonetu Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
20,1 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/2 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
24 sn./s Hotovo!

Video

Podporované rozlíšenie videa
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
70 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/1,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Bajonet
Bez bajonetu Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,55 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
4,35 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,29 kg Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony NP-BX1 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI, Jack 3,5 mm Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Rodinné Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony NP-BX1 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
294 g Hotovo!
Šírka
10,55 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
4,35 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dokáže natočit video delší než 30 minut, nebo taky bude mít umělé omezení délky videozáznamu?

Zdravím alzáky, mám dotaz, jde tento foták použít jako webkamera, respektive pro PC v programu OBS? jak se to propojuje? přes HDMI, to bych teda musel dokoupit něco? Nebo stačí USB a foták se připojí do PC a bude vidět i v programu OBS? díky moc

Dobrý den, jaký má tato kamera závit na stativ

Dobrý den, jaká je maximální velikost paměti u tohoto produktu. Děkuji

Dobrý den, dá se ten mikrofon z foťáku sundat ???

Dobrý deň, mám na vás otázku ohľadom konektivity a nabíjania. Plánujem Sony ZV1 použiť ako webkameru prepojiť s Atem striznou prostredníctvom HDMI. Moja otázka je, čo ak prostredníctvom sieťového adaptéru a micro USB Kábul nápojmi Sony ZV1, bude ho dobíjať? Ďakujem

Dobrý den, po novém update firmware je skutečně skvělý i jako webkamera. Jen bych potřeboval doobjednat delší USB kabel, v co nejlepší kvalitě. Můžete mi, prosím, doporučit?

Dobrý den lze připojit (a jaké) dálkové ovládání? Mimo gripu. Děkuji V.H.

Je možné fotoaparát napájať z powerbank -u. Ak áno z akého typu. Aký typ batérie je v zariadení? (náhradná baterka) Grip musí byť prichytený k foťáku. Ak nie aká je dovolená vzdialenosť medzi fotoaparátom a gripom.

Vie niekto vysvetliť čo je to za "akcia" na tento model za 808,90 € keď výrobca udáva odporúčanú MOC 799€? Ďakujem.

123
Príslušenstvo pre Sony ZV1
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií